Εε όχι κανένας δεν έπεσε να σε φάει γι αυτό. Η αντίδραση είναι γιατί με ειρωνικό ύφος "ονειρεύεστε φουρνιεδες", "χαμηλά τη μπάλα" ισχυρίστηκες με βεβαιότητα ότι ο Φουρνιέ έγινε Βιλντόζα!! Και σου λέμε ότι αν ισχύει αυτό πρώτοι εμείς θα κραξουμε. Αλλά ας περιμένουμε γιατί άλλο βγαίνει από το ρεπορτάζ.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:39 pmΤο πρόβλημα είναι ότι κάποιοι εδώ φορούν οπαδικά γυαλιά. Πολλοί οπαδοί του οσφπ έγραψαν εδώ τα ίδια με εμένα ακριβώς όσον αφορά τον Βιλντόζα και ούτε γάτα ούτε ζημιά, με το που έγραψα εγώ που είμαι φίλος του παο, έπεσαν όλοι να με φάνε και ειδικά οι 3 συνήθεις ύποπτοι.Sharp Shooter έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 8:40 am
Θα συμφωνήσω. Το περσινό ήταν μεγάλο κάζο.
Πρωτοι οι Ολυμπιακοί ήταν που κριτίκαραν αυτή την πολιτική κι έχουν ακουστεί πολλες φωνές εδώ στο φόρουμ, μεταξυ των οποίων κι εγώ, που το τονίζουν αυτό και λένε να μην πιστεύουμε στα «ρεπορτάζ» αλλά στο τι παίκτες παίρνει συνήθως η ομάδα.
Μισό λεπτό τώρα. Ο Βιλντοσα ΔΕΝ είναι καθαρό δυάρι. Κόμπο χειριστής είναι. Ξέρεις πολλά δυάρια που μπορούν να στήνουν πικ ν ρολ με τέτοια ευχέρεια..; Όσο για την άμυνα και γενικά για την αξία του, είσαι νομίζω ολίγον τι υπερβολικός.
Εχμμ όχι. Γιατί δεν προκύπτει από πουθενά ότι ήθελαν Λορέντζο Μπράουν. Όσο για αυτό το «4ο γκαρντ του αιώνιου» θα μπορούσες να το αποφύγεις… Γιατί μόλις μερικές εβδομάδες πιο πριν έγινε Final 4 MVP το «2ο γκαρντ του αιώνιου αντιπάλου» και ένας παίκτης με τον οποίο αρκετοί συνοπαδοί σου προβληματίστηκαν όταν αποκτηθηκε, να τα λέμε όλα. Στο σύγχρονο μπάσκετ ένας οργανισμός μπορεί να μεταμορφώσει έναν παίκτη, όταν φυσικά εκείνος διαθέτει και το ταλέντο ή τη διάθεση. Μένει να δούμε αν ο Βιλντοσα διαθέτει το δεύτερο…
Τέλος, downvotes δεν πήρες επειδή εξέφρασες μπασκετική ανάλυση με την οποία κάποιος διαφώνησε. Αλλά επειδή πέταξες αυτό το αμίμητο «… μακαρι να δυναμώσει ο Ολυμπιακός κτλ κτλ» που νομίζω πως το καταλαβαίνεις, πέρα από υπερβολικό ως statement, ακούγεται και λίγο δήθεν ή patronizing που λεν και στο χωριό μου.
Είμαι ένας από αυτούς που σε άλλα ποστ σου εδώ πέρα έχω συμφωνήσει και σου έχω χαρίσει … απλόχερα upvotes. Είναι κρίμα όμως ωραίες μπασκετικές φωνές ή αναλύσεις να να χάνονται ή να παρερμηνεύονται επειδή, ηθελημένα ή κατά λάθος, γίνονται οπαδικές ή υποτιμητικές.
ΥΓ. Για τον Λορενζο έβγαλε μέχρι και το εγκυρότατο basketnews ότι τον παλεύει ο οσφπ.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

- shaq7
- Reactions: 5682
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τζονυ εγω σε συμπαθω σαν συμφορουμιτη εδω σε θυμαμαι και χρονια να γραφεις καλα..τελευταια μερικα σου ποστ ειναι στην καλυτερη για flame..Ειδικα αυτο εγω θα το εσβηνα στην θεση σου..JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:36 pmΑ) Εσυ που ξέρεις ότι ΔΕΝ το έκανε και δεν εφυγε απτον οσφπ ο Σλουκας επειδη τον εδιωξε ο σκακιστής? Εγώ μιλάω με βάση το τι βγαίνει απτο ρεπορτάζ, όχι απτη φαντασία μου... Καλά τους τσακωμούς του προπονητή σας με τους παιχτες σας τους έχουμε δει όλοι και υπάρχουν και σε βίντεο. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, μπορείς εσύ να ελπίζεις πως ο Βιλντόζα θα γίνει υπερπαιχτης σε εσάς, εγώ το ήλπιζα όλη τη χρονιά και δεν δικαιώθηκα ποτέ τελικά. Το πορτοκαλί site δεν σε χάλασε που σου βγάλε αποκάλυψη για μεταγραφή.
Β) Μπαα, εγώ απλά πιστεύω ότι ο Μπαρτζω ίσως επίτηδες φέρνει παιχτη επιρρεπή σε τραυματισμούς για να έχει έτοιμη τη δικαιολογία με τα άστρα και για του χρονου...
Γ) Όταν παίρνει 1,8 ο Λορενζο Μπράουν και 1,6 ο Ντορσει κάτι πάει πολύ λάθος.
ο μπραουν εντωμεταξυ ειναι 34..πηρε μεχρι τα 37 1.8 και πληρωθηκε και μπαι αουτ κανα κατομμυριο..Δηλαδη επομενο βημα ηταν να παρει και την βιανεξ..ο ντορσει πηρε 1,5 σε δολλαρια αρα 1.3ευρω (δεν ξερω αν ειναι και του μπραουν σε δολλαρια) ειναι 28? ειναι το καλυτερο διαβατηριο που μπορεις να βρεις και περσι η ομαδα σου του εδινε 2εκ συν λεφτα στην φενερ.
Αυτα γιατι ο μπαρτζωκας παιρνει τραυματιες για να το ριξει στα αστρα δεν ειναι καν αξια σχολιασμου.
10
9
1

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Προσπαθείς ντε και καλά να αντιπαρατεθείς με όσα λέω επειδή δεν υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα, όταν η πλειοψηφία των υγειών συνοπαδων σου λέει τα ίδια με εμένα. Ξυδάκι.vulkanraven έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 9:30 amΚαλά, χαλαρωσε λίγο.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:20 amΤα έλεγα μέρες τωρα και στον vulkanraven και στον montechristo, αλλά αντί να συζητήσουν επέλεγαν τις ειρωνείες και τα dislike. Τα καλοκαίρια όσον αφορά τις μεταγραφές για τις ομάδες μας θέλουν υπομονή και σύνεση εκ μέρους των οπαδών. Ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται ότι γουστάρει και δικαιωμα του, αλλά όταν πετάς στα ουράνια και περιμένεις φουρνιέριδες και ροστερ 20 παιχτών, τότε η πραγματικότητα αργά ή γρήγορα θα σε προσγειώσει και θα το κάνει και απότομα. Χαμηλά τη μπάλα λοιπόν για να μην χαλιέστε με το μπασκετακι φίλτατοι... Πέρυσι ο Mirotic έγινε Sikma, φετος ο Fournier γίνεται Vildoza.
