Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 28, 2024 10:32 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 10:16 pm
εγω περσι τον ειδα με την γαλλια και φετος σε βιντεακια μονο..ειναι 31 χρονων χωρις τραυματισμους και παιζει 12 χρονια ΝΒΑ με 17π μ.ο.. Αλλος λεει δεν εχει σουτ αλλος οτι ειναι πιο βαρυς απο τον χαραλαμποπουλο.. Πολυ θελω να ρθει ευρωπη (ειδικα ολυμπιακο) να βαραει 25ρες για πλακα.

ο πορτερ λεει ο στραυρου εχει προταση απο τους θαντερ.
αρα τον ξεχναμε και αυτον

0
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162

Παρ Ιουν 28, 2024 10:33 pm

HackerBaby έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 10:27 pm
Εγώ το γράφω τώρα που είναι νωρίς .
Ο Φουρνιερ θα έρθει για αφασία Ευρώπη. Εδώ και 2 χρόνια εχει να παίξει σοβαρό μπάσκετ , τα ποσοστά του δε είναι της πλάκας για τέτοιο παίκτη.

Έχει κάτω από 40% fg και 35% τρίποντο.

Νούμερα που δεν δικαιολογούν 2 + μύρια. Και με τη Γαλλία τι ακριβώς έχει κάνει ο Φουρνιερ?
αδερφε δυστυχως δεν μπορουμε να φερουμε Ντοντσιτς

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιουν 28, 2024 10:35 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 9:39 pm
Tsilarxos έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 9:24 pm

Ο Σάσα είναι άλλη ιστορία. Εγώ ξέρω ότι έχει μιλήσει με Ολυμπιακό καιρό πρίν και είπε ότι θέλει να επιστρέψει Ευρώπη.Ζητησε ένα ποσό οι Αφοί το δώσανε χωρίς παζάρια αυτό που ζήτησε και συμφώνησε. Τώρα αν του δώσει ο παο ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό και ο παίχτης αθετήσει την συμφωνία δεν το ξέρω. Δεν το νομίζω βάση χαρακτήρα του Σάσα.
ειναι δεδομενο οτι η προταση του παο θα ειναι μεγαλυτερη απτου οσφπ αλλιως τι νοημα εχει να του την κανει καν
το θεμα ειναι ποσο μεγαλυτερη θα ειναι και αυτη ειναι ικανη να δελεασει τον βεζενκοφ
για ρολους χρονους στοχους κτλ δεν φοβαμαι θα αναλαβει ο αταμαν που ειναι μπλαμπλας και ζει για κατι τετοιοα και θα τον πεισει
το χρηματικο ειναι το ζητημα
Για να έχουμε ένα σταθερό έδαφος συζήτησης, ας θεωρήσουμε ως δεδομένο το ότι "ζήτησε ένα ποσό, οι Αφοί το δώσανε χωρίς παζάρια αυτό που ζήτησε και συμφώνησε".

Στην παραπάνω πρόταση για μένα το βάρος πέφτει στο ότι συμφώνησε. Δεν είπε "θα το σκεφτώ", ούτε "θα δούμε", ούτε "θα ακούσω και άλλες προσφορές". Τίποτα τέτοιο. Απλώς συμφώνησε.

Αν ο ΠΑΟ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα του κάνει μεγαλύτερη προσφορά, από τη στιγμή που έχουμε αυτό το "συμφώνησε", εγώ θεωρώ ότι το όλο ζήτημα θα έχει να κάνει με το πόσο βάρος δίνει ο ίδιος στον λόγο του, αν σέβεται, δηλαδή, και κρατάει τον λόγο του ή αν τον θεωρεί κάτι τιποτένιο και χωρίς κανένα βάρος.

Δεν είναι απλώς χρηματικό το ζήτημα. Αν ήταν μόνο χρηματικό, τότε δεν έπρεπε να συμφωνήσει, αλλά να επιφυλαχθεί. Τότε, ναι. Θα είχε κάθε ηθικό δικαίωμα να δεχτεί την οποιαδήποτε άλλη μεγαλύτερη προσφορά. Αν, όμως, αθετήσει τον λόγο του, αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος βάζει πολύ χαμηλά τον εαυτό του αναγνωρίζοντας ότι ο λόγος του είναι χωρίς κανένα αντίκρισμα.

