Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

a1greece
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 26, 2024 2:10 pm

αν παρουμε λαπροβιτολα για το γκαρντ μπομπα που θελουμε ειναι λευκη πετσετα και επισημα.
αλλο αν ερχοταν στην θεση του Γκος. που και παλι οχι λογω ηλικιας.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιουν 26, 2024 2:14 pm

karamelitsa έγραψε:
Τετ Ιουν 26, 2024 1:06 pm
JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιουν 26, 2024 12:39 pm
Πάντως εγώ ως troll αντιλαμβάνομαι τα άτομα που βαράνε dislike στη πρόταση του άλλου χωρίς να επιχειρηματολογήσουν, ακόμα περισσότερο αυτούς που περιμένουν ρόστερ με Πόρτερ, Κλαιμπερν και Βεζενκοφ μαζί, σίγουρα όχι εμένα που πρότεινα ένα πολύ ρεαλιστικό ροστερ και μάλλον καλύτερο από αυτό που θα καταλήξετε να έχετε.

Η ομάδα σας μέσα στη σεζόν άλλαξε Λούντζη με Μιτρου Λογκ και Σικμα με Πετρουσεφ, προσέθεσε και τον Ράιτ. Από εκεί και πέρα έφυγε ο Κανααν και πάνε για διώξιμο οι Μπραζντέικις και Μακισικ, άρα θέλετε 3 παιχτες στη θέση τους. Αντί του ανύπαρκτου φετος Μπραζ λέμε τον Ντορσει που έχει διαβατήριο και που στη μέρα του θα βάλει τα σουτ, να θυμίσω ότι ήταν το βασικο σας 2αρι το 2022 που φτάσατε φαιναλ 4. Αντί του Κανααν προτείνω τον Λαπροβιτολα, εναν παίχτη που τη τελευταία 5ετια βρίσκεται μόνιμα σχεδόν στο φαιναλ 4 (2 χρόνια με Ρεαλ και 3 ως ηγέτης της Μπαρτσα), παιχτης που έχει κάνει και ματσάρες με την εθνική Αργεντινής, ο δεύτερος καλύτερος τους μετα τον Καμπατσο. Φέτος είχε 10 πόντους και 4,5 ασίστ σε 22 λεπτά παιχνιδιού, φτιάχνει φάσεις για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του, αλλά είναι και παιχτης ομαδας, το σύστημα του Μπαρτζώκα μπορεί να τον εκτοξεύσει. Εξηγήστε μου γιατί δεν σας αρέσει, γιατί δεν ειναι αναβάθμιση συγκριτικά με τον Κανααν και ποιος πιστεύετε ότι θα ρθει και θα είναι καλύτερος. Ο Φουρνιε πχ είναι καλύτερος παιχτης οκ, αλλά θα τον πάρετε? Πάντως ο Λαπρο είναι καλύτερο φιτ ακόμα κι απτον Γάλλο γιατί είναι πιο ικανός iso scorer.

Τέλος, προτείνω αντί του Σακ τον υπερπαιχτη Χαμιντου Ντιαλο, παιχτης που είναι 5 φορες πιο αθλητικός από Μακισικ, σε εξαιρετική ηλικία, σπουδαίος αμυντικός, εξαιρετικός σκορερ (αν και έχει θέμα στο 3ποντο) αλλά έχετε ανάγκη από παίχτη που μπορεί να περνάει για πλακα τον προσωπικό του αντίπαλο όπως ο συγκεκριμένος, θυμάστε τι έκανε ο Εξουμ? Παίζει και στο "2" και στο "3", μιλάμε θα έχετε μια πληρέστατη περιφέρεια και στους ψηλούς είστε ούτως ή άλλως κομπλέ. Αν ερθει και ο Σάσα θα είναι κερασάκι στη τούρτα. Άρα :

