Αυτο δειχνει οτι ο οργανισμος εντοπισε τυχον αδυναμιεσ και τις ελυσε οσο το δυνατον πιο επιτυχημενα.Πριν τον πετρουσεφ και τον ραιτ ειμασταν 9οι η 10οι και ξαφνικα καναμε ενα τρομερο σερι τον 2ο γυρω και φτασαμε 6οι με μια ηττα διαφορα απο το πλεονεκτημα.Ναι εγιναν λαθη το καλοκαιρι οπωσ ο σικμα αλλα ο οργανισμος εδειξε οτι δεν ειναι τοσο κολλημενος οσο του καταλογιζουμε κατανοησε τα λαθη και τα ελυσε.Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:27 pmΠότε τελειώνουν όμως οι μεταγραφές στο μπάσκετ;; Σε ποια εποχή είναι οκ να γκρινιάζεις. Πέρυσι κάναμε ίδιο αριθμό μεταγραφών καλοκαίρι με χειμώναJamesharden13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:25 pm
Ενταξει και με τα αν παλι δεν καταστρεφομαστε οποτε περιμενετε να τελειωσουν οι μεταγραφεσ και μετα γκρινιαξτε.Αν δεν φερουμε αλλον και αν δεν παρουμε αυτον και αν δεν παρουμε τον αλλον και αν δεν παρουμε τον παραλλο....Ας τελειωσουν οι μεταγραφες να βγαλουμε πορισμα![]()
Από Γενάρη γκρινιάζουμε;; Από Σεπτέμβριο;; Από Οκτώβριο;;;
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 153
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
2
2

-
- Reactions: 1210
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Ότι να ναι.GK_23 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:16 pmΠροφανώς και δεν το ξέρω φίλε...Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:04 pm
κατσε να ολοκληρωθουν οι μεταγραφες και μετα πες οτι θες. ουτε συ ξερεις οτι δεν θα γυρισει υγιης. σιγουρα το ιατρικο τιμ του ολυμπιακου να ξερει και κατι παραπανω.λεω εγω τωρα....
Η λογική όμως λέει ότι παίρνεις πολύ μεγάλο ρίσκο και ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να επιμένει με τα ρίσκα και τα "αν".
Θέλει χειριστή-σκόρερ η ομάδα, υψηλού επιπέδου και έτοιμο να προσφέρει άμεσα. Ακόμα και στο 2-3 να αποκτηθεί τέτοιος παίκτης (προσωπικά αμφιβάλλω), εμένα η κίνηση να κρατήσουν τον Evans μου μοιάζει αντίθετη στη λογική.
Ο "ένας από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας" έπαιζε στη 14η ομάδα της regular season πέρυσι. Και τον απέκτησε μια ομάδα που (υποτίθεται) ότι έχει στόχο την κορυφή, μετά από τραυματισμό που θα τον αφήσει 6-8 μήνες έξω, με την ελπίδα ότι θα επανέλθει υγιής και θα κάνει παπάδες...tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 5:53 pmΠολύ σωστή κίνηση με Έβανς, να θυμίσω πως την χρονιά που ολοκληρώθηκε ο "είχα κόψει Αχίλλειο κιναν εβανς" ολοκλήρωσε την σεζόν με 17.3 πόντους (53% στο δίποντο, 44% στο τρίποντο, 90% στις βολές), 2.8 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 18.3 PIR ανά 27:23 λεπτά σε 34 αγώνες της Euroleague.
Αν δεν του αφήσει κάτι ο νέος τραυματισμός θα έχεις έναν απ τους καλύτερους παίκτες της λίγκας σχεδόν τσάμπα. Αν δεν γυρίσει όπως πρέπει δεν χάνεις και κάτι.
Ε ναι, δεν χάνεις κάτι...Μια θέση ξένου και γύρω στα 600-700 χιλιάδες ευρώ, εκτός αν πιστεύετε ότι ο Evans θα εκτιμήσει τη φιλανθρωπία μας και θα έρθει να παίξει δωρεάν.
Extra λύσεις είναι ο Long και ο Λούντζης. Όσα λεφτά έδωσαν στον Evans ας τα έβαζαν μέσα στο πακέτο για να πάρουν έναν elite σκόρερ.
