Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

a1greece
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 28, 2024 6:37 pm

"ποια σοβαρη ομαδα ανανεωνει τον προπονητη της απο τωρα?"

μονο οι πολυ σοβαρες. οπως πολυ σοβαρη ηταν και η κινηση του Μαρινακη με τον μεντιλιμπαρ σε μια 3ετια που τους αλλαζε σαν τα πουκαμισα.
Η πιο σοβαρη του κινηση απο τοτε που ανελαβε τον ολυμπιακο.

καθολου τυχαιο που τον ανακοινωσαν πριν απο την πρωτη ανακοινωση παικτη.
δεν υπαρχει καμια δεσμευση εγκλωβιστικη με τον Μπαρτζωκα. ολοι το ξερουμε.

Βεβαια οι αντιπαθομπαρτζωκικοι και οι ποδοσφαιρικοι που μας επρηξαν με τον Μιλτιαδη θα σιχτιριζουν τωρα. Δεν πειραζει. θα τους περασει.

Απο την αλλη τωρα ξερουμε αν δεν γινουν οι σωστες κινησεις ή αν γινουν οι σωστες κινησεις οτι ειναι εργο και μπαρτζωκα και αφων. Δεν υπαρχει σχισμα αναμεσα τους για να μπερδευομαστε ποιος φταιει και για να υπεγραψαν νεο συμβολαιο εχουν αποφασισει ηδη πως θα κινηθουν.

9
9 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5651
Αγαπημένη θέση: SG, C

Evan Sidery
@esidery
The Pistons are set to decline Evan Fournier’s $19 million team option.

Fournier is seriously mulling over offers from EuroLeague teams to leave the NBA.

If Fournier stays, a shooter enters the veteran’s minimum market for contending teams.
NBA Insider
@nbainsidergoat
Another one. Fournier seriously exploring options from Greece and France in the Euroleague, as my source confirmed with me yesterday! We are on fire!
Evan Sid

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Παρ Ιουν 28, 2024 6:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1210
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 28, 2024 6:43 pm

shaq7 έγραψε:
Evan Sidery
@esidery
The Pistons are set to decline Evan Fournier’s $19 million team option.

Fournier is seriously mulling over offers from EuroLeague teams to leave the NBA.

If Fournier stays, a shooter enters the veteran’s minimum market for contending teams.
Αναμενόμενο. Μένει η ανακοίνωση τώρα :shot:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1045
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 28, 2024 6:45 pm

Επειδη δεν ειμαι μελος των μπαρτζωκιμπαν ( φαν κλαμπ οπαδων μπαρτζωκα ) οπως και παλιοτερα δεν ημουν γραμμενος στο ντεντιστ κλαμπ ( φαν κλαμπ οπαδων σφαιροπουλου ) μαλλον θα μπω αυτοματα στο μιζερος γκρινιαρης κλαμπ απο την στιγμη που δεν συμφωνω με καποιες ανορθογραφιες στον μπασκετικο ολυμπιακο .

Η χρονια ειναι αποτυχημενη ; ΟΧΙ γιατι βαση των αποτελεσματων στην ευρωλιγκα μας νικησε στον ημιτελικο μια πολυ καλυτερη ομαδα . Οσες φορες και να παιζαμε αυτος ο ολυμπιακος δεν μπορουσε να κερδισει την ρεαλ .

Πρωταθλημα χασαμε απο μια επισης καλυτερη ομαδα η οποια κατεκτησε και την ευρωλιγκα .

ΑΛΛΑ 2 πραγματα δεν γινεται να μην επισημανθουν :
1) Η εικονα της ομαδας στο ματς με την ρεαλ ηταν σαν να πηγαμε στο βερολινο για πενταημερη . Ομαδα παντελως απροετοιμαστη δεν παλεψε καν το ματς .

2) Ο ολυμπιακος εχασε το πρωταθλημα απο 2-0 απεναντι σε μια ομαδα που στα πρωτα ματς ηταν μεθυσμενη απο της κατακτηση της ευρωλιγκας .
Ο παναθηναικος σε κανενα απο τα ματς των τελικων δεν πλησιασε τα στανταρ που εμφανισε στα πλει οφ και το φαιναλ φορ .

Η επεκταση που εκανε ο μπαρτζωκας δεν εχει καποια ουσιαστικη σημασια αν οι παικτες που επελεξε και κλειδωσε με συμβολαια δεν αποδωσουν τα μεγιστα .

