Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- Gino_Bill
- Reactions: 210
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως ο Παπαγιάννης είναι εντός των προδιαγραφών του καθεστωτικού: Δεν θα παίρνει πάνω από τον Ματίας, δεν θα παραπονιέται να παίζει 15 λεπτά ώστε να μην πληγωθεί ο ευαίσθητος ψυχισμός του Γάλλου, δεν είναι καλύτερος παίκτης από αυτόν σίγουρα, είναι ψηλός με σουτ που αρέσει Αταμάν, έχει και ελληνικό διαβατήριο να ενισχύσουμε κ΄άλλο τον κορμό και να 'χουμε καβάτζα για αργότερα αν χρειαστεί, θα μπρανταριστεί και ως "Γύρισε σπίτι του/Διορθώθηκε το ιστορικό λάθος του 2023", είναι και μεγάλη αγάπη του προέδρου. Ε, τι κάνει γαβ γαβ στα κεραμίδια?
2
2

- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον γράφουμε γιατί πράσινοι ρεπόρτερ συνεχίζουν να τον αναφέρουν σαν στόχο.
Ούτε εγώ έχω καταλάβει πως είναι δυνατόν να καταλήξει αυτός ο παίκτης σε εμάς.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3929
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
οταν οι καθεστωτικοι μιλανε για τα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει ο σεντερ ειναι σαν να φωτογραφιζουν τον παπαγιαννη,κολλαν στο να πουνε ξεκαθαρα το ονομα του βεβαιαGino_Bill έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 3:30 pmΠάντως ο Παπαγιάννης είναι εντός των προδιαγραφών του καθεστωτικού: Δεν θα παίρνει πάνω από τον Ματίας, δεν θα παραπονιέται να παίζει 15 λεπτά ώστε να μην πληγωθεί ο ευαίσθητος ψυχισμός του Γάλλου, δεν είναι καλύτερος παίκτης από αυτόν σίγουρα, είναι ψηλός με σουτ που αρέσει Αταμάν, έχει και ελληνικό διαβατήριο να ενισχύσουμε κ΄άλλο τον κορμό και να 'χουμε καβάτζα για αργότερα αν χρειαστεί, θα μπρανταριστεί και ως "Γύρισε σπίτι του/Διορθώθηκε το ιστορικό λάθος του 2023", είναι και μεγάλη αγάπη του προέδρου. Ε, τι κάνει γαβ γαβ στα κεραμίδια?

0
- Airman
- Reactions: 529
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
xomitsious έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 3:44 pmΤον γράφουμε γιατί πράσινοι ρεπόρτερ συνεχίζουν να τον αναφέρουν σαν στόχο.
Καλά, αν βάλουμε κάτω το τι γράφτηκε από "πράσινους ρεπόρτερ" πραγματικά είναι κανείς να απορεί....

Εκτιμώ ότι με εξαίρεση την περίπτωση του Βεζένκοφ, που η ομάδα θα του κάνει πρόταση εάν φύγει από το ΝΒΑ, δεν κοιτάμε κανέναν άλλον παίχτη πέραν της θέσης "5" ....
Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο Παπαγιάνης, καθότι θεωρώ πως μόνο αν το θέλει ο ίδιος θα φύγει, αλλά κάτι μου λέει πως η ομάδα θα κανει μεγαλύτερη κίνηση σε αυτήν την θέση.
1
1

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
τον γραφουν κατι σπορντογκ κατι κουλνιους κατι καλτσονε και κατι τετοιοι που γραφουν και για ντουραντxomitsious έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 3:44 pm
ουτε οι γνωστοι παπατζιδες ινσαιντερ στο τουιτερ δεν τον αναφερουν
2
1
1

- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ το άκουσα από 2 Έλληνες που κάνουν εκπομπή στο γιουτουμπ για το ολαπρασινα. Προφανώς και δεν ισχυρίζομαι ότι τα τυπακια είναι αξιόπιστα, πάντως φαίνεται να το πιστεύουν (και ότι θέλουμε Χέιζ Ντέιβις και ότι είναι αξιόπιστα)τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 3:55 pmτον γραφουν κατι σπορντογκ κατι κουλνιους κατι καλτσονε και κατι τετοιοι που γραφουν και για ντουραντxomitsious έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 3:44 pm
ουτε οι γνωστοι παπατζιδες ινσαιντερ στο τουιτερ δεν τον αναφερουν
0
-
- Reactions: 138
- Προειδοποιήσεις:
5
-
- Reactions: 138
- Προειδοποιήσεις:
5
Είσαι σίγουρος; Ειδικά αν πάει Βενζέκοφ στον ΟΣΦΠ;τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 5:26 pmειδικα ο πητερς αποκλειεταιPanathas_13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 5:24 pmΈνας από Βενζέκοφ - Πίτερς θα παίζει του χρόνου στον Παναθηναϊκό
Να το σημειώσετε
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αφου δεν χρειαζομαστε 4αρι
η τουλαχιστον για να παρουμε 4αρι και να παει ο μητο στο 5 πρεπει να ειναι πολυ καλη περιπτωση παιχτη
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
συμφωνα με το σλαμ ντανγκ που εβγαλε πρωτο την μεταγραφη του βιλντοζα στον οσφπ
θα παρει 1.2 τον χρονο απο αυτους
αυτο που μας ενδιαφερει ομως ειναι οτι απο εμας η αποζημιωση του για να μας αδειασει την γωνια ηταν μονο το 15% του συμβολαιου που εμενε να παρει
το περιμενα χειροτερο να πως την αληθεια φτηνα την βγαλαμε
ο πιο κερδισμενος θα ειναι ο βιλντοζα αφου εβγαλε 2.1 απο εμας για ενα χρονο που εκανε τον τουριστα και βρηκε συμβολαιο σε καλη ομαδα με 1.2 τον χρονο
αυτο που μας ενδιαφερει ομως ειναι οτι απο εμας η αποζημιωση του για να μας αδειασει την γωνια ηταν μονο το 15% του συμβολαιου που εμενε να παρει
ο πιο κερδισμενος θα ειναι ο βιλντοζα αφου εβγαλε 2.1 απο εμας για ενα χρονο που εκανε τον τουριστα και βρηκε συμβολαιο σε καλη ομαδα με 1.2 τον χρονο
0
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Το ένα μυρριο θα το πάρει η Μπασκονια . Χαράτσι στον κερεχετα πληρώσαμε .τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 5:36 pmσυμφωνα με το σλαμ ντανγκ που εβγαλε πρωτο την μεταγραφη του βιλντοζα στον οσφπ
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
https://www.sport24.gr/basket/loyka-vil ... 43695.html
2,5 εκατ ΕΥΡΩ παίρνει ο Vildoza για 2 χρόνια στον Οσφπ, δεν διευκρινίζεται αν είναι 1+1 (το πιο λογικό σενάριο) ή κλειστό 2ετες. Ο παο πληρώνει στον παιχτη 500χιλ ΕΥΡΩ σε αποζημίωση για να τον αποδεσμεύσει.
ΥΓ. Σύμφωνα με τον Hoopfellas.gr (σχετικά έγκυρος) ο Vildoza είναι τέλειο fit για τον Οσφπ και win-win για Παο γιατί αν πήγαινε ο παίχτης στον ερυθρό θα έπαιρνε λιγότερα λεφτά και άρα η αποζημίωση που θα έπρεπε να δοθεί θα ήταν μεγαλύτερη.
2,5 εκατ ΕΥΡΩ παίρνει ο Vildoza για 2 χρόνια στον Οσφπ, δεν διευκρινίζεται αν είναι 1+1 (το πιο λογικό σενάριο) ή κλειστό 2ετες. Ο παο πληρώνει στον παιχτη 500χιλ ΕΥΡΩ σε αποζημίωση για να τον αποδεσμεύσει.
ΥΓ. Σύμφωνα με τον Hoopfellas.gr (σχετικά έγκυρος) ο Vildoza είναι τέλειο fit για τον Οσφπ και win-win για Παο γιατί αν πήγαινε ο παίχτης στον ερυθρό θα έπαιρνε λιγότερα λεφτά και άρα η αποζημίωση που θα έπρεπε να δοθεί θα ήταν μεγαλύτερη.
1
1

- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
τον μπαλτεροφκι γιατι τον βαλανε στην ανακοινωση ?Μηπως τελικα τον κρατησετε και παρετε 4ρι? Πλακα θα χει να παρετε καναν πιτερς..
ιδανικο συμπληρωμα και του χουαντσο θα προσθετα..αν και δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι,θα πρεπει να συμφωνησει ο ολυμπιακος για να γινει αυτο..Αν και νομιζω ειναι του λωτσου και ο πιτερς..Δεν το κοβω και απιθανο σαν ντιλ..

0