Γουοκαπ , Γκος(1/2) , Λογκ
Λαπρο(2/1) , Ντορσει , Λαρε(2/3)
Ντιαλο(3/2) , Παπ , ΒΧ(3/4)
Πιτερς(4/3) , Πετρουσεφ (4/5)
Μιλου , Φαλ , Ράιτ
Θα σου πω τι δεν μου αρέσει, ο Λάπρο για αρχή είναι άσσος, και όχι 2, οπότε για να χωρέσει τον βάζεις στο 2. Δευτερον είναι και αυτός άσουτος, έχουμε να χτίσουμε μπόλικα μπετά στο Σεφ. Τρίτον ο Ντιαλό και αυτός είναι άσουτος....μιλάμε δηλαδή για μια ομάδα που είναι σχεδόν όλοι άσουτοι από το 1 εως το 3....ίσως σαν σύνολο να είμαστε καλύτεροι με αυτό το ρόστερ σε σχέση με πέρυσι, άλλα ειδικά στο σουτ διακρίνω πολλά προβλήματα που θα φανούν μέσα στην σεζόν.
Φιλε μου ποσες φορες εχεις δει το Λαπρο;;;;;;;;ο τυπος ειναι πιο πολυ δυαρι απο ασσος αν και μπορει να στησει επιθεση και pnr.......επισης ασουτο δεν τον λες με την καμια.....με ολες τις αμυνες να τον κυνηγανε ειναι εξαιρετικα αποτελεσματικος.....

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 26, 2024 2:16 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιουν 26, 2024 1:59 pm

Στα χαρτιά καλό είναι, βέβαια αν ερθει ο Σάσα και μείνει και ο Πιτερς, στο "3" θα παιζει ο Βεζενκοφ, όχι ο Άλεκ. Θα χετε θέμα αθλητικότητας έτσι πάντως, επίσης το 3αρι σας νομίζω πρέπει να μπορεί να φτιάχνει μόνο του το σουτ του.

ΥΓ. Δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγο να κρατήσετε τον Μακισικ, ότι ήταν να δωσει το έδωσε.
Δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα (και) φέτος , οπότε θα το έπαιρνα όπως έχει και θα συμβιβαζομουν με την έλλειψη αθλητικοτητας. Το κέρδος θα ήταν ότι δεν θα κλείνουν οι άμυνες γιατί θα έχεις παίκτες με αξιόπιστο σουτ. Παίρνεις κάτι στην επίθεση, χάνεις λίγο σε άμυνα που εύχεσαι να στο σώζει ο Παπανικολάου άμα δεν την παλεύουν με τίποτα στο ΧΨ ματς

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3961
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιουν 26, 2024 2:28 pm

assistant έγραψε:
Τετ Ιουν 26, 2024 2:14 pm
karamelitsa έγραψε:
Τετ Ιουν 26, 2024 1:06 pm

Θα σου πω τι δεν μου αρέσει, ο Λάπρο για αρχή είναι άσσος, και όχι 2
Φιλε μου ποσες φορες εχεις δει το Λαπρο;;;;;;;;ο τυπος ειναι πιο πολυ δυαρι απο ασσος
τελικα τι ειναι ο λαπρο? οεο

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Τετ Ιουν 26, 2024 2:36 pm

Conan1982 έγραψε:
Τετ Ιουν 26, 2024 2:02 pm
Με την πρόταση του Johny έχουμε τετράδα γκαρντ Γουοκάπ, Γκος, Λαπροβίτολα, Ντόρσεϊ, έχουμε τον Λαπροβίτολα που είναι παικταράς και μπορεί να πάρει προσπάθειες πάνω του, μπορεί να παίξει και στο ένα και στο δύο έχουμε σουτ απ' όλους πλην του Γουοκάπ. Είναι εξαιρετική τετράδα, δεν είναι τοπ αμυντικός ο Λαπροβίτολα αλλά έχουμε τους υπόλοιπους. Είναι εξαιρετική αναβάθμιση σε σχέση με πέρυσι. Για το τριάρι διαφωνώ πάντως, όχι σαν αξία του Ντιάλο αλλά η εμπειρία έχει δείξει ότι η αδυναμία στο μακρινό σουτ στην Ευρωλίγκα με τους κλειστούς χώρους μπορεί να τιμωρήσει, προτιμώ τον ΄...άλλο Ντιάλο ή τον Οτζεγελέ και ας είναι μικρότερης αξίας αλλά με καλό σουτ.
Σωραιος! Και ο assistant σωστός, ναι κι εγώ γουστάρω φουλ τον Οζελεγιε, είναι πουλεν μου, αλλά νομίζω ο οσφπ θέλει στο 3 παιχτη που να ανεβαίνει στο 2, όχι να κατεβαίνει στο 4, παιχτη που να φτιάχνει το δικό του σουτ. Ο Ντιαλο πχ έχει σουπερ χειρισμό της μπάλας. Αν δεν πάτε σε τέτοιου τύπου παιχτη (3/2αρι) μια πολύ ωραία επιλογή θα ήταν και ο Kevin Knox από ΝΒΑ.