Επειδή, μάλλον, είμαι και λίγο ή πολύ μεγαλύτερος από εσένα, να σου τονίσω ότι τα παλιά χρόνια στα χωριά γίνονταν αγοραπωλησίες ακινήτων χωρίς χαρτιά και χωρίς κανένα συμβόλαιο, δίνανε απλώς τα χέρια. Και όποιος δεν κρατούσε τα συμφωνημένα, δεν τον έτρεχαν στα δικαστήρια. Απλώς τον περιφρονούσαν όλοι στο χωριό και του γύριζαν την πλάτη. Άλλοι άνθρωποι, άλλα ήθη...

4
4 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιουν 28, 2024 10:36 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 10:33 pm
HackerBaby έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 10:27 pm
Εγώ το γράφω τώρα που είναι νωρίς .
Ο Φουρνιερ θα έρθει για αφασία Ευρώπη. Εδώ και 2 χρόνια εχει να παίξει σοβαρό μπάσκετ , τα ποσοστά του δε είναι της πλάκας για τέτοιο παίκτη.

Έχει κάτω από 40% fg και 35% τρίποντο.

Νούμερα που δεν δικαιολογούν 2 + μύρια. Και με τη Γαλλία τι ακριβώς έχει κάνει ο Φουρνιερ?
αδερφε δυστυχως δεν μπορουμε να φερουμε Ντοντσιτς
Ο Φουρνιερ θα είναι ένας πολύ καλός παίκτης για Ευρώπη δε διαφωνώ αλλά σε καμία περίπτωση δε φαίνεται να είναι mvp type παίκτης .Θα διάλεγε κανείς εδώ για παράδειγμα ας πούμε τον Φουρνιερ από τον Μουσα ?

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3958
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιουν 28, 2024 10:40 pm

montechristo έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 10:35 pm

Για να έχουμε ένα σταθερό έδαφος συζήτησης, ας θεωρήσουμε ως δεδομένο το ότι "ζήτησε ένα ποσό, οι Αφοί το δώσανε χωρίς παζάρια αυτό που ζήτησε και συμφώνησε".

Στην παραπάνω πρόταση για μένα το βάρος πέφτει στο ότι συμφώνησε. Δεν είπε "θα το σκεφτώ", ούτε "θα δούμε", ούτε "θα ακούσω και άλλες προσφορές". Τίποτα τέτοιο. Απλώς συμφώνησε.

Αν ο ΠΑΟ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα του κάνει μεγαλύτερη προσφορά, από τη στιγμή που έχουμε αυτό το "συμφώνησε", εγώ θεωρώ ότι το όλο ζήτημα θα έχει να κάνει με το πόσο βάρος δίνει ο ίδιος στον λόγο του, αν σέβεται, δηλαδή, και κρατάει τον λόγο του ή αν τον θεωρεί κάτι τιποτένιο και χωρίς κανένα βάρος.

Δεν είναι απλώς χρηματικό το ζήτημα. Αν ήταν μόνο χρηματικό, τότε δεν έπρεπε να συμφωνήσει, αλλά να επιφυλαχθεί. Τότε, ναι. Θα είχε κάθε ηθικό δικαίωμα να δεχτεί την οποιαδήποτε άλλη μεγαλύτερη προσφορά. Αν, όμως, αθετήσει τον λόγο του, αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος βάζει πολύ χαμηλά τον εαυτό του αναγνωρίζοντας ότι ο λόγος του είναι χωρίς κανένα αντίκρισμα.

Επειδή, μάλλον, είμαι και λίγο ή πολύ μεγαλύτερος από εσένα, να σου τονίσω ότι τα παλιά χρόνια στα χωριά γίνονταν αγοραπωλησίες ακινήτων χωρίς χαρτιά και χωρίς κανένα συμβόλαιο, δίνανε απλώς τα χέρια. Και όποιος δεν κρατούσε τα συμφωνημένα, δεν τον έτρεχαν στα δικαστήρια. Απλώς τον περιφρονούσαν όλοι στο χωριό και του γύριζαν την πλάτη. Άλλοι άνθρωποι, άλλα ήθη...
αν δεν μπει η τζιφρα οι προφορικες συμφωνιες σπανε για πλακα

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Ιουν 28, 2024 10:41 pm

HackerBaby έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 10:36 pm

Ο Φουρνιερ θα είναι ένας πολύ καλός παίκτης για Ευρώπη δε διαφωνώ αλλά σε καμία περίπτωση δε φαίνεται να είναι mvp type παίκτης .Θα διάλεγε κανείς εδώ για παράδειγμα ας πούμε τον Φουρνιερ από τον Μουσα ?
ε καλα τον μουσα θα τον παρουν μεσω τρειντ με τον πητερς :welcome:

