Ναι δεν τον έχω δει να παίζει. Δεν έχει παίξει Ευρώπη. Οπότε πάντα υπάρχει το ρίσκο όταν ένας παίχτης έρχεται να παίξει πρώτη φορά Ευρώπη όσο καλός και να είναι.Airman έγραψε: ↑Τετ Ιουν 26, 2024 10:13 amΦίλε, προφανώς δεν έχεις δει ποτέ τον Μίχαλιουκ να παίζει....Ο παίχτης στην Ευρώπη παίζει άνετα και στο 2.... 3 και 2...Tsilarxos έγραψε: ↑Τετ Ιουν 26, 2024 10:03 am
Όχι. Δεν βλέπω να μου άλλαξες κάτι στα γκαρντ. Ντόρσεϊ αντί κάναν και έναν τραυματία που θα γυρίσει κάνεις δεν ξέρει και επίσης σε τι κατάσταση θα είναι. Σαν Ολυμπιακός δηλαδή θα βασισω την χρονιά σε ένα παίχτη που θα επιστρέψει μετά από 8 μήνες. Πολύ λογικό.
Σα να σου λέγα στον παο αντί για λορετζο Μπράουν πάρε έναν που έπαθε χιαστούς και αναρρώνει τώρα. Θα γυρίσει από το νέο έτος.
Και παράλληλα δεν μπουκώνεις το 2 (και γενικά τα γκαρντ) αφήνοντας χώρο σε ένα project όπως είναι ο Εβανς...
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
0
- karamelitsa
- Reactions: 970
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Στο NBA τον έχω παρακολουθήσει λίγο, γενικά είναι εντελώς συμπληρωματικός πάικτης εκει και με μικρό ρόλο, φέτος περιορίστηκε και άλλο η συμμετοχή του. Φαίνεται καλός πάικτης, άλλα στο NBA και αυτός δεν μπορεί, έχει ένα ρίσκο για Ευρώπη...δεν ξέρω αν θα βγει, η προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν με τρελένει κιόλας.
0
- shaq7
- Reactions: 5660
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
τον μιχαλιουκ τσαμπα τον συζητατε..περσι δεν ψηνοταν ο μπαρτζωκας μαζι του ενω δεν παιζει να τον περιμενουμε μεχρι τον νοεμβρη..αυτος και 900χιλ να βρει συμβολαιο (που ειναι πολυ πιθανο) θα μεινει εκει
Εντωμεταξυ δεν ειναι και αυτο που θελουμε..αυτος 3ρι δεν ειναι κατα βαση?ουτε τον θυμαμαι να εχει iso..απλα ειναι εξαιρετικος σουτερ.Ετσι τον θυμαμαι.
εμεις ψαχνουμε γκαρντ να δημιουργει για τον εαυτο του να εχει μπουκα και τετοια..
Εντωμεταξυ δεν ειναι και αυτο που θελουμε..αυτος 3ρι δεν ειναι κατα βαση?ουτε τον θυμαμαι να εχει iso..απλα ειναι εξαιρετικος σουτερ.Ετσι τον θυμαμαι.
εμεις ψαχνουμε γκαρντ να δημιουργει για τον εαυτο του να εχει μπουκα και τετοια..
3
3

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως εγώ ως troll αντιλαμβάνομαι τα άτομα που βαράνε dislike στη πρόταση του άλλου χωρίς να επιχειρηματολογήσουν, ακόμα περισσότερο αυτούς που περιμένουν ρόστερ με Πόρτερ, Κλαιμπερν και Βεζενκοφ μαζί, σίγουρα όχι εμένα που πρότεινα ένα πολύ ρεαλιστικό ροστερ και μάλλον καλύτερο από αυτό που θα καταλήξετε να έχετε.