Παμε στην ουσία όμως, τι κρύβεται πίσω απτο μυαλό του σκακιστή?
Α) Ο ίδιος άνθρωπος που έδιωξε τον Σλουκα (τον MVP του final 4 και των τελικών της Α1) γιατί δεν θέλει εγωιστές στην ομαδα του, πήγε την επόμενη χρονιά και παίρνει τον Vildoza, ο οποίος δεν μπόρεσε να παίξει σε αυτο το επίπεδο ουτε με τον Αταμαν που αφήνει στα γκαρντ του ολες τις ελευθερίες που υπάρχουν! Αν πήγε να τις παίξει ο Μπατζω φετος με Γκος, Κανααν, Λαρε, κλπ, αναρωτιέμαι πως θα αντιδράσει όταν σε ένα κρίσιμο ματς ο Luka πάει να βγάλει no look πάσα κάτω απτα πόδια και η μπάλα καταλήξει στη κερκίδα...
Β) Σε ομάδα που όπως παραδέχθηκε κι ο ίδιος, τα άστρα την έκαναν φετος να υποφέρει από τραυματισμούς... προσθέτει τον Έβανς και τον εμπαθή Βιλντοζα. Τουλάχιστον θα είναι πάντα εκεί η Μιλίτσα.
Γ) Όταν επιστρέψει ο Έβανς, θα είναι έγκλημα να αφήσετε τον Γκος να φυγει για να το παίζει μπακαπ ασος ο Βιλντόζα, το παιδί δεν ειναι σε καμία περίπτωση playmaker, είναι ξεκάθαρα 2αρι και ούτε καν βασικό 2αρι (τουλάχιστον για επίπεδο οσφπ). Τώρα εξηγείται βέβαια γιατί πήρε ο Ντορσει 1,6 εκατ τον χρόνο, έρχεται για βασικός προφανώς.
Συμπέρασμα :
Ο οσφπ έχει μαζέψει 100 παιχτες που είναι από μέτριοι έως καλοί, αλλά κανέναν super star. Πολλούς παιχτες δηλαδή που ζητάνε λεπτά συμμετοχής, όμως ακόμα χρειάζεται κι άλλους γιατί κανείς από τους υπάρχοντες δεν μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα. Προκαλείται συνωστισμός και γκρίνια έτσι. Οι αφοί υπέστησαν ακόμη μια επικοινωνιακή ήττα, έχασαν τον Λορενζο από τον ΠΑΟ και πήραν τον 4ο γκαρντ του αιωνίου αντιπάλου. Μπορεί ο παίχτης να βγάλει ματιά, αλλά τουλάχιστον όσον αφορά το marketing, προς το παρόν δεν τα πάνε καλά. Τονίζω και κάτι τελευταίο, ο Βιλντόζα είναι πραγματικά ΤΡΑΓΙΚΟΣ αμυντικός, πάει συνέχεια για το κλέψιμο και επειδή συνήθως δεν το καταφέρνει ο αντίπαλος του τον περνάει και αφήνει τους συμπαίκτες του εκτεθειμένους, όποιον και να πάρετε στο "3" πρέπει να παίζει καλή αμυνααααα!!!! Ξεχνάτε δηλαδη τον Πητερς ως 3αρι καταρχάς...
Μιλάς για υπομονή αλλά κανεις λες και οι μεταγραφές τελείωσαν. Κανείς μας δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα ότι σταματήσαμε να ασχολούμαστε με τον Φουρνιε, εκτός αν είναι μέσα στην ΚΑΕ, πράγμα που πολύ αμφιβάλλω για σένα. Τα "ο Μιροτιτς έγινε Σικμα κι ο Φουρνιε Βιλντοζα" κράτα τα για το τέλος των μεταγραφών.
Η δήθεν ελευθερία που αφήνει ο Αταμάν στα γκαρντ πήγε από την αρχή περίπατο στην περίπτωση του Βιλντοζα. Αν θυμάσαι καλά, ο Αργεντίνος δεν ήταν επιλογή του Τούρκου κοουτς κι από την πρώτη μέρα έδειξε ότι δεν τον υπολογίζει. Για ποια "ελευθερία" μιλάς όταν ο Βιλντοζα έτυχε τέτοιας κάκιστης μεταχείρισης από τον Αταμάν;
Όλοι ξέρουν ότι τον Σλούκα δεν τον έδιωξε ο Μπαρτζώκας αλλά ο εγωισμός και οι μικρότητές του, μην κάνεις την κορόιδα. Τα ίδια έκανε και επί Σφαιρόπουλο ο Κωστάκης που κορόιδευε προέδρους, προπονητή και κόσμο, δεν έγινε ξαφνικά ο αδικημένος της υποθεσης.
Επίσης, ποιος σου λέει ότι ο Βιλντοσα δεν θα παίξει καλύτερο μπάσκετ με τον Μπαρτζώκα; Στον Ερυθρό ήταν από τους καλύτερους παίκτες, ερχόμενος μάλιστα από το ΝΒΑ. Λες σε μια χρονιά να ξεχασε το μπάσκετ;
Όσον αφορά τον Έβανς, πρέπει να είσαι ο μοναδικός που καταδικάζει την ηθικά σωστή απόφαση μιας ομάδας να σεβαστεί το προσύμφωνο που υπέγραψε με έναν παίκτη και να μην τον πετάξει στα σκουπίδια με την πρώτη στραβή. Τιμή μας και καμάρι μας που τον υπογράψαμε γιατί εμείς υπολογίζουμε πρώτα τον άνθρωπο και μετά τον παίκτη.
Όταν με το καλό επιστρέψει ο Έβανς στο 100%, πιθανότατα θα αναλάβει αυτός την οργάνωση της ομάδας (καθότι κόμπο γκαρντ) με αναπληρωματικό τον Γουοκαπ που χρειάζεται ανάσες. Ο Βιλντοζα δεν έχει έρθει για αναπληρωματικός του Γουοκαπ αλλά του Ντόρσεϊ. Ο παίκτης δεν είναι οργανωτής αλλά εκτελεστής. Τώρα, αν στον Παναθηναϊκό τον θέλατε για να βγάζει ασσίστ κάτω από τα πόδια μην απορεις που δεν στέριωσε στην ομάδα σου.
Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει μαζέψει αρκετούς παίκτες που, κατά την δική σου άποψη, ειναι μέτριοι έως καλοί, δεν είναι καταστροφικό. Ίσα ίσα που τέτοιοι παίκτες έχουν μάθει να μοιράζονται τον χρόνο συμμετοχής και όχι να θέλουν περισσότερο χρόνο όπως εσύ πιστεύεις. Κάτι τέτοια τα κάνει ο Σλούκας, είδες εσύ τον Βιλντοζα πέρσι να παραπονεθεί για τον χρόνο του;
Την επικοινωνιακή ήττα πού την ανακάλυψες; Εξ' αρχής ήταν γνωστό ότι ο Παναθηναικος είναι κοντά στον Λορένζο Μπράουν. Οι Αγγελόπουλοι προσπάθησαν να κάνουν αυτά που κάνει ο πρόεδρος σας, δηλαδή να μπουν σφήνα και να κλέψουν τον παίκτη αλλά δεν τα κατάφεραν. Αν αυτό το θεωρείς επικοινωνιακή ήττα τότε, αν ο Βεζενκοφ επιστρεψει σ' εμάς, αυτό θα ειναι τεράστια επικοινωνιακή ήττα για τον πρόεδρο σου, όσο και να χτυπιέται ο Αταμάν τελευταία ότι έγινε "απλά μια διερεύνηση".
