https://www.si.com/nba/2018/06/18/kevin ... mock-draft
Διάβασε αν βρεις χρόνο…….δεν θέλουμε τέτοιου είδους παίχτη!!
Ειδικά η αδυναμία του στο τρίποντο δεν βελτιώθηκε στα 6 χρόνια του ΝΒΑ …..sorry 5 και 1 CBA
Συντονιστής: Captains
Εγώ γιατί έχω την αίσθηση ότι τα παιδιά του Σοτ Κλοκ αναλώνονται περισσότερο στα νούμερα και λιγότερο στην εικόνα του εκάστοτε παίκτη αλλά και τη φιλοσοφία της ομάδας; Εγώ που τον είδα τον Νοξ δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα -- τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να πετάω και τη σκούφια μου να έρθει από το NBA και να πάρει θέση βασικού 3αριού. Αν είναι να φέρεις κάποιον από το NBA αυτός είναι ο Φουρνιέ -- ούτε ο Μίχαϊλιουκ ούτε ο Νοξ. Ο Γάλλος, καλώς ή κακώς, είναι δοκιμασμένος στο FIBA basketball, όταν η μπάλα «καίει» είναι ο πρώτος που θα βγει μπροστά (είτε του βγει είτε δεν του βγει), έχει στόφα μπαρουτοκαπνισμένου σκόρερ και μπορεί να βάλει και το λιθαράκι του, παράλληλα, στη δημιουργία τόσο για τον εαυτό του όσο και για άλλους. Τραβάει παίκτες επάνω του ο άνθρωπος, όπως και να το κάνουμε. Ειδάλλως πήγαινε και φέρε κανέναν Ντιάλο από την Ευρωλίγκα που, όπως καλή ώρα ο Παπ, θα αναλάβει να γίνει η κόλλα της 1ης πεντάδας (κάτι που, εδώ που τα λέμε, με τις προσθήκες που έχουν γίνει θα είναι ό,τι πρέπει).
Από όλο το αναλυτικό σου σχόλιο (στο οποίο συμφωνώ) θα ήθελε να σταθώ στο παραπάνω κομμάτι.AlexD έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 6:59 pmΣυμπέρασμα: Κάτω τα χέρια σας από τον Σάκ γιατί είναι ο παίχτης που θα μείνει εκτός από την Α1 σε περίπτωση που δεν γίνει του Βεζε και αυτός που είτε θα είναι εκεί σε φόρμα στο τέλος, είτε αν πάνε όλα τέλεια θα μείνει χωρίς πρόβλημα εκτός ροτεισιο όταν θα έχεις:...
Ναι…..το λογικό αυτό είναι που λες!! Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν θα διώξουνε παίκτη (ειδικά οι Αφοί και ο Μπαρτζώκας ) που του ανανέωσαν προ δύο μηνών συμβόλαιο…….αφού είναι εγωιστές σε αυτό το κομμάτι (σε Παραδοχή λαθών),τώρα τους έμαθες???vulkanraven έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 7:52 pmΔυσκολεύομαι να ακολουθήσω. Αν γυρίσει ο Σασα, έχεις δύο ίδια 4αρια. Το λογικό δεν είναι να φύγει το ένα αντί να διώξεις κάποιον άλλον παίκτη που χρειάζεσαι;Eddie Jonson 7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 7:48 pm
Θεωρώ βρε είπα…….εγώ θα αποδέσμευα Σακ, ασυζητητί!!! Τον Peters θεωρώ ότι δεν θα τον αποδεσμεύσουν λόγω………εγωϊσμού! Καταλαβαίνεις πιστεύω![]()
(Να μου πεις ότι δεν θα αποδεσμευσουν τον Μακισικ λόγω... εγωισμού, να το καταλαβω)
Βασικά με τον Σακ Ατακ το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα, ούτε αν θα γκρινιάζει που δε θα παίζει ούτε τίποτα τέτοιο. Είναι ότι για να μείνει θα σημαίνει 99,9% ότι δε θα έρθει 2/3αρι βαρβατο! Γιατί αν έρθει ένας Fournier/Mykhailiuk/Knox ή ένας τέτοιου επιπέδου παίκτης, τι να τον κάνεις τον Σακ; Να φοράει μπλουζάκια με τη φάτσα του Μπαρτζώκα για να του ανεβάζει το ηθικό; Τώρα αν είναι να έρθει και παικταρας στο 3 και να μείνει ο Σακ για να συμπληρώνει 14αδα δεν έχω κανένα θέμα. Θα αποτελεί τον πιο καλό 14ο παίκτη ομάδας στην Ευρωλίγκα!shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 8:01 pmο μακισικ ειναι βετεραν στην ομαδα..δεν γκρινιαζει..κολλητος του μπαρτζωκα..δεν νομιζω οτι παιρνει και πολλα λεφτα..και να τον διωξουμε δηλαδη τι θα κερδισουμε?κανα 400ρι?Αστον να παιζει ευρωλιγκα οποτε χρειαστει..
