Πραγματικά δεν χρειαζόμαστε δυο παίχτες. Χρειαζόμαστε έναν πολύ καλό παίχτη και είμαστε πλήρεις.Lapro13 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 8:54 pmΑντε να τελειωνουμε με το σηριαλ Βεζενκοφ να τελειωνουμε. Παντως τα ποσα που ακουγονται ειναι εξωπραγματικα για αυτον τον παιχτη!
Κατι μου λεει το ψαχνουμε οσο δεν παει για Χειζ Ντειβις!! Αντε ρε Σαρας αμα μας τον αφησεις παιρνουμε και Παπακρεας να παρεις καλο ψηλο!![]()
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

-
- Reactions: 253
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οχι, η αληθεια μιας στιγμης μπορει ομως να αποδειχτει ψεμα με ενα ντομινο εξελιξεων. Πιστευω δλδ οτι εχουμε καποιους στοχους που αμα δεν κατσουν η εναλλακτικες μπορει και να αλλαξουν τα δεδομενα.
Οτι εχει συμβολαιο ο Ντειβις το ακουω αλλα πλεον η θεληση των αθλητων μετραει και τα συμβολαια σπανε ανετα. Δες πχ τον Πετρουσεφ, εχει για αλλα δυο χρονια συμβολαιο αλλα την μπιχτη του την εριξε οτι τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Αμα παει ο Σασα, θα φυγει ο Πετρουσεφ κι ας εχει αυμβολαιο. Δεν ειναι παιχτης για τριτο 4αρι.
Ιδανικα εγω με εναν απο Ιμπακα, Ταις, Μπιτατζε θα ημουν σουπερ ευχαριστημενος.
Αλλα οσο δεν κλεινει ο Μονεκε, ο Σενγκελια και αλλοι δεν θεωρω δεδομενο οτι παμε για 5αρι. Μπορει πχ να μην κατσει η μεταγραφη στο 5 που θελουμε και να παρουμε 4αρι+Παπατζον.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3979
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
η διαφορα με τον πετρουσεφ ειναι οτι θα θελει κυριως η ομαδα να το σπασει το συμβολαιοLapro13 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 10:22 pmΟχι, η αληθεια μιας στιγμης μπορει ομως να αποδειχτει ψεμα με ενα ντομινο εξελιξεων. Πιστευω δλδ οτι εχουμε καποιους στοχους που αμα δεν κατσουν η εναλλακτικες μπορει και να αλλαξουν τα δεδομενα.
Οτι εχει συμβολαιο ο Ντειβις το ακουω αλλα πλεον η θεληση των αθλητων μετραει και τα συμβολαια σπανε ανετα. Δες πχ τον Πετρουσεφ, εχει για αλλα δυο χρονια συμβολαιο αλλα την μπιχτη του την εριξε οτι τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Αμα παει ο Σασα, θα φυγει ο Πετρουσεφ κι ας εχει αυμβολαιο. Δεν ειναι παιχτης για τριτο 4αρι.
Ιδανικα εγω με εναν απο Ιμπακα, Ταις, Μπιτατζε θα ημουν σουπερ ευχαριστημενος.
Αλλα οσο δεν κλεινει ο Μονεκε, ο Σενγκελια και αλλοι δεν θεωρω δεδομενο οτι παμε για 5αρι. Μπορει πχ να μην κατσει η μεταγραφη στο 5 που θελουμε και να παρουμε 4αρι+Παπατζον.
η φενερ γιατι να θελει να σπασει το συμβολαιο του ντειβις
0
-
- Reactions: 1194
- Προειδοποιήσεις:
1
Για μενα ο Παο χρειαζεται ενα 4-5 αθλητικο ψηλο και τελος. Επιπλεον 5αρι βαρυ τι να το κανει. Καιει εντελως τον Αντετοκουμπο που εδειξε οτι για 5-10 λεπτα δεν ειναι κακος και πιστευω θα ειναι καλυτερος του χρονου γιατι πρωτη φορα ηταν πραγματικο μελος ομαδας.
Οπως ειπα και παλαιοτερα κριμα που χαθηκε ο Μοτλει. Εγω θα κυνηγουσα κατι απο φετινη εφες. Ταιρικ Τζοουνς ή Οτουρου. Ο παπαγιαννης θα ηταν πολυ καλο φιτ αν δεν υπηρχε αυτη η αρνητικοτητα γυρω απο το ονομα του.
Οπως ειπα και παλαιοτερα κριμα που χαθηκε ο Μοτλει. Εγω θα κυνηγουσα κατι απο φετινη εφες. Ταιρικ Τζοουνς ή Οτουρου. Ο παπαγιαννης θα ηταν πολυ καλο φιτ αν δεν υπηρχε αυτη η αρνητικοτητα γυρω απο το ονομα του.
0
-
- Reactions: 1194
- Προειδοποιήσεις:
1