Η ομάδα σας μέσα στη σεζόν άλλαξε Λούντζη με Μιτρου Λογκ και Σικμα με Πετρουσεφ, προσέθεσε και τον Ράιτ. Από εκεί και πέρα έφυγε ο Κανααν και πάνε για διώξιμο οι Μπραζντέικις και Μακισικ, άρα θέλετε 3 παιχτες στη θέση τους. Αντί του ανύπαρκτου φετος Μπραζ λέμε τον Ντορσει που έχει διαβατήριο και που στη μέρα του θα βάλει τα σουτ, να θυμίσω ότι ήταν το βασικο σας 2αρι το 2022 που φτάσατε φαιναλ 4. Αντί του Κανααν προτείνω τον Λαπροβιτολα, εναν παίχτη που τη τελευταία 5ετια βρίσκεται μόνιμα σχεδόν στο φαιναλ 4 (2 χρόνια με Ρεαλ και 3 ως ηγέτης της Μπαρτσα), παιχτης που έχει κάνει και ματσάρες με την εθνική Αργεντινής, ο δεύτερος καλύτερος τους μετα τον Καμπατσο. Φέτος είχε 10 πόντους και 4,5 ασίστ σε 22 λεπτά παιχνιδιού, φτιάχνει φάσεις για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του, αλλά είναι και παιχτης ομαδας, το σύστημα του Μπαρτζώκα μπορεί να τον εκτοξεύσει. Εξηγήστε μου γιατί δεν σας αρέσει, γιατί δεν ειναι αναβάθμιση συγκριτικά με τον Κανααν και ποιος πιστεύετε ότι θα ρθει και θα είναι καλύτερος. Ο Φουρνιε πχ είναι καλύτερος παιχτης οκ, αλλά θα τον πάρετε? Πάντως ο Λαπρο είναι καλύτερο φιτ ακόμα κι απτον Γάλλο γιατί είναι πιο ικανός iso scorer.
Τέλος, προτείνω αντί του Σακ τον υπερπαιχτη Χαμιντου Ντιαλο, παιχτης που είναι 5 φορες πιο αθλητικός από Μακισικ, σε εξαιρετική ηλικία, σπουδαίος αμυντικός, εξαιρετικός σκορερ (αν και έχει θέμα στο 3ποντο) αλλά έχετε ανάγκη από παίχτη που μπορεί να περνάει για πλακα τον προσωπικό του αντίπαλο όπως ο συγκεκριμένος, θυμάστε τι έκανε ο Εξουμ? Παίζει και στο "2" και στο "3", μιλάμε θα έχετε μια πληρέστατη περιφέρεια και στους ψηλούς είστε ούτως ή άλλως κομπλέ. Αν ερθει και ο Σάσα θα είναι κερασάκι στη τούρτα. Άρα :
Γουοκαπ , Γκος(1/2) , Λογκ
Λαπρο(2/1) , Ντορσει , Λαρε(2/3)
Ντιαλο(3/2) , Παπ , ΒΧ(3/4)
Πιτερς(4/3) , Πετρουσεφ (4/5)
Μιλου , Φαλ , Ράιτ
Η ομάδα σας μέσα στη σεζόν άλλαξε Λούντζη με Μιτρου Λογκ και Σικμα με Πετρουσεφ, προσέθεσε και τον Ράιτ. Από εκεί και πέρα έφυγε ο Κανααν και πάνε για διώξιμο οι Μπραζντέικις και Μακισικ, άρα θέλετε 3 παιχτες στη θέση τους. Αντί του ανύπαρκτου φετος Μπραζ λέμε τον Ντορσει που έχει διαβατήριο και που στη μέρα του θα βάλει τα σουτ, να θυμίσω ότι ήταν το βασικο σας 2αρι το 2022 που φτάσατε φαιναλ 4. Αντί του Κανααν προτείνω τον Λαπροβιτολα, εναν παίχτη που τη τελευταία 5ετια βρίσκεται μόνιμα σχεδόν στο φαιναλ 4 (2 χρόνια με Ρεαλ και 3 ως ηγέτης της Μπαρτσα), παιχτης που έχει κάνει και ματσάρες με την εθνική Αργεντινής, ο δεύτερος καλύτερος τους μετα τον Καμπατσο. Φέτος είχε 10 πόντους και 4,5 ασίστ σε 22 λεπτά παιχνιδιού, φτιάχνει φάσεις για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του, αλλά είναι και παιχτης ομαδας, το σύστημα του Μπαρτζώκα μπορεί να τον εκτοξεύσει. Εξηγήστε μου γιατί δεν σας αρέσει, γιατί δεν ειναι αναβάθμιση συγκριτικά με τον Κανααν και ποιος πιστεύετε ότι θα ρθει και θα είναι καλύτερος. Ο Φουρνιε πχ είναι καλύτερος παιχτης οκ, αλλά θα τον πάρετε? Πάντως ο Λαπρο είναι καλύτερο φιτ ακόμα κι απτον Γάλλο γιατί είναι πιο ικανός iso scorer.
