Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 970
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 25, 2024 4:10 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 4:00 pm
Ο σασα θέλει να έρθει σε μας … απλά ο μάνατζερ δήλωσε ότι θα πρέπει να ανεβεί ο Ολυμπιακός και να υποσχεθεί και πιο ανταγωνιστική ομάδα ..

Ο σασα μόνο στον Ολυμπιακό μπορεί να παίξει σαν mvp , στον παο θα είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά δεν θα μπορεί να αποδώσει το ίδιο με τόσο iso.Γιαυτο κ στο ΝΒΑ χαντακωθηκε.

Να υπενθυμίσω ότι πέρσι που ταν στο πικ του είχε συμφωνήσει για 2.6 να μείνει .. δεν γίνεται φέτος να θέλει 4. Αν ισχύει το 3-3.3 θα ρθει.υποθετω τώρα θα του δίνουν κανα 2,5 γιαυτο κ είπε σοβαρή πρόταση
Στο NBA ουσιαστκά απέτυχε, μια πρόταση στα 2,5εκ. είναι μια καλή και λογική αρχή....ήδη εγώ τα θεωρώ και πολλά για παίκτη που ουσιαστικά έχει έναν χρόνο να παίξει μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ανταγωνιστική ομάδα, οκ δεν πήραμε τους τίτλους, άλλα και F4 πήγαμε και για 1 φάση ουσιαστικά χάσαμε το πρωτάθλημα από τον Παναθηναικό και μας έλειπε και ο βασικός μας σέντερ, δεν χρειάζεται δηλαδή ισοπέδωση. Αν έρθει ο βεζένκοφ και πάρουμε και 1/2 καλούς πάικτες στις θέσεις 2 και 3 θα είμαστε super και πλήρως ανταγωνιστικοί και του χρόνου.

1
1 Εικόνα
TuTiS

junior
Reactions: 96
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τρί Ιουν 25, 2024 4:12 pm

prime7 έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 4:04 pm
vulkanraven έγραψε:
«Γνωρίζοντάς τον από τα 18 του χρόνια, τα χρήματα δεν είναι το μόνο που έχει σημασία στο μυαλό του. Οι συνθήκες που θα αγωνιστεί και η δυνατότητα που θα του δίνει η ομάδα να διεκδικήσει τίτλους θα παίξει εξίσου σημαντικό ρόλο. Αυτό ισχύει είτε αγωνίζεται στο ΝΒΑ, είτε στην Ευρωλίγκα»

Νίκος Λωτσος για Βεζενκοφ
ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ.
Εν ολίγοις ο Βεζε λέει φτιάξτε ομάδα ,φέρτε παίκτες γτ εγώ να έρθω και να τρώμε φαπα πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟ ,δεν μου κάνει.
Γιατί έχει κάπου άδικο; Λογικό δεν είναι να κυνηγάει τρόπαια; Για το NBA κακά τα ψέμματα οποιοσδήποτε έχει παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο έχει όνειρο να πάει να δοκιμάσει στο NBA. Οποιοσδήποτε που καταλαβαίνει μπάσκετ μπορεί να διακρίνει ότι αν πάμε έτσι την επερχόμενη σεζόν σε συνδυασμό με το πόσο έχουν ενισχυθεί οι αντίπαλες ομάδες θα γίνουμε σάκκος του μποξ στην Ευρώπη και στην Ελλάδα θα έρχονται διαδοχικά οι σκούπες. Κανένας επαγγελματίας παίκτης σε αυτό το επίπεδο δεν το δέχεται.

0
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

τουλουμπα έγραψε:
vulkanraven έγραψε:
«Γνωρίζοντάς τον από τα 18 του χρόνια, τα χρήματα δεν είναι το μόνο που έχει σημασία στο μυαλό του. Οι συνθήκες που θα αγωνιστεί και η δυνατότητα που θα του δίνει η ομάδα να διεκδικήσει τίτλους θα παίξει εξίσου σημαντικό ρόλο. Αυτό ισχύει είτε αγωνίζεται στο ΝΒΑ, είτε στην Ευρωλίγκα»

ναι ειδικα στους κινγκς που πηγε ειχε πολλες δυνατοτητες για τιτλους και διακρισεις
Από όλα όσα είπε ο άνθρωπος εκεί βρήκες εσύ να εστιάσεις...