Επιμένω πάντως πως αν δεν πάρετε τον Φουρνιε, ο Λαπροβιτολα είναι η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή.

2
2 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1210
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Ιουν 26, 2024 2:40 pm

Αν ερθει φουρνιε και βεζενκοφ ο ολυμπιακος γινεται απ τα φαβορι για την επομενη ευρωλιγκα τι να λεμε τωρα.

Εντωμεταξυ καθισα και ειδα λιγο απο αγωνες της εθνικης Γαλλίας περυσι στο μουντομπασκετ και ο φουρνιε στην επιθεση εχει χιλιους τροπους να σκοραρει , δημιουργει για τον εαυτο του, εχει ντραιβ και σουτ μετα απο προσποίηση, εχει ντριμπλα, βλεπει γηπεδο, ειναι γρηγορος. Η πτωτικη του πορεια στο nba ειναι γιατι δεν εχει αγωνες, οπως και ο ναν δηλαδη η ο βεζενκοφ. Στην ευρωπη δειχνει οτι θα ειναι το νο1.
Προσωπικα προτιμω πορτερ αλλα ως 2η επιλογη φουρνιε.

Αν πριν κανα δυο χρονια λεγαμε για φουρνιε θα γελουσαν και οι πετρες και τωρα μαλλον του εχει γινει και προταση.
Στα θετικα οτι ειχε δηλωσει παλιοτερα οτι αν γυριζε ευρωπη θα θελε να παιξει στον ολυμπιακο.

Εγω συνεχιζω να πιστευω ομως οτι πρεπει να παρει ο ολυμπιακος και τον εβανς, ειδικα με λιγοτερα χρηματα. Θεωρω οτι ο τραυτματισμος δεν θα του αφησει προβληματα και ειναι κριμα να χαθει γιατι ειναι παικταρας.

Γουοκαπ Γκος
Εβανς
Φουρνιε Ντορσει
Πολυ καλη 5αδα στα γκαρντ

Αν το ροστερ του ολυμπιακου για του χρονου ειναι αυτο
Γουοκαπ Γκος Λονγκ
Φουρνιε Ντορσει Εβανς(Απο γεναρη)
Παπανικολαου Λαρεντζακης
Πιτερς
Βεζενκοβ Πετρουσεφ
Ραιτ
Μιλουτινοφ Φαλ
Και επιστρεψει και υγιης ο εβανς και μπορεις να χεις 5αδες για ολα τα γουστα
πχ
Γουοκαπ
Εβανς
Φουρνιε
Βεζενκοφ
Μιλουτινοφ
η
Γκος
Ντορσει
Φουρνιε
Πιτερς
Ραιτ
Γενικα πολλα σχηματα. Μακαρι

5
5 Εικόνα
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C

Τετ Ιουν 26, 2024 2:51 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Ιουν 26, 2024 10:32 am
vulkanraven έγραψε:
Τετ Ιουν 26, 2024 9:45 am

Αν, αν, αν, αν....
Κι εμένα η γιαγια μου αν είχε ρόδες θα ήταν τρίκυκλο. Με τα "αν" δεν κάνεις σοβαρή κουβέντα, αδερφέ.
Επίσης, θες και Πόρτερ και Κλαιμπερν στο ρόστερ την στιγμή που οι Αφοί παζαρευουν τα 200 χιλιάρικα διαφοράς με Ντόρσεϊ; Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω...
Κατσε γιατι γραφω οτι ειναι ενδεικτικα ονοματα. Το νοημα του ποστ μου ειναι θα δουμε τι μεταγραφες θα κανουμε και μια χαρα χτυπιεται ο Παο. Και αν δεν γινουν λεω να τα παρουν οι Αφοι και να φυγουν
Στην τελευταία φράση συμφωνώ 1000%!

