Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

a1greece
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 29, 2024 4:16 pm

balkanwarrior έγραψε:
Σάβ Ιουν 29, 2024 4:04 pm
HackerBaby έγραψε:
Σάβ Ιουν 29, 2024 3:55 pm

Μακάρι να τους πάρουν όλους φίλε μου , να δούμε ωραία ματσάκια και να δούμε και στη πράξη το Μπαρτζώκα να παίζει επιτέλους χωρίς δικαιολογίες για τα φτηνά ρόστερ .

Θέλουμε το Μπαρτζώκα να ξεκινάει για φαβορί για τη κούπα!
Γιατί ψέματα είναι; Κάθε φορά που πάει φ4, έχει ή δεν έχει το μικρότερο budget; Με μια στοιχειώδη έρευνα θα πάρεις την απάντηση σου. Νομίζω όμως και πάλι δεν θα μπορέσεις να σταματήσεις να είσαι ειρωνικός. Είναι λογικό.
ενταξει εδω εχουμε συνηθισει.
αν μπεις τωρα στο SDNA και δεις τι σχολιαζουν για τον Ντορσευ(που περσι που ειχε προσυμφωνο μαζι τους τον εκθειαζαν) θα σου ερθει εμετος. τι για τριγωνα αλητειας λενε...
κατ'ομοιωση DPG.
οι σικαγο των 90's τετοια υποτιμηση προς τους αντιπαλους και τετοιο τουπε δεν ειχαν.

6
6 Εικόνα
TuTiS

junior
Reactions: 96
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Σάβ Ιουν 29, 2024 4:29 pm

Heisenberg έγραψε:
balkanwarrior έγραψε:
Σάβ Ιουν 29, 2024 4:04 pm

Γιατί ψέματα είναι; Κάθε φορά που πάει φ4, έχει ή δεν έχει το μικρότερο budget; Με μια στοιχειώδη έρευνα θα πάρεις την απάντηση σου. Νομίζω όμως και πάλι δεν θα μπορέσεις να σταματήσεις να είσαι ειρωνικός. Είναι λογικό.
αν μπεις τωρα στο SDNA και δεις τι σχολιαζουν για τον Ντορσευ(που περσι που ειχε προσυμφωνο μαζι τους τον εκθειαζαν) θα σου ερθει εμετος. τι για τριγωνα αλητειας λενε...
κατ'ομοιωση DPG.
οι σικαγο των 90's τετοια υποτιμηση προς τους αντιπαλους και τετοιο τουπε δεν ειχαν.
Αλήθεια τώρα, ποιός νοήμον άνθρωπος θα ασχοληθεί με τον SDNA; Έχουν φτάσει να υπογράφουν συγκεκριμένα εμετικά άρθρα τους, φανταστικά πρόσωπα το οποίο δεν θα μου έκανε εντύπωση να ήταν και ο ίδιος ο ΔΠΓ, όπως μου κάνει εντύπωση η αλλαγή στάσεως στο σχολιασμό υποψήφιων μεταγραφών του Ολυμπιακού με βίντεο που ανεβάζουν οι Shot Clock, οι οποίοι μετά από εκείνο το εμετικό tweet που είχαν βγάλει για την Μακάμπι έφαγαν πόρτα γιατί πολύ απλά ανακάτεψαν το μπασκετάκι με την πολιτική.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Σάβ Ιουν 29, 2024 4:37 pm

Αν τελικα ερθει ο Σασα νομιζω ο Πετρουσεφ πρεπει να φυγει...

Ο Πίτερς αφενος πρεπει να μεινει γιατι εχει δεθεί με την ομαδα εχοντας τρελο σουτ,αφεταιρου στο 3 δεν μπορει...

Για μενα δινεις Πετρουσεφ,Μπραζντεικις,Σικμα και στη θεση τους φερνεις Οτζελεγιε και αν ειναι δυνατον Φουρνιέ και εισαι κομπλε και για μεγαλα πραγματα....

