Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
1
1

-
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εγω περιμενω (ασχετο) να αποδεσμευτει ο Μπραζ και οσο δεν γινεται υπαρχει μια ανησυχια μεσα μου. ελπιζω να βρουν την φορμουλα.
τωρα για τους ψηλους υπαρχει συνωστισμοος με πιθανη ελευση Σασα.αν οχι ειμαστε καλα.
να ρωτησω δανεικο δεν μπορουμε να δωσουμε καποιον? ετσι ωστε να γινει χωρος αλλα και να μην το χασουμε ως προτζεκτ
τωρα για τους ψηλους υπαρχει συνωστισμοος με πιθανη ελευση Σασα.αν οχι ειμαστε καλα.
να ρωτησω δανεικο δεν μπορουμε να δωσουμε καποιον? ετσι ωστε να γινει χωρος αλλα και να μην το χασουμε ως προτζεκτ
0
Πάντως νομίζω πως θα τον Ολυμπιακό δεν θα ηταν και καταστροφή να μείνει μια σεζόν ακόμα ο Βεζένκοφ στο nba.
Παίρνεις φέτος τον Φουρνιέ στο 2-3, έχεις ήδη κλείσει Ντορσει και Έβανς για τα γκαρντ και μένεις όπως είσαι φέτος στους ψηλούς χωρίς να δημιουργείται συνωστισμός, γκρίνιες ή ανάγκες για πειραματισμούς τύπου Πιτερς στο 3. Και του χρόνου αφού αξιολογήσεις ποιος από τους Πιτερς-Πετρουσεφ δεν σε καλύπτει, τον διώχνεις και υπογραφεις τον Βεζενκοφ αφού έχεις έτσι και αλλιώς τα χρήματα για να τον κλείσεις.
Παίρνεις φέτος τον Φουρνιέ στο 2-3, έχεις ήδη κλείσει Ντορσει και Έβανς για τα γκαρντ και μένεις όπως είσαι φέτος στους ψηλούς χωρίς να δημιουργείται συνωστισμός, γκρίνιες ή ανάγκες για πειραματισμούς τύπου Πιτερς στο 3. Και του χρόνου αφού αξιολογήσεις ποιος από τους Πιτερς-Πετρουσεφ δεν σε καλύπτει, τον διώχνεις και υπογραφεις τον Βεζενκοφ αφού έχεις έτσι και αλλιώς τα χρήματα για να τον κλείσεις.
2
2

- shaq7
- Reactions: 5647
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
πιστευω ολοι το βλεπουμε οτι ο πιτερς δεν χωραει..αν φυγει ο ραιτ και παιζει στο 5 ο πετρουσεφ νομιζω κομπλε ειμαστε..αλλα διωχνεις παικτη που σου δινει πραγματα που εχεις αναγκη..ο πιτερς στο 3 ευνουχιζεται.Τι θα προσφερει εκτος απο το 50% 3π?αντε θα μπορει να ποσταρει και τα αντιπαλα 3ρια.Οπως και να χει μακαρι να ρθουν αυτοι οι 2 και προβληματιζομαστε μετα ..pan24 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 01, 2024 11:22 amΙσχύει αλλά πολύ μεγάλος χαμός στο 4-5.
Βεζένκοφ, Πίτερς, Πετρούσεφ, Φαλ, Μιλουτίνοφ, Ράιτ.
Ακόμα και αν διώξεις τον Ράιτ που θα ήταν η εύκολη λύση, πάλι είναι 5 πρωτοκλασσάτοι για 2 θέσεις.
Το να πηγαίνει ο Πίτερς ή ο Βεζένκοφ στο 3 είναι αλχημεία και έτσι κι αλλιώς ούτε στο 3 θα υπάρχουν διαθέσιμα λεπτά αν εκεί υπάρχουν Φουρνιέ,Παπανικολάου.
0
-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Απλό:SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 01, 2024 10:31 amΜεγάλη υπέρβαση οικονομικά και απορία πώς θα βρίσκονται αυτοί στην πεντάδα.
