Μπορεί να έχει χάσει την ικανότητα του σαν παίχτης. Θα δείξει που βρίσκεται στη Γαλλία.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 9:05 pmΓιατί να μην τον κρατάνε τα πόδια του 30 χρονών άνθρωπο;TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 8:58 pmΦουρνιέ αν τον κρατάνε ακόμα τα πόδια του μπορεί να γίνει ο ηγέτης που ψάχνουμε. Πολύ γλυκό σουτάκι τρίποντο και από μέση απόσταση.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- montechristo
- Reactions: 1665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ok, σε λογικό πλαίσιο λοιπόν:karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 9:09 pmΕ καλά τώρα υπερβολές, είπαμε αγαπάμε Μπάσκετ άλλα ας το κρατήσουμε σε λογικά πλαίσια.montechristo έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 9:06 pm
Το να βάζουμε στην ίδια πρόταση τον μπασκετικό Ολυμπιακό με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό είναι σαν να βάζουμε από πλευράς εξωτερικής και μόνο εμφάνισης στην ίδια πρόταση τη Μόνικα Μπελούτσι με τη Γεωργία Βασιλειάδου.
Αριστερά: Μπασκετικός Ολυμπιακός
Δεξιά: Ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός

2
2

-
- Reactions: 153
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
καλα τοτε ειναι και δικος μας ο σασα αν γυρισει.Δεν βγαζει νοημα να δωσεις 3.5-4 εκ για φουρνιε και να μην τα δωσεις και για σασα.Παντως οι αφοι φετος δειχνουν να βαζουν βαθια το χερη στην τσεπη.Ντορσει 5 εκ για 3 χρονια και ο εβανς θα παιρνει σιγουρα1.7-1.8 και τον πρωτο χρονο θα παρει λογικα 800-900.Τα 4 εκ τον χρονο για φουρνιε ειναι πολλα λεφτα.Εννοειται πως αν ειναι στα καλα του θα γραφει 15-20 ποντους σε καθε ματς αλλα να δουμε κατα ποσο θα ειναι στα καλα του.Παντως θα ηταν καλυτερα να δινανε 3-3.5 εκ για μισιτςHeisenberg έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 9:12 pm4 ομαδες για τον Φουρνιε.
ο ολυμπιακος ειναι το φαβορι και του δινει συμβολαιο 2 χρονια που φτανει μαζι με τα μπονους και τον μανατζερ τα 9 μυρια.
απο το γραφειο μανατζερ που δουλευει ο γνωστος μου.
πριν απο λιγο.
1
1