Περισσοτερα για το ταβανι μας αφου ολοκληρωθουν οι μεταγραφες .

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 950

Παρ Ιουν 28, 2024 6:55 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 2:35 pm
Για να γίνει πιο ορθολογικό το ρόστερ του Ουμπιακού και να παραμείνει η αγωνιστική του δυναμική σε επίπεδο φάιναλ φορ και τίτλων χρειάζονται τρεις εκ των ων ουκ άνευ κινήσεις:

1. Να φύγουν τα δύο καρκινώματα στο 2 και στο 4. Αυτό στο δύο έφυγε, οπότε περιμένουμε τις αποφάσεις του Βεζένκοφ για την πιθανότητα επιστροφής του στον Ολυμπιακό ώστε να λυθεί το πρόβλημα (αγωνιστικό, χημείας και διαβατηρίων) και στο τέσσερα.

2. Να προστεθεί ένα ακόμη ελληνικό ποιοτικό διαβατήριο, κάτι που θα γίνει με την διαφαινόμενη συμφωνία για την επιστροφή του Ντόρσεϊ.

3. Να προστεθούν δύο ποιοτικοί ξένοι στο 1 και 1-2. Αυτό ακόμη κι αν παραμείνει στο ρόστερ η χρυσή μετριότητα NWG.

Μακίσικ και Μπραζντέικις είναι άκρως περιττοί καθαρά για αγωνιστικούς λόγους.
Ο πολύ προβληματικός Πόρτερ σε ένα άκρως θετικό και ψιλοαπίθανο σενάριο θα έλυνε το πρόβλημα στο 1-2-3, αλλά...

Η επικύρωση του προσύμφωνου με τον Έβανς είναι ζαριά για το όλα ή τίποτα. Οι δύο σοβαροί τραυματισμοί του παίκτη σε σχεδόν δύο χρόνια μειώνουν πολύ τις πιθανότητες να ευοδωθεί το ρίσκο.
ξεκιναω απο τη λεξη καρκινωμα που ειναι ψιλοβαρια .. αλλα πες μου σε παρακαλω ποιος ειναι ο παικτης που σε χαλαει στο 4? Ο πετρουσεφ η ο πητερς?

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Ιουν 28, 2024 6:55 pm

Αχχχχ με αυτό την χρονιά που δεν είναι αποτυχημένη

Είμαστε ο Ολυμπιακός. Ξέρετε κάποιο τμήμα του Ολυμπιακού σε οποιαδήποτε σπορ που να μην θεωρείται δεδομένο ότι χτυπάς το πρωτάθλημα και κάνεις πορεία στην Ευρώπη;;; ( άντε να δεχτούμε ότι στο ποδόσφαιρο μπορείς μόνο να παλέψεις γιατί είναι άλλα τα μεγέθη και παρόλα αυτά ακόμα κι εκεί τα κατάφερες )

Πρωτάθλημα που είναι για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένος στόχος δεν πήρες

Ευρωπαϊκό για 3η συνεχόμενη φορά δεν πήρες , πες έκανες πορεία και αυτό είναι κάτι

Γιατί δεν τα βρίσκουμε έστω στα βασικά; :P :mrgreen:

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 28, 2024 7:07 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 2:29 pm
montechristo έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 1:46 pm

Δεν νομίζω πως το γυρνάμε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Αν δεν πάρουμε τον Έβανς τώρα, και δεν τον πάρει καμμιά άλλη ομάδα, τότε μόλις αποθεραπευτεί (κατά Γενάρη) θα βγει στην αγορά και θα πλακώσουν όλοι. Για να τον πάρουμε θα πρέπει να τα σκάσουμε και να μπούμε σε πλειστηριασμούς.

Αν τον πάρουμε τώρα, θα τον πληρώνουμε μεν μέχρι τον Γενάρη, αλλά θα έχουμε δώσει πολύ μικρότερο συμβόλαιο, και μάλιστα με option της ομάδας.
Συνολικά, πιστεύω, πως αν ο παίκτης επανέλθει και παίξει το μπάσκετ που μπορεί, θα έχουμε κάνει πολύ μεγάλη μεταγραφή κοψοχρονιά
Αν ο παίκτης δεν επανέλθει τον Γενάρη όπως θα θέλουμε, τότε ενεργοποιούμε την option και λύνεται το συμβόλαιό του, έχοντας χάσει πολύ λίγα σε σχέση με το αναμενόμενο όφελος.
θυμασαι καποια αναλογη περιπτωση που μια ομαδα υπεγραψε παιχτη με κομενο χιαστο ενω ηταν τραυματιας και μαλιστα με τοσο βαρυ ιατρικο ιστορικο?

