Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το ότι πήρε 500χιλ ο Έβανς από που προκύπτει?Tsilarxos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 5:56 pmΑκριβώς ότι είχα μάθει. 1.200.000 Βιλντοζα,500.000 Έβανς για φέτος. Σύνολο 1.700.000 αυτά που θα έπαιρνε ο Έβανς πρίν τραυματιστεί για φέτος.
Οπότε η έξτρα προσθήκη Βιλντοζα δεν βγάζει το μπάτζετ εκτός προγραμματισμού όσο αναφορά τα ποσά που θα ξοδευτουν για τον παιχταρα στο 3. Ο Βεζενκοφ είναι ξεχωριστή περίπτωση δεν μετράει σαν μπάτζετ. Αν μείνει ελεύθερος τον ικανοποιείς οικονομικά και το παίρνεις.
1
1

-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 245
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγω το έχω διαβάσει ότι είναι 500000 το συμβόλαιο του Έβανς για φέτος (δε θυμάμαι που) και νομίζω το είπε και ο Ζερβας στο σπορ φμJohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 6:02 pmΤο ότι πήρε 500χιλ ο Έβανς από που προκύπτει?Tsilarxos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 5:56 pmΑκριβώς ότι είχα μάθει. 1.200.000 Βιλντοζα,500.000 Έβανς για φέτος. Σύνολο 1.700.000 αυτά που θα έπαιρνε ο Έβανς πρίν τραυματιστεί για φέτος.
Οπότε η έξτρα προσθήκη Βιλντοζα δεν βγάζει το μπάτζετ εκτός προγραμματισμού όσο αναφορά τα ποσά που θα ξοδευτουν για τον παιχταρα στο 3. Ο Βεζενκοφ είναι ξεχωριστή περίπτωση δεν μετράει σαν μπάτζετ. Αν μείνει ελεύθερος τον ικανοποιείς οικονομικά και το παίρνεις.
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ακόμα και αυτή τη στιγμή, αρκετή ώρα δηλαδή αφού η συζήτηση έχει λήξει, λαμβάνω στο inbox μου ενημερώσεις με δεκάδες αντιδράσεις κυριολεκτικά για κάθε ποστ μου στο τοπικ αυτό. Η πλειοψηφία τους φυσικά γελάκια και dislikes. Και ο νασιδης και ο κοναν έθεσαν τα πράγματα στη σωστή τους βάση, αλλά επειδή πήρε φάουλ ο vulkanraven (και πολύ άργησε) αντι να λήξει το θέμα, απλώς ζήτησε να πάρω κι εγώ ένα για να είμαστε πάτσι.
Και ο montechris και ο djole77 και αρκετοί άλλοι εδώ μέσα προσπαθείτε να πείσετε τους υπόλοιπους πως αντιδράω έτσι επειδή έχω βαλθεί να σας κάνω όλους να συμφωνήσετε μαζί μου με το έτσι θέλω. Την αλήθεια την αποκάλυψαν κάποια ποστ που είδα προηγουμένως. Τόσοι και τόσοι αναρωτιέστε γιατί οι φίλοι του παο γράφουμε στο τοπικ σας και κάνουμε υποδείξεις για την ομάδα σας. Αυτό είναι το πρόβλημα λοιπόν, όχι το περιεχόμενο όσων γράφω, αλλά το ότι δεν υποστηρίζω την ομάδα σας. Αν θέλετε να γράφετε μόνο οι Ολυμπιακοι μεταξύ σας μπορείτε να αναζητήσετε άλλες σελίδες πάντως, εδώ δεν υπάρχουν τέτοιες απαγορεύσεις.
Από πότε είναι off topic στο θέμα των μεταγραφών να κάνεις υποδείξεις για τα λάθη (ή τα σωστά) της διοίκησης μιας ομάδας? Αυτό είναι και το ζητούμενο νομίζω... τα ίδια έγραφα και στα τοπικά του παο τη τελευταία 5ετια.
Και ο montechris και ο djole77 και αρκετοί άλλοι εδώ μέσα προσπαθείτε να πείσετε τους υπόλοιπους πως αντιδράω έτσι επειδή έχω βαλθεί να σας κάνω όλους να συμφωνήσετε μαζί μου με το έτσι θέλω. Την αλήθεια την αποκάλυψαν κάποια ποστ που είδα προηγουμένως. Τόσοι και τόσοι αναρωτιέστε γιατί οι φίλοι του παο γράφουμε στο τοπικ σας και κάνουμε υποδείξεις για την ομάδα σας. Αυτό είναι το πρόβλημα λοιπόν, όχι το περιεχόμενο όσων γράφω, αλλά το ότι δεν υποστηρίζω την ομάδα σας. Αν θέλετε να γράφετε μόνο οι Ολυμπιακοι μεταξύ σας μπορείτε να αναζητήσετε άλλες σελίδες πάντως, εδώ δεν υπάρχουν τέτοιες απαγορεύσεις.
Από πότε είναι off topic στο θέμα των μεταγραφών να κάνεις υποδείξεις για τα λάθη (ή τα σωστά) της διοίκησης μιας ομάδας? Αυτό είναι και το ζητούμενο νομίζω... τα ίδια έγραφα και στα τοπικά του παο τη τελευταία 5ετια.
6
1
1
2
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Τρί Ιούλ 02, 2024 6:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 96
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ακριβώς το ίδιο έχω ακούσει και εγώ. Μάλιστα και των 2 είναι 1+1 με επιλογή της ομάδας για ανανέωση. Ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του Evans προβλέπει 1.7 εκ. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχουμε ανέβει στο μπάτζετ που αναρωτιέστε αρκετοί γιατί τα συμβόλαια Canaan, Sikma, Λούντζη, και λογικά Brazdeikis πιάνουν σχεδόν τα 3 εκ.Tsilarxos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 5:56 pmΑκριβώς ότι είχα μάθει. 1.200.000 Βιλντοζα,500.000 Έβανς για φέτος. Σύνολο 1.700.000 αυτά που θα έπαιρνε ο Έβανς πρίν τραυματιστεί για φέτος.
0
-
- Reactions: 245
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα δεν κάνει μαντεψιες για ότι να ναι όμως . Κάνει στοχευμένες ! Δε νομίζω ότι ο Πίτερς έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε ότι διεκδικούμε τον Βεζενκοφ δεδομένο ηταν όταν μείνει ελεύθερος θα τον κυνηγήσουμε . Επίσης ο συγκεκριμένος όσο ο ΠΑΟ ηταν στη διεκδίκηση δεν ανέφερε ποτέ το πως θα φανεί στα 4αρια είτε του ενός είτε του αλλου , τώρα που μάλλον δρομολογείται η κατασταση τον πήρε ο πόνος για τον Πίτερς .
2
2

-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Έτσι λένε οι πληροφορίες μου . Ότι συμφώνησε στα 500.000. ουσιαστικά 3 μήνες θα αγωνιστεί φέτος.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 6:02 pmΤο ότι πήρε 500χιλ ο Έβανς από που προκύπτει?Tsilarxos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 5:56 pmΑκριβώς ότι είχα μάθει. 1.200.000 Βιλντοζα,500.000 Έβανς για φέτος. Σύνολο 1.700.000 αυτά που θα έπαιρνε ο Έβανς πρίν τραυματιστεί για φέτος.
0
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Με επιστροφή Σάσα ίσως και να προτιμώ τον Μιχαλιουκ από Φουρνιε. Απλά ο Ουκρανός δε νομίζω να πει έρχομαι τώρα. Θα περιμένει όπως πέρσι μέχρι Οκτώβριο μπας και βρεί minimum συμβόλαιοvulkanraven έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 6:03 pmΠάντως το 10 αναφέρει ότι εξετάζεται η περίπτωση του Μιχαλιουκ σε περίπτωση που χαλάσει του Φουρνιε
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3966
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ο κομισαριος γραφει σε ενα σαιτ που υποστηριζει τον παο οποτε θα γραψει αυτα που θελει να γραψει,οπως θα κανει και ενας αντιστοιχος του οσφπDelpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 6:15 pm
Μα δεν κάνει μαντεψιες για ότι να ναι όμως . Κάνει στοχευμένες ! Δε νομίζω ότι ο Πίτερς έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε ότι διεκδικούμε τον Βεζενκοφ δεδομένο ηταν όταν μείνει ελεύθερος θα τον κυνηγήσουμε . Επίσης ο συγκεκριμένος όσο ο ΠΑΟ ηταν στη διεκδίκηση δεν ανέφερε ποτέ το πως θα φανεί στα 4αρια είτε του ενός είτε του αλλου , τώρα που μάλλον δρομολογείται η κατασταση τον πήρε ο πόνος για τον Πίτερς .
το αυτονοητο που ολοι σκεφτομαστε οτι ειτε στον παο ειτε στον οσφπ η ελευση του βεζενκοφ δημιουργει θεμα
μεχρι στιγμης επειδη ο παο δεν εχει παρει 5αρι δημιουργει μικροτερο θεμα αποτι στον οσφπ
αν παρει 5αρι τοτε θα ειναι ακριβως το ιδιο το προβλημα και στις 2 ομαδες
δεν νομιζω οτι χρειαζεται καποιος παπαθ. η καποιος ζερβας για να γραψει τα αυτονοητα
πολυ απλα δεν βγαινουν οι θεσεις και τα νουμερα πρεπει καποιος να φυγει
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν νομίζω να είναι αυτό που θέλουμε ο ΜιχαλιουκTsilarxos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 6:22 pmΜε επιστροφή Σάσα ίσως και να προτιμώ τον Μιχαλιουκ από Φουρνιε. Απλά ο Ουκρανός δε νομίζω να πει έρχομαι τώρα. Θα περιμένει όπως πέρσι μέχρι Οκτώβριο μπας και βρεί minimum συμβόλαιοvulkanraven έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 6:03 pmΠάντως το 10 αναφέρει ότι εξετάζεται η περίπτωση του Μιχαλιουκ σε περίπτωση που χαλάσει του Φουρνιε
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Conan1982
- Reactions: 3337
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά δεν είναι και μόνο δική του απόφαση γιατί θα ήταν πιο απλά τα πράγματα, πρέπει να δούμε και τι θέλουν να κάνουν οι Ράπτορς και δεν ξέρουμε και αν θα τον πάρει και καμία άλλη ομάδα αν τον κάνουν waive.
O Μιχαλιούκ γιατί θεωρείς ότι δεν ταιριάζει; Σου φαίνεται πιο πολύ γκαρντ;
0