Να κατέβει στο 2 ο Φουρνιε και στο 3 ο Πίτερς,με τον Ντόρσεϊ αναπληρωματικό;;
Walkup - Fournie - Peters - Sasha- Fall
Goss - Dorsey - Papanikolaou- Petrusev - Milou
Μακισικ/ Λαρε/ Ναζ/ Ράιτ μπαλαντέρ στις 12αδες;
Και έρχεται από πίσω ο Έβανς από Γενάρη;;;
Βασικοί:
1. Γουοκαπ
2. Ντόρσεϊ
3. Φουρνιε
4. Σάσα
5. Μιλού
Αναπληρωματικοί:
1.Γκος
2. Μακισικ ή Λαρεντζακης
3. Παπ
4. Πητερς ή Πετρουσεφ
5. Φαλ ή Ράιτ
Μήτρου Λονγκ θα είναι η τρίτη επιλογή στον ασσο, Τανουλης μένει για το συμπλήρωμα.
Επίσης, Πητερς μπαλαντέρ στο 3-4, Πετρουσεφ μπαλαντέρ στο 4-5.
Όταν θα μπει ο Έβανς θα είναι κι αυτός μπαλαντέρ μεταξύ 1 και 2.
Πιθανότατα Έβανς και Μακισικ θα υπολογίζονται μόνο για Ευρωλίγκα(εκτός κι αν ο Έβανς βγάλει μάτια με το "καλημέρα" κι ο Γκος θεωρηθεί φευγατος) και ίσως και ο Φαλ λόγω ηλικίας και για το γεγονός πως μπορεί να παίξει και ο Πετρουσεφ ως σέντερ, άρα λύνουμε και το πρόβλημα σχετικά με το ποιοι ξένοι θα συμμετάσχουν στην Basket League. Το εντυπωσιακό είναι πως, ίσως με εξαίρεση τον Φουρνιε, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έχουν, αν οχι ισάξιους, τουλάχιστον ικανότατους αντικαταστάτες.
Δε πιστεύω ότι θα φύγει κάποιος γιατί ο Μπαρτζώκας δεν διώχνει παίκτες χωρίς πολύ σοβαρή αιτία.
Επίσης, Πητερς, Πετρουσεφ και Ράιτ θα έχουν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρουν την Ευρωλίγκα(έστω και ως δευτεροτρίτες λύσεις)και να απογειώσουν το brand name τους. Δε νομίζω να την αφήσουν ανεκμετάλλευτη.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 3951
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αφου δεν βγαινει αλλιως το εργο
και δεν μιλαμε για ματζουκες και τανουλιδες μιλαμε για παιχτες που θελουν να παιζουν και εχουν αποδειξει οτι μπορουν να σταθουν αν οχι σαν πρωτες επιλογες σιγουρα σαν δευτερες
ακομα και τον μακισκ και τον μπραζ να διωξετε παλι δεν λυνεται το προβλημα γιατι αυτο ειναι στις θεσεις 4-5
ακομα και να μην ερθει ο βεζενκοφ ειστε υπερφορτωμενοι στο 5 αν ερθει και αυτος τοτε γινεται χαμος
αυτα τα ολοι οι καλοι χωρανε και θα παιζει ο πητερς στο 3 ειναι να εχουμε να λεμε,παρομοια γραφουν και παναθηναικοι για να χωρεσουν παιχτες,ας πουμε τον γκριγκονις
0
- kite26
- Reactions: 1031
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Με τόσα πολλά παιχνίδια, νομίζω η λογική 2 σε κάθε θέση δεν είναι πια σωστή. Σε κάθε θέση πρέπει να υπάρχουν 3 ετοιμοπόλεμοι. Άμα θέλουν. Αλλιώς να πάνε στη Ρεάλpan24 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 01, 2024 11:22 amΙσχύει αλλά πολύ μεγάλος χαμός στο 4-5.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 01, 2024 11:15 amφαγωθηκες ρε συ τουλουμπα να μας διωξεις και αλλο παικτη1εκ ο κανααν ,700 ο σικμα κ 1300 ο μπραζ με την αποζημιωση=3 εκ..αν ηταν να βαζει κανα πιτερς η καναν μιλου που θελετε εσεις θαταν -5+
οι ξενοι λενε θα γινουν 6+2 ..οποτε το να πας με 9 με τον εβανς μεσα μια χαρα το βρισκω..
Φουρνιε αν οντως του δινουν 4εκ δεν παιζει να μην ερθει αν θελει να γυρισει ευρωπη.
