2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

titsokk

a1greece
Reactions: 177
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 15, 2020 3:02 pm

yorgos έγραψε:
Τετ Ιούλ 15, 2020 2:52 pm
Σταμάτησα να διαβάζω εκεί που γράφεις ότι δεν ξέρεις ποιος είναι ο Ντεντοπουλος.
[/quote]

Κρίμα, γιατί έχασες μια αριθμητική σύνοψη του πόσο στατιστικά μπουρδολογική είναι η άποψή του για το Χένρι. Αλλά μη χαλάμε την άποψη του κυρίου Ντετζόπουλου με αριθμούς και πραγματικότητες.

Για να είμαι ειλικρινής ούτε τον Άρη Γάτα ξέρω, αλλά αν είναι πραγματικό όνομα, προσκυνώ.
[/quote]

Συμφωνεις πάντως φαντάζομαι ότι υπάρχουν και μπασκετοφιλοι που δεν μορφοποιούν άποψη βασιζόμενοι τα reports αλλά στα μάτια τους.
Νομίζω δεν είναι κάτι μεμπτό η εκτός πραγματικότητας.
Σίγουρα παίζει ρόλο το τι μπάσκετ αρέσει στον καθένα.
Το χω αναφέρει και σε άλλο ποστ, δεν είναι της αρεσκείας μου τα στρατιωτακια-ρομποτακια. Γουστάρω ταλέντο και τεχνική.
Αν το βρίσκεις επιφανειακό το σέβομαι.
Εγώ βρίσκω επιφανειακο τον κατακερματισμό, την τμηματοποιηση και την εν γένει ανάγνωση του αθλήματος με Τραπεζικου τύπου reports.

Φίλε Yorgo. :)

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιούλ 15, 2020 3:13 pm

Ενας παικτης που δεν εχει ακουστει καθολου και θα μαρεσε και σε μας αν ερχοταν ειναι ο walter lemon jr,εχει παιξει και ελλαδα για λιγο διαστημα και δεν νομιζω να εχει κασε πανω απο 700χιλ..Στην τζι λιγκ εχει 20ποντους μ,ο με 7ασσιστ και παιζει και καλη αμυνα..Ειναι λιγο υποπτος στο σουτ αλλα περσι βλεπω εχει 40% τριποντο ισως το βελτιωσε..

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4011
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 15, 2020 3:22 pm

yorgos έγραψε:
Τετ Ιούλ 15, 2020 1:57 pm

O Dylan παίζει με σέρβικο διαβατήριο. Και φυσικά θα μας εκανε κι αυτός, όπως η μισή Σαραγόσα.
Έχει παίξει με την εθνική της Jamaica, έχει και τα τρία διαβατήρια.
yorgos έγραψε:
Τετ Ιούλ 15, 2020 1:57 pm
Ελαφρώς. Αλλά παίκτης που κάνει 39% στο τρίποντο στο ΝΒΑ σε χρονιά που έπαιζε 18' στου Λέικερς, μου κάνει. Την ίδια χρονιά 37,5% στο Χιούστον σε πάνω από 30 ματς. Το' χει.
Και την επόμενη χρονιά έκανε 25%. Ξεκαθαρίζω ότι θεωρώ τον Ennis παικτάρα. Περισσεύει για τον Παναθηναϊκό. όμως δεν δίνω παραπάνω από 5% πιθανότητες, δεδομένου της οικονομικής δυσπραγίας του Παναθηναϊκού, να έρθει. Όταν έγραψα streaky δεν έννοώ άσουτος. Είναι άσος με άλλα προτερήματα (τρομερό πρωτο βήμα) που δεν συνηθίζει να εκτελεί από το τρίποντο συχνά. Για την ακρίβεια σουτάρει το πολύ δύο τρίποντα. Αλλά έχει καλό ποσοστό διότι τα σουτ αυτά είναι σωστές αποφάσεις. Value for money είναι το σουτ του. :)

Να και τι έγραφαν οι αμερικανοί το 2013. Tελικά δεν τους δικαίωσε αλλά ο Obradovic όταν τον επέλεξε για την Fener, έκανε πολύ καλά. Δυστυχώς τραυματίστηκε σοβαρά.
There’s not a lot to dislike about this young point guard. He’s already a mature distributor, a great finisher, a very deadly outside shooter, and an efficient ball handler. Has the look of a future NBA starter at the PG position. He could ultimately become a lottery pick if he enters this year’s draft and he has a great chance to make an impact early on in the pros … Pretty incredible when you consider Syracuse wasn’t sure he would start as a freshman when he first arrived on campus …

0
titsokk

a1greece

Τετ Ιούλ 15, 2020 3:24 pm

https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 4815769848

Η Ρεάλ επανέφερε τον συγκεκριμένο (2 φορες καλύτερος Νέος παίκτης στην acb) οπότε λογικά σύντομα θα δει την έξοδο ο Λαπρο.

