το ποσον ειναι μαζι με τα μπονους?Heisenberg έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 30, 2024 8:15 pm
η προταση ειναι κοντα στα 4 το χρονο.τετραετες. και αυτο δεν το λενε insiders της κακιας ωρας αλλα το ειπε σημερα ο ζερβας που ειναι κοντα στην ΚΑΕ.

Συντονιστής: Captains
το ποσον ειναι μαζι με τα μπονους?Heisenberg έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 30, 2024 8:15 pm
η προταση ειναι κοντα στα 4 το χρονο.τετραετες. και αυτο δεν το λενε insiders της κακιας ωρας αλλα το ειπε σημερα ο ζερβας που ειναι κοντα στην ΚΑΕ.
ο βεζενκοφ ειναι πολυ τυχερος που εχει μπει στην δινη του μπιφ και θα κονομησει τρελη υπεραξια
εγω νομιζω οτι και οι 2 παρακαλανε να μεινει στο νβα τουλαχιστον εναν χρονο ακομα για να μην χρειαστει να τον χτυπησουν φετος,του χρονου ποιος ζει ποιος πεθαινειkein έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 30, 2024 8:35 pmΟ Σάσα είναι μια καυτή πατάτα ή πιο σωστά είναι μια χειροβομβίδα που θα σκάσει είτε στα χέρια του ΔΠΓ είτε στων Αφών. Και οι δύο πλευρές ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν την κίνηση, αλλά ίσως (υπόθεση κάνω, προσωπική εκτίμηση) θέλουν κατά βάθος να τον αποκτήσει ο αντίπαλος, και μαλιστα με όσο πιο μεγάλο αντίτιμο γίνεται! Εν ολίγοις σαν να μποφα΄ρουν και οι δύο και περιμένουν ποιος θα "καεί". Γιατί είναι πασιφανές πως και οι δύο ομάδες θα έχουν "χωροταξικά" θέματα αν τον αποκτήσουν και θα πρέπει να κάνουν αλχημείες αν όχι αποδεσμεύσεις, κάτι που δεν βοηθάει στην χημεία αποδεδειγμένα. Ο Ολυμπιακός τον περισσότερο ανάγκη αλλά είναι πολλά τα λεφτά και όποια ομάδα τον κλείσει με τα ποσά που ακούγονται, είναι σαν να βάζει μπαρούτι στα αποδυτήρια, διαταράσσονται οι ισορροπίες με λίγα λόγια.
Βέβαια ο ολυμπιακός αν τον πάρει θα είναι σημαντική προσθήκη και ο Παναθηναϊκός ποντάρει περισσότερο στο να κάνει ζημιά στον αντίπαλο, να του χαλάσει το σχεδιασμό και το μπατζετ ανεβάζοντας την τιμή.
Είναι λίγο σουρεαλ η φάση![]()
μαζι με τα μπονους φτανει τα 16 συνολικα η προταση.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 30, 2024 8:29 pmτο ποσον ειναι μαζι με τα μπονους?Heisenberg έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 30, 2024 8:15 pm
η προταση ειναι κοντα στα 4 το χρονο.τετραετες. και αυτο δεν το λενε insiders της κακιας ωρας αλλα το ειπε σημερα ο ζερβας που ειναι κοντα στην ΚΑΕ.![]()
Προσωπικά δεν με χαλάει να πάμε με Λεσορτ-Βούκσεβιτς-Κώστα στο 5 καθώς θα είχαμε ίδια 12αδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 30, 2024 9:35 pmΟ Βουξεβιτς αν ερχοταν θα ηταν για τριτο πεντάρι και το διαβατήριο. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος του Ράιτ! Το ερώτημα για τα λεφτά είναι, αξίζει ο Βέζενκοφ παραπάνω από τον Σπανούλη στα καλά του σαν παίχτης? Νομίζω ότι ο Μπίλης τον έχει άνετα παιχτικά στα πράιμ τους! Αλλά ας όψεται ότι έχουν αυξηθεί τα ποσά που δίνουν σε παίχτες!
Αν τραυματιστεί ο Λεσόρτ θα έχετε πρόβλημα με αυτή την τριάδα.. Ο Βούξεβιτς θα έκανε αντί για Κώστα αλλά έχει και αυτός διαβατήριο και επιπλέον είναι τίμιος για τρίτος. Τον Βούξεβιτς δεν τον εχω παρακολουθήσει, αλλά ο Κώστας αυτά τα νούμερα δεν θα τα έγραφε εκεί σε μερικά ματσάκια έστω.. Λογικά θα γίνει άνετα καλύτερος παίχτης! Καλή περίπτωση για να στηριχθεί από τους αιώνιους!Phys87 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 30, 2024 9:41 pmΠροσωπικά δεν με χαλάει να πάμε με Λεσορτ-Βούκσεβιτς-Κώστα στο 5 καθώς θα είχαμε ίδια 12αδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 30, 2024 9:35 pmΟ Βουξεβιτς αν ερχοταν θα ηταν για τριτο πεντάρι και το διαβατήριο. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος του Ράιτ! Το ερώτημα για τα λεφτά είναι, αξίζει ο Βέζενκοφ παραπάνω από τον Σπανούλη στα καλά του σαν παίχτης? Νομίζω ότι ο Μπίλης τον έχει άνετα παιχτικά στα πράιμ τους! Αλλά ας όψεται ότι έχουν αυξηθεί τα ποσά που δίνουν σε παίχτες!
ναι γιατι αν δεν τραυματιστει δεν θα εχουμε προβλημα με αυτην την τριαδαTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 30, 2024 9:45 pm
Αν τραυματιστεί ο Λεσόρτ θα έχετε πρόβλημα με αυτή την τριάδα..
Ισάξια της φετινής είναι αυτή.. Θα πρέπει να γράφει 20αρια pir ο Λεσόρτ για να βγει.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 30, 2024 9:47 pmναι γιατι αν δεν τραυματιστει δεν θα εχουμε προβλημα με αυτην την τριαδαTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 30, 2024 9:45 pm
Αν τραυματιστεί ο Λεσόρτ θα έχετε πρόβλημα με αυτή την τριάδα..
Είναι ένα ρίσκο που μπορούμε να το αντέξουμε ίσως, γιατί αν σου κάτσει, μπορεί να σου βγει ένας βεζελι. Έχουν κοινά στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού τους, ενώ σε μερικά είναι καλύτερος ο Τρισταν. Πάντως είναι ένα ρίσκο, που θα έχουμε συνολικά. Τον δοκιμάζουμε κάνα τρίμηνο και αν δεν μας κάνει μπορούμε να κανουμε ότι κάναμε πέρυσι με τον Γκαι.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 30, 2024 9:45 pmΑν τραυματιστεί ο Λεσόρτ θα έχετε πρόβλημα με αυτή την τριάδα.. Ο Βούξεβιτς θα έκανε αντί για Κώστα αλλά έχει και αυτός διαβατήριο και επιπλέον είναι τίμιος για τρίτος. Τον Βούξεβιτς δεν τον εχω παρακολουθήσει, αλλά ο Κώστας αυτά τα νούμερα δεν θα τα έγραφε εκεί σε μερικά ματσάκια έστω.. Λογικά θα γίνει άνετα καλύτερος παίχτης! Καλή περίπτωση για να στηριχθεί από τους αιώνιους!