εκει θα ειναι και το καλοκαιρι,ακομα και να γυρισει ιανουαριο αν δεν κοψει παλι κατι μεχρι ιουνιο καμια πρωτοκλασσατη ομαδα δεν θα τον παρει του χρονου το καλοκαιρι
αν αντεξει κανα δυο χρονια διχως τραυματισμο ισως του κανει καποιος συμβολαιο

επισης πολυ χαλαρα εχετε παρει το οτι θα παρετε ενα παιχτη και αν δεν βγει ενταξει και τι εγινε απλα πεταξαμε 600-700 χιλιαδες σιγα το πραγμα

αν αυτα τα λεφτα τα ειχατε προσθεσει στην αστεια προταση των 2.5 εκατ στον τζειμς ισως τον ειχατε παρε τωρα
τι ισως δηλαδη σιγουρα,ο τζειμς ειναι γνωστος φραγκοφονιας και για ενα ευρω παραπανω παει οπου του τα δωσουν
Το ότι μας κάνει κήρυγμα για πεταμένα λεφτά κάποιος που πληρώνει 3,5 εκατομμύρια έναν 34χρονο με ξεπερνάει...

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1443
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Παρ Ιουν 28, 2024 7:10 pm

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά...

Δεν είμαστε ο Ολυμπιακός... Είμαστε κάποιοι εκτός Ολυμπιακού που μιλάνε για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και ούτω καθεξής... Άμα δεν λυθεί αυτό το (γελοίο είναι η αλήθεια) ζήτημα, δύσκολα θα συμφωνήσουμε σε πιο σύνθετα θέματα για το εάν και κατά πόσο ήταν πετυχημένη ή αποτυχημένη η φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό, τον Μπαρτζώκα και όποιον άλλο τραβάει η ψυχή μας.

7
7 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2579
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Παρ Ιουν 28, 2024 7:15 pm

Airman έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 6:15 pm
Νομίζω ότι η οπτική σου έχει μία δόση υπερβολής. Εκτιμώ ότι επηρεάζεσαι από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον ΠΑΟ... Η χρονια του ΟΣΦΠ δεν ήταν αποτυχημένη. Μιλάμε για μία φοβερά δύσκολη λίγκα, με ομάδες που ανακυκλώνουν παίχτες, με κάποιες ομάδες να έχουν μεγάλα μπάτζετ και που στην τελική την κατακτά ένας. Στην ελληνική τώρα λίγκα, επί της ουσίας μιλάμε για 2 μονομάχους. Θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό, που για εμένα καλώς δεν ήταν (όχι επειδή είμαι Παναθηναικός, δε δίνω άλλωστε χρόνια βάση τώρα στην ελληνική λίγκα), αλλά για τα κακώς κείμενα εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Ο κόουτς έχει κάνει μία πολύ σοβαρή δουλειά, όλα αυτά τα χρόνια και αλοίμονο αν "σταυρώναμε" προπονητές επειδή πήγαν F4 (και μάλιστα 3 συναπτές φορές) και δεν το κατέκτησαν. Τώρα το αν καλύπτει ή όχι τη διοίκηση και συγκεκριμένα αυτά που δύνανται οι διοικούντες να του δώσουν, αρκεί να σκεφτείς ότι ο κόουτς είναι εργαζόμενος. Οπως θες εσύ να δουλεύεις, την ίδια ανάγκη έχει και αυτός. Αφού μπορεί να δουλεύει στην Ελλάδα, σε ένα περιβάλλον που του αρέσει και οι εργοδότες του είναι ΟΚ με αυτόν, δε βρίσκω το λόγο που θα έπρεπε να βγάλει στη σέντρα τις μη μεταγραφές ή την μη άυξηση του μπάτζετ. Kαλώς ή κακώς ο κόουτς μπορεί να εργαστεί στην Ελλάδα ΜΟΝΟ σε μία ομάδα, διαφορετικά θα πρέπει να ζήσει σε Ρωσίες, Ισπανίες κτλ... Μπορεί ο ίδιος ή το οικογενειακό του περιβάλλον να μην αρέσκεται πλέον στην προοπτική. Συνεπώς, να κάνει και ο ίδιος κάποιες εκπτώσεις ή κάποιες παραχωρήσεις απέναντι σε αυτό που ορίζουν αυτοί που πληρώνουν, δηλαδή οι Αφοί. Δεν είναι κατακριτέο αυτό.

