Κι εγώ!

Πολύ κουλή είδηση και γενικά η στήλη slam dunk του sdna είναι πάρα πολύ έγκυρη γενικά. Λέτε να έριξε άκυρο ο Fournier? Δεν είναι για τόσο υψηλό επίπεδο ο Vildoza, μόνο ως μπακαπ επιλογή που τέτοιους έχουν ήδη τους Goss και Dorsey.
Συντονιστής: Captains
Κι εγώ!
φιλε μου εγω βρηκα μια ειδηση απο ενα σαιτ που ειναι κοντα στο παο και την ποσταραEddie Jonson 7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 01, 2024 5:40 pmΑυτό θες……αυτό διαβάζεις!!!Αναφαίρετο δικαίωμά σου, αλλά όχι………ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!!!Τζάμπα χαρά και τζάμπα προσδοκία από τους δύο γνωστούς Αντιολυμπιακούς πρώτα και μετά μπασκετικούς(και καλά….) δημοσιογράφους του πορτοκαλί site……..αλλά ΔΕΝ!!!Δυστυχώς φέτος για αυτούς ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ……και ΑΡΚΕΤΑ λεφτά!!! Α, και μάλλον το έχουνε πάρει και χαμπάρι,γιατί βλέπουνε ότι το ινσταγκραμικό αφεντικό απειλεί πολύ τώρα τελευταία και δεν μπορεί να κρατηθεί!Ολα ρόδα είναι στη ζωή βλέπεις…………και γυρίζουντουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 01, 2024 5:29 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/1212528_apo ... argentinos
καλοριζικος![]()
Δεν υπάρχει δεύτερος playmaker σε αυτή τη περιφέρεια. Που πήγες τον Γκος?
Ο κόσμος θέλει ηγετη, ο Μπαρτζωκας όχι.
γιατι και να ηταν θα ερχοταν?αφου ο ανθρωπος ειναι εγκεφαλικα καμμενος με το νβα
Αν πάρουμε Βιλντοζα ο ΔΓ θα κλέψει Βεζενκοφ με γη και ύδωρ για να μας εξαγνισειτουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 01, 2024 5:44 pmαν ερθει ο βεζενκοφ δεν θα εχει σημασιαTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 01, 2024 5:42 pmΑν γίνει ο Φουρνιε Βιλντοζα θα χάσει το ενδιαφέρον ο κοσμος
αν δεν ερθει ομως υα υπαρχει πολυ μουρμουρα
το σλαμ ντανκ ειναι εγκυρο? εχει γραψει 200 φιφες για ολυμπιακο και δεν εχει πετυχει ουτε μια..στα του παναθηναικου μπορει να πεφτει μεσα δεν ξερω.