0
vulkanraven

a1greece

Τετ Ιουν 26, 2024 2:54 pm

Heisenberg έγραψε:
Τετ Ιουν 26, 2024 10:36 am
Oπως διαφωνουσε ο Σταυρου με τον Ιωαννου χτες για Φουρνιε και μιχαιλιουκ. θα συμφωνησω με Σταυρου. Φουρνιε γιατι ειναι ηγετης. δημιουργει, χειριζεται , σκοραρει, φτιαχνει για τον εαυτο του με καλο floater και βλεπει γηπεδο σαν σινεμα και παιζει απο το 1 εως το 3.
Ο Μιχαιλιουκ ειναι ενα πολυ καλο scoring guard με πολυ καλο τριποντο.
ο Φουρνιε ειναι ενας upgraded σπανουλης που ειναι και clutcher και closer.

μην μου πειτε για την κατασταση του Φουρνιε. ειναι 31 και ο ιδιος ισχυριζεται οτι βρισκεται στο πικ του. Στην ευρωπη θα εκανε παπαδες.επαναλαμβανω τα ιδια παιχνιδια εχει παιξει με Ναν προτου αυτος ερθει στον Παο.

αποψη μου φουρνιε, ντορσευ και θα επαιρνα και ενα 3αρι αθλητικο στην θεση του Μακ κισικ. να τρεχει γηπεδο και να εχει drive. ας μην εχει τοσο καλο σουτ.

θα υπεγραφα και εβανς αλλα θα τον υπολογιζα απο την επομενη χρονια καθως ο Γκος δεν θα ανανεωσει του χρονου.

ο πητερς δεν κανει για 3 με τιποτα. Θελουμε 3αρι να ματσαρει σκληροτραχηλες και αθλητικες ομαδες, να παιζει αμυνα και να διεμβολιζει.
Δεν θελουμε στατικο σουτερ στο 3 αν εχεις πισω ντορσευ και φουρνιε(η καποιον αλλον) και αργοτερα και εβανς.
και αν ερχοταν ο Σασα καποια στιγμη για το κερασακι θα θυσιαζαμε Πητερς.

Σασα καλυτερος του πητερς. τι συζηταμε?
αλλο μενταλιτυ. και δεν χρειαζεσαι 2 σχεδον παρομοιους παικτες.
Καλά, κι εγώ μπορώ να πω ότι τώρα ειμαι στο πικ μου αλλά το θέμα είναι να το αποδείξω. Αν ο Φουρνιε είναι στο πικ του, όπως λέει, γιατί δεν έχει προτάσεις από άλλες ομάδες του ΝΒΑ;

1
1 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Τετ Ιουν 26, 2024 3:01 pm

vulkanraven έγραψε:
Τετ Ιουν 26, 2024 2:54 pm
Heisenberg έγραψε:
Τετ Ιουν 26, 2024 10:36 am
Oπως διαφωνουσε ο Σταυρου με τον Ιωαννου χτες για Φουρνιε και μιχαιλιουκ. θα συμφωνησω με Σταυρου. Φουρνιε γιατι ειναι ηγετης. δημιουργει, χειριζεται , σκοραρει, φτιαχνει για τον εαυτο του με καλο floater και βλεπει γηπεδο σαν σινεμα και παιζει απο το 1 εως το 3.
Ο Μιχαιλιουκ ειναι ενα πολυ καλο scoring guard με πολυ καλο τριποντο.
ο Φουρνιε ειναι ενας upgraded σπανουλης που ειναι και clutcher και closer.

μην μου πειτε για την κατασταση του Φουρνιε. ειναι 31 και ο ιδιος ισχυριζεται οτι βρισκεται στο πικ του. Στην ευρωπη θα εκανε παπαδες.επαναλαμβανω τα ιδια παιχνιδια εχει παιξει με Ναν προτου αυτος ερθει στον Παο.

αποψη μου φουρνιε, ντορσευ και θα επαιρνα και ενα 3αρι αθλητικο στην θεση του Μακ κισικ. να τρεχει γηπεδο και να εχει drive. ας μην εχει τοσο καλο σουτ.

θα υπεγραφα και εβανς αλλα θα τον υπολογιζα απο την επομενη χρονια καθως ο Γκος δεν θα ανανεωσει του χρονου.