-
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
τα ποσα αυτα εχουν πολλα μεσα. πληρωμες μανατζερ,ποσοστα, εχξτρα μπονους κλπ δεν μπορεις να βρεις ακριβως το ποσο που θα παρει ο φουρνιε στην προκειμενη, οποτε στα 9 για 2 χρονια δεν ξερουμε τι παει στον Φουρνιε.Jamesharden13 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 9:20 pmκαλα τοτε ειναι και δικος μας ο σασα αν γυρισει.Δεν βγαζει νοημα να δωσεις 3.5-4 εκ για φουρνιε και να μην τα δωσεις και για σασα.Παντως οι αφοι φετος δειχνουν να βαζουν βαθια το χερη στην τσεπη.Ντορσει 5 εκ για 3 χρονια και ο εβανς θα παιρνει σιγουρα1.7-1.8 και τον πρωτο χρονο θα παρει λογικα 800-900.Τα 4 εκ τον χρονο για φουρνιε ειναι πολλα λεφτα.Εννοειται πως αν ειναι στα καλα του θα γραφει 15-20 ποντους σε καθε ματς αλλα να δουμε κατα ποσο θα ειναι στα καλα του.Παντως θα ηταν καλυτερα να δινανε 3-3.5 εκ για μισιτςHeisenberg έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 9:12 pm4 ομαδες για τον Φουρνιε.
ο ολυμπιακος ειναι το φαβορι και του δινει συμβολαιο 2 χρονια που φτανει μαζι με τα μπονους και τον μανατζερ τα 9 μυρια.
πριν απο λιγο.
ο μισιτς δεν εχει δειξει καμια διαθεση να φυγει απο το ΝΒΑ.τουλαχιστον ως τωρα
0
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Δίνουν λεφτά σε παίχτες που είναι διαθέσιμοι. Αυτή τη στιγμή ούτε ο Μίσιτς ούτε ο Σάσα είναι διαθέσιμοι.Jamesharden13 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 9:20 pmκαλα τοτε ειναι και δικος μας ο σασα αν γυρισει.Δεν βγαζει νοημα να δωσεις 3.5-4 εκ για φουρνιε και να μην τα δωσεις και για σασα.Παντως οι αφοι φετος δειχνουν να βαζουν βαθια το χερη στην τσεπη.Ντορσει 5 εκ για 3 χρονια και ο εβανς θα παιρνει σιγουρα1.7-1.8 και τον πρωτο χρονο θα παρει λογικα 800-900.Τα 4 εκ τον χρονο για φουρνιε ειναι πολλα λεφτα.Εννοειται πως αν ειναι στα καλα του θα γραφει 15-20 ποντους σε καθε ματς αλλα να δουμε κατα ποσο θα ειναι στα καλα του.Παντως θα ηταν καλυτερα να δινανε 3-3.5 εκ για μισιτςHeisenberg έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 9:12 pm4 ομαδες για τον Φουρνιε.
πριν απο λιγο.
Οπότε δεν αφήνεις τον Φουρνιε να σου φύγει περιμένοντας τον Μίσιτς που πολύ πιθανό να μην γυρίσει Ευρώπη.
Ο Σάσα είναι άλλη ιστορία. Εγώ ξέρω ότι έχει μιλήσει με Ολυμπιακό καιρό πρίν και είπε ότι θέλει να επιστρέψει Ευρώπη.Ζητησε ένα ποσό οι Αφοί το δώσανε χωρίς παζάρια αυτό που ζήτησε και συμφώνησε. Τώρα αν του δώσει ο παο ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό και ο παίχτης αθετήσει την συμφωνία δεν το ξέρω. Δεν το νομίζω βάση χαρακτήρα του Σάσα.
0
- shaq7
- Reactions: 5650
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
δεν γινεται να συμφωνησε ο σασα και προχτες να λεει ο μανατζερ του οτι θα μιλησουμε πρωτα με τον ολυμπιακο και μετα και με τις αλλες ομαδες. Γενικα το συγκεκριμενο δεν στεκει απολες τις πλευρες.Tsilarxos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 9:24 pm
Ο Σάσα είναι άλλη ιστορία. Εγώ ξέρω ότι έχει μιλήσει με Ολυμπιακό καιρό πρίν και είπε ότι θέλει να επιστρέψει Ευρώπη.Ζητησε ένα ποσό οι Αφοί το δώσανε χωρίς παζάρια αυτό που ζήτησε και συμφώνησε. Τώρα αν του δώσει ο παο ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό και ο παίχτης αθετήσει την συμφωνία δεν το ξέρω. Δεν το νομίζω βάση χαρακτήρα του Σάσα.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 3961
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ειναι δεδομενο οτι η προταση του παο θα ειναι μεγαλυτερη απτου οσφπ αλλιως τι νοημα εχει να του την κανει κανTsilarxos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 9:24 pm
το θεμα ειναι ποσο μεγαλυτερη θα ειναι και αυτη ειναι ικανη να δελεασει τον βεζενκοφ
για ρολους χρονους στοχους κτλ δεν φοβαμαι θα αναλαβει ο αταμαν που ειναι μπλαμπλας και ζει για κατι τετοιοα και θα τον πεισει
το χρηματικο ειναι το ζητημα
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Τι θες να πει ο μάνατζερ του για ένα παίχτη που έχει συμβόλαιο σε ισχύ. Ότι συμφώνησε με άλλη ομάδα?shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 9:36 pmδεν γινεται να συμφωνησε ο σασα και προχτες να λεει ο μανατζερ του οτι θα μιλησουμε πρωτα με τον ολυμπιακο και μετα και με τις αλλες ομαδες. Γενικα το συγκεκριμενο δεν στεκει απολες τις πλευρες.Tsilarxos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 9:24 pm
Και μάλιστα ο ίδιος ο Σάσα ήρθε σε επαφή με την ομάδα και τους είπε την απόφαση του να γυρίσει Ευρώπη. Εκεί ξεκίνησαν να πέφτουν πόσα και υπήρξε συμφωνία
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Ε ναι θα τον ψήσει ο αταμαν και δεν θα πάει στον Μπαρτζώκα που στάζει μέλι για πάρτυ του και ουσιαστικά του έσωσε και του εκτόξευσε την καριέρα. Όταν ένας παίχτης επιστρέφει από αποτυχημένο πέρασμά από NBA συνήθως θέλει να πάει σε γνώριμο περιβάλλον.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 9:39 pmειναι δεδομενο οτι η προταση του παο θα ειναι μεγαλυτερη απτου οσφπ αλλιως τι νοημα εχει να του την κανει κανTsilarxos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 9:24 pm
το θεμα ειναι ποσο μεγαλυτερη θα ειναι και αυτη ειναι ικανη να δελεασει τον βεζενκοφ
για ρολους χρονους στοχους κτλ δεν φοβαμαι θα αναλαβει ο αταμαν που ειναι μπλαμπλας και ζει για κατι τετοιοα και θα τον πεισει
το χρηματικο ειναι το ζητημα
Όταν ο Σπανούλης επέστρεψε είχε καλύτερη πρόταση από Ολυμπιακό αλλά θεωρείσαι ότι εκείνη την στιγμή είναι καλύτερο για αυτόν να πάει σε γνώριμο περιβάλλον.
1
1

- shaq7
- Reactions: 5650
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
για αρχη ο μανατζερ βγηκε για να κανει πλειστηριασμο..δεν του εβαλε κανενας πιστολι να δωσει συνεντευξη..Δευτερον δεν θα ελεγε ο σασα θελει να ειναι ανταγωνιστικη η ομαδα ουτε οτι θα μιλησει και με αλλες ομαδες..Δηλαδη συμφωνησε ο σασα χωρις να ξερει την προταση του παο ...αλλα ο μανατζερ προσπαθει να παρει οσα πιο πολλα μπορει τωρα...
1
1

Καλή περίπτωση η προσθήκη του Evans παρά τον τραυματισμό. Ελπίζω να επανέλθει στα περσινά στάνταρ και να μην έχει σχέση η επιγονατίδα με την δική Αχιλλείου που είχε πάθει το 2023 και του στέρησε το υπόλοιπο της σεζόν. Πιστεύω από την άνοιξη και μετά θα μπορεί να βγάζει 15λεπτα και να έχει ρόλο στην ομάδα.
Αλήθεια αν είχατε την επιλογή να πάρετε ένα από τους δύο ακριβούς παίκτες θα προτιμούσατε πακέτο Φουρνιερ-Ρογκαβοπουλο ή Βεζενκοφ-Μακκισσικ?
Αλήθεια αν είχατε την επιλογή να πάρετε ένα από τους δύο ακριβούς παίκτες θα προτιμούσατε πακέτο Φουρνιερ-Ρογκαβοπουλο ή Βεζενκοφ-Μακκισσικ?
0