Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 546
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 25, 2024 2:10 pm

Heisenberg έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 2:04 pm
επαναλαμβανω δεν ξερουμε τα ποσα.
Αν ισχυει οτι ο ολυμπιακος του προσφερε 10 για 3 χρονια βγαινει 3,3 το χρονο. σουπερ προσφορα.

Ας υποθεσουμε οτι ο ΔΠΓ του εχει προσφερει 4. οταν αποφασισει οτι θα φυγει απο το ΝΒΑ θα ξαναμιλησει με τους ΑΦους. αυτο ειναι σιγουρο.
εκει θα τα βρουν πανω κατω ξεροντας οτι η προταση που εχει απο Παο ειναι 4 για 4ετες.

Δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι... οι παίχτες καλώς ή κακώς είναι επαγγελματίες...Αν σου έδιναν εσένα +300 ευρώ από μία άλλη δουλειά τον μήνα για 4 χρόνια (δηλαδή 4*12 μήνες * 300 ευρώ = 14400 σε βάθος 4ετίας), ας έλεγες πχ όχι παιδιά δεν τα θέλω γιατί αγαπώ παθολογικά τον προηγούμενο εργοδότη μου...

Οι παίχτες βρίσκουν καλές συνθήκες και στις 2 ομάδες, έχουν φίλους και στις 2 ομάδες και το σκέφτονται πιο επαγγελματικά σε σχέση με τον Μήτσο, τον Τάκη, τον Λάκη, τον Niko13 και τον Σπύρο7. Και καλά κάνουν....

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3963
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 25, 2024 2:12 pm

Heisenberg έγραψε:
Αν ισχυει οτι ο ολυμπιακος του προσφερε 10 για 3 χρονια βγαινει 3,3 το χρονο. σουπερ προσφορα.

Ας υποθεσουμε οτι ο ΔΠΓ του εχει προσφερει 4. οταν αποφασισει οτι θα φυγει απο το ΝΒΑ θα ξαναμιλησει με τους ΑΦους. αυτο ειναι σιγουρο.
εκει θα τα βρουν πανω κατω ξεροντας οτι η προταση που εχει απο Παο ειναι 4 για 4ετες.
αν ισχυει οτι εχει διαρρευσει και απτις 2 προτασεις ο οσφπ δινει 10 για 3 χρονια και ο παο 17 για 4
ειναι εναν εκατ διαφορα τον χρονο
δεν το λες και λιγο

0
yawn.brigade

senior
Reactions: 337
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιουν 25, 2024 2:17 pm

Airman έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 2:00 pm

Παραθέτω και ένα ροστεράκι που είχα ανεβάσει στο τουίτερ :

Δεν πολυδουλεύει αυτο φίλε... Επί της ουσίας δεν δίνεις καθόλου χώρο στον Εβανς, έχεις 5 γκαρντ , είσαι το ίδιο αδύναμος στην θέση 3 και στο 4 δημιουργείς ένα απίθανο traffic βάζοντας και τον Σάσα..κάποιος πρέπει να φύγει...
Άποψη μου είναι ότι πρέπει να πάμε σε μεγάλο ρόστερ, όπως ακριβώς τελειώσαμε τη χρονιά γιατί με 80 αγώνες δε παίζει να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Ειδικά σε εμάς που έχουμε και μπόλικους ευπαθείς παίκτες (Γκος, Πετρούσεφ, Μίλου). Οπότε δεν έχουν και πολύ νόημα οι συζητήσεις που διαβάζω για το πώς θα μοιραστούν τα λεπτά κτλ, ήδη πέρυσι πιέστηκαν πολύ κάποιοι παίκτες μας με 35λεπτα. Αν περάσουμε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα έχουμε και πάλι πολλούς επιβαρυμένους παίκτες.

Για τη θέση 3 δε ξέρω, είμαι από τους ελάχιστους που τον πιστεύουν πολύ τον Μπραζντέικις ακόμα και μετά από την απαράδεκτη χρονιά που έκανε :-| Ειδικά αν το "Υπερσκόρερ" γίνει Σβι θα είμαστε σούπερ.