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 25, 2024 4:14 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 4:08 pm
prime7 έγραψε:

Εν ολίγοις ο Βεζε λέει φτιάξτε ομάδα ,φέρτε παίκτες γτ εγώ να έρθω και να τρώμε φαπα πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟ ,δεν μου κάνει.
δηλαδη αυτος θελει και να παρεις πανω απο 3 τον χρονο και να του εγγυηθουν μεγαλο μπατζετ για την ομαδα στα υπολοιπα χρονια
τιποτα αλλο ζηταει η αυτα μονο του αρκουν?
Αν τον ενδιαφέρει να διακριθεί τότε σαφώς θα συνυπολογίσει και αυτό και καλά θα κάνει . Για Ευρώπη τουλάχιστον

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3334
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Ιουν 25, 2024 4:39 pm

TuTiS έγραψε:
prime7 έγραψε:

Γιατί έχει κάπου άδικο; Λογικό δεν είναι να κυνηγάει τρόπαια; Για το NBA κακά τα ψέμματα οποιοσδήποτε έχει παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο έχει όνειρο να πάει να δοκιμάσει στο NBA. Οποιοσδήποτε που καταλαβαίνει μπάσκετ μπορεί να διακρίνει ότι αν πάμε έτσι την επερχόμενη σεζόν σε συνδυασμό με το πόσο έχουν ενισχυθεί οι αντίπαλες ομάδες θα γίνουμε σάκκος του μποξ στην Ευρώπη και στην Ελλάδα θα έρχονται διαδοχικά οι σκούπες. Κανένας επαγγελματίας παίκτης σε αυτό το επίπεδο δεν το δέχεται.
Μόνο τον Κανααν να αντικαταστήσουμε επαρκώς είμαστε ξανά από τα φαβορί χωρίς και τα περσινά προβλήματα, για το σάκο του μποξ μιλάμε;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5660
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιουν 25, 2024 4:40 pm

μονο και με τον σασα και τον ντορσει παλι φ4 για πλακα θα παμε..για να το κατακτησουμε θελουμε σιγουρα και ενα τοπ γκαρντ..με εβανς πχ αν δεν τραυματιζοταν θα μασταν στα φαβορι.

παντως για μενα ειναι επιτακτικη κινηση,ειδικα αν παει στον παο καταστροφη απολες τις πλευρες..εντωμεταξυ μην πεφτετε στην παγιδα αντι για 4 στον σασα θα παρουμε 2 των 2εκ..οχι τον σικμα θα παν να παρουνε..
οπως λενε τα λεφτα πανε μονο για τον σασα..συνεχεια το ιδιο γινεται..ας τα δωσουν τουλαχιστον εκει.

στον παο παντως ειναι ωραια αφορμη για να τιναξουν τα αποδυτηρια..ο σλουκας οχι μονο θα χει τον μπραουν και τον γκραντ να του τρωνε τον χρονο ..θα παει και η νεμεσις του και με περισσοτερα λεφτα αποσα πηρε ο ηγετης?ωχ ωχ ωχ..και θα αρχισουν και οι παναθηναικοι να αποθεωνουν περισσοτερο τον σασα παει μετα..ντεζαβου αληθειας..Επισης ο λεσσορ ο κακομοιρης που παλευει με τα θηρια θα παιρνει 1.6 και θα ρθει αλλος να παιρνει πανω απο τα διπλα?θα παιρνει περισσοτερα ακομα και απο ναν..ο μητογλου θα αναγκαστει να παιζει 5(τον εχουν ρωτησει αν θελει?),ο χουαντσο να κανει τα ρεπα του.. Οποτε ναι μεν θα ξετιναξουν εμας με τετοια κινηση αλλα δεν ειναι και λιγες οι πιθανοτητες να τους γυρισει μπουμερανγκ.

