Καλή 5αδα. Βλέπω τους shotclock να θέλουν Βεζε αντί Πετρούσεφ (αλλιώς χαμηλώνει το ταβάνι μας) αλλά δεν το βλέπω έτσι. Μια χαρά ταβάνι έχει η πεντάδα που προτείνεις.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 1:44 pmΓουόκαπ-Βιλντόζα-Φουρνιέ-Πετρουσέφ-Μιλουτίνοφ. Είναι καλή πεντάδα με πολυφωνία επιθετικά αλλά θα μας χτυπάνε αμυντικά σίγουρα.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- plo koon
- Reactions: 730
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0

- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
4
4

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- shaq7
- Reactions: 5683
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατι στο χερι του ειναι? ο μισκο λυνει και δενει..Επισης ο βεζε αν ερθει θα ναι για να κλεισει την καριερα του εδω.. ο πετρουσεφ δεν θα χει την ανεση να εξελιχθει..Στο 5 εχεις μιλου φαλ ραιτ..Ειναι ολοι καλυτερα 5ρια.ουτε εγω θελω να τον χασουμε αλλα μου μοιαζει το πιθανοτερο σεναριο.Sharp Shooter έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 2:03 pmΔεν ξέρω τι πληροφόρηση έχει ο Βετάκης αλλά μου κάνει απίθανο ειδικά ο Ολυμπιακός να αφήσει τέτοιο prospect να φύγει και σε τέτοια ηλικία.
1
1

- kite26
- Reactions: 1035
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό υπονόησε στο τέλος της συνέντευξής του ο Πετρούσεφ. Αν και τον αγαπώ, δε θα ήθελα να φύγει. Πιστεύω θα κούμπωνε καλύτερα με Βεζενκοφ από τον Πίτερς.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 2:08 pmΓιατι στο χερι του ειναι? ο μισκο λυνει και δενει..Επισης ο βεζε αν ερθει θα ναι για να κλεισει την καριερα του εδω.. ο πετρουσεφ δεν θα χει την ανεση να εξελιχθει..Στο 5 εχεις μιλου φαλ ραιτ..Ειναι ολοι καλυτερα 5ρια.ουτε εγω θελω να τον χασουμε αλλα μου μοιαζει το πιθανοτερο σεναριο.Sharp Shooter έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 2:03 pm
Δεν ξέρω τι πληροφόρηση έχει ο Βετάκης αλλά μου κάνει απίθανο ειδικά ο Ολυμπιακός να αφήσει τέτοιο prospect να φύγει και σε τέτοια ηλικία.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kite26
- Reactions: 1035
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τρί Ιούλ 02, 2024 2:29 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- montechristo
- Reactions: 1665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Εσύ το ξεκίνησες, εσύ το συνεχίζεις απαντώντας σε όποιον πει κάτι επ' αυτού... Ε, στο τέλος κουράστηκες!TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 1:33 pmΤο κουράζουμε λίγο με τις ανανεώσεις. Ποιος μεγάλος πραγματικά παίχτης ανανεώνει μέσα στη χρονιά? Σπανούλης,Διαμαντίδης,Σλούκας,Ναβάρο,Σάρας κλπ πάντα τους θυμάμαι να ανανεώνουν καλοκαίρια..
1
1