Ο Έβανς στην καλύτερη θα παίξει μπάσκετ με το νέο έτος και δε ξέρουμε και σε τι κατάσταση θα είναι, δεν έχει νόημα να του πιστώσουμε λεπτά από τώρα. Το ρόστερ όπως το σκέφτηκα μας κουβαλάει άνετα μέχρι το Φλεβάρη που θα ξεκινήσουν τα κρίσιμα και από κει και πέρα βλέπουμε, μακάρι να πάρουμε Έβανς και να είναι και σε εξαιρετική κατάσταση και ας αδικηθεί κάποιος άλλος στην τελική!

1
1 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 25, 2024 2:18 pm

Airman έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

Δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι... οι παίχτες καλώς ή κακώς είναι επαγγελματίες...Αν σου έδιναν εσένα +300 ευρώ από μία άλλη δουλειά τον μήνα για 4 χρόνια (δηλαδή 4*12 μήνες * 300 ευρώ = 14400 σε βάθος 4ετίας), ας έλεγες πχ όχι παιδιά δεν τα θέλω γιατί αγαπώ παθολογικά τον προηγούμενο εργοδότη μου...

Οι παίχτες βρίσκουν καλές συνθήκες και στις 2 ομάδες, έχουν φίλους και στις 2 ομάδες και το σκέφτονται πιο επαγγελματικά σε σχέση με τον Μήτσο, τον Τάκη, τον Λάκη, τον Niko13 και τον Σπύρο7. Και καλά κάνουν....
διαφωνω. αυτη η γενικη απλουστευση ειναι αστοχη.
καταρχην οι ομαδες δεν εχουν την υποσταση ενος εργοδοτη ψυχρα οπως το λες.
δεν εχει καμια σχεση εγω ως εργαζομενος των 800 ευρω που δουλευω σε μια εταιρια με εναν μπασκετμπολιστα που εχει παιξει χρονια σε μια ομαδα και τον εχει αναδειξει και αυτη και ο προπονητης της οπως ο Σασα. καμια σχεση ομως.και γι αυτο υπαρχουν πολλα παραδειγματα να το αποδειξουν. Βλεπε Μιλου. Επισης ο Σασα θα θελει τοσο ευκολα να παει σε αυτον που εχει ξεσκιστει να κανει επιθεση με καθε αηθη τροπο στον προπονητη που τον πιστεψε και στον οργανισμο που τον στηριξε? θα θελει να παει σε μια ομαδα που αμφιβαλλω(κ θα αμφιβαλλει) αν τον θελει ο προπονητης και αν τον εχουν αναγκη αλλα ειναι μεταγραφη του ΔΠΓ μονο και μονο για να βγαλει το αντιολυμπιακο του μενος?
Γι αυτο ξαναλεω, πρεπει να ειναι εξωπραγματικη η προταση για να παει.
οι μπασκετμπολιστες περα απο επαγγελματιες ειναι και ανθρωποι. σκεπτομενα και συναισθηματικα οντα.
Ακομα και ο Σλουκας που τα ειχε σπασει τελειως με Μπαρτζωκα και ειχε παραπονα και απο τους αφους(καμια σχεση δηλαδη με περιπτωση Σασα) χρειαστηκε πολυ πιεση και πολλα χρηματα για να ερθει στον Παο.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 523
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Ιουν 25, 2024 2:22 pm

Airman έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

Ούτε όπως το λες εσύ ακριβώς πάει όμως. Ζυγίζει λίγο τα πράγματα και ο εργαζόμενος. Δεν είναι μόνο ο μισθός το κριτήριο. Παίρνεις ρίσκο αλλάζοντας δουλειά (εκτός αν στην υπάρχουσα ζορίζεσαι πολύ οπότε πάω πάσο).