Με φουρνιε και σασα το τι μπασκεταρα θα δουμε του χρονου δεν φανταζεστε..Ειναι και οι 2 η ονειρωξη του μπαρτζωκαςμπολ
Ηγετες που δεν κραταν μπαλα ,δεν σταματαν την κυκλοφορια και μπορουν να σκοραρουν με ολους τους τροπους..εγω το πιστευω οτι ο κοουτς θα του δωσει και 4εκ αν μπορει μιας και τετοιο παικτη δεν θα ξαναβρει..ποιος αλλος σταρ παιζει τοσο οφμπολ οσο ο φουρνιε?
5δα με γουοκαπ φουρνιε παπ βεζε μιλου/φαλ θα εχει διαρκη κινηση,ολοι πασαρουν καλα και κανενας δεν ειναι ball hog.
Ακομα και εβανς αν μπει ειναι στο στυλ του..θα ναι η πρωτη χρονια που θα δουμε το μπασκετ ακριβως οπως το θελει ο μπαρτζω.μακαρι.
Βεζένκοφ, Πίτερς, Πετρούσεφ, Φαλ, Μιλουτίνοφ, Ράιτ.
Ακόμα και αν διώξεις τον Ράιτ που θα ήταν η εύκολη λύση, πάλι είναι 5 πρωτοκλασσάτοι για 2 θέσεις.
Το να πηγαίνει ο Πίτερς ή ο Βεζένκοφ στο 3 είναι αλχημεία και έτσι κι αλλιώς ούτε στο 3 θα υπάρχουν διαθέσιμα λεπτά αν εκεί υπάρχουν Φουρνιέ,Παπανικολάου.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Γουοκαπ Γκος Εβανς Μητρου
Φουρνιε Ντορσει Λαρε
Παπ Πιτερς
Βεζε Πετρουσεφ
Φαλ Μιλου Ραιτ
Οταν ειναι ολοι καλα μενουν απεξω μητρου λαρε. Εγω αυτο το ροστερ εβαζα εδω και 1.5 μηνα οποτε θα πηδαω απο την χαρα μου..
Ο μπαρτζω δεν χρειαζεται να διωξει καποιον εκτος του μακισικ..ο πιτερς αν ζητησει απο μονος του να φυγει ας φυγει..Λογικα δεν χρειαζεσαι αλλον παικτη αν και ενα 3ρακι τιμιο δεν θα ταν ασχημο..Ακομα και ο μπραζντεικις.
Απο εκει που ειχα μαθει για τον φουρνιε εξαρχης μου παν οτι τα διαρκειας πανε για μεγαλη αυξηση..γιαυτο και δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα,περιμενουν να σκασουν μαζι με τους μεγαλους παικτες.Οποτε για να τα ανεβαζουν τοσο μπας και τον φερουν και τον φουρνιε.
Φουρνιε Ντορσει Λαρε
Παπ Πιτερς
Βεζε Πετρουσεφ
Φαλ Μιλου Ραιτ
Οταν ειναι ολοι καλα μενουν απεξω μητρου λαρε. Εγω αυτο το ροστερ εβαζα εδω και 1.5 μηνα οποτε θα πηδαω απο την χαρα μου..
Ο μπαρτζω δεν χρειαζεται να διωξει καποιον εκτος του μακισικ..ο πιτερς αν ζητησει απο μονος του να φυγει ας φυγει..Λογικα δεν χρειαζεσαι αλλον παικτη αν και ενα 3ρακι τιμιο δεν θα ταν ασχημο..Ακομα και ο μπραζντεικις.