Και κάτι τελευταίο. Έχει μαλλιασει η γλώσσα μας να λέμε ότι η χρονιά για τον Ολυμπιακό χάθηκε εξ αιτίας των πολλών τραυματισμών που αποδεκάτισαν και αποσυντόνισαν την ομάδα. Οποιοσδήποτε άλλος προπονητής που θα φρόντιζε να αυξήσει το ρόστερ του, εν όψει και της επερχόμενης αύξησης των ομάδων της Ευρωλίγκα από 18 σε 20, για να μην αντιμετωπίσει ξανά παρόμοια προβλήματα, θα αντιμετωπίζονταν ως μεθοδικός και ορθά σκεπτόμενος από όλο τον κόσμο αλλά εσείς επιμένετε να λοιδορείτε τον Μπαρτζώκα επειδή κάνει το αυτονόητο. Η προκατάληψη βλέπεις δεν τελειώνει ποτέ...
Μόνο για τη τελευταία σου παράγραφο θα ασχοληθώ να απαντήσω : Λες ο οσφπ είχε θέματα τραυματισμών (γενικά είναι γνωστό πως οι Γκος και Μιλουτινοφ είναι ευπαθείς και οι Γουοκαπ και Φαλ εξουθενωνενοι) , έγινε κι αυτό με τον Μακισικ (για το οποίο δεν αμοικε ούτε μύτη) εεε και τελικά έφταιξαν τα αστα. Μετά από όλα αυτά πάει ο Μπαρτζώκας και παίρνει Έβανς και Βιλντόζα, δύο ακόμη ευπαθείς παιχτες δηλαδή. Εεε ναι αν είναι έτσι θέλει ροστερ με 20 παιχτες, όχι 17 που λες εσύ.
Σκεφτήκατε ποτέ πως αντί να γεμίζετε το ροστερ με μετριοκαλους παιχτες, να πάρετε 2-3 σούπερ και χωρίς ευπάθεια στους τραυματισμους και να επενδύσετε στη ποιότητα αντι της ποσότητας? Η προκατάληψη βλέπεις δεν τελειώνει ποτέ...
4
3
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Οχι φίλε δεν πάει έτσι, όποτε "ξεφεύγω" από θέμα εκφράσεων είναι επειδή απαντάω στο ίδιο ύφος με τον συνομιλητή μου. Η αλήθεια για κάποιους εδώ είναι ακριβώς όπως την περιέγραψε ο τουλουμπας, με τον οποίο αν και συνοπαδος μου έχω διαφωνήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ στα τοπικ του παο για τα της ομαδας μας, το λέω για να μην νομίζετε πως συμφωνώ μαζί του επειδή είναι Παναθηναϊκός, λολ.Mathematician92 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:44 pmΕε όχι κανένας δεν έπεσε να σε φάει γι αυτό. Η αντίδραση είναι γιατί με ειρωνικό ύφος "ονειρεύεστε φουρνιεδες", "χαμηλά τη μπάλα" ισχυρίστηκες με βεβαιότητα ότι ο Φουρνιέ έγινε Βιλντόζα!! Και σου λέμε ότι αν ισχύει αυτό πρώτοι εμείς θα κραξουμε. Αλλά ας περιμένουμε γιατί άλλο βγαίνει από το ρεπορτάζ.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:39 pm
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι εδώ φορούν οπαδικά γυαλιά. Πολλοί οπαδοί του οσφπ έγραψαν εδώ τα ίδια με εμένα ακριβώς όσον αφορά τον Βιλντόζα και ούτε γάτα ούτε ζημιά, με το που έγραψα εγώ που είμαι φίλος του παο, έπεσαν όλοι να με φάνε και ειδικά οι 3 συνήθεις ύποπτοι.
ΥΓ. Για τον Λορενζο έβγαλε μέχρι και το εγκυρότατο basketnews ότι τον παλεύει ο οσφπ.
Γενικα αυτό με το χαμηλά τη μπάλα το λέω και στα τοπικ του παο, που θέλουν οι άλλοι Μπιτάτζε και αυτός πήρε 25 εκατ από τους Ματζικ, κλπ. Το ίδιο λέω και σε εσάς για τον Φουρνιε, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει δείξει κανένα δείγμα θέλησης η διοίκηση σας να πάρει παιχταραδες. Εγώ στη θέση σας μέχρι να δω τον υπερπαιχτη να ανακοινωνεται, μετά και το περσινό καλοκαίρι δεν θα πίστευα τίποτα. Δεν τα λέω για να σας κάνω καζούρα.
1
1

-
- Reactions: 1094
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Α) το πορτοκαλι σαιτ βρωμαει και ζεχνει. δεν παει να βγαλει και αλλες μεταγραφες. του αξιζει πατο να πιασει και να μην ασχολειται κανεις.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:36 pmΑ) Εσυ που ξέρεις ότι ΔΕΝ το έκανε και δεν εφυγε απτον οσφπ ο Σλουκας επειδη τον εδιωξε ο σκακιστής? Εγώ μιλάω με βάση το τι βγαίνει απτο ρεπορτάζ, όχι απτη φαντασία μου... Καλά τους τσακωμούς του προπονητή σας με τους παιχτες σας τους έχουμε δει όλοι και υπάρχουν και σε βίντεο. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, μπορείς εσύ να ελπίζεις πως ο Βιλντόζα θα γίνει υπερπαιχτης σε εσάς, εγώ το ήλπιζα όλη τη χρονιά και δεν δικαιώθηκα ποτέ τελικά. Το πορτοκαλί site δεν σε χάλασε που σου βγάλε αποκάλυψη για μεταγραφήbalkanwarrior έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 7:30 am
Α) Εσύ που ξέρεις οτι ο Μπαρτζώκας έδιωξε τον Σλούκα και δεν τον ήθελε στην ομάδα και δεν έφταιξαν άλλα ζητήματα στην έκβαση αυτής της υπόθεσης;; Έχεις αποδείξεις;; Γιατί αν δεν έχεις και δεν είσαι και ο πάπας, κάποιος μπορεί να πει οτι ο τρόπος που αναφέρεσαι στο ζήτημα είναι μεροληπτικός. Ως προς τα αγωνιστικά. Είναι πρώτη φορά οπού ένας παίκτης δεν κολλάει με έναν προπονητή, είτε σε ιδιοσυγκρασία είτε σε playstyle είτε σε οτιδήποτε;; Επίσης, απο που έως που όλα τα γκάρντ αποδίδουν καλύτερα αν τους δώσεις ολοκληρωτική ελευθερία;; Επειδή το κάνει ο Αταμάν, δεν σημαίνει οτι έγινε γενική αλήθεια η συνθήκη " τα γκαρντ πρέπει να κάνουν οτι θέλουν, για να αποδίδουν ". Πάμε πάλι στα εξωαγωνιστικά. Έγινε μόνο ένα σκηνικό έντονο, αυτό με Μπαρτζώκα και Γκος, άρα η δήλωση σου " Αν πήγε να τις παίξει ο Μπαρτζώκας φετος με Γκος, Κανααν, Λαρε, κλπ " είναι απόλυτα ψευδής και η φρασεολογία της παραπέμπει σε φρασεολόγια γνωστού πορτοκαλί site.
