Τουρνουά Ακρόπολις 2024 - GRE-MNE-BAH
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3654
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Reactions: 82
- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2043
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ΠΟΛΥ όμορφο στο μάτι από την τηλεόραση. Μόνο ο εκφωνητής του σταδίου σπάει λιγάκι νεύρα , ίσως κλέβουν λίγο ΝΒΑ ; Και μου φαίνεται cringe επειδή είναι ελληνική γλώσσα;;Sivas-hoop έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 8:16 pmΤο (...άδειο) ΣΕΦ έχει γίνει αρκετά όμορφο με τις παρεμβάσεις που έκαναν, το βάψιμο του παρκέ, ο μπλε φωτισμός, το branding εθνικής και το Jumbotron, άλλαξαν όλη τη σάλα. Άλλο γήπεδο εντελώς (στην τηλεοπτική εικόνα)
2
2

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 1204
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1444
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1204
- Προειδοποιήσεις:
2
Ξέρουμε όλοι ότι στα επίσημα και ο Καλάθης και ο αρχηγός και ο Γουοκαπ και ο Καλαϊτζάκης και ο λαρε και ο Χαραλαμπόπουλος και ο πιστολιοπουλος θα παίρνουν πάσες από τον Γιάννη στις γωνιές και θα χτίζουν δίχως αύριο. Μην κοροιδευομαστε.
Το θέμα είναι αν ο Σπανούλης έχει σκεφτεί κάτι διαφορετικό για να αξιοποιήσει τον Αντετοκούμπο απ ότι οι προκάτοχοι του.
Πόσο κρίμα να έχεις έναν απ τους καλύτερους παίκτες του κόσμου τόσα χρόνια και οι υπόλοιποι να είναι η βετεράνοι η χαμηλού επιπέδου
Το θέμα είναι αν ο Σπανούλης έχει σκεφτεί κάτι διαφορετικό για να αξιοποιήσει τον Αντετοκούμπο απ ότι οι προκάτοχοι του.
Πόσο κρίμα να έχεις έναν απ τους καλύτερους παίκτες του κόσμου τόσα χρόνια και οι υπόλοιποι να είναι η βετεράνοι η χαμηλού επιπέδου
1
1

-
- Reactions: 82
- Προειδοποιήσεις:
0
- pan24
- Reactions: 2424
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραία εικόνα αλλά για να γκρινιάξω λίγο δε ξέρω πόσο βιώσιμο είναι αυτό που παίζουμε.
Αυτό το let it fly και το περισσότερα τρίποντα από δίποντα με ξενίζει με το συγκεκριμένο ρόστερ.
Καταλαβαίνω βέβαια γιατί γίνεται αφού όπως θα παίζουμε με Γιάννη θέλουμε τον Γιάννη να κάνει δουλίτσα στη ρακέτα και τους άλλους όταν βρεθούν μόνοι τους να το μπουμπουνάνε χωρίς πολλά πολλά. Όμως σε ομάδα που σχεδόν όλοι(ο Χαραλαμόπουλος βλέπω είχε 48% στο BCL φέτος, να είναι ο σουτέρ που ψάχνουμε άραγε;; ) είναι streaky shooters δεν ξέρω πόσο καλά θα πάει αυτό σε παιχνίδι με πίεση και άγχος που έχει ένα νοκ άουτ.
Γενικά δεν ενθουσιάζομαι γιατί έχω κακές αναμνήσεις με αυτή την ομάδα να πετάμε σε φιλικά και στα πρώτα επίσημα και να μην καταλαβαίνουμε από που μας ήρθε στο πρώτο νοκ άουτ.
Αυτό το let it fly και το περισσότερα τρίποντα από δίποντα με ξενίζει με το συγκεκριμένο ρόστερ.
Καταλαβαίνω βέβαια γιατί γίνεται αφού όπως θα παίζουμε με Γιάννη θέλουμε τον Γιάννη να κάνει δουλίτσα στη ρακέτα και τους άλλους όταν βρεθούν μόνοι τους να το μπουμπουνάνε χωρίς πολλά πολλά. Όμως σε ομάδα που σχεδόν όλοι(ο Χαραλαμόπουλος βλέπω είχε 48% στο BCL φέτος, να είναι ο σουτέρ που ψάχνουμε άραγε;; ) είναι streaky shooters δεν ξέρω πόσο καλά θα πάει αυτό σε παιχνίδι με πίεση και άγχος που έχει ένα νοκ άουτ.
Γενικά δεν ενθουσιάζομαι γιατί έχω κακές αναμνήσεις με αυτή την ομάδα να πετάμε σε φιλικά και στα πρώτα επίσημα και να μην καταλαβαίνουμε από που μας ήρθε στο πρώτο νοκ άουτ.
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Τους υποτιμάς λίγο. Πάντα με Γιάννη χάνουμε από ανώτερες ομάδες!tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 8:46 pmΞέρουμε όλοι ότι στα επίσημα και ο Καλάθης και ο αρχηγός και ο Γουοκαπ και ο Καλαϊτζάκης και ο λαρε και ο Χαραλαμπόπουλος και ο πιστολιοπουλος θα παίρνουν πάσες από τον Γιάννη στις γωνιές και θα χτίζουν δίχως αύριο. Μην κοροιδευομαστε.
1
1

- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
καλα ειναι επειδη ειμαστε η χειροτερη ομαδα που θα μπορουσε να ταν με ολους τους μπετατζηδες..αν τον εβαζες σε καμια γερμανια ,λιθουανια δεν θα σταματιοταν.Sivas-hoop έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 8:51 pmΚαλά ας πάρει κι ο Γιάννης μόνος του κάνα παιχνίδι με την Εθνική, ελάχιστα καλά παιχνίδια έχει κάνει, το παιδί είναι ο πιο αντίFIBA rules Ευρωπαίος star.
(Εξαιρετικός παίκτης, δεν τον μειώνω, απλά με κανόνες fiba είναι μια κατηγορία πιο κάτω νομίζω)
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3654
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Λιοθυανία,Σλοβενία,Κροατία κλπ αν τους παίξεις σκληρή άμυνα θα βρίσκουν σίδερο! Δεν έχουν παίχτες ούτε αυτοί..
Μας κάνουν ζημιά οι προσωπικότητες! Από τον Ντόνσιτς μπορείς να χάσεις όσο καλή άμυνα και αν παίξεις.. Θα του ετοιμάσουν πραγματάκια για να τον αντιμετωπίσουν σίγουρα. Με Μπαχάμες καλύτερο τεστ γιατί έχουν 3 nbaers που σκοράρουν που δεν ξέρω αν παίζουν βέβαια..
Μας κάνουν ζημιά οι προσωπικότητες! Από τον Ντόνσιτς μπορείς να χάσεις όσο καλή άμυνα και αν παίξεις.. Θα του ετοιμάσουν πραγματάκια για να τον αντιμετωπίσουν σίγουρα. Με Μπαχάμες καλύτερο τεστ γιατί έχουν 3 nbaers που σκοράρουν που δεν ξέρω αν παίζουν βέβαια..
0