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Delpo1987

junior
Reactions: 245
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 29, 2024 4:38 pm

TuTiS έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

κατ'ομοιωση DPG.
Αλήθεια τώρα, ποιός νοήμον άνθρωπος θα ασχοληθεί με τον SDNA; Έχουν φτάσει να υπογράφουν συγκεκριμένα εμετικά άρθρα τους, φανταστικά πρόσωπα το οποίο δεν θα μου έκανε εντύπωση να ήταν και ο ίδιος ο ΔΠΓ, όπως μου κάνει εντύπωση η αλλαγή στάσεως στο σχολιασμό υποψήφιων μεταγραφών του Ολυμπιακού με βίντεο που ανεβάζουν οι Shot Clock, οι οποίοι μετά από εκείνο το εμετικό tweet που είχαν βγάλει για την Μακάμπι έφαγαν πόρτα γιατί πολύ απλά ανακάτεψαν το μπασκετάκι με την πολιτική.
Αν και είναι σχετικά off topic πες μου τι εννοείς για αυτούς (όσον αφορά τους στόχους του Ολυμπιακού ) γιατί τον Φουρνιε πχ ο ένας από τους δυο τον είχε σαν τον ιδανικό ηγέτη για την περιφέρεια του Ολυμπιακού . Ρωταω γιατί δεν έχω καταλάβει κάτι περίεργο σχετικά .

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιουν 29, 2024 4:39 pm

αν ερθει ο σασα εγω πιστευω οτι ο πετρουσεφ η ο πιτερς θα ζητησουν να φυγουν..εγω θα διαλεγα να αλλαξω τον πιτερς με 3ρι αλλα βλεπω ο σερβος να μας την κανει..δεν τον εχω να μενει να παιζει 10-15λ

2
2 Εικόνα
Delpo1987

junior
Reactions: 245

Σάβ Ιουν 29, 2024 4:41 pm

eddiedimitris έγραψε:

Ο Πίτερς αφενος πρεπει να μεινει γιατι εχει δεθεί με την ομαδα εχοντας τρελο σουτ,αφεταιρου στο 3 δεν μπορει...

Για μενα δινεις Πετρουσεφ,Μπραζντεικις,Σικμα και στη θεση τους φερνεις Οτζελεγιε και αν ειναι δυνατον Φουρνιέ και εισαι κομπλε και για μεγαλα πραγματα....
Ο Πετρουσεφ δεν πρέπει να φύγει είναι πολύ νέος τρομερό ταλέντο και αν έρθει ο Σασα μαζί με Μιλουτινοφ θα δεθεί κ αυτός με την ομάδα . Δυστυχώς αυτός που τρακάρει πάνω στο Σασα είναι ο Πίτερς . Ας το λύσει ο Μπαρτζωκας αυτό !

4
4 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Σάβ Ιουν 29, 2024 4:44 pm

eddiedimitris έγραψε:

και σασα και φουρνιε και οντζελεγε? που θα παιξουν ολοι αυτοι καλε.

0
nikkal

euroleague
Reactions: 473
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Ιουν 29, 2024 4:44 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 29, 2024 4:39 pm
αν ερθει ο σασα εγω πιστευω οτι ο πετρουσεφ η ο πιτερς θα ζητησουν να φυγουν..εγω θα διαλεγα να αλλαξω τον πιτερς με 3ρι αλλα βλεπω ο σερβος να μας την κανει..δεν τον εχω να μενει να παιζει 10-15λ
Προσωπικά, όσο κι αν ακούγεται παράδοξο, θα προσπαθούσα να σπάσω το συμβόλαιο του Φαλ και θα πήγαινα με:
Μιλουτινωφ-Πετρουσεφ-Ράιτ στο 5
Βεζενκοφ-Πιτερς στο 4
Στα συν το μακρινό σουτ (3/5 των ψηλών)
Στα μείον η αμυντική αδυναμία στο 4