-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Συμφωνώ μαζί σου σε όλα. Κι εγώ θα διάλεγα Φουρνιε γιατί εκεί πραγματικά έχει ανάγκη η ομάδα. Εννοείται πως θα ήθελα και Βεζε αλλά δεν είναι τόσο απαραίτητος με τους παίκτες που έχουμε, ο μόνος ουσιαστικός λόγος για να τον αποκτήσουμε είναι για να μην πάει στους απέναντι(άντε και για το διαβατήριο).plo koon έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 1:40 pmΗ κίνηση Βιλντόζα πάντως δεν είναι κακή, και εξηγώ:
1) Έρχεται ως αντι - Εβανς για του χρόνου
2) Του χρόνου το καλοκαίρι θα έχουμε τους εξής 3 για 2 θέσεις, Γκος-Βιλντόζα-Εβανς. Ανάλογα με το πως θα έχει πάει η χρονιά παίρνουμε 2, ευχαριστούμε τον 3ο και προχωράμε.
3) Είναι παίκτης που αυτή τη στιγμή είναι value for money.
4) Χρειάζεται η αλεγκρία του στη περιφέρεια του Ολυμπιακού.
Με έναν "φουρνιε" κλείνουμε το ροστερ και πάμε για κούπα. Προσωπικά, αν με ρωτάτε, δε θέλω ο Βεζε να έρθει φέτος Ευρώπη, γιατί υπάρχει περίπτωση να ξυλωθούμε και να μην πάρουμε αυτό που πραγματικά έχουμε ανάγκη.
Βασικά, μετά και την έλευση Βιλντοζα εγώ θα έκλεινα Φουρνιε για το 2-3 και Χουγκαζ για τρίτη επιλογή στο 4 και θα ήμουν κομπλέ. Ο Σάσα θα μπορούσε να έρθει την επόμενη χρονιά στην θέση του Πητερς.
0
- kojito
- Reactions: 2557
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
1. Walkup, Williams-Goss, Μήτρου-Λονγκ
2. Dorsey, Λαρεντζάκης
3. Παπανικολάου, McKissic, Brazdeikis
4. Peters, Petrusev
5. Fall, Milutinov, Τανούλης
Αυτοί είναι όσοι έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου. Του Λούντζη έχει λήξει, ο Sikma έχει οψιόν για +1 νομίζω αλλά λογικά δεν θα ενεργοποιηθεί, και ο Wright έχει μέχρι και του χρόνου συμβόλαιο αλλά δεν ξέρω αν είναι κλειστό ή με οψιόν του Ολυμπιακού. Ας βάλουμε και τον Vildoza στους παραπάνω (βέβαια μέχρι να ανακοινωθεί κι επίσημα, ας κρατάμε κι ένα μικρό καλάθι).
1
1

-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Από την μια εχεις Πετρουσεφ, 24 χρονών, 4-5αρι, με ύψος 2.11, καλό σουτ από την περιφέρεια, δυνατό σε ριμπάουντ, εξελιξιμο με τελείως διαφορετικό στυλ από του Σάσα.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 1:48 pmβετακης ακουσα οτι ειπε οτι αν ερθει ο σασα αυτος που θα φυγει ειναι ο πετρουσεφ για ερυθρο..Και εγω αυτο πιστευω.. Οποτε παμε να δουμε λιγο τι 5δες θα μπορουσαν να δουλεψουν
Γουοκαπ Βιλντοζα (το μονο διδυμο που βλεπω εγω) Φουρνιε Σασα Μιλου
Γκος Ντορσει Παπ Πιτερς Φαλ
Πρωτη 5 δα φωτια επιθετικα..Θα βαζουν παραπανω απο οσα τρωνε
Δευτερη 5δα ..απο τις καλυτερες 2ρες 5δες που χαμε ποτε.. Εχει και σκορερ και αμυντικους.Ισως να πρεπει να βαλω αναποδα τα σεντερ αλλα ηθελα ο σασα να χει το φιλαρακι του![]()
Από την άλλη εχεις Πητερς, 29 χρονών, σκέτο 4αρι(μην ακούω υπερβολές για 3-4αρι κλπ), ύψος 2.03, σούπερ σουτ από την περιφέρεια αλλά αδυναμο σε ριμπάουντ και άμυνα, χώρος πολλές προοπτικές εξέλιξης, με παρόμοιο στυλ με τον Σάσα και αποδεδειγμένα δυσκολία συνύπαρξης με τον Βούλγαρο.
Από αυτούς τους δύο, εσύ θα διάλεγες δηλαδή τον δεύτερο;
1
1