Απο εκει που ειχα μαθει για τον φουρνιε εξαρχης μου παν οτι τα διαρκειας πανε για μεγαλη αυξηση..γιαυτο και δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα,περιμενουν να σκασουν μαζι με τους μεγαλους παικτες.Οποτε για να τα ανεβαζουν τοσο μπας και τον φερουν και τον φουρνιε.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
βεβαια αν δεις το ροστερ ειμαστε γεματοι σουτερ..εβανς ντορσει σασα φουρνιε..ο μπραζ με την μπουκα του δεν θα ταν οπως περσι..νομιζω θα ναι καλυτερος αποτι ο πιτερς 3ρι αλλα δεν παιρνω και ορκοHeisenberg έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 01, 2024 12:18 pmουτε για αστειο. χιλιες φορες Μακισικ. μη σου πω και Μπεριλ. πιο καλο χερι εχει. (Και ποδι..)![]()

1
1

- GK_23
- Reactions: 2574
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Τις τελευταίες δύο ημέρες έχουμε διώξει σχεδόν το μισό roster του Ολυμπιακού εδώ μέσα
Ας επιστρέψει πρώτα ο Vezenkov και βλέπουμε τι γίνεται... Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να αποδεσμευτεί, πιθανότατα θα χρειαστεί να περιμένουμε καμιά εβδομάδα ακόμα για να είμαστε σίγουροι. Σε περίπτωση που τελικά παραμείνει στις ΗΠΑ, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα πάνε (εννοώ σε ποια άλλη θέση θα γίνει μεταγραφή) τα 4 εκατομμύρια ευρώ που, όπως ακούγεται, του προσφέρουν οι Αφοί για κάθε χρόνο του συμβολαίου του...
Τα υπάρχοντα συμβόλαια στη θέση "4" είναι κλειστά, διετή και δύσκολο να "σπάσουν". Ο Peters θα λάβει 2,5 εκατομμύρια για τα επόμενα 2 χρόνια και ο Petrusev άλλα 2 εκατομμύρια για το ίδιο διάστημα. Δεν είναι λογικό να πληρώνεις τέτοια ποσά σε παίκτες που θα είναι αναπληρωματικοί του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη της ομάδας. Όλα αυτά φυσικά μόνο σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί η επιστροφή του Vezenkov. Ειδάλλως, ο Ολυμπιακός δεν έχει θέμα στη θέση "4". Κακά τα ψέματα όμως αν ο Vezenkov είναι διάθεσιμος στην αγορά, δεν γίνεται να αδιαφορήσεις.
Όσον αφορά τον Wright, η option ανανέωσης του Ολυμπιακού πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 10/07. Κάπου έχω διαβάσει επίσης ότι ο παίκτης έχει NBA out και μπορεί να φύγει εφόσον βρει κάποιο συμβόλαιο στο NBA. Εν πάσει περιπτώσει, ο Wright είναι ο μόνος από τους υπάρχοντες ψηλούς που μπορεί να αποδεσμευτεί πολύ εύκολα.
Σχετικά με τη φημολογία για Fournier, εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει από σοβαρό ρεπόρτερ της ομάδας να αναφέρει ότι ο σχεδιασμός περιλαμβάνει μεταγραφή παίκτη στη θέση 2/3. Περισσότερο ευσεβείς πόθοι που μοιάζουν όσα γράφονται για τον Fournier, παρά αληθινή πληροφόρηση.
Τα έως τώρα facts όσον αφορά τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού έχουν ως εξής:
- Ο Tyler Dorsey υπέγραψε για 2+1 χρόνια
- O Keenan Evans θα είναι η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί, πιθανότατα με συμβόλαιο για 1+1 χρόνια
- Ο Vezenkov είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας αλλά η μεταγραφή δεν μπορεί να προχωρήσει αν ο παίκτης δεν αποδεσμευτεί πρώτα.

Ας επιστρέψει πρώτα ο Vezenkov και βλέπουμε τι γίνεται... Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να αποδεσμευτεί, πιθανότατα θα χρειαστεί να περιμένουμε καμιά εβδομάδα ακόμα για να είμαστε σίγουροι. Σε περίπτωση που τελικά παραμείνει στις ΗΠΑ, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα πάνε (εννοώ σε ποια άλλη θέση θα γίνει μεταγραφή) τα 4 εκατομμύρια ευρώ που, όπως ακούγεται, του προσφέρουν οι Αφοί για κάθε χρόνο του συμβολαίου του...