0
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Σάβ Ιουν 29, 2024 4:46 pm

Δεν γινεται να φυγει ο πετρουσεφ.Ειναι τρομερος παιχτης και θα εξελιχθει πολυ.Ο πιτερς εχει πιασει ταβανι.Ο πετρουσεφ ειναι πολυ καλος οποιος δεν ξερει μπασκετ λεει το αντιθετο.Κανει πραγματα που λειπουν απο τον σασα οπως οτι ειναι πολυ καλος αμυντικα στην θεση 4 εχει καλο ποστ παιχνιδι τρομερες τοποθετησεις στην ρακετα πασαρει καλα την μπαλα ειναι αυτο ακριβως που θελουμε πισω απο τον σασα.Οσο και να τον αγαπαω τον πιτερς ειναι απλα μια "φθηνη απομιμηση"(συγγνωμη για την εκφραση )του σασα.Ενας απλα τρομερος σουτερ που ευννοηθηκε απο το playstyle του ολυμπιακου και εκανε στεπ απ.Αμυντικα ειναι κακος.Οποτε αυτος ειναι που θα φυγει και λογικα θα γινει trade.

5
5 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 642

Σάβ Ιουν 29, 2024 4:48 pm

Delpo1987 έγραψε:
eddiedimitris έγραψε:

Ο Πετρουσεφ δεν πρέπει να φύγει είναι πολύ νέος τρομερό ταλέντο και αν έρθει ο Σασα μαζί με Μιλουτινοφ θα δεθεί κ αυτός με την ομάδα . Δυστυχώς αυτός που τρακάρει πάνω στο Σασα είναι ο Πίτερς . Ας το λύσει ο Μπαρτζωκας αυτό !
Αν έρθει ο Σάσα ας θυσιάσουμε τον Μωυσή με βαριά καρδιά και ο Πετρούσεφ ας πάρει ρόλο tweener. Έχει φοβερό ταλέντο ο Σέρβος. Για μένα έχει ταβάνι για καλύτερος του Μίλου.

Ή ένα trade Peters με ένα 3&D 3άρι με αθλητικότητα είναι λουκούμι. Τώρα που το σκέφτομαι δεν μου έρχονται κ πολλά τέτοια 3αρια στο μυαλό βέβαια …

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Σάβ Ιουν 29, 2024 4:51 pm

tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Ιουν 29, 2024 4:01 pm
JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Ιουν 29, 2024 3:47 pm

Κάνε λίγη υπομονή γιατί πέρσι αρχές καλοκαιριού είχατε κλείσει Τζειμς και Μίροτιτς και τελικά ο Σεπτέμβρης μπήκε με Μπραζντέικις και Σικμα. Μακάρι να δυναμωσετε και να δούμε ματσάρες μεταξύ των ομάδων μας, αλλά μέχρι τότε υπομονή.
Γιατί τόσο hate ρε φίλε, ο Ολυμπιακός ήταν στο final 4 και έχασε το πρωτάθλημα 3-2. Σίγουρα χρειάζεται μεγάλες μεταγραφές όχι τόσο για να δυναμώσει όπως λες αλλά για να σαρώσει.
Ξαναλέω, που να ήταν 4 χρόνια 17ος στην Ευρωλίγκα..
Μάλλον κάτι σε τσίμπησε κι εσένα και τον Eddie Johnson από πάνω, σαν πολύ ευαίσθητοι έχετε γίνει μου φαίνεται οι φίλοι του οσφπ. Τσιλαρετε!

Για το μπασκετικό κομμάτι, αν εσύ εισαι ευχαριστημένος που η ομάδα σου πάει 3 σερί χρόνια στο φαιναλ 4 και γυρνάς χωρίς κούπα τι να πω, εγώ προτιμώ να πηγαίνω μια και να γυρνάω με το τρόπαιο, βέβαια ο Μποζικας είπε ότι 3 συμμετοχές είναι καλύτερες από έναν τίτλο, οπότε οκ.