-
- Reactions: 478
- Προειδοποιήσεις:
0
- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάμε πάλι μια σύνοψη όπως βλέπω τα πράγματα.
1. Ο Vildoza συνεχίζει να μη μου κολλάει, ό,τι κι αν λένε τώρα οι αυλοκόλακες που μέχρι χθες όμως δεν ήξεραν τίποτα. Κάνει αρκετά πράγματα καλά αλλά τίποτα τέλεια (εκτός ίσως του PnR). ΔΕΝ μπορεί να ηγηθεί ομάδας που στοχεύει στην κατάκτηση. Να το πω κι αλλιώς: δεν είναι Σλούκας/Ναν/Τζέιμς/Γιουλ/Λαρκιν/Μισιτς. Και αυτό ακριβώς είναι που λείπει από τον Ολυμπιακό. Θα μου πείτε, μέχρι πέρυσι είχες τον Σλούκα και πάλι δεν κατέκτησες Ευρωλίγκα, αλλά αυτή είναι μεγάλη κουβέντα και δεν είναι της παρούσης. Γεγονός είναι ότι ο Vildoza καλός, χρυσός αλλά δεν είναι αυτό που έλειπε.
2. Χωράει πλέον μεγάλος παίκτης τύπου Fournier; Η λογική λέει όχι γιατί όντως τότε πας πίσω όχι μόνο Παπ/McKissik (που πρέπει εξάλλου να πάνε πίσω) αλλά και Vildoza - Evans (όταν αυτός επιστρέψει). ΜΑΚΑΡΙ να έρθει και να βρει τρόπο ο κοουτς να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
3. Αν έρθει ο Σάσα προφανώς θα πρέπει να αποδεσμευτεί κάποιος εκ των Peters - Petrusev - Wright. Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση εφικτό το σενάριο του Peters στο 3. Αλλά δεν είμαι και Μπαρτζώκας, αν αυτός (και ο Peters φυσικά) θεωρήσει ότι γίνεται, ας το προσπαθήσουν. Αν έπρεπε να επιλέξω έναν εκ των τριών για αποδέσμευση, αυτός θα ήταν με κλειστά τα μάτια ο Peters. Τον ευχαριστούμε πολύ, έκανε μεγάλο step up πέρυσι ελλείψει σκόρερ στην ομάδα, αλλά είναι μια χειρότερη εκδοχή του Σάσα. Δε χωράνε και οι δύο, έχουν πολύ παραπλήσια χαρακτηριστικά. Αντιθέτως Petrusev - Wright είναι τρομερά projects με τεράστιο potential και θα ήταν απίστευτο κρίμα να χαθούν. Ειδικά για να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας με τον Peters που τον ανανεώσαμε πριν λίγους μήνες.
4. Αν δεν έρθει στο 2/3 παίκτης τύπου Fournier, αλλά ένα 3nD τριάρι είμαστε καλυμμένοι; Εγώ θα έλεγα ότι η ομάδα θα είναι υπερπλήρης και πάλι θα της λείπει το κάτι παραπάνω. Ναι, αυτό το οξύμωρο. Θα της λείπει πάλι ο παίκτης που θα πάρει τα μεγάλα σουτ, τις δύσκολες αποφάσεις. Αυτός δεν είναι ούτε ο Vildoza, ούτε ο Dorsey (γελάω), ούτε ο Goss (αυτό κι αν το διαπιστώσαμε), ούτε το ενδεχόμενο 3nD τριάρι θα είναι (λογικά πάντα), ούτε ακόμα και ο Σάσα θα είναι. Θα ήταν 100% ο Evans, αλλά είναι ερωτηματικό η κατάσταση στην οποία θα επιστρέψει. Τι να κάνουμε ήμασταν πολύ άτυχοι.
5. Θα υπάρχει μεγάλο θέμα στα διαβατήρια. Η ομάδα μάλλον θα πάει με 10(!!) ξένους, εκτός κι αν έρθει ο Σάσα και αποδεσμευτεί κάποιος που τότε θα είναι 9. Θεωρώ εδώ δεδομένο ότι φεύγει Brazdeikis, αλλά θα μείνει ακουνητος ο McKissik, όσο κι αν πλέον δε συμφωνώ και θα ήθελα να αποδεσμευτεί κι αυτός. Αλλά κι αυτή είναι μεγάλη κουβέντα και όχι της παρούσης.
1. Ο Vildoza συνεχίζει να μη μου κολλάει, ό,τι κι αν λένε τώρα οι αυλοκόλακες που μέχρι χθες όμως δεν ήξεραν τίποτα. Κάνει αρκετά πράγματα καλά αλλά τίποτα τέλεια (εκτός ίσως του PnR). ΔΕΝ μπορεί να ηγηθεί ομάδας που στοχεύει στην κατάκτηση. Να το πω κι αλλιώς: δεν είναι Σλούκας/Ναν/Τζέιμς/Γιουλ/Λαρκιν/Μισιτς. Και αυτό ακριβώς είναι που λείπει από τον Ολυμπιακό. Θα μου πείτε, μέχρι πέρυσι είχες τον Σλούκα και πάλι δεν κατέκτησες Ευρωλίγκα, αλλά αυτή είναι μεγάλη κουβέντα και δεν είναι της παρούσης. Γεγονός είναι ότι ο Vildoza καλός, χρυσός αλλά δεν είναι αυτό που έλειπε.
2. Χωράει πλέον μεγάλος παίκτης τύπου Fournier; Η λογική λέει όχι γιατί όντως τότε πας πίσω όχι μόνο Παπ/McKissik (που πρέπει εξάλλου να πάνε πίσω) αλλά και Vildoza - Evans (όταν αυτός επιστρέψει). ΜΑΚΑΡΙ να έρθει και να βρει τρόπο ο κοουτς να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
3. Αν έρθει ο Σάσα προφανώς θα πρέπει να αποδεσμευτεί κάποιος εκ των Peters - Petrusev - Wright. Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση εφικτό το σενάριο του Peters στο 3. Αλλά δεν είμαι και Μπαρτζώκας, αν αυτός (και ο Peters φυσικά) θεωρήσει ότι γίνεται, ας το προσπαθήσουν. Αν έπρεπε να επιλέξω έναν εκ των τριών για αποδέσμευση, αυτός θα ήταν με κλειστά τα μάτια ο Peters. Τον ευχαριστούμε πολύ, έκανε μεγάλο step up πέρυσι ελλείψει σκόρερ στην ομάδα, αλλά είναι μια χειρότερη εκδοχή του Σάσα. Δε χωράνε και οι δύο, έχουν πολύ παραπλήσια χαρακτηριστικά. Αντιθέτως Petrusev - Wright είναι τρομερά projects με τεράστιο potential και θα ήταν απίστευτο κρίμα να χαθούν. Ειδικά για να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας με τον Peters που τον ανανεώσαμε πριν λίγους μήνες.
4. Αν δεν έρθει στο 2/3 παίκτης τύπου Fournier, αλλά ένα 3nD τριάρι είμαστε καλυμμένοι; Εγώ θα έλεγα ότι η ομάδα θα είναι υπερπλήρης και πάλι θα της λείπει το κάτι παραπάνω. Ναι, αυτό το οξύμωρο. Θα της λείπει πάλι ο παίκτης που θα πάρει τα μεγάλα σουτ, τις δύσκολες αποφάσεις. Αυτός δεν είναι ούτε ο Vildoza, ούτε ο Dorsey (γελάω), ούτε ο Goss (αυτό κι αν το διαπιστώσαμε), ούτε το ενδεχόμενο 3nD τριάρι θα είναι (λογικά πάντα), ούτε ακόμα και ο Σάσα θα είναι. Θα ήταν 100% ο Evans, αλλά είναι ερωτηματικό η κατάσταση στην οποία θα επιστρέψει. Τι να κάνουμε ήμασταν πολύ άτυχοι.
5. Θα υπάρχει μεγάλο θέμα στα διαβατήρια. Η ομάδα μάλλον θα πάει με 10(!!) ξένους, εκτός κι αν έρθει ο Σάσα και αποδεσμευτεί κάποιος που τότε θα είναι 9. Θεωρώ εδώ δεδομένο ότι φεύγει Brazdeikis, αλλά θα μείνει ακουνητος ο McKissik, όσο κι αν πλέον δε συμφωνώ και θα ήθελα να αποδεσμευτεί κι αυτός. Αλλά κι αυτή είναι μεγάλη κουβέντα και όχι της παρούσης.
1
1

Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

- shaq7
- Reactions: 5683
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εχω κανει ηδη 3 ποστ που λεω οτι εγω τον πετρουσεφ θα κρατουσα..ο ιδιος δεν προκειται να κατσει για αυτον τον ρολο.vulkanraven έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 2:30 pmΑπό την μια εχεις Πετρουσεφ, 24 χρονών, 4-5αρι, με ύψος 2.11, καλό σουτ από την περιφέρεια, δυνατό σε ριμπάουντ, εξελιξιμο με τελείως διαφορετικό στυλ από του Σάσα.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 1:48 pmβετακης ακουσα οτι ειπε οτι αν ερθει ο σασα αυτος που θα φυγει ειναι ο πετρουσεφ για ερυθρο..Και εγω αυτο πιστευω.. Οποτε παμε να δουμε λιγο τι 5δες θα μπορουσαν να δουλεψουν
Γουοκαπ Βιλντοζα (το μονο διδυμο που βλεπω εγω) Φουρνιε Σασα Μιλου
Γκος Ντορσει Παπ Πιτερς Φαλ
Πρωτη 5 δα φωτια επιθετικα..Θα βαζουν παραπανω απο οσα τρωνε
Δευτερη 5δα ..απο τις καλυτερες 2ρες 5δες που χαμε ποτε.. Εχει και σκορερ και αμυντικους.Ισως να πρεπει να βαλω αναποδα τα σεντερ αλλα ηθελα ο σασα να χει το φιλαρακι του![]()
Από την άλλη εχεις Πητερς, 29 χρονών, σκέτο 4αρι(μην ακούω υπερβολές για 3-4αρι κλπ), ύψος 2.03, σούπερ σουτ από την περιφέρεια αλλά αδυναμο σε ριμπάουντ και άμυνα, χώρος πολλές προοπτικές εξέλιξης, με παρόμοιο στυλ με τον Σάσα και αποδεδειγμένα δυσκολία συνύπαρξης με τον Βούλγαρο.
Από αυτούς τους δύο, εσύ θα διάλεγες δηλαδή τον δεύτερο;
1
1