Β) Εδώ δε χωράει συζήτηση. Η γκαντεμία της ομάδας φέτος βάρεσε κόκκινο, όποιος δεν το βλέπει πρόβλημα του. Για του χρόνου, τώρα, που λες, τελείωσε η μεταγραφική περίοδος και έσπευσες πάλι να τον ειρωνευτείς περί άστρων ;;
Γ) Ο Ντορσει πήρε 1.6 για το διαβατήριο, αν θα παίξει βασικός ή οχι δεν το ξέρω .Η μεταγραφική περίοδος, όπως είπαμε, δεν τελείωσε. Εκτός αν το ξέρεις εσύ, γράφεις με μεγάλη σιγουριά, για πολλά ζητήματα..
Β) Μπαα, εγώ απλά πιστεύω ότι ο Μπαρτζω ίσως επίτηδες φέρνει παιχτη επιρρεπή σε τραυματισμούς για να έχει έτοιμη τη δικαιολογία με τα άστρα και για του χρονου...
Β) παιρνει παικτη που περσι τον εκθειαζατε (οπως και τον ντορσευ) γιατι πιστευει οτι κατι εχει να δωσει που σε εσας δεν μπορεσε. μαλλον κατι παραπανω θα ξερει απο σενα.
πολυ πιο υγιες να σου φταινε τα αστρα παρα οι διαιτητες σε Ελλαδα και Ευρωλιγκα ακομα και οταν τις κατακτας, να σου φταινε οι μεσημεριανες ωρες, ο αιωνιος αντιπαλος και να εισαι πιο διχασμενος απο τον Τζειμς Μακαβοι στο Split.
Γ) ο Ντορσευ ειναι στο prime του. ο Μπραουν στην δυση του. Δεν πιανει θεση ξενου και σε εμας επαιξε το καλυτερο ως τωρα μπασκετ του. και μπορει ακομα καλυτερα.
Στην φενερ επαιρνε 1,5. πληρωσαμε 100 χιλιαρικα υπεραξια διαβατηριου σε εναν αδιαμφισβητητα καλο παικτη που και εσεις τον θελατε περσι για τους ιδιους λογους.
8
8

-
- Reactions: 245
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γ) Τίποτα δεν πάει λάθος ο ένας είναι ξένος που όταν αρχίσει η επόμενη σεζόν θα έχει κλείσει τα 34 και ο άλλος είναι ο μοναδικός Έλληνας γκαρντ, κάτω των 30 επιπέδου Ευρωλίγκας με προσωπική φάση.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:36 pmΑ) Εσυ που ξέρεις ότι ΔΕΝ το έκανε και δεν εφυγε απτον οσφπ ο Σλουκας επειδη τον εδιωξε ο σκακιστής? Εγώ μιλάω με βάση το τι βγαίνει απτο ρεπορτάζ, όχι απτη φαντασία μου... Καλά τους τσακωμούς του προπονητή σας με τους παιχτες σας τους έχουμε δει όλοι και υπάρχουν και σε βίντεο. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, μπορείς εσύ να ελπίζεις πως ο Βιλντόζα θα γίνει υπερπαιχτης σε εσάς, εγώ το ήλπιζα όλη τη χρονιά και δεν δικαιώθηκα ποτέ τελικά. Το πορτοκαλί site δεν σε χάλασε που σου βγάλε αποκάλυψη για μεταγραφήbalkanwarrior έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 7:30 am
Α) Εσύ που ξέρεις οτι ο Μπαρτζώκας έδιωξε τον Σλούκα και δεν τον ήθελε στην ομάδα και δεν έφταιξαν άλλα ζητήματα στην έκβαση αυτής της υπόθεσης;; Έχεις αποδείξεις;; Γιατί αν δεν έχεις και δεν είσαι και ο πάπας, κάποιος μπορεί να πει οτι ο τρόπος που αναφέρεσαι στο ζήτημα είναι μεροληπτικός. Ως προς τα αγωνιστικά. Είναι πρώτη φορά οπού ένας παίκτης δεν κολλάει με έναν προπονητή, είτε σε ιδιοσυγκρασία είτε σε playstyle είτε σε οτιδήποτε;; Επίσης, απο που έως που όλα τα γκάρντ αποδίδουν καλύτερα αν τους δώσεις ολοκληρωτική ελευθερία;; Επειδή το κάνει ο Αταμάν, δεν σημαίνει οτι έγινε γενική αλήθεια η συνθήκη " τα γκαρντ πρέπει να κάνουν οτι θέλουν, για να αποδίδουν ". Πάμε πάλι στα εξωαγωνιστικά. Έγινε μόνο ένα σκηνικό έντονο, αυτό με Μπαρτζώκα και Γκος, άρα η δήλωση σου " Αν πήγε να τις παίξει ο Μπαρτζώκας φετος με Γκος, Κανααν, Λαρε, κλπ " είναι απόλυτα ψευδής και η φρασεολογία της παραπέμπει σε φρασεολόγια γνωστού πορτοκαλί site.
Β) Εδώ δε χωράει συζήτηση. Η γκαντεμία της ομάδας φέτος βάρεσε κόκκινο, όποιος δεν το βλέπει πρόβλημα του. Για του χρόνου, τώρα, που λες, τελείωσε η μεταγραφική περίοδος και έσπευσες πάλι να τον ειρωνευτείς περί άστρων ;;
Γ) Ο Ντορσει πήρε 1.6 για το διαβατήριο, αν θα παίξει βασικός ή οχι δεν το ξέρω .Η μεταγραφική περίοδος, όπως είπαμε, δεν τελείωσε. Εκτός αν το ξέρεις εσύ, γράφεις με μεγάλη σιγουριά, για πολλά ζητήματα..
Τα υπόλοιπα που γράφεις δείχνουν μεγάλη επιρροή από το πορτοκαλί site μέχρι και η φρασεολογία είναι ίδια . Βέβαια μια χαρά το διαβάζω και εγω και κάτι άρθρα τελευταία ότι ο ΠΑΟ τραβάει τον Ολυμπιακό να γίνει διεκδικητής (πέρα από το ποσό αντικειμενικά είναι , γιατί μια ομάδα με τρία σερί φάιναλ φούρ περιμένει κάποιον να την τραβήξει για να γίνει διεκδικήτρια) και ότι νομίζουν ότι με Βιλντοζα ντορσει κάλυψαν τη διαφορα στην περιφέρεια , δείχνουν ότι τους έχει πιασει λίγο άγχος και είναι ελπιδοφόρο για εμάς αυτό καθώς όντως έχουν πληροφορίες !
Τώρα αν βγει και άρθρο τουρίστας φουρνιε σε κακή φυσική κατασταση αρχίζουμε να πανηγυρίζουμε !
3
3

-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Τι εννοείς ευπάθεια σε τραυματισμούς? Ο Έβανς είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στην καριέρα του τον ξεπέρασε τον κλείσαμε και έπαθε μετά δεύτερο σοβαρό τραυματισμό.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:46 pmΠροσπαθείς ντε και καλά να αντιπαρατεθείς με όσα λέω επειδή δεν υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα, όταν η πλειοψηφία των υγειών συνοπαδων σου λέει τα ίδια με εμένα. Ξυδάκι.vulkanraven έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 9:30 am
Καλά, χαλαρωσε λίγο.