και σε μας παντως καλο θα ταν ο πιτερς να γινει ανταλλαγη..εκτος οτι δεν κολλαει σαν 3ρι..πανω που εκανε σεζον καριερας και ανανεωσε θα του σκασει πισω ο σασα ?με τι καρδια θα παιζει του χρονου..

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1181

Τρί Ιουν 25, 2024 4:52 pm

Εγω απο τις δηλωσεις του Λωτσου το μονο που κραταω ειναι οτι θα τα βρουμε με ντορσει. Για βεζενκοφ αν καταφερει να ελευθερωθει και του δωσουμε 10 για 3 χρονια και ο παναθηναικος 11-12 θα ερθει σε εμας λογω και του οτι εχει καει ηδη μια φορα κυνηγωντας τα χρηματα στην Μπαρτσελονα σε μικροτερη ηλικια.

Αν του δωσουμε 10 και ο Παο 17 εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα του πω μην εισαι βλακα και πηγαινε στους απεναντι.

Τωρα αν ταιριαζει δεβ ταιριαζει στους απεναντι αυτο που θα πω οτι ο καθενας οπως στρωνει κοιμαται

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1740
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Ιουν 25, 2024 4:55 pm

prime7 έγραψε:
vulkanraven έγραψε:

Εγώ πάλι καθόλου. Ποιος είσαι ρε μάγκα που θα κάνεις υποδείξεις στον Οσφπ τι ρόστερ θα φτιάξει και πόσα θα ξοδέψει κτλ κτλ. Να θυμήσω ότι κάποιος αντίστοιχος μπορεί να έλεγε τα ίδια όταν ο Οσφπ ανακοίνωσε ότι αγοράζει τον Βεζένκοφ για μπακ απ του Πρίντεζη. Να θυμήσω επίσης ποιο ήταν το στάτους του Σάσα τότε? Ούτε ομάδες του BCL δεν ασχολιόντουσαν. Πιο χαλαρά τον αμανέ θα έλεγα εγώ. Όπως έχει πει και ο κόουτς ο Οσφπ είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Βασικά η πιο to the point τοποθέτηση που έχω ακούσει ποτέ είναι από τον αγαπημένο Μίλαν Τόμιτς: τελειώνει ποτέ ο Ολυμπιακός? ΟΧΙ

Ο Βεζένκοφ και ο κάθε ανθυπομάνατζερ να σταματήσει τις εξυπνάδες και τις υποδείξεις ειδικά όταν αναφέρεται σε ομάδες με τέτοια ιστορία και λαική βάση.

1
1 Εικόνα
TuTiS

junior

Τρί Ιουν 25, 2024 4:57 pm

Conan1982 έγραψε:
Μόνο τον Κανααν να αντικαταστήσουμε επαρκώς είμαστε ξανά από τα φαβορί χωρίς και τα περσινά προβλήματα, για το σάκο του μποξ μιλάμε;
Πιστεύεις ότι χωρίς 3άρι με το ξεζουμισμένο Παπανικολάου από την εθνική, με τον Σάκη να έχει γυρίσει όπως πέρυσι 10 κιλά επάνω, σε συνδυασμό την ενίσχυση που θα έχει η Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ, η Φενέρ ακόμα και η Μιλάνο με τον Ερυθρό, με την Εφες και τη Μονακό έχεις πιθανότητες για Final 4; Η μόνη ομάδα που πραγματικά δεν έχει ενισχυθεί ακόμα αλλά δεν την φτάνεις όσο και να θέλουμε είναι η Ρεάλ. Και να πάρεις κομμένους από NBA πόσο χρόνο θα κάνουν να προσαρμοστούν στο σύστημα του Μπαρτζώκα αλλά και το Ευρωπαϊκό;

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3334
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Ιουν 25, 2024 5:02 pm

