Ενδιαφέρουσα η κίνηση για τον Bridges. Θεωρώ ότι δώσαμε υπερβολικό draft capital αλλά από την άλλη οι Νετς δεν θα τον έδιναν διαφορετικά λόγω και της κόντρας των 2 οργανισμών. Mixed feelings έχω να πω την αλήθεια, θέλω να δω πως θα κινηθούμε και στις περιπτώσεις Anunoby, Hartenstein, Randle και πως θα κλείσει το ροστερ για να εχω ολοκληρωμένη άποψη. Βέβαια από το να δίναμε κανένα τρελό max deal στον ξεζουμισμένο Paul George προτιμώ αυτό το deal.
Σε μια πρώτη ανάλυση φαίνεται ότι θέλουμε να επενδύσουμε σε 2 πολύ ικανά 3 n d forwards τον Bridges και τον Anunoby που μπορούν να παίξουν με ευκολία off ball πράγμα που θα κάνει πιο λειτουργική την επίθεση μας αφού ο Brunson έχει τεράστιο usage. Επίσης γινόμαστε πάρα πολύ versatile αμυντικά αφού και οι 2 έχουν μέγεθος και μπορούν να μαρκάρουμε από το 2 έως το 4.
Η λογική λέει ότι διατηρήθηκαν τα 2 φετινά draft picks για να πακεταριστουν μαζί με τον Robinson για να ανοίξει χώρος στο salary cap για να προσπαθήσουν να κρατήσουν τον Hartenstein.
Δεν ξέρω που κολλάει σε όλο αυτό ο Randle βέβαια που σύντομα θα πρέπει να παρθεί η απόφαση αν θα του γίνει πρόταση για ανανέωση. Έχει οψιόν για την επόμενη σεζόν που λογικά θα αρνηθεί. Άρα δεν αποκλείω να τον δούμε να γίνεται trade άμεσα.