Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vulkanraven την Δευ Ιούλ 01, 2024 6:15 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Ο παίχτης έρχεται αν έρθει σαν το κόμπο γκαρντ που ψάχναμε και δεν έχουμε. Σκέφτηκαν λογικά και δεν υπολογίζουν τον Έβανς σοβαρά για την φετινή σεζόν μετά την πολύμηνη απουσία του.
Θα αποκτηθεί και 2αρο3αρι και ο Σάσα αν μείνει ελεύθερος.
Η πρόταση του Φουρνιε είναι σε ισχύ και περιμένουμε απάντηση τις επόμενες μέρες οριστική. Οι στοιχημάτικες πρώτο φαβορί μας δίνουν για την απόκτηση του .
Θα αποκτηθεί και 2αρο3αρι και ο Σάσα αν μείνει ελεύθερος.
Η πρόταση του Φουρνιε είναι σε ισχύ και περιμένουμε απάντηση τις επόμενες μέρες οριστική. Οι στοιχημάτικες πρώτο φαβορί μας δίνουν για την απόκτηση του .
0
-
- Reactions: 467
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακκισικ το θεωρώ απίθανο να φύγει. Το ίδιο πιστευώ για Γκοσ. Δεν βλέπω με ποια λογική θα διώξεις εναν παίκτη two-way, κοντρολλαρισμένο που στα τελευταίο 2-3 μήνο ήταν καταλυτικός.
Ακόμα περισσότερο να τον αντικαταστήσεις με τον βιλτόζα, που είναι ταλαντούχος αλλά στο υψηλότερο επίπεδο ακόμα δεν έχει εδραιωθεί.
Επίσης έχεις τον Εβανς... Αν ισχύει, τότε κλείνει η περιφέρεια εκεί και το μόνο μπαμ που βγάζει νόημα είναι του Σάσα.
Ακόμα περισσότερο να τον αντικαταστήσεις με τον βιλτόζα, που είναι ταλαντούχος αλλά στο υψηλότερο επίπεδο ακόμα δεν έχει εδραιωθεί.
Επίσης έχεις τον Εβανς... Αν ισχύει, τότε κλείνει η περιφέρεια εκεί και το μόνο μπαμ που βγάζει νόημα είναι του Σάσα.
0
- Sharp Shooter
- Reactions: 1074
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Καταρχάς…Ψυχραιμία, ας δούμε πρώτα και μετά ας κρίνουμε. Και το λέω εγώ που κάτι Φουρνιε και κάτι βόμβες τις θεωρώ άπιαστα όνειρα με βάση το τι μας έχουν συνηθίσει οι Αφοί. Αν ισχυει του Βιλντόσα τότε έχουμε τα εξής:
1. Θεωρούν από την ομάδα ότι ο Έβανς θα υπολογίζεται κανονικά από Ιανουάριο και θα επανέλθει στο 100%. Ή τουλάχιστον ελπίζουν ότι θα γίνει αυτό και δεν θέλουν να αποκτηθεί ένας «Φουρνιε» για τα γκαρντ που θα του κλείσει το δρόμο.
2. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις στο ρόστερ με κάποια/ες αποδεσμεύσεις, οπότε ο Βιλντόσα έρχεται ως έξτρα χειριστής ανεξάρτητα από το θέμα του 2-3ριού.
3. Οι «Φουρνιέ» και τα συμβόλαια των 3+ εκατομμυρίων ήταν, για ακόμα μια χρονιά, στη σφαίρα της φαντασίας μερικών και τζάμπα δημιουργήθηκαν τεράστιες προσδοκίες.
Το μυαλό μου λέει το #1, η καρδιά μου το #2 μα η λογική μου το #3…
1. Θεωρούν από την ομάδα ότι ο Έβανς θα υπολογίζεται κανονικά από Ιανουάριο και θα επανέλθει στο 100%. Ή τουλάχιστον ελπίζουν ότι θα γίνει αυτό και δεν θέλουν να αποκτηθεί ένας «Φουρνιε» για τα γκαρντ που θα του κλείσει το δρόμο.
2. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις στο ρόστερ με κάποια/ες αποδεσμεύσεις, οπότε ο Βιλντόσα έρχεται ως έξτρα χειριστής ανεξάρτητα από το θέμα του 2-3ριού.
3. Οι «Φουρνιέ» και τα συμβόλαια των 3+ εκατομμυρίων ήταν, για ακόμα μια χρονιά, στη σφαίρα της φαντασίας μερικών και τζάμπα δημιουργήθηκαν τεράστιες προσδοκίες.
Το μυαλό μου λέει το #1, η καρδιά μου το #2 μα η λογική μου το #3…
0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Ο Μπαρτζωκας ειδικα δεν βγαζει κανενα παικτη λογω λαθων. Θα αρχισει τα καντηλια, αλλα θα τον αφησει στο παρκε.
0
-
- Reactions: 467
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Κλαφτα Χαραλαμπόπουλε, πες καλύτερα...kojito έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 01, 2024 6:09 pmΤου Vildoza ίσως σημαίνει ότι φεύγει ο Goss (ο οποίος εξάλλου είχε 1+1). Ο Evans επίσης λογικά από Φεβρουάριο-Μάρτιο του 2025 θα παίξει μπάσκετ. Άρα με τον ξένο που (ελπίζουμε) να έρθει στο 2-3 πάμε στους 9.
Στην Ελλάδα από φέτος θα επιτρέπονται 6+2. Για αρχή θα κόβεται ο Evans και θα γίνεται rotation στους υπόλοιπους, μετά λογικά ο McKissic θα μείνει εκτός Ελλάδας και στους τελικούς μάλλον οι δύο που θα μένουν εκτός θα είναι ο Vildoza και ένας ψηλός. Κάπως έτσι το φαντάζομαι.
Η μόνη περίπτωση να βγάζει νόημα η απόκτηση του Vildoza είναι ως αντί-Goss δηλαδή, και να περιμένουμε έναν εκ των Fournier, Mikhaliuk, Σάσα ή άλλου παίκτη που να ακουμπάει στο 3. Αλλιώς αν είναι να πάμε πάλι με Παπανικολάου-McKissic-Λαρεντζάκη, κλάφτα Χαράλαμπε.

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Coach Periklis
- Reactions: 2044
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant