Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1457
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι μεν αλλά είναι αυτά όταν ο ιδιοκτήτης λέγεται Γιαννακόπουλος. Δεν κουνιούνται το ίδιο στον ΔΠΓshaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 4:40 pmμονο και με τον σασα και τον ντορσει παλι φ4 για πλακα θα παμε..για να το κατακτησουμε θελουμε σιγουρα και ενα τοπ γκαρντ..με εβανς πχ αν δεν τραυματιζοταν θα μασταν στα φαβορι.
παντως για μενα ειναι επιτακτικη κινηση,ειδικα αν παει στον παο καταστροφη απολες τις πλευρες..εντωμεταξυ μην πεφτετε στην παγιδα αντι για 4 στον σασα θα παρουμε 2 των 2εκ..οχι τον σικμα θα παν να παρουνε..
οπως λενε τα λεφτα πανε μονο για τον σασα..συνεχεια το ιδιο γινεται..ας τα δωσουν τουλαχιστον εκει.
στον παο παντως ειναι ωραια αφορμη για να τιναξουν τα αποδυτηρια..ο σλουκας οχι μονο θα χει τον μπραουν και τον γκραντ να του τρωνε τον χρονο ..θα παει και η νεμεσις του και με περισσοτερα λεφτα αποσα πηρε ο ηγετης?ωχ ωχ ωχ..και θα αρχισουν και οι παναθηναικοι να αποθεωνουν περισσοτερο τον σασα παει μετα..ντεζαβου αληθειας..Επισης ο λεσσορ ο κακομοιρης που παλευει με τα θηρια θα παιρνει 1.6 και θα ρθει αλλος να παιρνει πανω απο τα διπλα?θα παιρνει περισσοτερα ακομα και απο ναν..ο μητογλου θα αναγκαστει να παιζει 5(τον εχουν ρωτησει αν θελει?),ο χουαντσο να κανει τα ρεπα του.. Οποτε ναι μεν θα ξετιναξουν εμας με τετοια κινηση αλλα δεν ειναι και λιγες οι πιθανοτητες να τους γυρισει μπουμερανγκ.
και σε μας παντως καλο θα ταν ο πιτερς να γινει ανταλλαγη..εκτος οτι δεν κολλαει σαν 3ρι..πανω που εκανε σεζον καριερας και ανανεωσε θα του σκασει πισω ο σασα ?με τι καρδια θα παιζει του χρονου..
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μην μπερδευεσαι φίλε μου. Χάνοντας το πρωτάθλημα με 2-3 από 2-0 πάλι αποτυχημένη θα ήταν η χρονιά. Μη γελιομαστε. Οι δύο βασικοί τίτλοι είναι το πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα. Επιτυχημένη χρονιά με Κύπελλο και Σούπερ Καπ δεν θεωρείται για ομάδες όπως ο Παναθηναικος και ο ΟλυμπιακοςAirman έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 5:21 pmTuTiS έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 5:10 pm
Να κάνω και εγώ λίγο το δικηγόρο του διαβόλου; Ποιός ευθύνεται για αυτό το τσιρκολίκι το φετινό; Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Όταν φούσκωσαν χιλιάδες μυαλά φιλάθλων που σε έκαναν να πιστεύεις «ρε φίλε φέτος θα το ράψουμε», να κανονίζουμε ήδη να πάμε με την παρέα Final 4 όπως τις 2 προηγούμενες φορές, και να βλέπω τον Σίκμα και τον κάθε Σίκμα να παίζουν, που σε άλλες εποχές ούτε στα Court seats θα κάθονταν με πείραξε. Είμαστε περήφανος λαός ρε αδερφέ και μου κάθετε στο λαιμό αυτή η ηττοπάθεια που έχουν οι ΑΦΟΙ. Στην Ρόδο ήξεραν να γελάνε και να βγάζουν φωτο τον πίνακα του σκορ, αλλά στο game 4 πού είχαν πάει; Περίμενα πραγματικά να δω ότι αλλάζουν, ότι πας ένα βήμα την φορά προς τα πάνω, να πέφτεις αλλά να σηκώνεσαι πιο δυνατός παρόλα αυτά μόνο αυτό με mentality δεν έχουν. Σε αντιπαραβολή βλέπεις τους απέναντι να έχουν πλάνο, να ξέρουν τι θέλουν, να μην ψάχνουν το παρόμοιο, το πιο οικονομικό, και να κάνουν πλάκα σε όλους. Να έχουν φτάσει στο Έβερεστ και παρόλα αυτά να τρέχουν από νωρίς να κάνουν το ένα-δυο βήματα που χρειάζεται για να παραμείνουν εκεί.