TuTiS έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 4:57 pm
Conan1982 έγραψε:
Πιστεύεις ότι χωρίς 3άρι με το ξεζουμισμένο Παπανικολάου από την εθνική, με τον Σάκη να έχει γυρίσει όπως πέρυσι 10 κιλά επάνω, σε συνδυασμό την ενίσχυση που θα έχει η Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ, η Φενέρ ακόμα και η Μιλάνο με τον Ερυθρό, με την Εφες και τη Μονακό έχεις πιθανότητες για Final 4; Η μόνη ομάδα που πραγματικά δεν έχει ενισχυθεί ακόμα αλλά δεν την φτάνεις όσο και να θέλουμε είναι η Ρεάλ. Και να πάρεις κομμένους από NBA πόσο χρόνο θα κάνουν να προσαρμοστούν στο σύστημα του Μπαρτζώκα αλλά και το Ευρωπαϊκό;
Άρα όλες οι ομάδες θα ενισχυθούν, θα γίνουν καλύτερες, θα ενσωματώσουν τους παίκτες τους και μόνο εμείς χειρότεροι και ακόμα και αν κάνουμε μεταγραφές αυτές δεν θα ενσωματωθούν; Σου φαίνεται λογικό;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5660
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιουν 25, 2024 5:07 pm

golitog7 έγραψε:
prime7 έγραψε:

Εγώ πάλι καθόλου. Ποιος είσαι ρε μάγκα που θα κάνεις υποδείξεις στον Οσφπ τι ρόστερ θα φτιάξει και πόσα θα ξοδέψει κτλ κτλ. Να θυμήσω ότι κάποιος αντίστοιχος μπορεί να έλεγε τα ίδια όταν ο Οσφπ ανακοίνωσε ότι αγοράζει τον Βεζένκοφ για μπακ απ του Πρίντεζη. Να θυμήσω επίσης ποιο ήταν το στάτους του Σάσα τότε? Ούτε ομάδες του BCL δεν ασχολιόντουσαν. Πιο χαλαρά τον αμανέ θα έλεγα εγώ. Όπως έχει πει και ο κόουτς ο Οσφπ είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Βασικά η πιο to the point τοποθέτηση που έχω ακούσει ποτέ είναι από τον αγαπημένο Μίλαν Τόμιτς: τελειώνει ποτέ ο Ολυμπιακός? ΟΧΙ

Ο Βεζένκοφ και ο κάθε ανθυπομάνατζερ να σταματήσει τις εξυπνάδες και τις υποδείξεις ειδικά όταν αναφέρεται σε ομάδες με τέτοια ιστορία και λαική βάση.
φουλ υπερβολικο σε βρισκω..για αρχη δεν εκανε καμια υποδειξη..ειπε οτι ο σασα οπου και να παει θελει ανταγωνιστικη ομαδα..που ξερεις οτι δεν την θεωρει ηδη ανταγωνιστικη ο σασα? δεν ειδα καν να ριχνει σποντα..Εγω το βρισκω απολυτως λογικο ενας παικτης στα 27 του αφου χανει το ονειρο του ΝΒΑ να θελει να αφησει τουλαχιστον λεγκασι στην ευρωπη.. Δεν εχει λογικη να παει σε μια ομαδα να μην εχει ενα γκαρντ της προκοπης ενω μπορει να παει καπου καλυτερα και με περισσοτερα λεφτα. Δηλαδη και να χαρισει λεφτα και να περιμενουν ολοι μονο απο αυτον να φερει την κουπα?πρεπει να χει και βοηθεια...σε μας αυτο μονο κακο δεν κανει..αν κανει καπου κακο θα ναι στις τσεπες των αφων.

Επισης δουλεια του μανατζερ ειναι να παρει οσα περισοτερα μπορει..ειμαι σιγουρος οτι αν ηταν στο χερι του θα τον πηγαινε στον παο μονο και μονο για μεγαλυτερη μιζα..το θεμα ειναι ο σασα τι θα θελει που αν παρουμε τα λογια του αλλα και τις πραξεις του θελει να ρθει σε μας.

με τον ντορσει παζαρευουμε 200χιλ πραγμα που δεν δειχνει και οτι βγαινουμε balls to the wall στις μεταγραφες ..αλλα παλι να βγαλουμε απο την μυγα ξυγκι.