Μιλάς για υπομονή αλλά κανεις λες και οι μεταγραφές τελείωσαν. Κανείς μας δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα ότι σταματήσαμε να ασχολούμαστε με τον Φουρνιε, εκτός αν είναι μέσα στην ΚΑΕ, πράγμα που πολύ αμφιβάλλω για σένα. Τα "ο Μιροτιτς έγινε Σικμα κι ο Φουρνιε Βιλντοζα" κράτα τα για το τέλος των μεταγραφών.
Η δήθεν ελευθερία που αφήνει ο Αταμάν στα γκαρντ πήγε από την αρχή περίπατο στην περίπτωση του Βιλντοζα. Αν θυμάσαι καλά, ο Αργεντίνος δεν ήταν επιλογή του Τούρκου κοουτς κι από την πρώτη μέρα έδειξε ότι δεν τον υπολογίζει. Για ποια "ελευθερία" μιλάς όταν ο Βιλντοζα έτυχε τέτοιας κάκιστης μεταχείρισης από τον Αταμάν;
Όλοι ξέρουν ότι τον Σλούκα δεν τον έδιωξε ο Μπαρτζώκας αλλά ο εγωισμός και οι μικρότητές του, μην κάνεις την κορόιδα. Τα ίδια έκανε και επί Σφαιρόπουλο ο Κωστάκης που κορόιδευε προέδρους, προπονητή και κόσμο, δεν έγινε ξαφνικά ο αδικημένος της υποθεσης.
Επίσης, ποιος σου λέει ότι ο Βιλντοσα δεν θα παίξει καλύτερο μπάσκετ με τον Μπαρτζώκα; Στον Ερυθρό ήταν από τους καλύτερους παίκτες, ερχόμενος μάλιστα από το ΝΒΑ. Λες σε μια χρονιά να ξεχασε το μπάσκετ;
Όσον αφορά τον Έβανς, πρέπει να είσαι ο μοναδικός που καταδικάζει την ηθικά σωστή απόφαση μιας ομάδας να σεβαστεί το προσύμφωνο που υπέγραψε με έναν παίκτη και να μην τον πετάξει στα σκουπίδια με την πρώτη στραβή. Τιμή μας και καμάρι μας που τον υπογράψαμε γιατί εμείς υπολογίζουμε πρώτα τον άνθρωπο και μετά τον παίκτη.
Όταν με το καλό επιστρέψει ο Έβανς στο 100%, πιθανότατα θα αναλάβει αυτός την οργάνωση της ομάδας (καθότι κόμπο γκαρντ) με αναπληρωματικό τον Γουοκαπ που χρειάζεται ανάσες. Ο Βιλντοζα δεν έχει έρθει για αναπληρωματικός του Γουοκαπ αλλά του Ντόρσεϊ. Ο παίκτης δεν είναι οργανωτής αλλά εκτελεστής. Τώρα, αν στον Παναθηναϊκό τον θέλατε για να βγάζει ασσίστ κάτω από τα πόδια μην απορεις που δεν στέριωσε στην ομάδα σου.
Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει μαζέψει αρκετούς παίκτες που, κατά την δική σου άποψη, ειναι μέτριοι έως καλοί, δεν είναι καταστροφικό. Ίσα ίσα που τέτοιοι παίκτες έχουν μάθει να μοιράζονται τον χρόνο συμμετοχής και όχι να θέλουν περισσότερο χρόνο όπως εσύ πιστεύεις. Κάτι τέτοια τα κάνει ο Σλούκας, είδες εσύ τον Βιλντοζα πέρσι να παραπονεθεί για τον χρόνο του;
Την επικοινωνιακή ήττα πού την ανακάλυψες; Εξ' αρχής ήταν γνωστό ότι ο Παναθηναικος είναι κοντά στον Λορένζο Μπράουν. Οι Αγγελόπουλοι προσπάθησαν να κάνουν αυτά που κάνει ο πρόεδρος σας, δηλαδή να μπουν σφήνα και να κλέψουν τον παίκτη αλλά δεν τα κατάφεραν. Αν αυτό το θεωρείς επικοινωνιακή ήττα τότε, αν ο Βεζενκοφ επιστρεψει σ' εμάς, αυτό θα ειναι τεράστια επικοινωνιακή ήττα για τον πρόεδρο σου, όσο και να χτυπιέται ο Αταμάν τελευταία ότι έγινε "απλά μια διερεύνηση".
Και κάτι τελευταίο. Έχει μαλλιασει η γλώσσα μας να λέμε ότι η χρονιά για τον Ολυμπιακό χάθηκε εξ αιτίας των πολλών τραυματισμών που αποδεκάτισαν και αποσυντόνισαν την ομάδα. Οποιοσδήποτε άλλος προπονητής που θα φρόντιζε να αυξήσει το ρόστερ του, εν όψει και της επερχόμενης αύξησης των ομάδων της Ευρωλίγκα από 18 σε 20, για να μην αντιμετωπίσει ξανά παρόμοια προβλήματα, θα αντιμετωπίζονταν ως μεθοδικός και ορθά σκεπτόμενος από όλο τον κόσμο αλλά εσείς επιμένετε να λοιδορείτε τον Μπαρτζώκα επειδή κάνει το αυτονόητο. Η προκατάληψη βλέπεις δεν τελειώνει ποτέ...
Μόνο για τη τελευταία σου παράγραφο θα ασχοληθώ να απαντήσω : Λες ο οσφπ είχε θέματα τραυματισμών (γενικά είναι γνωστό πως οι Γκος και Μιλουτινοφ είναι ευπαθείς και οι Γουοκαπ και Φαλ εξουθενωνενοι) , έγινε κι αυτό με τον Μακισικ (για το οποίο δεν αμοικε ούτε μύτη) εεε και τελικά έφταιξαν τα αστα. Μετά από όλα αυτά πάει ο Μπαρτζώκας και παίρνει Έβανς και Βιλντόζα, δύο ακόμη ευπαθείς παιχτες δηλαδή. Εεε ναι αν είναι έτσι θέλει ροστερ με 20 παιχτες, όχι 17 που λες εσύ.
Σκεφτήκατε ποτέ πως αντί να γεμίζετε το ροστερ με μετριοκαλους παιχτες, να πάρετε 2-3 σούπερ και χωρίς ευπάθεια στους τραυματισμους και να επενδύσετε στη ποιότητα αντι της ποσότητας? Η προκατάληψη βλέπεις δεν τελειώνει ποτέ...
Αντίστοιχα και εσείς δεν έπρεπε να πάρετε τον Ναν γιατί είχε σοβαρό τραυματισμό και έμεινε ένα χρόνο έξω. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ευπαθής. Ο Γκος είναι ευπαθής γιατί παθαίνει θλάσεις.
Για τον Βιλντοζα δεν ξέρω στην καριέρα του αν γενικά χάνει πολλά ματς κάθε σεζον λόγω τραυματισμών.
Κάποια μάτς όλοι τα χάνουν και ο Σλούκας και ο Μήτογλου και όλοι. Δεν σημαίνει ότι έχουν ευπάθεια σε τραυματισμούς.