Φίλε, αν και Παναθηναϊκός, θα σου πω ότι είστε λίγο υπερβολικοί...
Κακές εποχές έχω περάσει και εγώ με τον ΔΠΓ... Αυτό που έκανε φέτος, ναι μεν είναι θαύμα κυριολεκτικά, αφού τα άλλαξε όλα, μα όλα, σε χρόνο ρεκόρ, αλλά να θυμόμαστε πχ και τις 2 προηγούμενες χρονιές. Θα ξανακάνω την ερώτηση που έχω κάνει σε πολλούς φίλους Ολυμπιακούς...
Αν ο ΟΣΦΠ είχε φέτος την πορεία που είχε...2 εγχώριοι τιτλοι, χαμένο πρωτάθλημα...Αλλά ο Παναθηναϊκός αποκλειόταν από την Μακάμπι στους 8 και σήκωνε πχ την κούπα η Ρεάλ ή η Μακάμπι, θα θεωρούσες την χρονιά επιτυχημένη ;; Εγώ θεωρώ πως ναι...
Αυτό που σας επηρεάζει κυρίως είναι οτι ο απέναντι βλέπεις να αναπτύσσεται... προπονητής, ακριβοί παίχτες, καλό γήπεδο, ακαριαία επιστροφή στους τίτλους κτλ..
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλο αυτό που έχει δομήσει ο ΟΣΦΠ είναι αμελητέο ή ότι όλη η ομάδα θέλει άλλαγμα γιατί ξαφνικά ο Ουόκαπ δε σουτάρει και ο Φαλ δεν μπορεί να στρίψει...
2
2

- shaq7
- Reactions: 5660
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο ιωαννου λεει οτι τα ποσα που ακουγονται για σασα ειναι πολυ φουσκωμενα..θεωρει οτι ο ολυμπιακος εχει το πρωτο λογο αν και περιμενει να μεινει ΝΒΑ μεχρι τα χριστουγεννα τουλαχιστον.
εγω παντως τον σασα τον θελω να παει στην αρκαντια μονος του οπως ο πριντεζης και ο σπανουλης και να βγει και να πει..ηταν ευκολη αποφαση εδω ειναι η οικογενεια μου..Εξαλλου προοριζεται για επομενος ηγετης και αρχηγος.
εγω παντως τον σασα τον θελω να παει στην αρκαντια μονος του οπως ο πριντεζης και ο σπανουλης και να βγει και να πει..ηταν ευκολη αποφαση εδω ειναι η οικογενεια μου..Εξαλλου προοριζεται για επομενος ηγετης και αρχηγος.
4
4

Σωστος, χρειαζεται κι ενα κομπο εφοσον αποχωρησει ο Γκος, αυτος αν ειναι ο Εβανς εδεσε!
Ο Πορτερ ειναι αλλη κλαση, μιλαμε τρωει λαχανο ολα τα δυαρια της Ευρωπης κι οχι μονον!
Κι αν δε πιασει για τον Α η Β λογο, δεν πειραζει, υπαρζει βαθος.
8 ξενοι, και οι 8 δηλωμενοι με το καινουγιο συστημα, 6 παιζουν καθε φορα, κι αν γινει κι ελληνοποιηση, θα μενει μονον ενας εξω. Και να μη γινει, θα υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης σε καθε ματς.
Τρενο θα παει η ομαδα!