Τέλος, προτείνω αντί του Σακ τον υπερπαιχτη Χαμιντου Ντιαλο, παιχτης που είναι 5 φορες πιο αθλητικός από Μακισικ, σε εξαιρετική ηλικία, σπουδαίος αμυντικός, εξαιρετικός σκορερ (αν και έχει θέμα στο 3ποντο) αλλά έχετε ανάγκη από παίχτη που μπορεί να περνάει για πλακα τον προσωπικό του αντίπαλο όπως ο συγκεκριμένος, θυμάστε τι έκανε ο Εξουμ? Παίζει και στο "2" και στο "3", μιλάμε θα έχετε μια πληρέστατη περιφέρεια και στους ψηλούς είστε ούτως ή άλλως κομπλέ. Αν ερθει και ο Σάσα θα είναι κερασάκι στη τούρτα. Άρα :
Μιλου , Φαλ , Ράιτ
5
5

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Τετ Ιουν 26, 2024 12:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ πάλι, παρα τα thumbs down, θεωρώ πολύ πιο «Olympiacos BC» αυτό το ρόστερ παρα οποιαδήποτε άλλα με Φουρνιέδες ή Μιχαλιούκηδες μέσα.
Όσο στην ομάδα έχει ενεργό ρόλο ο Παπ, 3άρι δεν έρχεται. Οι τελευταίες φορές που είχαμε αξιόλογα 3άρια ήταν το 2013 με Περπέρογλου, όταν ο Παπ ήταν μόνο 23. Και ένα χρόνο μετά, η ανακάλυψη Λοτζεσκι και ο Ντάρντεν, διότι ο Παπ έφυγε.
Οσο για τη θέση 2 η παράδοση λέει ότι πάμε σε παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία και σίγουρα όχι με συμβόλαια 2.000.000 +++
Υπάρχει και ο Έβανς που πρέπει να δούμε τι απόφαση θα παρθεί.
Τώρα αν θα «σπάσει» μια από αυτές τις παραδόσεις θα δειξει, αλλά ο κανόνας είναι ρόστερ σαν κι αυτό.
1
1

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
οχι δεν ειναι απο ρεπορτερ
εγω παντως πατησα ντισλαικ απλα επειδη δεν μαρεσε το ροστερ τζονυ.Για να μην καθομαι να γραφω ποστ..Ειχες βαλει 3 ασσους και ο ντιαλο εκτος απο το οτι ειναι στοιχημα στην πιο κομβικη θεση ειναι και ασουτος.. Αλλα καμια σχεση που το πηρε ο αλλος σαν τρολ,μια χαρα προταση ηταν απλα εμενα δεν μαρεσε.
2
1
1

-
- Reactions: 1094
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Μας δουλεύεις? Ο λαπροβιτολα πάντα μια μετριότητα ήταν.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιουν 26, 2024 12:39 pmΠάντως εγώ ως troll αντιλαμβάνομαι τα άτομα που βαράνε dislike στη πρόταση του άλλου χωρίς να επιχειρηματολογήσουν, ακόμα περισσότερο αυτούς που περιμένουν ρόστερ με Πόρτερ, Κλαιμπερν και Βεζενκοφ μαζί, σίγουρα όχι εμένα που πρότεινα ένα πολύ ρεαλιστικό ροστερ και μάλλον καλύτερο από αυτό που θα καταλήξετε να έχετε.
Μιλου , Φαλ , Ράιτ
Στη θέση Κάναν που είναι καθαρό 2αρι έρχεται ο Ντόρσεϊ που είναι καθαρό 2αρι.
Στη θέση Μπραζντεκις που είναι 3αρι θέλουμε ένα καλό 3αρι.
Στη θέση Γκος επίσης θέλουμε ένα πολύ καλύτερο γκαρντ και πιο εκρηκτικό.
Στη θέση Μακισικ θέλουμε 2αρο3αρι που τα χώνει. Φουρνιε, μιχαλιουκ.
Απλά είναι τα πράγματα. Οι λαπροβιτολες ας κάτσουν στην Μπαρτσελόνα. Δεν είναι για Ολυμπιακό που θέλει να σηκώσει την Ευρωλίγκα.
Αν θες πάρτον εσύ στον παο τον λαπροβιτολα αντί του λορετζο Μπράουν.
Επίσης μην προτείνεται ασουτους παίχτες στις θέσεις 1εως3. Βλέπεις Ντιαλό 27% ποσοστό καριέρας και όσο καλή διάθεση και να έχεις δεν γίνεται να μην γελάσεις. Ας πάρω τον τουβλατζη τον Θανάση Αντετοκούμπο τότε που δεν πιάνει και θέση ξένου.
2
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tsilarxos την Τετ Ιουν 26, 2024 12:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 245
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι να ισχύει από όποιον και αν είναι .shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 26, 2024 12:44 pmοχι δεν ειναι απο ρεπορτερ
εγω παντως πατησα ντισλαικ απλα επειδη δεν μαρεσε το ροστερ τζονυ.Για να μην καθομαι να γραφω ποστ..Ειχες βαλει 3 ασσους και ο ντιαλο εκτος απο το οτι ειναι στοιχημα στην πιο κομβικη θεση ειναι και ασουτος.. Αλλα καμια σχεση που το πηρε ο αλλος σαν τρολ,μια χαρα προταση ηταν απλα εμενα δεν μαρεσε.
Εγώ δε θυμάμαι να έχω φτιάξει ρόστερ με τον Ντιαλό (αν και μου αρέσει σαν παίχτης ) αλλά με την προϋπόθεση ότι θα έρθει ντορσει και παίχτης επιπέδου φουρνιερ ή KPJ. Όπως και να χει όντως θελουμε σουτ. Ας ελπίσουμε ότι έχει βάση η πληροφορία σου και αν έρθει αυτός θα στρώσει το ρόστερ .
0
-
- Reactions: 245
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Λαπροβιτόλα να καθίσει εκεί που είναι . Ούτε για αντί γκος κάνει . Μας έχει μείνει η εικόνα του γκος με τα δυο χαμένα σουτ και τα 5 δευτερόλεπτα , αλλά ο Γκος εκτός από το ότι επιθετικά μας τράβηξε σε παρά πολλά παιχνίδια αμυντικά είναι παρά πολύ καλός , ένα σκαλί κάτω από Γουοκαπ . Ο Λαπροβιτολα αμυντικά δε στέκεται απέναντι σε κανέναν .
2
2

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ναι ουτε εγω αλλαζα τον γκος με λαπρο αλλα ο μονος λογος που ακουστηκε ηταν επειδη λεγαν οτι φευγει ο γκος.Delpo1987 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 26, 2024 12:58 pmΟ Λαπροβιτόλα να καθίσει εκεί που είναι . Ούτε για αντί γκος κάνει . Μας έχει μείνει η εικόνα του γκος με τα δυο χαμένα σουτ και τα 5 δευτερόλεπτα , αλλά ο Γκος εκτός από το ότι επιθετικά μας τράβηξε σε παρά πολλά παιχνίδια αμυντικά είναι παρά πολύ καλός , ένα σκαλί κάτω από Γουοκαπ . Ο Λαπροβιτολα αμυντικά δε στέκεται απέναντι σε κανέναν .
0
- plo koon
- Reactions: 725
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δυστυχώς βλέποντας άλλους παίκτες με τον ίδιο τραυματισμό σε συνδυασμό με την προιστορία του παίκτη, και το ότι το έπαθε στα καλά καθούμενα δεν έχω μεγάλες ελπίδες. Δλδ μπορεί ο άνθρωπος να γυρίσει και να παίζει μπασκετάρα μέχρι τα 37 του, αλλά οι πιθανότητες είναι εναντίον του.Airman έγραψε: ↑Τετ Ιουν 26, 2024 10:46 amkaramelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιουν 26, 2024 10:38 am
Το πρόβλημα στο ρόστερ σου είναι ο Έβανς, αν δεν σου βγει ή δεν επιστρέψει όπως περιμένουμε θα έχουμε θέμα. Κακό δεν είναι πάντως, αλλά δεν ξέρω αν θα κάνει την διαφορά ή απλά θα έχεις ταβάνι και φέτος το F4.
Ειλικρινά θεωρώ ότι ο Εβανς πριν τραυματιστεί ήταν η καλύτερη κίνηση που έκανε ομάδα στην Ευρώπη... Και αν ταιριάζει σε μία ομάδα ολιστικά, ολοκληρωτικά, αυτός είναι ο ΟΣΦΠ και το αγωνιστικό πλαίσιο του κόουτς.
Εκτιμώ ότι η αποθεραπεία του θα μας εκπλήξει ευχάριστα....βέβαια ο παίχτης κάτι τουίταρε περί υποτίμησης και δεν ξέρω αν σχετίζεται με τα νέα οικονομικά δεδομένα του ΟΣΦΠ...Θεωρω ότι θα γυρίσει καινούριος, θα παίρνει λιγα χρήματα και θα έχεις έναν κορυφαίο γκαρντ με λίγα χρήματα... θα χάσει ελάχιστους μήνες....
Βάζω Ντόρσευ μαζί και Μίχαλιουκ στο 2 αν χρειαστεί και έτσι αφήνεις τον Εβανς να αναπνεύσει αφού θα ανεβάσεις τότε τον Μίχαλιουκ σταθερά στο 3...δεν είσαι γυμνός στο 2, ούτε στο 3 γιατί θα έχεις Παπ και κάποιον Ελληνα και Μιχαλιουκ αν είναι ο ντόρσει μέσα...... Ετσι το βλέπω.
3
3