0
TuTiS

junior

Τρί Ιουν 25, 2024 5:10 pm

golitog7 έγραψε:

Να κάνω και εγώ λίγο το δικηγόρο του διαβόλου; Ποιός ευθύνεται για αυτό το τσιρκολίκι το φετινό; Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Όταν φούσκωσαν χιλιάδες μυαλά φιλάθλων που σε έκαναν να πιστεύεις «ρε φίλε φέτος θα το ράψουμε», να κανονίζουμε ήδη να πάμε με την παρέα Final 4 όπως τις 2 προηγούμενες φορές, και να βλέπω τον Σίκμα και τον κάθε Σίκμα να παίζουν, που σε άλλες εποχές ούτε στα Court seats θα κάθονταν με πείραξε. Είμαστε περήφανος λαός ρε αδερφέ και μου κάθετε στο λαιμό αυτή η ηττοπάθεια που έχουν οι ΑΦΟΙ. Στην Ρόδο ήξεραν να γελάνε και να βγάζουν φωτο τον πίνακα του σκορ, αλλά στο game 4 πού είχαν πάει; Περίμενα πραγματικά να δω ότι αλλάζουν, ότι πας ένα βήμα την φορά προς τα πάνω, να πέφτεις αλλά να σηκώνεσαι πιο δυνατός παρόλα αυτά μόνο αυτό το mentality δεν έχουν. Σε αντιπαραβολή βλέπεις τους απέναντι να έχουν πλάνο, να ξέρουν τι θέλουν, να μην ψάχνουν το παρόμοιο, το πιο οικονομικό, και να κάνουν πλάκα σε όλους. Να έχουν φτάσει στο Έβερεστ και παρόλα αυτά να τρέχουν από νωρίς να κάνουν το ένα-δυο βήματα που χρειάζεται για να παραμείνουν εκεί.

1
1 Εικόνα
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162

Τρί Ιουν 25, 2024 5:18 pm

prime7 έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 3:54 pm
Έχω να μπω κάτι μέρες στο Forum και ακόμα μεταγραφή να κάνουμε 😭
Μεχρι τελη Ιουλη κανε μπανια
Οσο πιο κρυα γινεται :D

0
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 539
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τρί Ιουν 25, 2024 5:21 pm

TuTiS έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Να κάνω και εγώ λίγο το δικηγόρο του διαβόλου; Ποιός ευθύνεται για αυτό το τσιρκολίκι το φετινό; Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Όταν φούσκωσαν χιλιάδες μυαλά φιλάθλων που σε έκαναν να πιστεύεις «ρε φίλε φέτος θα το ράψουμε», να κανονίζουμε ήδη να πάμε με την παρέα Final 4 όπως τις 2 προηγούμενες φορές, και να βλέπω τον Σίκμα και τον κάθε Σίκμα να παίζουν, που σε άλλες εποχές ούτε στα Court seats θα κάθονταν με πείραξε. Είμαστε περήφανος λαός ρε αδερφέ και μου κάθετε στο λαιμό αυτή η ηττοπάθεια που έχουν οι ΑΦΟΙ. Στην Ρόδο ήξεραν να γελάνε και να βγάζουν φωτο τον πίνακα του σκορ, αλλά στο game 4 πού είχαν πάει; Περίμενα πραγματικά να δω ότι αλλάζουν, ότι πας ένα βήμα την φορά προς τα πάνω, να πέφτεις αλλά να σηκώνεσαι πιο δυνατός παρόλα αυτά μόνο αυτό με mentality δεν έχουν. Σε αντιπαραβολή βλέπεις τους απέναντι να έχουν πλάνο, να ξέρουν τι θέλουν, να μην ψάχνουν το παρόμοιο, το πιο οικονομικό, και να κάνουν πλάκα σε όλους. Να έχουν φτάσει στο Έβερεστ και παρόλα αυτά να τρέχουν από νωρίς να κάνουν το ένα-δυο βήματα που χρειάζεται για να παραμείνουν εκεί.

Φίλε, αν και Παναθηναϊκός, θα σου πω ότι είστε λίγο υπερβολικοί...

