Φίλε, συμφωνούμε μέχρι και στο τελευταίο σου κόμμα.... Για κάποιο λόγο όλοι εστιάζουν στα γκαρντ.. ο ΟΣΦΠ δεν χρειάζεται Λορέντζο Μπράουν... έχει 2 άσους που είναι μια χαρά και οι 2.... Δεν παίρνεις πόντους και πράγματα μόνο από τα combo σου... Πρόπερσι είχες MVP στην θέση 4 πχ...montechristo έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 1:38 pmΝομίζω πως η κοινή λογική (και όσα τέλος πάντων διαβάζουμε) λέει πως θα έρθει κι άλλος παίκτης.vulkanraven έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 10:54 amΡε παιδιά, πόσο πιο απλό να το κάνω;
Η κοινη λογική λέει πως θα έρθει κι άλλος παίκτης στα γκαρντ αφού χρειαζόμαστε έναν παίκτη ηγέτη για να ξεκολλάει την ομάδα όταν δεν τραβάει. Τέτοιον παίκτη μέχρι στιγμής δεν έχουμε. Άρα, ανεξάρτητα με την απόκτηση του Έβανς, θα πάρουμε κι άλλον παίκτη ο οποίος να έχει τα ηγετικά χαρακτηριστικά που ψάχνουμε.
Το να ποντάρουμε από τώρα στον Έβανς για να γίνει ο ηγέτης μας, την στιγμή που ο παίκτης είναι τραυματίας, δεν έχει λογική.
Υποτίθεται ότι και οι Αφοί και ο Μπαρτζώκας μαθαίνουν από τα λάθη τους και δεν θα μας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αν τώρα μας αρχίσουν στο παραμύθι ότι ο Έβανς είναι ο ηγέτης που ψάχναμε και είμαστε πλήρεις με Έβανς και δεν χρειαζόμαστε άλλο γκαρντ αφού έχουμε Έβανς και δεν ξέρω τι άλλο, πρώτος θα βγω εδώ μέσα να σας δώσω δίκιο και να τους κραξω κι εγώ.
Λίγη υπομονή.
Αυτός ο άλλος παίκτης δεν πιστεύω πως θα είναι στα γκαρντ. Θα είναι είτε 3αρι είτε 2/3αρι βαρβάτο.
Το ζήτημα του παίκτη/ηγέτη είναι άλλο και άλλο το ζήτημα του παίκτη για να ξεκολλάει την ομάδα όταν δεν τραβάει.
Αυτό το δεύτερο λύνεται με μιά πολύ καλή προσθήκη στη θέση 3, όπως είπα παραπάνω.
Ποιός θα είναι αυτός, δεν ξέρω.
Μπορεί ο Φουρνιέ, μπορεί ο Μίχαλιουκ, μπορεί κάποιος άλλος.
Προσωπικά θεωρώ πως ο Φουρνιέ, μετά την τελευταία του χρονιά στο ΝΒΑ, δείχνει να βρίσκεται σε πτωτική πορεία, με κακό σουτ, και δεν τον πολυθέλω.
Αν ο κόουτς μιλήσει μαζί του, του εξηγήσει τι θέλει, τι ρόλο του δίνει, και αν ο παίκτης συμφωνήσει, τότε θα εμπιστευτώ τον κόουτς.
Αν από τις συζητήσεις, δεν πειστεί ο κόουτς ότι ο παίκτης έχει διάθεση να παίξει σοβαρό μπάσκετ, τότε δεν θα του κάνουμε καν πρόταση (και θα αρχίσουν οι γκρίνιες, γιατί χάσαμε τέτοιον παίκτη κλπ).
Ας περιμένουμε.
Θέλει 3άρι που να πατάει και στο 2...Θέλει αυτήν την κίνηση και για εμένα κλείνει.