Η Ζαλγκίρις είναι ομάδα που έχει στόχο τα playoffs , με την λογική σου και όσοι παίζουν στην Παρτιζάν στην Αρμάνι στον ερ αστέρα η ο ιμπακα στην Μπάγερν κλπ δεν είναι καλοί παίκτες επειδή τερμάτισαν από 9οι και κάτω.
Σου λένε και οι άλλοι ότι αυτό που προκύπτει απ το ρεπορτάζ είναι ότι θα γίνει άλλη μια κίνηση στα γκαρντ και ο Έβανς ήρθε συμπληρωματικός δεν το καταλαβαίνεις. Κάτσε να δούμε στο τέλος τι θα γίνει και μετά κράζουμε
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ άλλο ρωτάω . Πότε μας επιτρέπεται να σχολιάσουμε τις μεταγραφές στο basketforum ?? Γιατί αν είναι να μας λέτε κάποιοι κάντε υπομονή τον Οκτώβριο, δεν θα συνεννοηθούμε και ποτέJamesharden13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:30 pmΑυτο δειχνει οτι ο οργανισμος εντοπισε τυχον αδυναμιεσ και τις ελυσε οσο το δυνατον πιο επιτυχημενα.Πριν τον πετρουσεφ και τον ραιτ ειμασταν 9οι η 10οι και ξαφνικα καναμε ενα τρομερο σερι τον 2ο γυρω και φτασαμε 6οι με μια ηττα διαφορα απο το πλεονεκτημα.Ναι εγιναν λαθη το καλοκαιρι οπωσ ο σικμα αλλα ο οργανισμος εδειξε οτι δεν ειναι τοσο κολλημενος οσο του καταλογιζουμε κατανοησε τα λαθη και τα ελυσε.Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:27 pm
Πότε τελειώνουν όμως οι μεταγραφές στο μπάσκετ;; Σε ποια εποχή είναι οκ να γκρινιάζεις. Πέρυσι κάναμε ίδιο αριθμό μεταγραφών καλοκαίρι με χειμώνα![]()
Από Γενάρη γκρινιάζουμε;; Από Σεπτέμβριο;; Από Οκτώβριο;;;
2
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ας τα δινανε στον τζειμς τοτε που στα κρισιμα εχει αποδειξει ποσο μεγαλος παιχτηα ειναι..Τι οχι;πραγματικα τα ορια παρανοιας εχουν φτασει στο απροχωρητο.Η χρονια δεν τελειωσε καλα και υπαρχει απογοητευση που μεγαλωσε με την επιτυχια του παναθηναικου.Οποτε εχω παρει αποφαση πως οτι και να παρουμς μεταγραφικα καποιος θα γκρινιαξει.Και τον εντουαρτς να φερουμε για σκορερ θα πουνε δεν σουταρει καλα τριποντο.Και για να μιλησουμε και σοβαρα τωρα...δεν υπαρχει παιχτης γκαρντ σκορερ με τρομερο ισο αυτην την στιγμη στην ευρωπη που να εχει αποδειξη την αξια του σε επιπεδο φαιναλ φορ(εκτος του κεντρικ ναν).Αν δηλαδη φερουμε φουρνιε που εχει παιξει 2-3 φορες στα πλειοφς στην καριερς του και εχει παει απατος θα ειναι κακη κινηση;Αν φερουμε τον μιχαλιουκ δεν θα εχει εμπειρια ουτε αυτος απο ευρωπη.Ο τζειμς εχει παιξει 2 φαιναλ φορ σε ολη την καριερα του.Με αυτην την λογικη κανεις δεν κανει.Εκτος και αν ειναι να παμε να φερουμε τον ντοντιτς.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:31 pmΌτι να ναι.GK_23 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:16 pm
Προφανώς και δεν το ξέρω φίλε...
Η λογική όμως λέει ότι παίρνεις πολύ μεγάλο ρίσκο και ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να επιμένει με τα ρίσκα και τα "αν".