Εκτός αυτού, κρίνετε με βάση τα πεπραγμένα στις 28/6... μέχρι να κλείσουν τα ρόστερ, υπάρχει δρόμος μακρύς....
Δεν είναι καλό να είμαστε ανθρωποφάγοι γενικά , ούτε φυσικά να γκρινιάζουμε για οτιδήποτε αποκλείνει από αυτό που εμείς ορίζουμε στο μυαλό μας ως ιδεατή κατάσταση.

Ψυχραιμία... :dribble: :Amen:
Καμία ανθρωποφαγία και καμία υπερβολή. Η πρόκριση στο F4 ήταν αγωνιστική υπέρβαση έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν, με τους τραυματισμούς και τις μεταγραφικές αστοχίες. Η σεζόν κρίνεται αποτυχημένη διότι το μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα ήταν κατώτερο από το περσινό, οι παίκτες που έφυγαν ουσιαστικά δεν αντικαταστάθηκαν (παρά τις 4 καλοκαιρινές μεταγραφές και τις 3 μεταγραφές μεσούσης της σεζόν) και το πρωτάθλημα χάθηκε τελικά με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ας μην μιλήσουμε καν για την εμφατική δικαίωση του Σλούκα. Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα επειδή στάθηκε πιο τυχερός στο τελευταίο σουτ αλλά επειδή επένδυσε σε παίκτες που στα δύσκολα μπορούν να βγουν μπροστά και έχτισε, ως οργανισμός, νοοτροπία νικητή και όχι νοοτροπία κακομοιριάς. Εμείς μετά από κάθε νίκη εξυμνούμε το "μοντέλο" μας και μετά από κάθε ήττα ψάχνουμε δικαιολογίες ή εξαφανιζόμαστε από προσώπου γης.

Η παραδοχή της αποτυχίας δεν συνεπάγεται λιθοβολισμούς και ανθρωποφαγία. Η παραδοχή της αποτυχίας είναι αποφασιστικό βήμα για να κάνεις αυτοκριτική και να γίνεις καλύτερος. Αν φοβάσαι να βάζεις στόχους και να κρίνεσαι ανάλογα τότε δεν πρόκειται ποτέ να χτίσεις χαρακτήρα νικητή.

Όσον αφορά τον Μπαρτζώκα, ότι άποψη και αν έχω για την πάρτη του, δεν έγραψα πουθενά ότι πρέπει να φύγει ή να παραιτηθεί ή να τον "σταυρώσουμε". Έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, οπότε η επέκταση δεν χρειαζόταν τη δεδομένη στιγμή. Να στηριχθεί απόλυτα και να κριθεί συνολικά του χρόνου το καλοκαίρι έγραψα. Ο Ολυμπιακός, στα μάτια τα δικά μου τουλάχιστον, οφείλει να κάνει comeback την επόμενη σεζόν, παίζοντας καλύτερο μπάσκετ και κατακτώντας τουλάχιστον το πρωτάθλημα. Στα μάτια της διοίκησης και του προπονητή όμως δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο. Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε, είτε παίξουμε καλά, είτε παίξουμε άσχημα, η αντίδραση είναι η ίδια. Η επέκταση του Μπαρτζώκα τη δεδομένη στιγμή αυτό το μήνυμα περνάει και στον ίδιο αλλά και στους παίκτες.