Αντίστοιχα κι ο Vezenkov ίσως αξιολογήσει ότι στον Ολυμπιακό εκτινάχθηκε η αξία του, στον Ολυμπιακό και με τον Μπαρτζώκα έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ του. Στον Παναθηναικό μπορεί να ζυγίσει κιόλας τον κυκλοθυμικό χαρακτήρα του προέδρου (to put it mildly που λένε και στο χωριό), το τελείως διαφορετικό στυλ παιχνιδιού του Ataman και πάει λέγοντας. Δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση ότι δεν θα παίξουν ρόλο τα λεφτά, αλλά πιστεύω θα πρέπει να υπάρχει τεράστια διαφορά για να πάει προς ΠΑΟ μεριά.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 725
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Τρί Ιουν 25, 2024 2:28 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 2:12 pm
Heisenberg έγραψε:

αν ισχυει οτι εχει διαρρευσει και απτις 2 προτασεις ο οσφπ δινει 10 για 3 χρονια και ο παο 17 για 4
ειναι εναν εκατ διαφορα τον χρονο
δεν το λες και λιγο
Ρε παιδιά, σε ένα κόσμο που ο Χεζόνια πήρε 2,5εκκατ ο Βεζε δεν μπορεί να παίρνει 4,25εκ. Δλδ τι λέμε τώρα, ότι αντί του Βέζε θα πάρω Χεζόνια + top tier EL παίκτη και θα μου περισσεύουν και κάποια ψιλά?

Ήδη το 10/3 μοιάζει παπατζιλίκι. Το 17/4 είναι ανάξιο αναφοράς (όπως έχει πει η ίδια η ΚΑΕ ΠΑΟ).

0
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 546
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Heisenberg έγραψε:
Airman έγραψε:

δεν εχει καμια σχεση εγω ως εργαζομενος των 800 ευρω που δουλευω σε μια εταιρια με εναν μπασκετμπολιστα που εχει παιξει χρονια σε μια ομαδα και τον εχει αναδειξει και αυτη και ο προπονητης της οπως ο Σασα. καμια σχεση ομως.και γι αυτο υπαρχουν πολλα παραδειγματα να το αποδειξουν. Βλεπε Μιλου. Επισης ο Σασα θα θελει τοσο ευκολα να παει σε αυτον που εχει ξεσκιστει να κανει επιθεση με καθε αηθη τροπο στον προπονητη που τον πιστεψε και στον οργανισμο που τον στηριξε? θα θελει να παει σε μια ομαδα που αμφιβαλλω(κ θα αμφιβαλλει) αν τον θελει ο προπονητης και αν τον εχουν αναγκη αλλα ειναι μεταγραφη του ΔΠΓ μονο και μονο για να βγαλει το αντιολυμπιακο του μενος?
οι μπασκετμπολιστες περα απο επαγγελματιες ειναι και ανθρωποι. σκεπτομενα και συναισθηματικα οντα.
Ακομα και ο Σλουκας που τα ειχε σπασει τελειως με Μπαρτζωκα και ειχε παραπονα και απο τους αφους(καμια σχεση δηλαδη με περιπτωση Σασα) χρειαστηκε πολυ πιεση και πολλα χρηματα για να ερθει στον Παο.

Φίλε μου, συνεχίζεις να το βλέπεις όπως το βλέπει ένας φίλαθλος / οπαδός... Στον Σλούκα ο Παναθηναϊκός έδωσε 400.000 περισσότερο από ό,τι του πρόσφερε ο Ιτούδης..Εσύ βλέπεις τον εκάστοτε Βεζένκοφ και λες ότι αυτός μισεί τον ΔΠΓ πχ.... δεν είναι έτσι ακριβώς.... Για εσένα που αγαπάς τον ΟΣΦΠ και για εμένα που αγαπώ τον ΠΑΟ και μπορεί οι ομάδες μας να μας δημιουργούν μία ωραία αίσθηση αντιπαλότητας, μία αίσθηση ότι ανήκουμε σε μία ευρύτερη ομάδα ανθρώπων, οι ομάδες σημαίνουν κάτι παραπάνω από ανώνυμες εταιρίες...Θα σου πω δύο παραδείγματα για να δεις ότι δε λειτουργεί ακριβώς έτσι... Ο Κανααν που αν δεις πχ παιχνίδια, λες μας τι δέσιμο είναι αυτό με τον ΟΣΦΠ, τι αντιπαλότητα με τον ΠΑΟ, ήταν ο πρώτος παίχτης που είπε ξεκάθαρα ότι προτιμώ την κούπα της Ευρωλίγκας να τη σηκώσει ο ΠΑΟ γιατί έχω φίλους εκεί... Ο δε συμπαθέστατος Μίλου, θα σου πω ότι καταχειροκροτήθηκε στο ΟΑΚΑ και αυτό συνέβη γιατί το έχει κερδίσει ο ίδιος...σκέψου ότι ευχαρίστησε ο ίδιος τους φιλάθλους στο ΟΑΚΑ και μάλιστα είπε "μπορεί να ακουστεί κάπως ή να ενοχλήσει κάποιους ", αλλά κοινώς δεν με απασχολεί...γιατί κάνω αυτό που νιώθω ότι πρέπει να κάνω...Ο ίδιος δήλωσε ότι πχ ο ΠΑΟ κατέκτησε δίκαια τη λίγκα.