Νομιζω δεν υπαρχει κατι αλλο να απαιτησει κανεις...
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 970
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ θα το πάω και ένα βημα παραπέρα, για μένα και το πρωτάθλημα να πέρναμε πάλι αποτυχημενη θα ήταν η χρονιά. Στόχος βασικός στο μπάσκετ με τις ελάχιστες καλές ομάδες είναι καθαρά η Ευρωλιγκα, όλα τα άλλα είναι απλά nice to have...από την στιγμη που δεν παίρνεις την ευρωκούπα, η χρονιά μπορεί να μην είναι χάλια άλλα επιτυχημένη δεν είναι.vulkanraven έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 5:37 pmΜην μπερδευεσαι φίλε μου. Χάνοντας το πρωτάθλημα με 2-3 από 2-0 πάλι αποτυχημένη θα ήταν η χρονιά. Μη γελιομαστε. Οι δύο βασικοί τίτλοι είναι το πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα. Επιτυχημένη χρονιά με Κύπελλο και Σούπερ Καπ δεν θεωρείται για ομάδες όπως ο Παναθηναικος και ο ΟλυμπιακοςAirman έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 5:21 pm
Φίλε, αν και Παναθηναϊκός, θα σου πω ότι είστε λίγο υπερβολικοί...
Κακές εποχές έχω περάσει και εγώ με τον ΔΠΓ... Αυτό που έκανε φέτος, ναι μεν είναι θαύμα κυριολεκτικά, αφού τα άλλαξε όλα, μα όλα, σε χρόνο ρεκόρ, αλλά να θυμόμαστε πχ και τις 2 προηγούμενες χρονιές. Θα ξανακάνω την ερώτηση που έχω κάνει σε πολλούς φίλους Ολυμπιακούς...
Αν ο ΟΣΦΠ είχε φέτος την πορεία που είχε...2 εγχώριοι τιτλοι, χαμένο πρωτάθλημα...Αλλά ο Παναθηναϊκός αποκλειόταν από την Μακάμπι στους 8 και σήκωνε πχ την κούπα η Ρεάλ ή η Μακάμπι, θα θεωρούσες την χρονιά επιτυχημένη ;; Εγώ θεωρώ πως ναι...
Αυτό που σας επηρεάζει κυρίως είναι οτι ο απέναντι βλέπεις να αναπτύσσεται... προπονητής, ακριβοί παίχτες, καλό γήπεδο, ακαριαία επιστροφή στους τίτλους κτλ..
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλο αυτό που έχει δομήσει ο ΟΣΦΠ είναι αμελητέο ή ότι όλη η ομάδα θέλει άλλαγμα γιατί ξαφνικά ο Ουόκαπ δε σουτάρει και ο Φαλ δεν μπορεί να στρίψει...
Το F4 δεν είναι τίτλος, στην τελική έχουμε πάει σε ένα σκασμό, αλλα αυτό που μετράει είναι οι Ευρωκούπες, έχουμε 3 και αυτό μένει στο τέλος, κανείς δεν θυμάται ή νοιάζεται πόσα F4 πήγες ή πόσους τελικούς έχασες, άλλα μόνο όσους κέρδισες....όταν το καταλάβουμε αυτό και κυρίως οι Αφοι ίσως το δουν αλλιώς και να κάνουμε το επόμενο βήμα που τόσο μας λείπει.
