Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 01, 2024 6:51 pm

chainsaw έγραψε:
Δευ Ιούλ 01, 2024 6:50 pm
karamelitsa έγραψε:
Δευ Ιούλ 01, 2024 6:46 pm

Δεν μου βγαίνουν τα κουκιά, κάποιος θα πρέπει να φύγει, δηλαδή να πάρουμε και Βιλντόζα, και Φουρνιέ και Βεζένκοφ, πήραμε Ντόρσευ και από Ιανουάριο και Εβανς??, εκτός αν άλλαξε το μπάσκετ και κατεβάζουμε 6αδες!!! Γενικά δεν μπορώ να την καταλάβω την κίνηση του Βιλντόζα, εκτός και αν θέλουμε να μπούμε στο μάτι του Γιανακόπουλου, στην τελική ούτε καλή χρονιά έκανε, και πήρε ένα σκασμό λεφτά από τον Παναθηναικό, σε εμάς πόσα θα ζητήσει?
O Bιλντοζα οταν γυρισε απο το nbα κατα μεσης της σεζον 2022-2023 ηταν το πιο χοτ ονομα στα γκαρντ μαζι με τον Καμπατσο. Ευκολα ξεχναμε. Μπορει να μην το δικαιολογησε στον Παναθηναϊκο, αλλά το ταβανι του ειναι μεγαλο.
Σωστος και σε πολυ καλη ηλικια με οτι αυτο συνεπαγεται

1
1 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1204
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 01, 2024 6:51 pm

Αν και θεωρω πως ο βιλντοζα θα ειναι αλλος παικτης απ αυτον που ειδαμε στον παο, δεν μπορω να κατανοησω αυτη τη μετραγραφη.
Θεμα γκος δεν νομιζω να υπαρχει. Απλα ο μπαρτζωκας παλι μαζεψε πολυ καλους παικτες αλλα οχι τον ηγετη που χρειαζεται στα γκαρντ.

Η λογικη λεει οτι εμεινε μια κινηση ακομη, ειτε θα ερθει ο βεζενκοφ ειτε ξερουν οτι ο σασα θα μεινει αλλη μια χρονια nba και θα κινηθουν για τον φουρνιε αλλα σε αυτο το σεναριο θα πρεπει να αδειασει λιγο το ροστερ.

Υπάρχει και το σεναριο να μην βρεθει τροπος να φυγει ο μπραζντεικις και να τον κρατησουν.

Παλι 10 ξενοι χωρις ηγετη. Τι κανεις ρε μπαρτζώκα?
Ελπιζω τουλαχιστον να ερθει ο βεζενκοφ.
Πφφ δεν ξερω ξενερα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2543
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 01, 2024 6:52 pm

Να ρωτήσω εγώ. Γιατί έχουμε ως δεδομένο ότι αν έρθει ο Βεζένκοφ θα φύγει ο Πίτερς και όχι ο Πετρούσεφ για παράδειγμα;

0
Arkoudiarhs 7

senior

Δευ Ιούλ 01, 2024 6:53 pm

Αασχετο με του Βιλντοζα ο μικροβιολογος (Φουρνιε)το ξεραμε οτι ηταν Αθηνα πριν 5 μερες και σημερα το εγραψε και ο Ιωαννου
Κλεινει η παρενθεση

0
VanDam99

sophomore
Reactions: 36

Δευ Ιούλ 01, 2024 6:54 pm

Λογικά με απόκτηση Βιλντόζα, Έβανς και αποδέσμευση Μπραζ, θα αποκτηθεί ένας παίκτης ακόμα πιστεύω, ο οποίος θα αργήσει. Είτε θα είναι ο Βεζένκοφ (το καλύτερο σενάριο) είτε ένα καλό 3αρι (δε νομίζω όμως τύπου Φουρνιέ). Οπότε, οι πεντάδες πάνε ως εξής:

Γουοκαπ
Ντόρσει
Παπ
Πίτερς
Φαλ

Γκος/Έβανς από Γενάρη
Βιλντόζα
*Έξτρα παίκτης ή Πίτερς εδώ και Σάσα στη θέση του αν έρθει
Πετρούσεφ
Μιλου

Ως 11ος-12ος, λογικά οι Ράιτ, Λαρε, Μακίσικ θα διεκδικούν θέση στην Ευρωλίγκα, και ο Μήτρου-Λονγκ θα παίζει Α1

1
1 Εικόνα
balkanwarrior

junior
Reactions: 204
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 01, 2024 6:56 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Ιούλ 01, 2024 6:49 pm
karamelitsa έγραψε:
Δευ Ιούλ 01, 2024 6:46 pm

Δεν μου βγαίνουν τα κουκιά, κάποιος θα πρέπει να φύγει, δηλαδή να πάρουμε και Βιλντόζα, και Φουρνιέ και Βεζένκοφ, πήραμε Ντόρσευ και από Ιανουάριο και Εβανς??, εκτός αν άλλαξε το μπάσκετ και κατεβάζουμε 6αδες!!! Γενικά δεν μπορώ να την καταλάβω την κίνηση του Βιλντόζα, εκτός και αν θέλουμε να μπούμε στο μάτι του Γιανακόπουλου, στην τελική ούτε καλή χρονιά έκανε, και πήρε ένα σκασμό λεφτά από τον Παναθηναικό, σε εμάς πόσα θα ζητήσει?
τον βιλντοζα τον αφηνει ο παο ελευθερο
επισης δεν του βαζει ορο οπως θα μπορουσε να ΜΗΝ παει στον οσφπ
και οπως γραφουν ειναι εισηγηση αταμαν αυτο

Πραγματικά, ευχαριστούμε τον Παναθηναικό, που μέσα απο πράξεις, δείχνει πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας σύλλογος. Όταν έχεις πρόεδρο διαμάντι έτσι είναι. Ρε τι διαβάζουμε...

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3926
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιούλ 01, 2024 6:59 pm

balkanwarrior έγραψε:
Δευ Ιούλ 01, 2024 6:56 pm

Πραγματικά, ευχαριστούμε τον Παναθηναικό, που μέσα απο πράξεις, δείχνει πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας σύλλογος. Όταν έχεις πρόεδρο διαμάντι έτσι είναι. Ρε τι διαβάζουμε...
ο προεδρος το ειπε φιλε πρεπει να ειμαστε πολιτισμενοι και το κυριοτερο φιλαθλοι :welcome:

0
Arkoudiarhs 7

senior

update:Ζερβας εγραψε και στο Τουιτερ οτι Βιλντοζα δεν εχει σχεση με τον σκορερ
Δεν νομιζω να μας δουλευουν τοσο τι να πω...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3926
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιούλ 01, 2024 7:02 pm

kojito έγραψε:
Δευ Ιούλ 01, 2024 6:52 pm
Να ρωτήσω εγώ. Γιατί έχουμε ως δεδομένο ότι αν έρθει ο Βεζένκοφ θα φύγει ο Πίτερς και όχι ο Πετρούσεφ για παράδειγμα;
γιατι μοιαζουν παιχτικα οι 2 τους ενω ο πετρουσεφ δινει διαφορετικη διασταση στο παιχνιδι και επισης μπορει να παιξει και στο 5 με συγκεκριμενους αντιπαλους οποτε ειναι πιο λογικο να φυγει πητερς

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 889
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιούλ 01, 2024 7:03 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
To πιο προσφατο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι η αποκτηση του Γκος δεν ειχε σχεση με την παραμονη του Σλουκα ή οχι...
Δεν εχει νοημα να πιστευεις τιποτα πλεον. Γιατι και ετσι να ειναι η προθεση, το αποτελεσμα μπορει να ειναι πολυ διαφορετικο. Οπως περυσι που περιμεναμε σκορερ και τελικα δεν ηρθε κανεις.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1016
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