Όσον αφορά τους Αφούς, είναι ξεκάθαρο μετά από σχεδόν 20 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας πως δεν τους ενδιαφέρουν οι επιτυχίες αλλά τους ενδιαφέρουν οι επιτυχίες με τον δικό τους τρόπο. Θεωρούν ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους και ότι οι επιτυχίες του Ολυμπιακού οφείλουν πάντοτε να έχουν σημείο αναφοράς τους ίδιους. Οι τίτλοι (λίγοι αναλογικά με τα χρήματα που έχουν ξοδέψει) που έχουν κατακτηθεί σε αυτά τα σχεδόν 20 χρόνια οφείλονται περισσότερο σε συγκυρίες και όχι σε κάποια μεθοδική προσπάθεια. Η πιο πετυχημένη ομάδα του συλλόγου, αυτή της διετίας 2011-13, χτίστηκε όταν οι ίδιοι είχαν αποχωρήσει και είχαν αποφασίσει να πουλήσουν τις μετοχές. Αυτό δεν είναι τυχαίο.

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GK_23 την Παρ Ιουν 28, 2024 7:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162

Παρ Ιουν 28, 2024 7:18 pm

Για τον Φουρνιε ενδιαφερονται 5 ομαδες(Ευρωπη) για την ωρα...Καταλαβατε δηλαδη

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 896

Παρ Ιουν 28, 2024 7:19 pm

Μπράβο στον Ολυμπιακό για την ανανέωση του προπονητή που μας γέμισε αμέτρητες και πανέμορφες μπασκετικές στιγμές τα τελευταία χρόνια.

Ναι , ξέρω ότι το πολυπόθητο τρόπαιο έχει χαθεί με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.
Ξέρω ότι έγιναν λάθη και θα γίνουν και άλλα γιατί μιλάμε για ανθρώπους και όχι ρομπότ.
Ξέρω ότι κανείς δεν είναι τέλειος και σίγουρα ο coach έχει θέματα να λύσει , προκειμένου ο ίδιος και η ομάδα να πάνε ακόμα πιο ψηλά.

Δεν νιώθω την ανάγκη να θεωρήσω τον εαυτό μου ως υποστηρικτή ή όχι του Μπαρτζώκα , ούτε και να έρθω σε αντιπαράθεση με όσους έχουν αντίθετη άποψη.
Ο λόγος που στηρίζω τον coach , είναι ότι από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό με έχει κάνει να περιμένω με ανυπομονησία να δω την ομάδα στο παρκέ και δεν μπορώ να είμαι αχάριστος για το ταξίδι και ας μην έφτασαν έως τώρα στον τελικό προορισμό.

Ο καθένας το βλέπει όπως θέλει και κρίνει με τα δικά του μέτρα, κατανοητό και απόλυτα φυσιολογικό.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 539
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Παρ Ιουν 28, 2024 7:19 pm

AlexD έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 6:24 pm
Airman έγραψε:

Νομίζω ότι η οπτική σου έχει μία δόση υπερβολής. Εκτιμώ ότι επηρεάζεσαι από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον ΠΑΟ... Η χρονια του ΟΣΦΠ δεν ήταν αποτυχημένη. Μιλάμε για μία φοβερά δύσκολη λίγκα, με ομάδες που ανακυκλώνουν παίχτες, με κάποιες ομάδες να έχουν μεγάλα μπάτζετ και που στην τελική την κατακτά ένας. Στην ελληνική τώρα λίγκα, επί της ουσίας μιλάμε για 2 μονομάχους. Θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό, που για εμένα καλώς δεν ήταν (όχι επειδή είμαι Παναθηναικός, δε δίνω άλλωστε χρόνια βάση τώρα στην ελληνική λίγκα), αλλά για τα κακώς κείμενα εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Ο κόουτς έχει κάνει μία πολύ σοβαρή δουλειά, όλα αυτά τα χρόνια και αλοίμονο αν "σταυρώναμε" προπονητές επειδή πήγαν F4 (και μάλιστα 3 συναπτές φορές) και δεν το κατέκτησαν. Τώρα το αν καλύπτει ή όχι τη διοίκηση και συγκεκριμένα αυτά που δύνανται οι διοικούντες να του δώσουν, αρκεί να σκεφτείς ότι ο κόουτς είναι εργαζόμενος. Οπως θες εσύ να δουλεύεις, την ίδια ανάγκη έχει και αυτός. Αφού μπορεί να δουλεύει στην Ελλάδα, σε ένα περιβάλλον που του αρέσει και οι εργοδότες του είναι ΟΚ με αυτόν, δε βρίσκω το λόγο που θα έπρεπε να βγάλει στη σέντρα τις μη μεταγραφές ή την μη άυξηση του μπάτζετ. Kαλώς ή κακώς ο κόουτς μπορεί να εργαστεί στην Ελλάδα ΜΟΝΟ σε μία ομάδα, διαφορετικά θα πρέπει να ζήσει σε Ρωσίες, Ισπανίες κτλ... Μπορεί ο ίδιος ή το οικογενειακό του περιβάλλον να μην αρέσκεται πλέον στην προοπτική. Συνεπώς, να κάνει και ο ίδιος κάποιες εκπτώσεις ή κάποιες παραχωρήσεις απέναντι σε αυτό που ορίζουν αυτοί που πληρώνουν, δηλαδή οι Αφοί. Δεν είναι κατακριτέο αυτό.