Θέλει χειριστή-σκόρερ η ομάδα, υψηλού επιπέδου και έτοιμο να προσφέρει άμεσα. Ακόμα και στο 2-3 να αποκτηθεί τέτοιος παίκτης (προσωπικά αμφιβάλλω), εμένα η κίνηση να κρατήσουν τον Evans μου μοιάζει αντίθετη στη λογική.
Ο "ένας από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας" έπαιζε στη 14η ομάδα της regular season πέρυσι. Και τον απέκτησε μια ομάδα που (υποτίθεται) ότι έχει στόχο την κορυφή, μετά από τραυματισμό που θα τον αφήσει 6-8 μήνες έξω, με την ελπίδα ότι θα επανέλθει υγιής και θα κάνει παπάδες...
Ε ναι, δεν χάνεις κάτι...Μια θέση ξένου και γύρω στα 600-700 χιλιάδες ευρώ, εκτός αν πιστεύετε ότι ο Evans θα εκτιμήσει τη φιλανθρωπία μας και θα έρθει να παίξει δωρεάν.
Extra λύσεις είναι ο Long και ο Λούντζης. Όσα λεφτά έδωσαν στον Evans ας τα έβαζαν μέσα στο πακέτο για να πάρουν έναν elite σκόρερ.
Η Ζαλγκίρις είναι ομάδα που έχει στόχο τα playoffs , με την λογική σου και όσοι παίζουν στην Παρτιζάν στην Αρμάνι στον ερ αστέρα η ο ιμπακα στην Μπάγερν κλπ δεν είναι καλοί παίκτες επειδή τερμάτισαν από 9οι και κάτω.
Σου λένε και οι άλλοι ότι αυτό που προκύπτει απ το ρεπορτάζ είναι ότι θα γίνει άλλη μια κίνηση στα γκαρντ και ο Έβανς ήρθε συμπληρωματικός δεν το καταλαβαίνεις. Κάτσε να δούμε στο τέλος τι θα γίνει και μετά κράζουμε
1
1

-
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
με συγχωρεις οταν λεμε δωσαμε λεφτα στον σακατη εβανς και δεν μας περισσεψαν για να παρουμε τον elite guard ή οτι δεν θα παρουμε ελιτ γκαρντ ενω ακομα τωρα ξεκινησαμε τις μεταγραφες ε αυτο ειναι κουλο. πανω σε αυτο ειπα εγω υπομονη.Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:33 pmΕγώ άλλο ρωτάω . Πότε μας επιτρέπεται να σχολιάσουμε τις μεταγραφές στο basketforum ?? Γιατί αν είναι να μας λέτε κάποιοι κάντε υπομονή τον Οκτώβριο, δεν θα συνεννοηθούμε και ποτέJamesharden13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:30 pm
Αυτο δειχνει οτι ο οργανισμος εντοπισε τυχον αδυναμιεσ και τις ελυσε οσο το δυνατον πιο επιτυχημενα.Πριν τον πετρουσεφ και τον ραιτ ειμασταν 9οι η 10οι και ξαφνικα καναμε ενα τρομερο σερι τον 2ο γυρω και φτασαμε 6οι με μια ηττα διαφορα απο το πλεονεκτημα.Ναι εγιναν λαθη το καλοκαιρι οπωσ ο σικμα αλλα ο οργανισμος εδειξε οτι δεν ειναι τοσο κολλημενος οσο του καταλογιζουμε κατανοησε τα λαθη και τα ελυσε.
2
2

-
- Reactions: 1176
- Προειδοποιήσεις:
1
Ρε παιδια δεν εχει καποιο συνδρομο ο ανθρωπος για να του κοβωντε οι τενοντες. Η ρηξη μπορει να εγινεGK_23 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 5:40 pmΠροφανώς αυτό είναι κάποιο αστείο; Ποια λογική επικρατεί; Σε ποιο τμήμα;
Μιλάμε για παίκτη που στο παρελθόν έχει κόψει αχίλλειο τένοντα και τώρα έχει τραυματισμό και στο άλλο πόδι που τον αφήνει εκτός για 6-8 μήνες. Θα επιστρέψει μέσα με τέλη Γενάρη του 2025, άγνωστο σε τι κατάσταση...