0
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 25, 2024 2:29 pm

Καλοκαιρινές ευχές οπαδών:

Παναθηναϊκοί:
1) Να πάρουν τον Βεζενκοφ
2) Να διώξουμε τον Ράιτ

Ολυμπιακοί:
Να πάρει την ΚΑΕ ο Μιλτιάδης

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vulkanraven την Τρί Ιουν 25, 2024 2:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1457
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 25, 2024 2:34 pm

Αν πάρει ο ΠΑΟ και Βεζενκοφ τότε στα χαρτιά θα έχει την καλύτερη ομάδα εβερ από το 2000 και μετα στη σύγχρονη ιστορία της διοργανωσης

1
1 Εικόνα
yawn.brigade

senior
Reactions: 337

Τρί Ιουν 25, 2024 2:35 pm

Heisenberg έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 2:09 pm
yawn.brigade έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 2:00 pm

Παραθέτω και ένα ροστεράκι που είχα ανεβάσει στο τουίτερ :

αυτο οπως το βλεπω (χωρις βεζε/εβανς) ειναι ιδιο μπατζετ με περσι στην καλυτερη.και οτι πρεπει για να μπουμε 10αδα.
ποιος μπραζντεικις ρε αδερφε. δεν υπαρχει μπασκετμπολιστας Μπραζντεικις. χιλιες φορες κουτσος και 34χρονος μακ κισικ στο 3.Χαραλαμποπουλος μη σου πω.
Το ίδιο ρόστερ σχεδόν μας πήγε φάιναλ φορ πέρυσι και τώρα με Υπερσκόρερ και Ντόρσεϊ αντί του Κάνααν θα πάμε για 10άδα; Σε βρίσκω υπερβολικό! Και εννοείται δε μιλάμε για το ίδιο μπάτζετ, ο Ντόρσεϊ μόνο είναι πιο ακριβός από τον Κάνααν και ο Υπερσκόρερ θα είναι από πάνω πάνω ράφι.