Εκτός αυτού, κρίνετε με βάση τα πεπραγμένα στις 28/6... μέχρι να κλείσουν τα ρόστερ, υπάρχει δρόμος μακρύς....
Δεν είναι καλό να είμαστε ανθρωποφάγοι γενικά , ούτε φυσικά να γκρινιάζουμε για οτιδήποτε αποκλείνει από αυτό που εμείς ορίζουμε στο μυαλό μας ως ιδεατή κατάσταση.

Μάλιστα.

Ύποπτα καλά τα λες εσύ. Σε έχω στο μάτι. :secret:

χαχαχαχχα.... Φίλε, είμαι φίλαθλος και μου αρέσει το άθλημα... είμαι πρώτα λάτρης του μπάσκετ και μετά του Παναθηναικού... Σέβομαι την ομάδα σου απεριόριστα και δεν είμαι της λογικής "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα για να είμαι εγώ χαρούμενος"... :-)

2
2 Εικόνα
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Παρ Ιουν 28, 2024 7:37 pm

vulkanraven έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 7:07 pm
τουλουμπα έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 2:29 pm

θυμασαι καποια αναλογη περιπτωση που μια ομαδα υπεγραψε παιχτη με κομενο χιαστο ενω ηταν τραυματιας και μαλιστα με τοσο βαρυ ιατρικο ιστορικο?

εκει θα ειναι και το καλοκαιρι,ακομα και να γυρισει ιανουαριο αν δεν κοψει παλι κατι μεχρι ιουνιο καμια πρωτοκλασσατη ομαδα δεν θα τον παρει του χρονου το καλοκαιρι
αν αντεξει κανα δυο χρονια διχως τραυματισμο ισως του κανει καποιος συμβολαιο

επισης πολυ χαλαρα εχετε παρει το οτι θα παρετε ενα παιχτη και αν δεν βγει ενταξει και τι εγινε απλα πεταξαμε 600-700 χιλιαδες σιγα το πραγμα

αν αυτα τα λεφτα τα ειχατε προσθεσει στην αστεια προταση των 2.5 εκατ στον τζειμς ισως τον ειχατε παρε τωρα
τι ισως δηλαδη σιγουρα,ο τζειμς ειναι γνωστος φραγκοφονιας και για ενα ευρω παραπανω παει οπου του τα δωσουν
Το ότι μας κάνει κήρυγμα για πεταμένα λεφτά κάποιος που πληρώνει 3,5 εκατομμύρια έναν 34χρονο με ξεπερνάει...
εγω ξερω οτι ο χακετ τοτε ειχε σοβαρο τραυματισμο που τον αφηνε εξω 1 χρονο και οχι 6 μηνες και τον διωξαμε.Επεστρεψε δυνατοτερος και σηκωσε ευρωλιγκα με την τσσκα οντας καθοριστηκος πραγοντας

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

senior

Παρ Ιουν 28, 2024 7:40 pm

GK_23 έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 7:15 pm
Airman έγραψε:

Καμία ανθρωποφαγία και καμία υπερβολή. Η πρόκριση στο F4 ήταν αγωνιστική υπέρβαση έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν, με τους τραυματισμούς και μεταγραφικές αστοχίες. Η σεζόν κρίνεται αποτυχημένη διότι το μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα ήταν κατώτερο από το περσινό, οι παίκτες που έφυγαν ουσιαστικά δεν αντικαταστάθηκαν (παρά τις 4 καλοκαιρινές μεταγραφές και τις 3 μεταγραφές μεσούσης της σεζόν) και το πρωτάθλημα χάθηκε τελικά με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ας μην μιλήσουμε καν για την εμφατική δικαίωση του Σλούκα. Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα επειδή στάθηκε πιο τυχερός στο τελευταίο σουτ αλλά επειδή επένδυσε σε παίκτες που στα δύσκολα μπορούν να βγουν μπροστά και έχτισε, ως οργανισμός, νοοτροπία νικητή και όχι νοοτροπία κακομοιριάς. Εμείς μετά από κάθε νίκη εξυμνούμε το "μοντέλο" μας και μετά από κάθε ήττα ψάχνουμε δικαιολογίες ή εξαφανιζόμαστε από προσώπου γης.