ο πητερς δεν κανει για 3 με τιποτα. Θελουμε 3αρι να ματσαρει σκληροτραχηλες και αθλητικες ομαδες, να παιζει αμυνα και να διεμβολιζει.
Δεν θελουμε στατικο σουτερ στο 3 αν εχεις πισω ντορσευ και φουρνιε(η καποιον αλλον) και αργοτερα και εβανς.
και αν ερχοταν ο Σασα καποια στιγμη για το κερασακι θα θυσιαζαμε Πητερς.

Σασα καλυτερος του πητερς. τι συζηταμε?
αλλο μενταλιτυ. και δεν χρειαζεσαι 2 σχεδον παρομοιους παικτες.
Καλά, κι εγώ μπορώ να πω ότι τώρα ειμαι στο πικ μου αλλά το θέμα είναι να το αποδείξω. Αν ο Φουρνιε είναι στο πικ του, όπως λέει, γιατί δεν έχει προτάσεις από άλλες ομάδες του ΝΒΑ;
στο πικ του σαν σωματικη κατασταση. οχι σαν αποδοση στο ΝΒΑ. τα εξηγει ωραια ο kalytero3d για τον φουρνιε και το ΝΒΑ πιο πανω.

Ωραιο επιχειρημα. Και αν ο Ναν ηταν παικταρας γιατι ηρθε στον παναθηναικο και δεν τον πηρε αλλη ομαδα NBA θα μπορουσαμε να πουμε.
Επαναλαμβανω για τελευταια φορα. το ποσο παιζεις και αποδιδεις στο ΝΒΑ δεν εχει να κανει με το τι μπορεις να κανεις στην Ευρωλιγκα. παραδειγματαρα ο Ναν.
πανω κατω ιδια στατιστικα και παιχνιδια με τον Φουρνιε του τωρα ειχε και ηταν και 3 χρονια μικροτερος. Γιατι δεν τον εκλεισε ομαδα του ΝΒΑ?

0
vulkanraven

a1greece

Τετ Ιουν 26, 2024 3:04 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιουν 26, 2024 12:39 pm
Πάντως εγώ ως troll αντιλαμβάνομαι τα άτομα που βαράνε dislike στη πρόταση του άλλου χωρίς να επιχειρηματολογήσουν, ακόμα περισσότερο αυτούς που περιμένουν ρόστερ με Πόρτερ, Κλαιμπερν και Βεζενκοφ μαζί, σίγουρα όχι εμένα που πρότεινα ένα πολύ ρεαλιστικό ροστερ και μάλλον καλύτερο από αυτό που θα καταλήξετε να έχετε.

Η ομάδα σας μέσα στη σεζόν άλλαξε Λούντζη με Μιτρου Λογκ και Σικμα με Πετρουσεφ, προσέθεσε και τον Ράιτ. Από εκεί και πέρα έφυγε ο Κανααν και πάνε για διώξιμο οι Μπραζντέικις και Μακισικ, άρα θέλετε 3 παιχτες στη θέση τους. Αντί του ανύπαρκτου φετος Μπραζ λέμε τον Ντορσει που έχει διαβατήριο και που στη μέρα του θα βάλει τα σουτ, να θυμίσω ότι ήταν το βασικο σας 2αρι το 2022 που φτάσατε φαιναλ 4. Αντί του Κανααν προτείνω τον Λαπροβιτολα, εναν παίχτη που τη τελευταία 5ετια βρίσκεται μόνιμα σχεδόν στο φαιναλ 4 (2 χρόνια με Ρεαλ και 3 ως ηγέτης της Μπαρτσα), παιχτης που έχει κάνει και ματσάρες με την εθνική Αργεντινής, ο δεύτερος καλύτερος τους μετα τον Καμπατσο. Φέτος είχε 10 πόντους και 4,5 ασίστ σε 22 λεπτά παιχνιδιού, φτιάχνει φάσεις για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του, αλλά είναι και παιχτης ομαδας, το σύστημα του Μπαρτζώκα μπορεί να τον εκτοξεύσει. Εξηγήστε μου γιατί δεν σας αρέσει, γιατί δεν ειναι αναβάθμιση συγκριτικά με τον Κανααν και ποιος πιστεύετε ότι θα ρθει και θα είναι καλύτερος. Ο Φουρνιε πχ είναι καλύτερος παιχτης οκ, αλλά θα τον πάρετε? Πάντως ο Λαπρο είναι καλύτερο φιτ ακόμα κι απτον Γάλλο γιατί είναι πιο ικανός iso scorer.