0
titsokk

a1greece

Τετ Ιούλ 15, 2020 3:30 pm

https://www.marca.com/baloncesto/acb/20 ... b4599.html

Εδώ γράφει ότι ο Φρίντετ απασχολεί σοβαρα τη Μπασκόνια.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Ιούλ 15, 2020 3:33 pm

Συμφωνεις πάντως φαντάζομαι ότι υπάρχουν και μπασκετοφιλοι που δεν μορφοποιούν άποψη βασιζόμενοι τα reports αλλά στα μάτια τους.
Τα reports είναι υποκειμενικά, όπως είναι και τα μάτια. Οι αριθμοί δεν είναι. Ναι, συμφωνώ ότι κάποιοι διαμορφώνουν άποψη χωρίς να βλέπουν αριθμούς, αλλά αν η άποψή τους πάει κόντρα στους αριθμούς η άποψή τους είναι λάθος. Μπορεί στα μάτια σου ο Καλάθης να είναι καλός σουτέρ, αν οι αριθμοί λένε το αντελώς αντίθετο τότε η άποψή σου είναι λάθος.
Νομίζω δεν είναι κάτι μεμπτό η εκτός πραγματικότητας.
Η εξαγωγή συμπερασμάτων που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τους αριθμούς, ναι, είναι εκτός πραγματικότητας,
Σίγουρα παίζει ρόλο το τι μπάσκετ αρέσει στον καθένα.
Σε αυτό ναι συμφωνώ. Αλλά επειδή μου αρέσει το Α μπάσκετ δεν μπορώ να πω ότι ο ΛΑπροβιτόλα σουτάρει καλά ή δεν είναι ο χειρότερος παίκτης σε λάθη/λεπτό σε ολόκληρη την Ευρωλίγκα όταν αυτό είναι μαθηματικά αυταπόδεικτο. Από κει και πέρα ναι, τα γούστα παίζουν ρόλο και πολύ μεγάλο μάλιστα στην υπικειμενική άποψη του καθενός. Αλλά ξανλέω, όταν δεν έρχονται σε σύγκρουση με την πραγματικότητα. Πχ το να πεις δε μου αρέσει ο τάδε επειδή προτιμώ αθλητικούς παίκτες, ή επειδή γουστάρω ο ψηλός να παίζει με πλάτη, το δέχομαι. Όταν ο ίδιος ψηλός έχει 70% στα δίποντα και πεις "μα αυτός είναι άστοχος" το γούστο μετατρέπεται σε εμμονή.
Το χω αναφέρει και σε άλλο ποστ, δεν είναι της αρεσκείας μου τα στρατιωτακια-ρομποτακια. Γουστάρω ταλέντο και τεχνική.
Δεν ξέρω κάποιον που να μην του αρέσει το ταλέντο και η τεχνική. Απλά αδυνατώ να καταλάβω πώς ο Λαπροβιτολα δε θεωρείται άναρχος με ένα από τα χειρότερα shot selections της λίγκας και τα περισσότερα λάθη και θεωρείται ο Χένρι. Είναι πράγματα "που αψηφούν τη λογική" που έλεγε και μια καθηγήτριά μου. Η κρίση ενός παίκτη από το κούρεμα με ξεπερνά. Αν ήταν έτσι ο Γιαννάκης που ήταν με μαλλί playmobil δε θα έπρεπε να έχει πιάσει μπάλα ποτέ του.
Αν το βρίσκεις επιφανειακό το σέβομαι.
Εγώ βρίσκω επιφανειακο τον κατακερματισμό, την τμηματοποιηση και την εν γένει ανάγνωση του αθλήματος με Τραπεζικου τύπου reports.
Εγώ βρίσκω παρανοϊκή την αφμισβήτηση των αριθμών. Διαφορετικά πάμε σε δοξασιες τύπου Ελωχίμ και "ζουν ανάμεσά μας;". Προφανώς και όλοι διαμορφώνουμε άποψη από αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο, αλλά επειδή μπορεί να μη βλέπουμε όλα τα ματς όλων των παικτών, μια ματιά στη στατιστική επιβεβιαώνει ή διαψεύδει τις όποιες κρίσεις μας.
Φίλε Yorgo. :)
:peace:

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Ιούλ 15, 2020 3:53 pm

titsokk έγραψε:
Τετ Ιούλ 15, 2020 1:52 pm
portokalopita13 έγραψε:
Τετ Ιούλ 15, 2020 1:29 pm