Η παραδοχή της αποτυχίας δεν συνεπάγεται λιθοβολισμούς και ανθρωποφαγία. Η παραδοχή της αποτυχίας είναι αποφασιστικό βήμα για να κάνεις αυτοκριτική και να γίνεις καλύτερος. Αν φοβάσαι να βάζεις στόχους και να κρίνεσαι ανάλογα τότε δεν πρόκειται ποτέ να χτίσεις χαρακτήρα νικητή.

Όσον αφορά τον Μπαρτζώκα, ότι άποψη και αν έχω για την πάρτη του, δεν έγραψα πουθενά ότι πρέπει να φύγει ή να παραιτηθεί ή να τον "σταυρώσουμε". Έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, οπότε η επέκταση δεν χρειαζόταν τη δεδομένη στιγμή. Να στηριχθεί απόλυτα και να κριθεί συνολικά του χρόνου το καλοκαίρι έγραψα. Ο Ολυμπιακός, στα μάτια τα δικά μου τουλάχιστον, οφείλει να κάνει comeback την επόμενη σεζόν, παίζοντας καλύτερο μπάσκετ και κατακτώντας τουλάχιστον το πρωτάθλημα. Στα μάτια της διοίκησης και του προπονητή όμως δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο. Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε, είτε παίξουμε καλά, είτε παίξουμε άσχημα, η αντίδραση είναι η ίδια. Η επέκταση του Μπαρτζώκα τη δεδομένη στιγμή αυτό το μήνυμα περνάει και στον ίδιο αλλά και στους παίκτες.

Όσον αφορά τους Αφούς, είναι ξεκάθαρο μετά από σχεδόν 20 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας πως δεν τους ενδιαφέρουν οι επιτυχίες αλλά τους ενδιαφέρουν οι επιτυχίες με τον δικό τους τρόπο. Θεωρούν ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους και ότι οι επιτυχίες του Ολυμπιακού οφείλουν πάντοτε να έχουν σημείο αναφοράς τους ίδιους. Οι τίτλοι (λίγοι αναλογικά με τα χρήματα που έχουν ξοδέψει) που έχουν κατακτηθεί σε αυτά τα σχεδόν 20 χρόνια οφείλονται περισσότερο σε συγκυρίες και όχι σε κάποια μεθοδική προσπάθεια. Η πιο πετυχημένη ομάδα του συλλόγου, αυτή της διετίας 2011-13, χτίστηκε όταν οι ίδιοι είχαν αποχωρήσει και είχαν αποφασίσει να πουλήσουν τις μετοχές. Αυτό δεν είναι τυχαίο.