Τέλος, προτείνω αντί του Σακ τον υπερπαιχτη Χαμιντου Ντιαλο, παιχτης που είναι 5 φορες πιο αθλητικός από Μακισικ, σε εξαιρετική ηλικία, σπουδαίος αμυντικός, εξαιρετικός σκορερ (αν και έχει θέμα στο 3ποντο) αλλά έχετε ανάγκη από παίχτη που μπορεί να περνάει για πλακα τον προσωπικό του αντίπαλο όπως ο συγκεκριμένος, θυμάστε τι έκανε ο Εξουμ? Παίζει και στο "2" και στο "3", μιλάμε θα έχετε μια πληρέστατη περιφέρεια και στους ψηλούς είστε ούτως ή άλλως κομπλέ. Αν ερθει και ο Σάσα θα είναι κερασάκι στη τούρτα. Άρα :

Γουοκαπ , Γκος(1/2) , Λογκ
Λαπρο(2/1) , Ντορσει , Λαρε(2/3)
Ντιαλο(3/2) , Παπ , ΒΧ(3/4)
Πιτερς(4/3) , Πετρουσεφ (4/5)
Μιλου , Φαλ , Ράιτ
Κάτσε να μαντέψω. Θες κι εσύ να διώξουμε τον Ράιτ, έτσι;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5653
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιουν 26, 2024 3:09 pm

Ποιος είπε ότι ο φουρνιε δεν βρίσκει ομάδα στο ΝΒΑ ; 😂 απλά μπορεί να πάρει μόνο το βετεραν μίνιμουμ που είναι 1 κάτι καθαρά .. θα πάρει και αλλά τόσα αποζημίωση βάση συμβολαίου . Δεν βλέπω τον λόγο να συνεχίσει εκεί και να μην γυρίσει στην Ευρώπη να πάρει περισσότερα

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2551
Αγαπημένη θέση: PF

Τον Clyburn γιατί τον έχουμε αποκλείσει τελείως από σχεδόν όλα τα ρόστερ; Ακόμα κι αν εδώ στο φόρουμ δεν τον θέλουμε και πολύ, στο εξωτερικό γράφεται ότι ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 539
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τετ Ιουν 26, 2024 3:15 pm

shaq7 έγραψε:
Ποιος είπε ότι ο φουρνιε δεν βρίσκει ομάδα στο ΝΒΑ ; 😂 απλά μπορεί να πάρει μόνο το βετεραν μίνιμουμ που είναι 1 κάτι καθαρά .. θα πάρει και αλλά τόσα αποζημίωση βάση συμβολαίου . Δεν βλέπω τον λόγο να συνεχίσει εκεί και να μην γυρίσει στην Ευρώπη να πάρει περισσότερα
Καλά ο συγκεκριμένος είχε υπογράψει 4ετές για 73.000.000 δολάρια, συνεπώς το όλο θέμα είναι αν θέλει να παίξει μπάσκετ πραγματικό ή να μείνει στο ΝΒΑ αν έχει στήσει τη ζωη του εκεί... Τώρα αν έχεις βγάλει τόσα λεφτά, δεν ξέρω αν έχει διαφορά το 1,5 του ΝΒΑ ή τα 2,5 της Ευρώπης... crown.gif

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5653
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιουν 26, 2024 3:16 pm

kojito έγραψε:
Τον Clyburn γιατί τον έχουμε αποκλείσει τελείως από σχεδόν όλα τα ρόστερ; Ακόμα κι αν εδώ στο φόρουμ δεν τον θέλουμε και πολύ, στο εξωτερικό γράφεται ότι ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον.
Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση αποτι λέει ο ζερβας του χουν πει από την ομάδα ότι δεν παίζει να τον κοιτάξουν . Επίσης γενικά 3ρι τσάμπα λέμε εμείς δεν θα πάρουν .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Ιουν 26, 2024 3:17 pm

kojito έγραψε:
Στο εσωτερικό λένε το αντίθετο οπότε μοιραία δεν τον αναφέρουμε

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Τετ Ιουν 26, 2024 3:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”