ως Καναδος διεθνης στην Ισπανια παλι κομπλε δεν ηταν ?
με Μπασκονια παμε για καραμπολα ! θελει Λαπροβιτολα &Ενις και αν παρει εναν απ αυτους αφηνει Χενρι μαλλον !που σε αυτη την περιπτωση χτυπαμε σαν κομπρα :P
Αυτός ο Πιερία Χένρι έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς εδώ.
Προσωπικά επειδή έχει τύχει να τον παρακολουθήσω πολλές φορές στο ρωσικό αλλά και το ισπανικό πρωτάθλημα θα συμφωνησω με τον Γιάννη Νεντοπουλο στην ΕΡΑ σπορ προχτές .Θεωρώ ότι είναι από τους πιο εγκεφαλικά συγκεχυμενους και αναρχους σε βαθμό χαζομαρας παίκτες που έχω δει.
Το μπάσκετ που παίζει είναι ο,τι να ναι.
Στερείται μονίμων μπασκετικων χαρακτηριστικών και βρίσκω εντελώς αβάσιμη όλη αυτή την επιχειρηματολογία.

Ημαρτον, ο άνθρωπος παίζει μπάσκετ αλανας. Ασορτι με το μαλλί.
O χενρι της μπασκονια ειναι μια μπασκετικη ιλαροτραγωδία. τραγικος σε σουτ και πασα μετριος στις βολες. Στο περσινο παιχνιδι του παο-μπασκονια στο οακα που τον ειχα δει απο κοντα δε μπορουσε να στησει μια επιθεση σωστα απεναντι στους αμυντικους ογκολιθους ραις και φριντετ.

0
redhunter

sophomore
Reactions: 27
Προειδοποιήσεις: 3

Για πιο λόγο γίνεται τόση φασαρία για τον λαπροβιτολα. Ήταν κάποτε μεγάλο ταλέντο,έφτασε τα 30 και απλά έδειξε ότι δεν μπορεί στο κορυφαίο επίπεδο να πρωταγωνιστήσει. Για αναπληρωματικός γκαρντ είναι μια χαρά για βασικός δεν κάνει. Δεν προκειτε ξαφνικά στα 30 του να κάνει παπάδες και step up.

Αντίθετα ο νεντοβιτς έδειξε στα καλά του ότι είναι παίχτης Ευρωλίγκας και μπορεί να τραβήξει μια ομάδα απλά στάθηκε άτυχος με συνεχείς τραυματισμούς τα τελευταία 2 χρόνια γι'αυτό και Δεν βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση. Πιο πολλά έχεις να περιμένεις από έναν παίχτη πολύ καλό που έπεσε λόγω τραυματισμών πάρα από ένα παίχτη που ήταν υγιής σαν τον λαπροβιτολα αλλά μια μετριότητα σε όλη του την καριέρα.

0
redhunter

sophomore
Reactions: 27
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 15, 2020 3:55 pm

SARAS1989 έγραψε:
titsokk έγραψε:
Τετ Ιούλ 15, 2020 1:52 pm

Αυτός ο Πιερία Χένρι έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς εδώ.
Προσωπικά επειδή έχει τύχει να τον παρακολουθήσω πολλές φορές στο ρωσικό αλλά και το ισπανικό πρωτάθλημα θα συμφωνησω με τον Γιάννη Νεντοπουλο στην ΕΡΑ σπορ προχτές .Θεωρώ ότι είναι από τους πιο εγκεφαλικά συγκεχυμενους και αναρχους σε βαθμό χαζομαρας παίκτες που έχω δει.
Το μπάσκετ που παίζει είναι ο,τι να ναι.
Στερείται μονίμων μπασκετικων χαρακτηριστικών και βρίσκω εντελώς αβάσιμη όλη αυτή την επιχειρηματολογία.

Ημαρτον, ο άνθρωπος παίζει μπάσκετ αλανας. Ασορτι με το μαλλί.
O χενρι της μπασκονια ειναι μια μπασκετικη ιλαροτραγωδία. τραγικος σε σουτ και πασα μετριος στις βολες. Στο περσινο παιχνιδι του παο-μπασκονια στο οακα που τον ειχα δει απο κοντα δε μπορουσε να στησει μια επιθεση σωστα απεναντι στους αμυντικους ογκολιθους ραις και φριντετ.
Καλός είναι η Χένρι αλλά όπως είπε και ο πριφτης και όπως λένε και τα scouting reports δεν είναι coachable.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Ιούλ 15, 2020 4:35 pm

[/quote]

[/quote]

ΚΑλά εσύ έχεις μάτι... :drunk:

9 ασίστ είχε δώσει κι εκείνο το ματς, χαμπάρι δεν πήρες;
Άσε που ήταν ο παίκτης με την καλύτερη (διαστημικο-μακράν) απόδοση σε επιθετική-αμυντική αξιολόγηση όση ώρα ήταν στο παρκέ. Κοινώς ήταν ο καλύτερος της Μπασκόνια μακράν κιόλας...