Kαλώς ή κακώς η δουλειά ενός προπονητή έχει πίεση...και έχει πίεση εκτός των άλλων γιατί εγώ, εσύ και ο κάθε φίλος που πολλες φορές μάλιστα κρίνει παντελώς μη δομημένα (σε αντιθεση με εσένα), γράφει το μακρύ και το κοντό του αφορίζοντας πολύ έυκολα και ολιστικά την εργασία κάποιου. Οι Αφοί εκτιμούν ότι για την εταιρία-ομάδα τους μπορούν επενδύσουν ένα Χ ποσό. Αισθάνονται λοιπόν ότι ο κόουτς αυτός είναι ο καλύτερος διαχειριστής αυτού του μπάτζετ, ασχέτως αν εσύ ή εγώ θα θέλαμε αντί για Χ να δαπανάται 2Χ και 3Χ....Μέσα λοιπόν σε αυτό το καθεστώς πίεσης και έχοντας στο παρελθόν οι Αφοί αποκλειστικά κατ' εμέ την ευθύνη μιας πολύ δυσάρεστης κατάστασης που πέρασε ο κόουτς (και αναφέρομαι στα κατάπτυστα συμβάντα του πάρκινγκ), αποφάσισαν να δείξουν τη στήριξή τους και να αποσυμφορίσουν από οποιαδήποτε πίεση το βασικό εργαζόμενό , το σημαντικότερο συνεργάτη τους στην ομάδα. Αυτό δεν είναι κακό. Επίσης, ο σωστός τρόπος επένδυσης είναι αυτός. Βάζω αυτά που μπορώ και πάω για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Την αποτυχία ή την επιτυχία την ορίζουμε εμείς από το πληκτρολόγιο, όμως κακώς το κάνουμε γιατί ο επενδυτής ή ο κόουτς μπορεί να θέτει κάτι άλλο.Ο ΟΣΦΠ έχει καθιερωθεί ως ένας challenger της λίγκας και ο μακροπρόθεσμος στόχος του ίσως να ήταν αυτός. Δεν νομίζω ότι είπε κάποιος στην αρχή της σεζόν "θα κατακτήσουμε την λίγκα"...Γιατί αν πει το ίδιο ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ, η Μονακό, 2 τούρκικες και 3 Ισπανικές, κάπου τη χάσαμε τη μπάλα...ένα είναι το τρόπαιο. Μιας όμως που ανέφερες την ομάδα μου, ας δούμε λίγο τι έκανε ο δικός μου ιδιοκτήτης. Αφού μάλωσε με όλη τη λίγκα και μετά την φυγή του ΟΣΦΠ από το πρωτάθλημα, αποδυνάμωνε σταδιακά την ομάδα, φτάνοντάς την στο απόλυτο τέλμα της περσινής κατάστασης. Αν εσύ νιώθεις μη περήφανος που πας επί 3 συναπτές χρονιές F4 και απλά το χάνεις, τότε εγώ πώς έπρεπε να νιώσω τα προηγούμενα 3 χρόνια; Μέχρι που φτάσαμε στο προηγούμενο καλοκαίρι, ο ιδιοκτήτης ξύπνησε για πλειάδα λόγων (γήπεδο, διοικητικοί συμπαίχτες, πιθανή ενασχόληση με την πολιτική κτλ) και αποφάσισε να τα πετσοκόψει όλα. Και το έκανε και μας τρέλανε και μπράβο του, αλλά γιατί αυτή είναι μία ορθότερη ας το πούμε προσέγγιση, αγαπητέ ; Δεν είναι. Κοιμάμαι 2-3 χρόνια και τα θερίζω μετά όλα και τούμπαλιν ;
Ο Σλούκας δικαιώθηκε γιατί πολύ απλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα όλων των παιχτών με όλους του προπονητές. Ο Σάρας πχ δεν θέλει να βλέπει παιχτικά τον Καλάθη. Για εμένα λοιπόν ο Καλάθης ήταν ένας από τους καλύτερους floor general που έπαιξαν ποτέ στη λίγκα. Ο Σλούκας έπειξε για έναν κόουτς φέτος που επενδύει σε μία guard-οκεντρική προσέγγιση, που παίζει ασταμάτητα έως και κουραστικά PNR και αφήνει τους guard του (τους οποίους κρίνει ως ταλαντούχους) να βοσκήσουν όσο ελεύθερα θέλουν... Του αρέσει λοιπόν να παίζει περισσότερο για τον Αταμάν, παρά για τον Μπαρτζώκα. Μεθαύριο όμως αν δεν είναι καλός, ο κόουτς Αταμάν θα βγει σε δέκα κάμερες και θα πει "ο Σλούκας δεν ήταν καλός", ενώ ο κόουτς Β δεν θα το έκανε...Διαφέρουν οι προσεγγίσεις.

3
3 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Airman την Παρ Ιουν 28, 2024 7:47 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Airman

senior

Παρ Ιουν 28, 2024 7:43 pm

Coach Periklis έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 6:20 pm
Ωπ λάθος τοπικ, νόμιζα μπήκα στο τοπικ του Ολυμπιακού αλλά είδα τα τελευταία σχόλια ότι η χρονιά δεν είναι αποτυχημένη και μάλλον καταλάθος πάτησα το θρεντ του Περιστερίου

Μα και του Περιστερίου πετυχημένη ήταν... :mrgreen: .. F4 ο κόουτς Βισπάν, εξαιρετικό μπάσκετ ανά περιόδους και ανταγωνιστικός στα εγχωρια. :banana:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”