Κακές εποχές έχω περάσει και εγώ με τον ΔΠΓ... Αυτό που έκανε φέτος, ναι μεν είναι θαύμα κυριολεκτικά, αφού τα άλλαξε όλα, μα όλα, σε χρόνο ρεκόρ, αλλά να θυμόμαστε πχ και τις 2 προηγούμενες χρονιές. Θα ξανακάνω την ερώτηση που έχω κάνει σε πολλούς φίλους Ολυμπιακούς...
Αν ο ΟΣΦΠ είχε φέτος την πορεία που είχε...2 εγχώριοι τιτλοι, χαμένο πρωτάθλημα...Αλλά ο Παναθηναϊκός αποκλειόταν από την Μακάμπι στους 8 και σήκωνε πχ την κούπα η Ρεάλ ή η Μακάμπι, θα θεωρούσες την χρονιά επιτυχημένη ;; Εγώ θεωρώ πως ναι...
Αυτό που σας επηρεάζει κυρίως είναι οτι ο απέναντι βλέπεις να αναπτύσσεται... προπονητής, ακριβοί παίχτες, καλό γήπεδο, ακαριαία επιστροφή στους τίτλους κτλ..
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλο αυτό που έχει δομήσει ο ΟΣΦΠ είναι αμελητέο ή ότι όλη η ομάδα θέλει άλλαγμα γιατί ξαφνικά ο Ουόκαπ δε σουτάρει και ο Φαλ δεν μπορεί να στρίψει...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1740
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Ιουν 25, 2024 5:25 pm

TuTiS έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Να κάνω και εγώ λίγο το δικηγόρο του διαβόλου; Ποιός ευθύνεται για αυτό το τσιρκολίκι το φετινό; Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Όταν φούσκωσαν χιλιάδες μυαλά φιλάθλων που σε έκαναν να πιστεύεις «ρε φίλε φέτος θα το ράψουμε», να κανονίζουμε ήδη να πάμε με την παρέα Final 4 όπως τις 2 προηγούμενες φορές, και να βλέπω τον Σίκμα και τον κάθε Σίκμα να παίζουν, που σε άλλες εποχές ούτε στα Court seats θα κάθονταν με πείραξε. Είμαστε περήφανος λαός ρε αδερφέ και μου κάθετε στο λαιμό αυτή η ηττοπάθεια που έχουν οι ΑΦΟΙ. Στην Ρόδο ήξεραν να γελάνε και να βγάζουν φωτο τον πίνακα του σκορ, αλλά στο game 4 πού είχαν πάει; Περίμενα πραγματικά να δω ότι αλλάζουν, ότι πας ένα βήμα την φορά προς τα πάνω, να πέφτεις αλλά να σηκώνεσαι πιο δυνατός παρόλα αυτά μόνο αυτό το mentality δεν έχουν. Σε αντιπαραβολή βλέπεις τους απέναντι να έχουν πλάνο, να ξέρουν τι θέλουν, να μην ψάχνουν το παρόμοιο, το πιο οικονομικό, και να κάνουν πλάκα σε όλους. Να έχουν φτάσει στο Έβερεστ και παρόλα αυτά να τρέχουν από νωρίς να κάνουν το ένα-δυο βήματα που χρειάζεται για να παραμείνουν εκεί.
Δεν με έκαναν να πιστεύω κάτι τέτοιο. Επίσης τσιρκολίκι (τι λέξη είναι πάλι αυτή) να πας φ4 και να χάσεις το πρωτάθλημα από τον πρωταθλητη ευρώπης στο ένα σουτ με μειονέκτημα? Και μάλιστα ενώ έχεις περάσει σε 5ο ματς τη Μπαρτσα στο γήπεδο της και όλα αυθτά με μπάτζετ αρκετά μέτριο? Χμ αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την πραγματικότητα μάλλον οπότε σίγουρα δεν θα βρούμε σημεία τομής.

Πως έγινε σε μερικούς μήνες ο Οσφπ καφενείο και ο Παο ομάδα με πλάνο μόνο ένας σκληροπυρηνικός "έλληνας περήφανος λαός" (που έλεγε και ο Γιωργάκης) θα μπορούσε να το εξηγήσει :banghead: :banghead: :banghead:

3
3 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”