JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 2:10 am
slok έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 01, 2024 6:57 pm
To Tαβανι ψηλου που μπορει να φερει ευρωπαικη ομαδα ειναι Bitadje ..και αυτος με πολυ ζορι.
Υπέγραψε 3ετες με 25 εκατ με τους Ματζικ, τα ίδια λεφτά σχεδόν με τον Valaciunas δηλαδή... και καθόμασταν εμείς να τον συζητάμε χωρίς να βγαίνει ένας ρεπορτερ να πει ότι το παιδί δεν παίζει να γυρίσει Ευρώπη. Επίσης ανανέωσε με πολυετές συμβόλαιο (πολύ λίγα λεφτά όμως) το πουλέν μου ο Neemias Queta με τους Σελτικς.
Πλέον οι επιλογές για σεντερ είναι : Yurtseven, Mamukelashvili, Theis, Παπαγιάννης.
Επίσης αν δεν έχουν υπογράψει ήδη σε Ρεαλ ένας εκ των Ibaka ή Garuba. Από ένα ράφι κάτω, αν είναι ακόμη διαθέσιμοι, οι Costello και Smailagic.
Τίποτα άλλο.
Οι περισσοτεροι ρεπόρτερ δυστυχώς είναι άσχετοι παντελώς με το nba ενώ δεν έχουν ουσιαστικά ρεπορτάζ για τους παίκτες που πραγματικά απασχολούν την ομάδα οπότε όταν ακούγονται στα social media από γελοίους insider που κυνηγούν interaction στα tweet τους ονόματα τύπου Βαλανσιουνας και Μπιτατζε που δεν υπάρχει ουδεμία πιθανότητα να έρθουν Ευρώπη αντι να τα διαψεύσουν λένε θα δούμε και τα σχετικά δημιουργώντας προσδοκίες για ανεφικτες περιπτώσεις.
Οπως έγραψες αυτές είναι οι 4 ρεαλιστικές λύσεις με τον Παπαγιάννη πάντως να ακούγεται πως απασχολεί τη Μονακό.
Ο Theis θεωρώ δεδομένο πως θα βρει πρόταση για veteran's minimum στο nba και από καλές ομάδες(ήδη παίζει σαν επιλογή για τους Νικς). Βέβαια με τη φορολογία εκεί το minimum συμβόλαιο είναι ψίχουλα οπότε αν του σκάσει κάποια ευρωπαϊκή ομάδα 2-2,5 εκατομμύρια μπορεί και να το σκεφτεί και να επιστρέψει Ευρώπη.
Οι Yurtseven και Mamukelashvili πιο δύσκολα θα βρουν ακόμα και minimum εγγυημένο οπότε δεν αποκλείω να κοιτάξουν προς Ευρώπη. Ο Τούρκος ειναι πιο έτοιμος για σοβαρο ρολο εκτιμώ αλλά είναι σίγουρο πως θα τον κυνηγήσει η Φενερ πολύ έντονα οπότε δεν ξέρω πόσες πιθανότητες θα έχουμε.
Ο Mamukelashvili από την άλλη είναι αρκετά αγουρος παίκτης και ενώ έχει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι δεν έχει καταφέρει να τα χρησιμοποιήσει όλα μαζί, δεν είναι finished product δηλαδή θέλει αρκετή δουλειά και πολύ χώρο για να παίξει.
Η δική μου αίσθηση πάντως απο την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ειναι πως θα κλείσουμε παίκτη που παίζει στα forward(3-4) και είτε θα ανεβάσουμε τον Ντίνο στο 5 για ένα δεκάλεπτο πίσω από το Λεσορ είτε θα φέρουμε ένα ακόμη ελληνικό διαβατήριο στο 5 είτε με Παπαγιάννη είτε με Vukcevic.