Η τιμή που πήραμε τον Ντόρσεϊ είναι πολύ καλή. Έπαιρνε 1.800.000 Φενέρ,του δίνατε 2.000.000 πέρσι και τον πήραμε με 1.400.000 ευρώ. 28 ετών Ελληνικό διαβατήριο και αποδεδειγμένα υπό τις οδηγίες του Μπαρτζώκα έκανε την καλύτερη του χρόνια του. Οπότε ήταν καλό ντιλ.
3
3

-
- Reactions: 204
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Πάμε πάλιJohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:36 pmΑ) Εσυ που ξέρεις ότι ΔΕΝ το έκανε και δεν εφυγε απτον οσφπ ο Σλουκας επειδη τον εδιωξε ο σκακιστής? Εγώ μιλάω με βάση το τι βγαίνει απτο ρεπορτάζ, όχι απτη φαντασία μου... Καλά τους τσακωμούς του προπονητή σας με τους παιχτες σας τους έχουμε δει όλοι και υπάρχουν και σε βίντεο. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, μπορείς εσύ να ελπίζεις πως ο Βιλντόζα θα γίνει υπερπαιχτης σε εσάς, εγώ το ήλπιζα όλη τη χρονιά και δεν δικαιώθηκα ποτέ τελικά. Το πορτοκαλί site δεν σε χάλασε που σου βγάλε αποκάλυψη για μεταγραφήbalkanwarrior έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 7:30 am
Α) ΕΣΥ έκανες έναν ισχυρισμό, όχι εγώ. Αν εσύ ισχυριστείς, οτι αυτή τη στιγμή βρίσκεται ένα mercedes σε τροχιά γύρω απο τον Άρη, το βάρος της απόδειξης, είναι δικό σου και δεν είναι δική μου δουλειά να αποδείξω οτι έχεις άδικο. Υπάρχουν ρεπορτάζ και ρεπορτάζ, ειδικά στη χώρα που ζούμε.
Δεν ελπίζω τίποτα για τον Βιλντόζα, απλά ήταν σαν να λες " αφού δεν έγινε παίκτης με τον Αταμαν, σιγά μη γίνει με τον Μπαρτζώκα ", σε αυτό απάντησα.
Β) Ουδέν σχόλιο
Γ) Πρώτα απο όλα δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τα πόσα, αν ανοίξεις τώρα 2 3 άρθρα θα βρεις 2 3 διαφορετικά ποσά, αλλά και 1,6 να είναι, τι να κάνουμε τώρα, η συνθήκη είναι ιδιάζουσα και πρέπει να κρίνεται αναλόγως, το ελληνικό διαβατήριο το χρειάζεσαι.
* Δε θα κάτσω να αναλύσω την ποιότητα το sdna, ο μόνος που δεν καταλαβαίνει τί κάνει αυτό το site, είναι αυτός που δεν θέλει να καταλάβει.
5
4
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Όταν ο συνομιλητής μου μου γράφει πως του θυμίζω πορτοκαλι site και για να λέω πως τον Σλουκα τον έδιωξαν, δεν έφυγε απτον οσφπ, θέλει αποδείξεις, εε πως να του απαντήσω...shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:45 pmΤζονυ εγω σε συμπαθω σαν συμφορουμιτη εδω σε θυμαμαι και χρονια να γραφεις καλα..τελευταια μερικα σου ποστ ειναι στην καλυτερη για flame..Ειδικα αυτο εγω θα το εσβηνα στην θεση σου..JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:36 pm
Α) Εσυ που ξέρεις ότι ΔΕΝ το έκανε και δεν εφυγε απτον οσφπ ο Σλουκας επειδη τον εδιωξε ο σκακιστής? Εγώ μιλάω με βάση το τι βγαίνει απτο ρεπορτάζ, όχι απτη φαντασία μου... Καλά τους τσακωμούς του προπονητή σας με τους παιχτες σας τους έχουμε δει όλοι και υπάρχουν και σε βίντεο. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, μπορείς εσύ να ελπίζεις πως ο Βιλντόζα θα γίνει υπερπαιχτης σε εσάς, εγώ το ήλπιζα όλη τη χρονιά και δεν δικαιώθηκα ποτέ τελικά. Το πορτοκαλί site δεν σε χάλασε που σου βγάλε αποκάλυψη για μεταγραφή.
ο μπραουν εντωμεταξυ ειναι 34..πηρε μεχρι τα 37 1.8 και πληρωθηκε και μπαι αουτ κανα κατομμυριο..Δηλαδη επομενο βημα ηταν να παρει και την βιανεξ..ο ντορσει πηρε 1,5 σε δολλαρια αρα 1.3ευρω (δεν ξερω αν ειναι και του μπραουν σε δολλαρια) ειναι 28? ειναι το καλυτερο διαβατηριο που μπορεις να βρεις και περσι η ομαδα σου του εδινε 2εκ συν λεφτα στην φενερ.
Αυτα γιατι ο μπαρτζωκας παιρνει τραυματιες για να το ριξει στα αστρα δεν ειναι καν αξια σχολιασμου.
Αυτό το πράγμα με τους τραυματισμούς ειδικά που μου λέει το έχουν κάνει καραμέλα κάποιοι και είναι αστείο. Η αλήθεια δεν ειναι αυτή. Οι τραυματισμοί σας κόστισαν το πλεονέκτημα έδρας στα πλειοφ της γιουρολιγκ, τίποτα άλλο. Γιατί στα ίδια τα πλειοφ και στους τελικούς της γιουρολιγκ ήσασταν πλήρεις. Δεν σας έλειπε κι άλλο βάθος πάγκου, σας έλειπε ο παίχτης που θα βάλει τη μπάλα στο καλάθι και δεν θα χρειάζεται η ρεαλ να μαρκάρει το σουτ του Κανααν και του Πιτερς για να σας περάσει 20 πόντους στο ημίχρονο. Και για το ότι χάσατε το πρωτάθλημα από 2-0 επίσης δεν φταίνε οι τραυματισμοί, αλλά το ότι δεν έχετε παιχτες με προσωπικότητες. Ειδικά αν σας νοιάζει το πρωτάθλημα, ούτε για εκεί είναι δικαιολογία ότι χάσατε τον Φαλ, είναι επιλογή της ομαδας σας να πάτε με 9 ξένους και χωρίς διαβατήρια. Αν θέλατε ας παιρνατε Παπαγιάννη αντι για έναν εκ των 3 ξένων σεντερ σας για να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση τραυματισμού. Κι εμείς θα μπορούσαμε αντι του Παπαπέτρου να πάρουμε τον Οζελεγιε και αντι του Αντετοκουμπο τον Όστιν Γουαιλι, αλλά θα χαμε θέμα στην α1 μετα.
ΥΓ. 600χιλ ήταν το buy out του Λορενζο όχι 1 εκατ, όσα δώσατε κι εσείς για τον Μπραζντέικις δλδ (+τα 900χιλ που κόστισε ο παίχτης) και πήγαν για πέταμα. Αν θεωρείς πως ο Λορενζο και ο Ντορσει εχουν την ίδια αξία σαν παιχτες, πάω πάσο. Επίσης εμένα δεν με νοιάζει αν πληρώνουμε υπεραξία στους παίχτες μας γιατί δεν μας κόβει απτο να πάρουμε όλους όσους χρειαζόμαστε. Στον οσφπ που υπάρχει ταβάνι στο μπατζετ έχει μεγαλύτερη σημασία να μην σπαταλουνται χρήματα σε ανουσιους παιχτες.