Τα υπάρχοντα συμβόλαια στη θέση "4" είναι κλειστά, διετή και δύσκολο να "σπάσουν". Ο Peters θα λάβει 2,5 εκατομμύρια για τα επόμενα 2 χρόνια και ο Petrusev άλλα 2 εκατομμύρια για το ίδιο διάστημα. Δεν είναι λογικό να πληρώνεις τέτοια ποσά σε παίκτες που θα είναι αναπληρωματικοί του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη της ομάδας. Όλα αυτά φυσικά μόνο σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί η επιστροφή του Vezenkov. Ειδάλλως, ο Ολυμπιακός δεν έχει θέμα στη θέση "4". Κακά τα ψέματα όμως αν ο Vezenkov είναι διάθεσιμος στην αγορά, δεν γίνεται να αδιαφορήσεις.
Όσον αφορά τον Wright, η option ανανέωσης του Ολυμπιακού πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 10/07. Κάπου έχω διαβάσει επίσης ότι ο παίκτης έχει NBA out και μπορεί να φύγει εφόσον βρει κάποιο συμβόλαιο στο NBA. Εν πάσει περιπτώσει, ο Wright είναι ο μόνος από τους υπάρχοντες ψηλούς που μπορεί να αποδεσμευτεί πολύ εύκολα.
Σχετικά με τη φημολογία για Fournier, εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει από σοβαρό ρεπόρτερ της ομάδας να αναφέρει ότι ο σχεδιασμός περιλαμβάνει μεταγραφή παίκτη στη θέση 2/3. Περισσότερο ευσεβείς πόθοι που μοιάζουν όσα γράφονται για τον Fournier, παρά αληθινή πληροφόρηση.
Τα έως τώρα facts όσον αφορά τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού έχουν ως εξής:
- Ο Tyler Dorsey υπέγραψε για 2+1 χρόνια
- O Keenan Evans θα είναι η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί, πιθανότατα με συμβόλαιο για 1+1 χρόνια
- Ο Vezenkov είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας αλλά η μεταγραφή δεν μπορεί να προχωρήσει αν ο παίκτης δεν αποδεσμευτεί πρώτα.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GK_23 την Δευ Ιούλ 01, 2024 12:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 328
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
PG : Walkup, Goss, NML
SG : Dorsey, Shaq
SF : Fournier, Παπ, Λάρυ
PF : Peters, Petrusev
C : Fall, Milou, Wright
+ Evans + Λούντζης μάλλον
προσωπικά, πέραν του ότι μου φαίνεται αρκετά πιθανό δεδομένου ότι μόνο έναν παίκτη δεν έχουμε ήδη, μου φαίνεται και πλήρες και αρκετά versatile. δε ξέρω αν θα πουλήσει διαρκείας αλλά σε σχέση με το περσινό ρόστερ μιλάμε για τρελή αναβάθμιση αφού ουσιαστικά θα έχουμε Dorsey, Fournier και Evans στη θέση του Canaan.
SG : Dorsey, Shaq
SF : Fournier, Παπ, Λάρυ
PF : Peters, Petrusev
C : Fall, Milou, Wright
+ Evans + Λούντζης μάλλον
προσωπικά, πέραν του ότι μου φαίνεται αρκετά πιθανό δεδομένου ότι μόνο έναν παίκτη δεν έχουμε ήδη, μου φαίνεται και πλήρες και αρκετά versatile. δε ξέρω αν θα πουλήσει διαρκείας αλλά σε σχέση με το περσινό ρόστερ μιλάμε για τρελή αναβάθμιση αφού ουσιαστικά θα έχουμε Dorsey, Fournier και Evans στη θέση του Canaan.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο Ζερβας που ειναι απο τους ρεπορτερ ο πιο κοντα στην ΚΑΕ ειπε οτι ο ολυμπιακος κινειται για 2-3αρι καθως στο 1-2 υπολογιζει εβανς. και ειπε οτι εχει γινει επαφη με Φουρνιε.GK_23 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 01, 2024 12:32 pm
Σχετικά με τη φημολογία για Fournier, εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει από σοβαρό ρεπόρτερ της ομάδας να αναφέρει ότι ο σχεδιασμός περιλαμβάνει μεταγραφή παίκτη στη θέση 2/3. Περισσότερο ευσεβείς πόθοι που μοιάζουν όσα γράφονται από για τον Fournier, παρά αληθινή πληροφόρηση.
Εχουν επιβεβαιωσει και αλλοι ρεπορτερ για φουρνιε και οτι ψαχνουμε για 2-3αρι.
ποιος αλλος πρεπει να το πει?
1
1