...δεν τον θέλω.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
socrates13

junior
Reactions: 121

Δευ Ιούλ 01, 2024 7:05 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Ο ζερβας τι ειναι ρε παιδια?Super insider και δεν ηξερε την μεταγραφη του βιλντοζα?
Ας παμε ολοι για μπανακια,και οταν σκασουν οι μεταγραφες μιλαμε,ακουμε τον καθε λακαμα αρδ να λεει την καθε Παπι του για λιγες προβολες εξτρα.Ο ενας εχει inside info,οι πορτοκοsiteαδες 2ωρε βιντεο youtube και στο τελος λενε οτι ξερουμε αλλα δεν λεμε[και καθονται 5κ ατομα να περιμενουν μεχρι το τελος],insiderss γαυρου οτι ειναι κοντα ο james και κλεινει αλλου..Ξεκολλατε..Εγω κουραστηκα και ειμαι και παναθηναικος και θελω απλα μια μεταγραφη,εσας σας βλεπω στο τρελαδικο με ολους τους απατεωνοΑρδ εκει εξω
Καλμα,σε 20 μερες θα εχουν κλεισει και οι 2 ομαδες για καλοκαιρι

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Δευ Ιούλ 01, 2024 7:06 pm

Μόλις πριν λίγες ώρες έκανα την αρχή στο forum λέγοντας ότι το ρόστερ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ότι για να έρθει ένας παικταρας τύπου Fournier (2/3αρι) θα πρέπει λογικά να αποδεσμευτεί κάποιος έξτρα. Και τώρα πάνε και υπογράφουν τον Vildoza;;; Τι να πω, σηκώνω τα χέρια ψηλά και περιμένω να δω πως έχει σκεφτεί ο Μπαρτζώκας το ρόστερ και ποιον/ους θα αποδεσμεύσει. Έχουμε λοιπόν και λέμε:

1. Walkup - Vildoza - Evans - MitrouLong - Λούντζης
2. Dorsey - Goss - Λαρεντζάκης
3. Παπανικολάου - MacKissik - Brazdeikis
4. Peters - Petrusev
5. Fall - Milutinov - Wright - Τανούλης

17(!!!) παίκτες ήδη. Εγώ να πω ότι Λούντζης - Τανούλης φεύγουν (ή δανεικοί). Μένουν 15(!!) ακόμα. Να δεχτώ ότι φεύγει και ο Brazdeikis. Μένουν 14, εκ των οποίων σε εκείνη την περίπτωση μόνο 5 Έλληνες! Και ο Ζέρβας λέει ότι είναι άσχετη η περίπτωση Vildoza με το 2/3αρι;; Φιλτατοι, κάτι δε μου βγαίνει..

1
1 Εικόνα
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 01, 2024 7:07 pm

kite26 έγραψε:
...δεν τον θέλω.
...θα τον πάρεις! 😝

1
1 Εικόνα
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Δευ Ιούλ 01, 2024 7:08 pm

Εγω θεωρω οτι με την αποκτηση του εβανς και του ντορσει η ομαδα ηθελε ενα 3αρι που να παταει και στο 2.Οποτε ακομα και να ηταν τσιπηδες ισως παιρνανε εναν ναναλι πχ η εναν πιο φτηνο παοχτη του εκατομυριου για το 3 που να παιζει και στο 2 αντι να πανε να παρουν τον βιλντοζα.Οποτε και εμενα κατι δεν μου κολλαει.Δεν νομιζω να μας δουλευουν τοσο.Ακομα και να μας δουλευαν δηλαδη ξαναλεω απλα δεν θα ερχοταν ο φουρνιε καινθα ερχοταν ενας πιο φτηνος παοχτησ στο 3.Αυτο με βιλντοζα ειναι πολυ περιεργο

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”