3
2
1

-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Κάτσε να δούμε πόσο θα είναι η αύξηση του μπάτζετ φέτος και αν επηρεάσει την κίνηση για Φουρνιε και Σάσα.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 5:01 pmΌταν ο συνομιλητής μου μου γράφει πως του θυμίζω πορτοκαλι site και για να λέω πως τον Σλουκα τον έδιωξαν, δεν έφυγε απτον οσφπ, θέλει αποδείξεις, εε πως να του απαντήσω...shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:45 pm
Τζονυ εγω σε συμπαθω σαν συμφορουμιτη εδω σε θυμαμαι και χρονια να γραφεις καλα..τελευταια μερικα σου ποστ ειναι στην καλυτερη για flame..Ειδικα αυτο εγω θα το εσβηνα στην θεση σου..
Αυτό το πράγμα με τους τραυματισμούς ειδικά που μου λέει το έχουν κάνει καραμέλα κάποιοι και είναι αστείο. Η αλήθεια δεν ειναι αυτή. Οι τραυματισμοί σας κόστισαν το πλεονέκτημα έδρας στα πλειοφ της γιουρολιγκ, τίποτα άλλο. Γιατί στα ίδια τα πλειοφ και στους τελικούς της γιουρολιγκ ήσασταν πλήρεις. Δεν σας έλειπε κι άλλο βάθος πάγκου, σας έλειπε ο παίχτης που θα βάλει τη μπάλα στο καλάθι και δεν θα χρειάζεται η ρεαλ να μαρκάρει το σουτ του Κανααν και του Πιτερς για να σας περάσει 20 πόντους στο ημίχρονο. Και για το ότι χάσατε το πρωτάθλημα από 2-0 επίσης δεν φταίνε οι τραυματισμοί, αλλά το ότι δεν έχετε παιχτες με προσωπικότητες. Ειδικά αν σας νοιάζει το πρωτάθλημα, ούτε για εκεί είναι δικαιολογία ότι χάσατε τον Φαλ, είναι επιλογή της ομαδας σας να πάτε με 9 ξένους και χωρίς διαβατήρια. Αν θέλατε ας παιρνατε Παπαγιάννη αντι για έναν εκ των 3 ξένων σεντερ σας για να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση τραυματισμού. Κι εμείς θα μπορούσαμε αντι του Παπαπέτρου να πάρουμε τον Οζελεγιε και αντι του Αντετοκουμπο τον Όστιν Γουαιλι, αλλά θα χαμε θέμα στην α1 μετα.
ΥΓ. 600χιλ ήταν το buy out του Λορενζο όχι 1 εκατ, όσα δώσατε κι εσείς για τον Μπραζντέικις δλδ (+τα 900χιλ που κόστισε ο παίχτης) και πήγαν για πέταμα. Αν θεωρείς πως ο Λορενζο και ο Ντορσει εχουν την ίδια αξία σαν παιχτες, πάω πάσο. Επίσης εμένα δεν με νοιάζει αν πληρώνουμε υπεραξία στους παίχτες μας γιατί δεν μας κόβει απτο να πάρουμε όλους όσους χρειαζόμαστε. Στον οσφπ που υπάρχει ταβάνι στο μπατζετ έχει μεγαλύτερη σημασία να μην σπαταλουνται χρήματα σε ανουσιους παιχτες.
Και ελπίζω σύντομα και εμείς με το κρατικό χρήμα και την παραχώρηση σεφ να μην έχουμε ταβάνι στο μπάτζετ
Γιατί ξεχνάτε όλοι ότι χωρίς το κρατικό ΟΑΚΑ είχατε έσοδα έξοδα και χαμηλό μπάτζετ γιατί ο ιδιοκτήτης σας δεν έβαζε λεφτά από την τσέπη του. Ούτε και τώρα βάζει αλλά με το κρατικό οακα τα έσοδα έχουν εκτοξευθεί.
Τουλάχιστον οι Αφοί και χωρίς κρατικό χρήμα κάθε χρόνο βάζουν λεφτά από την τσέπη τους. Κάθε χρόνο αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εχουμε στην καε ενώ στον παο τα τελευταία 12 χρόνια ζήτημα να έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 3 φορές.
7
7

-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εγώ πάντως, διαβάζοντας τα σχόλια, βλέπω την πλειοψηφία των υγιών συνοπαδων μου να σε γειώνουν κανονικοτατα. Εκτός αν εννοεις ως υγιεις μόνο όσους συμφωνούν μαζί σου, που δεν νομίζω να ειναι πάνω από δυο. Το θέμα είναι ότι εσύ επιμένεις να θες να περάσει το δικό σου και μάλιστα σε ένα θέμα που δεν σε αφορά καν.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:46 pmΠροσπαθείς ντε και καλά να αντιπαρατεθείς με όσα λέω επειδή δεν υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα, όταν η πλειοψηφία των υγειών συνοπαδων σου λέει τα ίδια με εμένα. Ξυδάκι.vulkanraven έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 9:30 am
Καλά, χαλαρωσε λίγο.
Που 'σαι.. Εχει ανοίξει θέση σύμβουλου στην ΚΑΕ. Προλαβαίνεις να στείλεις ενα βιογραφικο. Μην πάει χαμένο τέτοιο ταλέντο...
2
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vulkanraven την Τρί Ιούλ 02, 2024 5:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πωπω με τέτοιες μπασκετικές απόψεις μάλλον σας αξίζουν οι παίχτες που παίρνετε...Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:51 pmΑ) το πορτοκαλι σαιτ βρωμαει και ζεχνει. δεν παει να βγαλει και αλλες μεταγραφες. του αξιζει πατο να πιασει και να μην ασχολειται κανεις.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:36 pm
Α) Εσυ που ξέρεις ότι ΔΕΝ το έκανε και δεν εφυγε απτον οσφπ ο Σλουκας επειδη τον εδιωξε ο σκακιστής? Εγώ μιλάω με βάση το τι βγαίνει απτο ρεπορτάζ, όχι απτη φαντασία μου... Καλά τους τσακωμούς του προπονητή σας με τους παιχτες σας τους έχουμε δει όλοι και υπάρχουν και σε βίντεο. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, μπορείς εσύ να ελπίζεις πως ο Βιλντόζα θα γίνει υπερπαιχτης σε εσάς, εγώ το ήλπιζα όλη τη χρονιά και δεν δικαιώθηκα ποτέ τελικά. Το πορτοκαλί site δεν σε χάλασε που σου βγάλε αποκάλυψη για μεταγραφή.
Β) παιρνει παικτη που περσι τον εκθειαζατε (οπως και τον ντορσευ) γιατι πιστευει οτι κατι εχει να δωσει που σε εσας δεν μπορεσε. μαλλον κατι παραπανω θα ξερει απο σενα.
πολυ πιο υγιες να σου φταινε τα αστρα παρα οι διαιτητες σε Ελλαδα και Ευρωλιγκα ακομα και οταν τις κατακτας, να σου φταινε οι μεσημεριανες ωρες, ο αιωνιος αντιπαλος και να εισαι πιο διχασμενος απο τον Τζειμς Μακαβοι στο Split.
Γ) ο Ντορσευ ειναι στο prime του. ο Μπραουν στην δυση του. Δεν πιανει θεση ξενου και σε εμας επαιξε το καλυτερο ως τωρα μπασκετ του. και μπορει ακομα καλυτερα.