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yorgos την Τετ Ιούλ 15, 2020 4:41 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιούλ 15, 2020 4:39 pm

μια χαρα παικτης ειναι παιδια ο χενρυ και μακαρι να ερθει. οπως και ο λαπρο. το θεμα με τον 1ον ειναι οτι πρεπει να παρουμε σουτερ αν αποκτηθει και με τον 2ο οτι πρεπει να παρουμε αθλητικους και καλους αμυντικους.

π.χ το ογκαστ-λαπρο ειναι τραγικο για αμυνα και αθλητικοτητα, ενω το χενρυ-χαμιλτον π,χ δεν θα εχει σουτ.

ετσι οπως παει το πραμα ομως με τον ογκαστ, που απο οτι φαινεται θα αποκτηθει τοτε 1000 φορες να παρουμε χενρυ ή εννις ή τελος παντων εναν αθλητικο παικτη για το 1. αλλιως τελευταιοι θα βγουμε αν στο 1 και στο 5 δεν εχουμε αμυντικους και ριμπαουντερ.

0
titsokk

a1greece

Τετ Ιούλ 15, 2020 4:50 pm

Υπάρχει όντως τέτοια ένδεια σε αξιόλογους pg ώστε σύμφωνα με τον Κοντό "να έχουμε πρόβλημα αν δεν αποδεσμευτεί ο Λαπροβιτολα"?
Πχ ο Μπαικς που έπαιξε Ολυμπιακό δεν είναι επιλογή και αξιόλογη μάλιστα?

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιούλ 15, 2020 4:55 pm

titsokk έγραψε:
Υπάρχει όντως τέτοια ένδεια σε αξιόλογους pg ώστε σύμφωνα με τον Κοντό "να έχουμε πρόβλημα αν δεν αποδεσμευτεί ο Λαπροβιτολα"?
λες οτι ο χενρυ δεν ειναι καλος και θες τον μπαικς? ο μπαικς δεν εκανε ουτε για 2ος στον οσφπ για αυτο τον εδιωξαν και θα κανει 1ος σε μας? ουτε ο προμηθεας δεν ειχε τοσο κακο παικτη περσυ οπως ο μπαικς για βασικο 1.

παικτες υπαρχουν. και θα ειχαμε ηδη βασικο ασσο αν διναμε εστω 750 χιλ και παραπανω. αλλα δεν εχουμε να τα δωσουμε. αλλιως θα ειχαμε ηδη χερμανσον-χαμιλτον στον ασσο και θα ειμασταν τελειοι.

που οπως τα υπολογιζω με 1,1 μυρια θα ειχαμε και τους 2. 700 ο χερμα και 400 μαξ ο χαμιλτον. αλλα δεν ηθελαν.

τωρα ας ελπισουμε ειτε να διωξουν τον λαπρο η ρεαλ ειτε να διωξει τον χενρυ η μπασκονια.

ΥΓ αληθεια ο χενρυ εχει συμβολαιο και για του χρονου?

0
Johnzaro

junior
Reactions: 56

Τετ Ιούλ 15, 2020 5:01 pm

Εγώ πιστεύω ότι του χρόνου θα έχουμε έναν εκ των ενις και χένρι. Αν καταφέρει η μπασκόνια και μας κλέψει τον ένις , τότε αμοιβαία θα αφήσει ελεύθερο τον χένρι

0
titsokk

a1greece

Τετ Ιούλ 15, 2020 5:15 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τετ Ιούλ 15, 2020 4:55 pm
titsokk έγραψε:
λες οτι ο χενρυ δεν ειναι καλος και θες τον μπαικς? ο μπαικς δεν εκανε ουτε για 2ος στον οσφπ για αυτο τον εδιωξαν και θα κανει 1ος σε μας? ουτε ο προμηθεας δεν ειχε τοσο κακο παικτη περσυ οπως ο μπαικς για βασικο 1.

παικτες υπαρχουν. και θα ειχαμε ηδη βασικο ασσο αν διναμε εστω 750 χιλ και παραπανω. αλλα δεν εχουμε να τα δωσουμε. αλλιως θα ειχαμε ηδη χερμανσον-χαμιλτον στον ασσο και θα ειμασταν τελειοι.

που οπως τα υπολογιζω με 1,1 μυρια θα ειχαμε και τους 2. 700 ο χερμα και 400 μαξ ο χαμιλτον. αλλα δεν ηθελαν.

τωρα ας ελπισουμε ειτε να διωξουν τον λαπρο η ρεαλ ειτε να διωξει τον χενρυ η μπασκονια.

ΥΓ αληθεια ο χενρυ εχει συμβολαιο και για του χρονου?
Δική σου οπτική. Εμένα μ αρέσει. Καλό κορμί, τεχνική, πέντε δουλεμενες κινήσεις, αξιόπιστος και με σουτ κ με διεισδυση. Μου φέρνει σε Γκολντγουαιρ

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”