Πάντως ο οσφπ δεν ειναι στη φάση που είναι για ένα σουτ, έχασε το πρωτάθλημα ενώ ήταν μπροστά για 2-0 και στους ημιτελικούς του φαιναλ 4 έφαγε 20αρα από ομάδα που τελικά δεν πήρε τον τίτλο. Οκ, χρειάζεται να δυναμώσετε θα έλεγε κανείς.

ΥΓ. Το χαμηλό μπατζετ για τον οσφπ δεν ειναι δικαιολογία, είναι το my way του Μπαρτζώκα.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Σάβ Ιουν 29, 2024 4:55 pm

TuTiS έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

κατ'ομοιωση DPG.
Τι αλλαγή στάσης έχουν οι shot clock και τι είπαν για τη μακαμπι?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1045
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Ιουν 29, 2024 4:57 pm

Jamesharden13 έγραψε:
Σάβ Ιουν 29, 2024 4:13 pm
Παιδια αν γυρισει ο σασα πως θα σας φαινοταν μια ανταλλαγη με την φενερ πιτερσ για γκουντουριτς;
Ειναι 2-3αρι ποιοτικο με εμπειρα και κατακτηση ευρωλιγκας.Μπορει να παιξει καλα με την μπαλα να παιξει καλα το πικ εν ρολ και εχει πολυ καλο σουτ.Νομιζω θα μας ταιριαξει φουλ
Οταν γραφεται οτι ειναι δειγμα αξιοπρεπειας και ανδρισμου να τηρησει ο ολυμπιακος το προσυμφωνο με τον τραυματια εβανς να πω και εγω με την σειρα μου οτι θεωρω :@#$: να πετας σαν στυμμενη λεμονοκουπα τον καλυτερο σου παικτη την σαιζον που τελειωσε για να παρεις αλλον στην θεση του . Θα πρεπει να βρεθουν 20-25 λεπτα για τον πιτερς αλλιως θα τον ωθησουν να ζητησει απο μονος του να φυγει .

Ακομα και αν γινει η μεταγραφη αν δεν αποκτηθει παικτης επιπεδου στα γκαρντ σαν τον φουρνιε δεν θα κανει καποια διαφορα ο βεζενκοφ αντι του πιτερς .

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Μην ακουμπάτε τον Ράιτ.

Πίτερς πρέπει να φύγει. Θέλουμε παίχτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και το σασα, πετρούσεφ στο 4 μας το δίνει αυτό. Πίτερς είναι ίδιος παίχτης με Σάσα χαμηλότερου επιπέδου. Το είχαμε αυτό το δίδυμο πέρσι και δεν δούλεψε.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

AO DAFNIS έγραψε:
Σάβ Ιουν 29, 2024 4:48 pm
Delpo1987 έγραψε:

Αν έρθει ο Σάσα ας θυσιάσουμε τον Μωυσή με βαριά καρδιά και ο Πετρούσεφ ας πάρει ρόλο tweener. Έχει φοβερό ταλέντο ο Σέρβος. Για μένα έχει ταβάνι για καλύτερος του Μίλου.

Ή ένα trade Peters με ένα 3&D 3άρι με αθλητικότητα είναι λουκούμι. Τώρα που το σκέφτομαι δεν μου έρχονται κ πολλά τέτοια 3αρια στο μυαλό βέβαια …
ισως αν οι αφοι θελουν να μας τρελανουν να τα βρουν με χειζ ντειβις να του δωσουν 2.5 εκατομυρια να τον κλεισουν.Και να δωσουμε στην φενερ πιτερς και ενα μπαι αουτ.Αλλα ας ξυπνησω απο το ονειρο :banghead: :banghead:

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”