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Τρί Ιουν 25, 2024 6:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Airman
- Reactions: 539
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 6:01 pmΕγώ θα το πάω και ένα βημα παραπέρα, για μένα και το πρωτάθλημα να πέρναμε πάλι αποτυχημενη θα ήταν η χρονιά. Στόχος βασικός στο μπάσκετ με τις ελάχιστες καλές ομάδες είναι καθαρά η Ευρωλιγκα, όλα τα άλλα είναι απλά nice to have...από την στιγμη που δεν παίρνεις την ευρωκούπα, η χρονιά μπορεί να μην είναι χάλια άλλα επιτυχημένη δεν είναι.vulkanraven έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 5:37 pm
Μην μπερδευεσαι φίλε μου. Χάνοντας το πρωτάθλημα με 2-3 από 2-0 πάλι αποτυχημένη θα ήταν η χρονιά. Μη γελιομαστε. Οι δύο βασικοί τίτλοι είναι το πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα. Επιτυχημένη χρονιά με Κύπελλο και Σούπερ Καπ δεν θεωρείται για ομάδες όπως ο Παναθηναικος και ο Ολυμπιακος
Aρα δηλαδή στην μέχρι τώρα ιστορία σας έχετε 3 όλες και ολες επιτυχημένες σεζόν και μεις μόνο 7.... Ε όχι...
1
1

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θα στο πω αλλιώς, η περσυνή χρονιά που πήραμε τους εντός τίτλους χωρίς ουσιαστικά ανταγωνισμό, σε ένα αστείο πρωτάθλημα με έναν βασικό αντίπαλο που και αυτός ήταν χάλια κρίνεται ως επιτυχία??? Για μένα όχι...προφανώς με την παρουσία πέρυσι στον τελικό της Ευρωλίγκας και τους εγχώριους τίτλους δεν είσαι χάλια άλλα για μένα επιτυχημένη χρονιά δεν είναι...στην τελική δεν είμαστε στο Ισπανικό πρωτάθλημα που έχουν μπόλικες καλές ομάδες και εκει ο εγχώριος τίτλος έχει νόημα, εδώ στην Ελλάδα ή ο ένας το παίρνει ή ο άλλος.....Airman έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 6:03 pmkaramelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 6:01 pm
Εγώ θα το πάω και ένα βημα παραπέρα, για μένα και το πρωτάθλημα να πέρναμε πάλι αποτυχημενη θα ήταν η χρονιά. Στόχος βασικός στο μπάσκετ με τις ελάχιστες καλές ομάδες είναι καθαρά η Ευρωλιγκα, όλα τα άλλα είναι απλά nice to have...από την στιγμη που δεν παίρνεις την ευρωκούπα, η χρονιά μπορεί να μην είναι χάλια άλλα επιτυχημένη δεν είναι.
Aρα δηλαδή στην μέχρι τώρα ιστορία σας έχετε 3 όλες και ολες επιτυχημένες σεζόν και μεις μόνο 7.... Ε όχι...
Υ.Γ. Στην τελική και εσείς στην φανέλα σας δεν βάζετε παρουσίες σε F4 και κατακτήσεις πρωταθλημάτων, μόνο αστέρια για τις κούπες που πηρατε και έτσι είναι το σωστό, στο Ευρωπαικό μπάσκετ μόνο αυτό μετράει και ας ακούγομαι απόλυτος.
2
2

Φυσικα και ηταν πετυχημενη η περσινη χρονια για εσας. Οτι εγω δεν ημουν ανταγωνιστικος ηταν δικο μου προβλημα και οχι δικο σας.karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 6:09 pmΘα στο πω αλλιώς, η περσυνή χρονιά που πήραμε τους εντός τίτλους χωρίς ουσιαστικά ανταγωνισμό, σε ένα αστείο πρωτάθλημα με έναν βασικό αντίπαλο που και αυτός ήταν χάλια κρίνεται ως επιτυχία??? Για μένα όχι...προφανώς με την παρουσία πέρυσι στον τελικό της Ευρωλίγκας και τους εγχώριους τίτλους δεν είσαι χάλια άλλα για μένα επιτυχημένη χρονιά δεν είναι...στην τελική δεν είμαστε στο Ισπανικό πρωτάθλημα που έχουν μπόλικες καλές ομάδες και εκει ο εγχώριος τίτλος έχει νόημα, εδώ στην Ελλάδα ή ο ένας το παίρνει ή ο άλλος.....
Υ.Γ. Στην τελική και εσείς στην φανέλα σας δεν βάζετε παρουσίες σε F4 και κατακτήσεις πρωταθλημάτων, μόνο αστέρια για τις κούπες που πηρατε και έτσι είναι το σωστό, στο Ευρωπαικό μπάσκετ μόνο αυτό μετράει και ας ακούγομαι απόλυτος.