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Ιουν 25, 2024 2:37 pm

Airman έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

Φίλε μου, συνεχίζεις να το βλέπεις όπως το βλέπει ένας φίλαθλος / οπαδός... Στον Σλούκα ο Παναθηναϊκός έδωσε 400.000 περισσότερο από ό,τι του πρόσφερε ο Ιτούδης..Εσύ βλέπεις τον εκάστοτε Βεζένκοφ και λες ότι αυτός μισεί τον ΔΠΓ πχ.... δεν είναι έτσι ακριβώς.... Για εσένα που αγαπάς τον ΟΣΦΠ και για εμένα που αγαπώ τον ΠΑΟ και μπορεί οι ομάδες μας να μας δημιουργούν μία ωραία αίσθηση αντιπαλότητας, μία αίσθηση ότι ανήκουμε σε μία ευρύτερη ομάδα ανθρώπων, οι ομάδες σημαίνουν κάτι παραπάνω από ανώνυμες εταιρίες...Θα σου πω δύο παραδείγματα για να δεις ότι δε λειτουργεί ακριβώς έτσι... Ο Κανααν που αν δεις πχ παιχνίδια, λες μας τι δέσιμο είναι αυτό με τον ΟΣΦΠ, τι αντιπαλότητα με τον ΠΑΟ, ήταν ο πρώτος παίχτης που είπε ξεκάθαρα ότι προτιμώ την κούπα της Ευρωλίγκας να τη σηκώσει ο ΠΑΟ γιατί έχω φίλους εκεί... Ο δε συμπαθέστατος Μίλου, θα σου πω ότι καταχειροκροτήθηκε στο ΟΑΚΑ και αυτό συνέβη γιατί το έχει κερδίσει ο ίδιος...σκέψου ότι ευχαρίστησε ο ίδιος τους φιλάθλους στο ΟΑΚΑ και μάλιστα είπε "μπορεί να ακουστεί κάπως ή να ενοχλήσει κάποιους ", αλλά κοινώς δεν με απασχολεί...γιατί κάνω αυτό που νιώθω ότι πρέπει να κάνω...Ο ίδιος δήλωσε ότι πχ ο ΠΑΟ κατέκτησε δίκαια τη λίγκα.
Ο Σλούκας πήρε στον παο 10.000.000 για 3 χρόνια. Η πρόταση της Φενέρ με την οποία είχε συμφωνήσει ήταν 6.000.000 για 3 χρόνια. Η πρώτη πρόταση του παο ήταν 8.000.000 για 3 χρόνια και απορρίφθηκε από Σλούκα. Μόλις είδαν ότι πάει να κλείσει Φενέρ επανήλθαν με την πρόταση στα 10.000.000 για 3 χρόνια και έκλεισε στον παο. Μεγάλη διαφορά 4.000.000 στην 3ετια. Για 400.000 διαφορά ο Σλούκας δεν θα υπέγραφε στον παο να ακούει μπινελικια. Θα πήγαινε στο γνώριμο περιβάλλον της Φενέρ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Ιουν 25, 2024 2:38 pm

Airman έγραψε:

Ούτε ο επαγγελματικός αθλητισμός λειτουργεί ακριβώς έτσι , πάντως

Είναι ιδιαιτέρων συνθηκών εταιρείες

Και σίγουρα οι εκατομμυριούχοι αθλητές δεν νιώθουν είλωτες όπως εγώ κι εσύ στις δουλειές μας , όπου εννοείται θα έφευγα για +300€ το μήνα χωρίς σκέψη και κανείς δεν θα μου έβριζε τη μάνα

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
tsoureki

senior
Reactions: 418
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Τρί Ιουν 25, 2024 2:39 pm

Sokos έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 2:22 pm

Ούτε όπως το λες εσύ ακριβώς πάει όμως. Ζυγίζει λίγο τα πράγματα και ο εργαζόμενος. Δεν είναι μόνο ο μισθός το κριτήριο. Παίρνεις ρίσκο αλλάζοντας δουλειά (εκτός αν στην υπάρχουσα ζορίζεσαι πολύ οπότε πάω πάσο).

Αντίστοιχα κι ο Vezenkov ίσως αξιολογήσει ότι στον Ολυμπιακό εκτινάχθηκε η αξία του, στον Ολυμπιακό και με τον Μπαρτζώκα έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ του. Στον Παναθηναικό μπορεί να ζυγίσει κιόλας τον κυκλοθυμικό χαρακτήρα του προέδρου (to put it mildly που λένε και στο χωριό), το τελείως διαφορετικό στυλ παιχνιδιού του Ataman και πάει λέγοντας. Δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση ότι δεν θα παίξουν ρόλο τα λεφτά, αλλά πιστεύω θα πρέπει να υπάρχει τεράστια διαφορά για να πάει προς ΠΑΟ μεριά.
Ναι, η διαφορά όμως είναι 1μύριο τον χρόνο δεν είναι ψίχουλα. Δεν θα πάει στον Πάο να καθιερωθεί ή να γράψει τα καλύτερα νούμερα της ζωής του. Θα πάει να βγάλει τα λεφτά της ζωής του αφού δοκίμασε και το νβα. Στην τελική και να μην αποδόσει δεν θα απογοητευθεί όταν θα παίρνει τα 4plus κάθε χρονιά. Τα άλλα για καλύτερο κλίμα και το δέσιμο είναι να τα λένε οι αφοί και ο Μπαρτζώκας σε εμάς για να δικαιολογούν γιατί δεν μπορούν να πάρουν τους παίκτες που χρειάζονται. Όχι και να τα λέμε μεταξύ και να πιστεύουμε κίολας