Στην φενερ επαιρνε 1,5. πληρωσαμε 100 χιλιαρικα υπεραξια διαβατηριου σε εναν αδιαμφισβητητα καλο παικτη που και εσεις τον θελατε περσι για τους ιδιους λογους.
Α) δεν είμαι ιδιοκτήτης του site, οπότε μου είναι αδιάφορο αν πατώσει... είδαμε και τις σελίδες που έβγαζαν τον Μπαρτζώκα ως τον κορυφαίο προπονητή σε όλα τα αθλήματα εβερ...
Β) εκθειάζαμε τον παιχτη όταν ήμασταν 17η ομάδα στη γιουρολιγκ (=προτελευταιοι) και είχε έρθει από σούπερ σεζον. Οχι οταν 3 χρονια παμε στο φαιναλ 4 και δεν καταφερουμε να παρουμε τη κουπα και ειναι ξεκάθαρο πως είναι αναγκαίο να ρθει ένας ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ κι όχι ένας ακόμη αμφίβολος παιχτης μετα απο κακή σεζόν μάλιστα. Τα υπόλοιπα που λες μάλλον πάνε προς τον ΔΠΓ, οπότε δεν νιώθω καμία ανάγκη να τον υπερασπιστώ, σε αντίθεση με κάποιους από εσάς που κάνετε λες και είστε οικογενειακοι φίλοι με τους Αφους και τον Μπαρτζω, όποτε τους θίγουμε.
Γ) καλορίζικος λοιπόν ο Ντόρσεϊ, υπερπαίχτης ακούγεται. Απλά να ξέρεις ότι prime σημαίνει τα καλύτερα του, ενώ έρχεται μετά απο τις 2 χειρότερες σεζόν στη καριέρα του, ο Μπράουν που λες πως είναι σε πτώση έρχεται μετά από τις 2 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ σεζόν στη καριέρα του.
ΥΓ. Απαγορεύεται ο σχολιασμός για τη διαιτησία, οπότε μην με προκαλείς σε παρακαλώ. Είναι πολλά που δεν γράφω για όσα έγιναν στους τελικούς της Α1...
4
1
2
1

Το οτι βαζουν καποιοι στο ιδιο τσουβαλι ντορσει κ λορετζο τι να πεις!ας δωσει ο καθενας οσα θελει ρε παιδια απο τη τσεπη μας τα δινουμε!κ για το σλουκα ελεγαν να πολλα ειναι γερος δε μπορει κ ειδαμε τι εκανε!μακαρι να δυναμωσουν οι ομαδες να βλεπουμε ωραιο μπασκετακι να περναμε ομορφα κ να πειραζομαστε!παντως αν δεν παρθει παιχτης με ηγετικα χαρακτηριστικα τα αστρα δε θα φταινε οπως κ περυσι!
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ρε μου είναι παντελώς αδιάφορο τι γράφουν στο sdna, αν με πλήρωναν θα σου απαντούσα, αλλά μπα... πάντως αν σε ενοχλούν αυτά τα άρθρα, θα έπρεπε να σε προβληματίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ δηλώσεις ο προπονητής σας.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:55 pmΓ) Τίποτα δεν πάει λάθος ο ένας είναι ξένος που όταν αρχίσει η επόμενη σεζόν θα έχει κλείσει τα 34 και ο άλλος είναι ο μοναδικός Έλληνας γκαρντ, κάτω των 30 επιπέδου Ευρωλίγκας με προσωπική φάση.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:36 pm
Τα υπόλοιπα που γράφεις δείχνουν μεγάλη επιρροή από το πορτοκαλί site μέχρι και η φρασεολογία είναι ίδια . Βέβαια μια χαρά το διαβάζω και εγω και κάτι άρθρα τελευταία ότι ο ΠΑΟ τραβάει τον Ολυμπιακό να γίνει διεκδικητής (πέρα από το ποσό αντικειμενικά είναι , γιατί μια ομάδα με τρία σερί φάιναλ φούρ περιμένει κάποιον να την τραβήξει για να γίνει διεκδικήτρια) και ότι νομίζουν ότι με Βιλντοζα ντορσει κάλυψαν τη διαφορα στην περιφέρεια , δείχνουν ότι τους έχει πιασει λίγο άγχος και είναι ελπιδοφόρο για εμάς αυτό καθώς όντως έχουν πληροφορίες !
Τώρα αν βγει και άρθρο τουρίστας φουρνιε σε κακή φυσική κατασταση αρχίζουμε να πανηγυρίζουμε !
Λολ.
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατι μετράτε τα συμβόλαια των παιχτών σας σε ευρώ και τα συμβόλαια των παιχτων του παο σε δολάρια? Άρα ο Ντορσει θα έπαιρνε 2 εκατ δολλαρια απτον παο (αλήθεια από που προκύπτει αυτό) και ο Λορενζο πήρε 1,8 εκατ δολλαρια , αλλά ο Ντορσει παίρνει 1,4 ΕΥΡΩ, όχι 1,6 δολάρια, μάλιστα...Tsilarxos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:57 pmΤι εννοείς ευπάθεια σε τραυματισμούς? Ο Έβανς είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στην καριέρα του τον ξεπέρασε τον κλείσαμε και έπαθε μετά δεύτερο σοβαρό τραυματισμό.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 4:46 pm
Προσπαθείς ντε και καλά να αντιπαρατεθείς με όσα λέω επειδή δεν υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα, όταν η πλειοψηφία των υγειών συνοπαδων σου λέει τα ίδια με εμένα. Ξυδάκι.
Αντίστοιχα και εσείς δεν έπρεπε να πάρετε τον Ναν γιατί είχε σοβαρό τραυματισμό και έμεινε ένα χρόνο έξω. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ευπαθής. Ο Γκος είναι ευπαθής γιατί παθαίνει θλάσεις.
Για τον Βιλντοζα δεν ξέρω στην καριέρα του αν γενικά χάνει πολλά ματς κάθε σεζον λόγω τραυματισμών.
Κάποια μάτς όλοι τα χάνουν και ο Σλούκας και ο Μήτογλου και όλοι. Δεν σημαίνει ότι έχουν ευπάθεια σε τραυματισμούς.
Η τιμή που πήραμε τον Ντόρσεϊ είναι πολύ καλή. Έπαιρνε 1.800.000 Φενέρ,του δίνατε 2.000.000 πέρσι και τον πήραμε με 1.400.000 ευρώ. 28 ετών Ελληνικό διαβατήριο και αποδεδειγμένα υπό τις οδηγίες του Μπαρτζώκα έκανε την καλύτερη του χρόνια του. Οπότε ήταν καλό ντιλ.
Αλήθεια, συγκρίνετε τα λεφτά που έπρεπε να δωσει ο προτελευταίος παο πέρσι με τα λεφτά που δίνει η καλύτερη ομάδα του γαλαξία?
ΥΓ. Είναι ευπαθείς σε τραυματισμούς όλοι όσοι ανέφερες μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Και ο Γκος και ο Έβανς και ο Βιλντόζα που χάνει πάρα πολλά ματς και ο Σλουκας και έτσι έλεγαν για τον Ναν αλλά απέδειξε το αντίθετο. Αν έχεις ήδη παιχτες με θέματα τραυματισμών δεν παίρνεις κι άλλους τέτοιους, γνώμη μου.
1
1