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Παρ Ιουν 28, 2024 10:49 pm

Jamesharden13 έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 10:13 pm
Καλα και γω συμφωνω με το απο πανω.Προτιμω χιλιες φορες πορτερ απο φουρνιε.
Ήταν δυό τσοπάνηδες, ο τσοπάνος Α και ο τσοπάνος Β, κι έψαχναν να βρούνε τρόπο για να γλυτώσουν τα κοπάδια τους από τους λύκους.
Ο τσοπάνος Α πήρε έναν ελληνικό ποιμενικό, και τα βράδια κοιμάται ήσυχος, αν και με έναν μικρό φόβο ότι, αν πλακώσουν μαζεμένοι 3 λύκοι, θα τον κάνουν μια χαψιά τον ποιμενικό.
Ο τσοπάνος Β πήρε ένα άγριο τζάγκουαρ που καταφέρνει μόνο του και 5 λύκους, και εκεί που κοιμότανε ένα βράδυ τον έκανε μιά χαψιά το τζάγκουαρ...

Ηθικόν δίδαγμα: Μακριά από Πόρτερ πάση θυσία!

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5649
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιουν 28, 2024 10:50 pm

εντωμεταξυ οι αφοι χαρισαν του σασα 750χιλ και δεν του βαλαν καν ορο να ρθει σε μας οταν γυρισει..επειδη του παν ''στην οικογενεια σου θα ρθεις ετσι και αλλιως΄΄..γενικα μου φαινεται ο σασα αν παει αλλου θα ναι πολυ φαουλ.

παικτικα ο πορτερ δεν βλεπει ουτε τον φουρνιε συμφωνω.. ποσο καιρο θα κατσει ο ενας στην ομαδα ομως και ποσο ο αλλος :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Boston1

junior
Reactions: 148
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 28, 2024 10:51 pm

shaq7 έγραψε:
εγω περσι τον ειδα με την γαλλια και φετος σε βιντεακια μονο..ειναι 31 χρονων χωρις τραυματισμους και παιζει 12 χρονια ΝΒΑ με 17π μ.ο.. Αλλος λεει δεν εχει σουτ αλλος οτι ειναι πιο βαρυς απο τον χαραλαμποπουλο.. Πολυ θελω να ρθει ευρωπη (ειδικα ολυμπιακο) να βαραει 25ρες για πλακα.

«Πρώην παίκτης» και άλλους πρώιμους χαρακτηρισμούς βλέπουμε στο φόρουμ λες και έχουμε πολλούς παίκτες σαν το Φουρνιέ στην ομάδα. Όπως έχω πει και πριν, τα ποσοστά του Ναν δεν ήταν καλύτερα πριν έρθει στον ΠΑΟ και αλλάξει τις ισορροπίες.
Αν έρθει ο Φουρνιέ, μαζί με Ντόρσευ και Εβανς θα αλλάξει επίπεδο ο Ολυμπιακός. Ούτε Βεζένκοφ χρειάζεται να περιμένουμε. Πολύ καλός ο Βεζένκοφ και μακάρι να ήταν λιγότερη περίπλοκη η περίπτωση του. Αλλά με Φουρνιέ δε θα χρειαστεί να χάσουμε πολύτιμο χρόνο ούτε να δοκιμαστεί ο Πίτερς στη θέση 3 που πολλοί ξεχνούν ότι ήταν ο πιο βελτιωμένος παίκτης της Λίγκας.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Παρ Ιουν 28, 2024 10:52 pm

τουλουμπα έγραψε:
Το ξέρω αυτό, αλλά σπάνε από ανθρώπους που δεν έχουν λόγο.
Είναι ο Βεζένκοφ τέτοιος τύπος; Δεν το ξέρω.
Αλλά ξέρω ότι θα μπορούσε να μην συμφωνήσει και να ζητήσει να το σκεφτεί.

Και όλα αυτά, βέβαια, με την προϋπόθεση πως έχει συμφωνήσει.

2
2 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιουν 28, 2024 10:54 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 10:50 pm
εντωμεταξυ οι αφοι χαρισαν του σασα 750χιλ και δεν του βαλαν καν ορο να ρθει σε μας οταν γυρισει..επειδη του παν ''στην οικογενεια σου θα ρθεις ετσι και αλλιως΄΄..γενικα μου φαινεται ο σασα αν παει αλλου θα ναι πολυ φαουλ.