Απογοητευτική κίνηση, για εμένα προσωπικά. Είναι τέλη Ιουνίου ακόμα, γιατί τόση βιασύνη;
Δεν μπορούν να περιμένουν δηλαδή μέχρι τέλη Ιουλίου να δουν ποιοι guards από NBA θα μείνουν στο ράφι;
σε μια ατσαλη προσγειωση και αντιννα ηταν πληρης ηταν στο 70-80% οποτε δεν εφινε συμπτωματα. Ακομη και με 10-20% μπορεις να εχεις πληρη σταθεροτητα μικρων αρθρωσεων οπως ο αγκωνας ή η ποδοκνημικη. Δηλαδη να φανηκε οτι η ζημια να εγινε σε ανυποπτη φαση αλλα στην ουσια εκει απλα εγινε η ολικη ρηξη του εναπομεινοντα intouch τμηματος.
Εδω ο Φορτουνης με δυο χιαστους παιζει ακομη μπαλα σε τετοιο επιπεδο που δεν ηταν ποτε το αθλητικο κορμι.
Δεν λεω οτι θα επιστρεψει πληρως αλλα εφοσον επεστρεψε σε τετοια κατασταση μετα απο αχιλλειο ειμαι αισιοδοξος. που τον αχιλλειο τα περιστατικα τα βαρια σε πληρη ρηξη οι ορθοπεδικοι στο νοσοκομειο που εκανα ειδικοτητα στο ισραηλ( που ειναι καιενα απο τα 10 καλυτερα στο κοσμο οχι καποιο σε κανα περιφερικο χωριουδακι) μας τα φερνανε εμας τους πλαστικους για ισχυροποιηση της συρραφηςμε ποιο εξεζητημενες τεχνικες.
Γενικα την θεωρω καλη επιλογη που αν σου κατσει θα σε κανει παντοδυναμο. Εφοσον φυσικα ακολουθησει ενα 2-3 τυπου φουρνιε, μιχαλιουκ ή πορτερ τουλαχιστιον. Ακομη δηλαδη και ας μην ερθει ο Βεζενκοφ τωρα
3
2
1

-
- Reactions: 1210
- Προειδοποιήσεις:
2
Αρχές ΣεπτέμβρηCoach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:33 pmΕγώ άλλο ρωτάω . Πότε μας επιτρέπεται να σχολιάσουμε τις μεταγραφές στο basketforum ??Jamesharden13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:30 pm
Αυτο δειχνει οτι ο οργανισμος εντοπισε τυχον αδυναμιεσ και τις ελυσε οσο το δυνατον πιο επιτυχημενα.Πριν τον πετρουσεφ και τον ραιτ ειμασταν 9οι η 10οι και ξαφνικα καναμε ενα τρομερο σερι τον 2ο γυρω και φτασαμε 6οι με μια ηττα διαφορα απο το πλεονεκτημα.Ναι εγιναν λαθη το καλοκαιρι οπωσ ο σικμα αλλα ο οργανισμος εδειξε οτι δεν ειναι τοσο κολλημενος οσο του καταλογιζουμε κατανοησε τα λαθη και τα ελυσε.
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Απλα να διαβαζουμε τι γραφουν τα αρθρα.οταν ο αλλος γραφει φερνουμε εβανς σαν ΕΞΤΡΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2025 ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και εδω μεσα ο καθενας κλαιει οτι δινουμε λεφτα στον σακατη εβανς λες θαβτα δωσει αυτος τα λεφτα τοτε ειναι λαθος.Οποτε σχολιαζουμε παντα τις μεταγραφες ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣtokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:41 pmΑρχές ΣεπτέμβρηCoach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:33 pm
Εγώ άλλο ρωτάω . Πότε μας επιτρέπεται να σχολιάσουμε τις μεταγραφές στο basketforum ??