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τρί Ιουν 25, 2024 2:40 pm

nikolakias έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 1:42 pm

Ο Λάρι the cobra ευρωλιγκάτος; Θα χάσω και τα μαλλιά που μου μένουν ρε θεέ! :D
Πρόσεχε: Ευρωλιγκατος είναι και ο σταρ της ομαδας, ευρωλιγκατος και ο 12ος. Οι ρολοι και οι αρμοδιοτητες αλλάζουν. Στις παρυφές 11αδας 12αδας είναι, δεν τον έχεις για πρωταγωνιστή… Αν δεν ήταν Έλληνας δεν το συζητάω, αλλά τουλάχιστον μπορεί να σταθεί σε αγώνες κανονικής περιόδου και στα πλέι οφς να μπει 5-7 λεπτά, να βάλει ένα τρίποντο από τη γωνία και να παίξει 2-3 άμυνες. Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να ζητήσεις από τον τελευταίο παίκτη του rotation κιόλας.

Στη δε Α1, ειτε μας αρέσει ειτε όχι είναι απαραίτητος αλλιώς πας και κατεβάζεις 12αδα με 3 παίκτες να είναι DNP.

Προφανώς πρέπει να περιορίσει τις ποικιλίες και κάτι καουμποϊλίκια που μερικές φορές κάνει αλλά τη σεζόν 22-23 πήρε και μερικά ματς μόνος του κιόλας όπως και σε αυτή (πχ με Παρτιζαν). Αν το έκανε με μεγαλύτερη συχνότητα θα ήταν άλλος Λάρι και όχι ο Γιαννουλης.

Επειδή δεν θέλω να είμαι η αφορμή να χάσεις τα μαλλιά σου λοιπόν, πες μου ελεύθερα άλλους Έλληνες που μπορούν να το κάνουν αυτό, γιατί δεν μου έρχονται στο μυαλό εύκολα.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sharp Shooter την Τρί Ιουν 25, 2024 2:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Τρί Ιουν 25, 2024 2:41 pm

yawn.brigade έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 2:35 pm
Heisenberg έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 2:09 pm

αυτο οπως το βλεπω (χωρις βεζε/εβανς) ειναι ιδιο μπατζετ με περσι στην καλυτερη.και οτι πρεπει για να μπουμε 10αδα.
ποιος μπραζντεικις ρε αδερφε. δεν υπαρχει μπασκετμπολιστας Μπραζντεικις. χιλιες φορες κουτσος και 34χρονος μακ κισικ στο 3.Χαραλαμποπουλος μη σου πω.
Το ίδιο ρόστερ σχεδόν μας πήγε φάιναλ φορ πέρυσι και τώρα με Υπερσκόρερ και Ντόρσεϊ αντί του Κάνααν θα πάμε για 10άδα; Σε βρίσκω υπερβολικό! Και εννοείται δε μιλάμε για το ίδιο μπάτζετ, ο Ντόρσεϊ μόνο είναι πιο ακριβός από τον Κάνααν και ο Υπερσκόρερ θα είναι από πάνω πάνω ράφι.
o ανταγωνισμος ανεβαινει και το επιπεδο δυσκολιας της Ευρωλιγκας. δεν ειναι ιδιος καθε χρονο. Και για να φτασουμε σε Φ4 ξυσαμε τελειως το ταβανι μας.δεν πηγαινε αλλο.
ο Παο, ο βασικος ανταγωνιστης σου στην Ελλαδα και στην Ευρωλιγκα καθως τον ειχες στο φ4 ασχετως αν δεν διασταυρωθηκαμε ηδη στα χαρτια θα ειναι ακομα καλυτερος φετος.
Εμεις δεν θελουμε απλα ενισχυση θελουμε και το κατι παραπανω.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”