Οπως αντιστροφα επιτυχημενες χρονιες ηταν και οι δικες μου οταν εσεις εισασταν Α2. Δικη σας αποφαση ηταν , δικο σας προβλημα.
0
- shaq7
- Reactions: 5660
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
παντως το κομπο εβανς πορτερ ντορσει μου αρεσει πολυ..ο πορτερ μεχρι τα χριστουγεννα δεν προλαβαινει να τα κανει ολα λιμπα..στην περιπτωση που τα κανει τον διωχνεις αν δεις οτι και ο εβανς επανερχεται..το γκος γουοκαπ ντορσει σου δινει την ασφαλεια οτι τουλαχιστον θα σε κρατησει μονο του μες στην 8δα. Αν δε ολα πανε καλα ομαδα με εβανς πορτερ βεζε σε καλη κατασταση παει φ4 δεν εχει αντιπαλο..
0
- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν είναι θέμα το αν ήσουν ανταγωνιστικός πέρυσι, το θέμα είναι ότι χαιρόμαστε για ένα αστείο πρωτάθλημα που υπάρχουν ουσιαστικά δυο διεκδικητές και ανα περιόδους ένας από τους 2 είναι μέτριος έως απών. Ε τι να χαρώ με αυτό??? Οπως και δεν χαιρόμουν και στην μπάλα όταν παίζαμε μόνοι μας, ενώ τώρα που εκει υπάρχουν 4 σοβαρές ομάδες έχει πολυ μεγαλύτερο νόημα/σημασία άλλα και αίγλη το τρόποαιο του πρωταθλητή Ελλάδος. Τωρα αν εσείς χαιρόσασταν να παίρνετε πρωτάθλημα κερδίζοντας τα 500Κ budget του Προμηθέα μπράβο σας...προσωπικά έχω άλλη άποψη...πάντως μια χαρά θυμάμαι ότι ο κόσμος δεν πάταγε στο γήπεδο και εβαλε ο DPG εισιτήριο 1 ευρώ για να γεμίσει το γήπεδο!!grvrs έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 6:17 pmΦυσικα και ηταν πετυχημενη η περσινη χρονια για εσας. Οτι εγω δεν ημουν ανταγωνιστικος ηταν δικο μου προβλημα και οχι δικο σας.karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 6:09 pm
Θα στο πω αλλιώς, η περσυνή χρονιά που πήραμε τους εντός τίτλους χωρίς ουσιαστικά ανταγωνισμό, σε ένα αστείο πρωτάθλημα με έναν βασικό αντίπαλο που και αυτός ήταν χάλια κρίνεται ως επιτυχία??? Για μένα όχι...προφανώς με την παρουσία πέρυσι στον τελικό της Ευρωλίγκας και τους εγχώριους τίτλους δεν είσαι χάλια άλλα για μένα επιτυχημένη χρονιά δεν είναι...στην τελική δεν είμαστε στο Ισπανικό πρωτάθλημα που έχουν μπόλικες καλές ομάδες και εκει ο εγχώριος τίτλος έχει νόημα, εδώ στην Ελλάδα ή ο ένας το παίρνει ή ο άλλος.....
Οπως αντιστροφα επιτυχημενες χρονιες ηταν και οι δικες μου οταν εσεις εισασταν Α2. Δικη σας αποφαση ηταν , δικο σας προβλημα.
Να το ξαναπω, το Μπάσκετ στην Ευρώπη με τις ελάχιστες χώρες να ασχολιούνται σοβαρά, τις ίδιες 10-12 ομάδες που είναι καλές, νόημα έχει μόνο το τρόπαιο της Ευρωλίγκας...αν όχι πάμε και στο Eurocup ή στο Champions Legaue Να το σηκώνουμε κάθε χρόνο και να το παίζουμε ιστορία....
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Τρί Ιουν 25, 2024 6:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”