2
2

- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ ωραία, deal

Εξαρτάται την πηγή . Αν στα λέει αυτά ο Ζέρβας η το σάιτ που πέρυσι ο Διαμαντόπουλος μας έλεγε κατά λέξη ότι " Ο Μιροτιτς ουσιαστικά είναι κλεισμένος" δεν θα τα πάρουμε και σοβαράJamesharden13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:43 pm
Απλα να διαβαζουμε τι γραφουν τα αρθρα.οταν ο αλλος γραφει φερνουμε εβανς σαν ΕΞΤΡΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2025 ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και εδω μεσα ο καθενας κλαιει οτι δινουμε λεφτα στον σακατη εβανς λες θαβτα δωσει αυτος τα λεφτα τοτε ειναι λαθος.Οποτε σχολιαζουμε παντα τις μεταγραφες ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:50 pmΠολύ ωραία, deal
Εξαρτάται την πηγή . Αν στα λέει αυτά ο Ζέρβας η το σάιτ που πέρυσι ο Διαμαντόπουλος μας έλεγε κατά λέξη ότι " Ο Μιροτιτς ουσιαστικά είναι κλεισμένος" δεν θα τα πάρουμε και σοβαράJamesharden13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:43 pm
Απλα να διαβαζουμε τι γραφουν τα αρθρα.οταν ο αλλος γραφει φερνουμε εβανς σαν ΕΞΤΡΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2025 ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και εδω μεσα ο καθενας κλαιει οτι δινουμε λεφτα στον σακατη εβανς λες θαβτα δωσει αυτος τα λεφτα τοτε ειναι λαθος.Οποτε σχολιαζουμε παντα τις μεταγραφες ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ
ο Σταυρου το εχει γραψει αυτο.ειναι σοβαρος αυτος. δεν ειναι διαμαντοπουλος
Αλλωστε Για τον εβανς οτι υπολογιζεται ως εξτρα σε περιπτωση που υπογραψει το ειχε πει και ο ζερβας πριν μερες
0
- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Ξεκάθαρα έρχεται σαν έξτρα λύση ο Έβανς παιδιά. Η ομάδα θα δώσει σίγουρα άλλο ένα μεγάλο συμβόλαιο σε παίκτη στο 2-3 (πλην του Βεζένκοφ όταν με το καλό έρθει). Απλά προφανώς περιμένει να ξεκαθαρίσει κάπως του Σάσα αφού, αν έρθει αυτός, θέλουμε παίκτη να πατάει περισσότερο στο 2 παρά στο 3. Εγώ που γκρινιαζα για το ότι δεν κάνουμε κινήσεις και δεν παίρνουμε ρίσκα πάντως, από όσα βλέπω, είμαι ικανοποιημένος και θα περιμένω τα επόμενα μεταγραφικά νέα (γιατί τέτοια θα υπάρξουν, δε γίνεται αλλιώς) με σαφώς λιγότερο άγχος. Μας αρέσει δε μας αρέσει η ομάδα αφήνει να διαρρεύσει κάτι μόνο όταν ο παίκτης είναι κλεισμένος – εξ ου και η σιγή ιχθύος αλλά και η δική μας φρίκη μέρες τώρα.
Ο Έβανς ξεκάθαρα θα πάρει τη θέση του Γκος αν, πρώτα ο Θεός, είναι υγιής από το 25/26.
Ο Έβανς ξεκάθαρα θα πάρει τη θέση του Γκος αν, πρώτα ο Θεός, είναι υγιής από το 25/26.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolakias την Πέμ Ιουν 27, 2024 7:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1176
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο σταυρου ειναι ο πιο εγκυρος απο ολους. Εγω αυτα που λεει τα κραταω. Ξερει τι λεει και ειδικα για την αγορα του ΝΒΑ ειναι για μενα ο καλυτερος στην ΕλλαδαHeisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:55 pmCoach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:50 pm
Πολύ ωραία, deal
Εξαρτάται την πηγή . Αν στα λέει αυτά ο Ζέρβας η το σάιτ που πέρυσι ο Διαμαντόπουλος μας έλεγε κατά λέξη ότι " Ο Μιροτιτς ουσιαστικά είναι κλεισμένος" δεν θα τα πάρουμε και σοβαρά
ο Σταυρου το εχει γραψει αυτο.ειναι σοβαρος αυτος. δεν ειναι διαμαντοπουλος
Αλλωστε Για τον εβανς οτι υπολογιζεται ως εξτρα σε περιπτωση που υπογραψει το ειχε πει και ο ζερβας πριν μερες
0
-
- Reactions: 948
- Προειδοποιήσεις:
1
με κατι τετοιες κινησεις κανεις "καλο ονομα στην πιατσα " που λεμε . ρισκο βεβαια αλλα αν σου βγει εχεις 'δεσει " συναισθηματικα εναν παικτη που αν καταφερει να επιστρεψει (ΑΝ) εχει τεραστιο ποτενσιαλ.prime7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:15 pmΑν πάντως ο Έβανς επιστρέψει δυνατός και παίξει το μπάσκετ που ξέρει τον έχεις κερδίσει για όλα τα υπόλοιπα χρόνια που θα παίζει. Στο δυσκολότερο σημείο της καριέρας του τον στηρίζεις. Τώρα είναι θέμα δικό του τι θα κάνει.