παικτικα ο πορτερ δεν βλεπει ουτε τον φουρνιε συμφωνω.. ποσο καιρο θα κατσει ο ενας στην ομαδα ομως και ποσο ο αλλος :D
Καλά ο Πόρτερ είναι nba all star παίκτης τι συζητάμε τώρα ,άλλο λεβελ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

montechristo έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

αφου δεν ξερεις αν ειναι τετοιος τυπος και αφου δεν ξερεις αν εχει οντως συμφωνησει γιατι να μην μπορει να γινει

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Παρ Ιουν 28, 2024 10:59 pm

τουλουμπα έγραψε:
montechristo έγραψε:

αφου δεν ξερεις αν ειναι τετοιος τυπος και αφου δεν ξερεις αν εχει οντως συμφωνησει γιατι να μην μπορει να γινει
Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.
Η γυναίκα ενός φίλου μου:

Εικόνα

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1031
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Ιουν 28, 2024 11:00 pm

Παιδιά, θα καταθέσω την άποψή μου. Όσο και να διυλίζουμε τον κόνωπα, η αλήθεια είναι ότι κάθε μεταγραφή είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Τι εννοώ, ένας παίκτης μπορεί να είναι ψιλοπεσμένος και με τη σωστή ομάδα να αποτελέσει ιδανικό φιτ. Σε αυτό παίζει ρόλο το τεχνικό τιμ, τα αποδυτήρια, όλα. Αυτό βέβαια δεν το λέω μόνο για το Φουρνιέ, αλλά γενικά. Ακόμη, μπορεί ένας παίκτης να κάνει αρκετό καιρό να προσαρμοστεί. Βέβαια, να πω εδώ ότι ο παικταράς δείχνει την κλάση του και ας μην είναι στο 100%. Είμαι σίγουρος ότι κάπου έξω υπάρχει ένας λυσσασμένος κοουτς Μπι, αλλά και οι πρόεδροι που μετά το φετινό στραπατσο (αυτό ήταν), θα (αντί)δράσουν.
Προσωπικά με ενδιαφέρει καταρχάς να παίξουμε εντυπωσιακό μπάσκετ, και να διορθωθούν τα φετινά προβλήματα. Δεν νομίζω να επιτρέψουν οι αφοί να χαθεί ο Βεζενκοφ, είναι κομμάτι του Ολυμπιακού.Από και πέρα, βλέπουμε για τίτλους κτλ. Να πω για ακόμα μια φορά, ότι μερικά πράγματα ΔΕΝ αγοράζονται.

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5649
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιουν 28, 2024 11:01 pm

Boston1 έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 10:51 pm
shaq7 έγραψε:

«Πρώην παίκτης» και άλλους πρώιμους χαρακτηρισμούς βλέπουμε στο φόρουμ λες και έχουμε πολλούς παίκτες σαν το Φουρνιέ στην ομάδα. Όπως έχω πει και πριν, τα ποσοστά του Ναν δεν ήταν καλύτερα πριν έρθει στον ΠΑΟ και αλλάξει τις ισορροπίες.
Αν έρθει ο Φουρνιέ, μαζί με Ντόρσευ και Εβανς θα αλλάξει επίπεδο ο Ολυμπιακός. Ούτε Βεζένκοφ χρειάζεται να περιμένουμε. Πολύ καλός ο Βεζένκοφ και μακάρι να ήταν λιγότερη περίπλοκη η περίπτωση του. Αλλά με Φουρνιέ δε θα χρειαστεί να χάσουμε πολύτιμο χρόνο ούτε να δοκιμαστεί ο Πίτερς στη θέση 3 που πολλοί ξεχνούν ότι ήταν ο πιο βελτιωμένος παίκτης της Λίγκας.
καλα θες να παμε να δουμε και για τον ναν τι γραφοταν περσι εδω μεσα? Εγω και 3-4 λεγαμε θα κανει πλακα..οι περισσοτεροι λεγαν οτι ειναι κουτσος ..οτι εχει να παιξει 2 χρονια και τετοια.Ειμαι σιγουρος οτι και τον ντονσιτς να φερουμε οι μισοι θα τον λενε χοντρο και πιο αργο του γλυνιαδακη..συν οτι τον εχει σβησει ο καλαιτζακης.

βαλτε ενα πολ να δουμε ποσοι θα θελαν τον κλει τομπσον να γελασουμε!

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Παρ Ιουν 28, 2024 11:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”