Συμφωνώ βέβαια με όλους σας πως πρέπει μόνο να έξτρα λύση να θεωρείται για φέτος.
1
1

- georbap
- Reactions: 896
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα χαρώ πάρα πολύ αν όντως ισχύει ότι θα προχωρήσουμε με Έβανς.
Μεγάλη μου καψούρα ο παικταράς και σπουδαία κίνηση από την ομάδα.
Νομίζω πως όταν με το καλό επιστρέψει ο Έβανς στην δράση , θα έχει ένα έξτρα κίνητρο να δικαιώσει την ομάδα που τον εμπιστεύτηκε σε μια ομολογουμένως δύσκολη στιγμή της καριέρας του.
Ξανά λέω ,μακάρι να ισχύει!!!!!
Μεγάλη μου καψούρα ο παικταράς και σπουδαία κίνηση από την ομάδα.
Νομίζω πως όταν με το καλό επιστρέψει ο Έβανς στην δράση , θα έχει ένα έξτρα κίνητρο να δικαιώσει την ομάδα που τον εμπιστεύτηκε σε μια ομολογουμένως δύσκολη στιγμή της καριέρας του.
Ξανά λέω ,μακάρι να ισχύει!!!!!
5
5

- karamelitsa
- Reactions: 965
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Οπως το βλέπω εγώ στις θέσεις 1 και 2 κλείσαμε....θα πάμε με Γουόκαπ, Γκος και Ντόρσευ, Μακισικ/Λαρετζάκης και από Ιανουάριο και με Εβανς, αν επιστρε΄ψει ο Εβανς σε μια καλή κατάσταση θα είμαστε αισθητά καλύτερο στο 1-2.nikolakias έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 7:01 pmΞεκάθαρα έρχεται σαν έξτρα λύση ο Έβανς παιδιά. Η ομάδα θα δώσει σίγουρα άλλο ένα μεγάλο συμβόλαιο σε παίκτη στο 2-3 (πλην του Βεζένκοφ όταν με το καλό έρθει). Απλά προφανώς περιμένει να ξεκαθαρίσει κάπως του Σάσα αφού, αν έρθει αυτός, θέλουμε παίκτη να πατάει περισσότερο στο 2 παρά στο 3. Εγώ που γκρινιαζα για το ότι δεν κάνουμε κινήσεις και δεν παίρνουμε ρίσκα πάντως, από όσα βλέπω, είμαι ικανοποιημένος και θα περιμένω τα επόμενα μεταγραφικά νέα (γιατί τέτοια θα υπάρξουν, δε γίνεται αλλιώς) με σαφώς λιγότερο άγχος. Μας αρέσει δε μας αρέσει η ομάδα αφήνει να διαρρεύσει κάτι μόνο όταν ο παίκτης είναι κλεισμένος – εξ ου και η σιγή ιχθύος αλλά και η δική μας φρίκη μέρες τώρα.
Από εκει και πέρα νομίζω δεν θα κάνουμε άμεσα άλλη μεταγραφή, δεν χρειάζεται κιόλας, θα περιμένουμε αρχικά να δούμε τι θα γίνει με Βεζένκοφ και αν δεν κάτσει θα πάρουμε και ένα 3αρι.
Για μένα ορθολογικές και σωστές κινήσεις....το χαρτί που θα μας κάνει την διαφορά είναι αν θα έρθει ο Βεζένκοφ, και αν δεν έρθει τελικά, αν θα πάρουμε ένα καλό 3αρι.
0