Τωρα στο ποιος θα φυγει ας δουμε λιγο τα δεδομενα..Ποιος ειναι ο καλυτερος παικτης αυτην την στιγμη? Πρωτα πιτερς μετα πετρουσεφ μετα ραιτ.
Ποιος εχει το μεγαλυτερο ποτενσιαλ που αν φυγει θα κλαιμε?Πρωτα πετρου μετα ραιτ μετα πιτερς..
Ποιος πιθανοτατα θα γκρινιαζει το περισσοτερο και θα θελει να φυγει? Σιγουρα οχι ο ραιτ..οι αλλοι 2 δεν ξερω..ο ενας εκανε την καλυτερη χρονια του και ηδη εχει ζησει στην σκια του σασα..ο αλλος εχει και τον μισκο..Αν ερθει και 3ρι ο χρονος που μενει πισω απο βεζε ειναι 12λ μαξ.
Εντάξει, δεν έχουμε κρυστάλλινη μπάλα για να μπούμε στο μυαλό του Μπαρτζώκα ούτε φακίρηδες είμαστε. Με το φτωχό του το μυαλό κάνει ο καθένας την ανάλυσή του κι εγώ, έτσι όπως τα βλέπω τώρα, διακρίνω ένα ενδεχόμενο «στριμωξίδι» στο τέσσερα.Christofis έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 8:04 pmΒλεπω παντου να φυγει ο πιτερς. Ο πιτερς που παρολιγον να γυρισει μονο του τον ημιτελικο με τη ρεαλ και που εκανε εξαιρετικους τελικους. Που οποτε επαιρνε την μπαλα ελευθερος ησουν σιγουρος οτι θα παει μεσα. Θεε και κυριε. Δηλαδη για να καταλαβω σου δινετε η δυνατοτητα να παρεις τον προηγουμενο ΜVP και επειδη τον παιρνεις πρεπει να διωξεις τον καλυτερο σου παικτη περυσι; Ενω μπορεις να εχεις και τους δυο; Γιατι ; Επειδη εγβ και ο κολλητος μου λεμε δεν χωραει; Δηλαδη αυτοι που τον ανανεωσανε δεν ξερανε οτι ο βεζενκοφ μετα την περσινη χρονια θα ηθελε να φυγει; Δηλαδη πιστευουμε αληθεια οτι ολυμπιακος δεν ηταν σε επαφη με τον Σασα ολη τη χρονια;
Δηλαδη θα λεγανε του Μπαρτζωκα μπορουμε να παρουμε Βεζενκοφ να περιμενουμε με τον πιτερς ή να τον παρουμε και εκεινος θα τους ελεγε ανανεωστε τον και μετα πληρωνετε το 1/3 του συμβολαιου αν γυρισει ο Σασα.
Για να εχει γινει η ανανεωση σημαινει οτι ο κοουτς εχει πλανο και με τα 3 τεσσαρια μεσα. Ισως να μην περιμενε τον Ραιτ να βγει λιρα εκατο και να ειχε τον πετεουσεφ και για το 5. Αλλα μετα τα περσινα νομιζω οτι φυλαει τα ρουχα του πλεον
Τότε μόνο κανένας Φοντέκιο μπορεί να κάνει τη δουλειά. Αλλιώς, τι να πω θα πάμε για τέτοιο παίκτη μόνο αν δεν έρθει ο Βεζενκοφ, αλλιώς ο Πίτερς θα κατεβαίνει στο 3 να καλύπτει την τρύπα.Eddie Jonson 7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 8:00 pm[url][/url]https://www.si.com/nba/2018/06/18/kevin ... mock-draft
Ειδικά η αδυναμία του στο τρίποντο δεν βελτιώθηκε στα 6 χρόνια του ΝΒΑ …..sorry 5 και 1 CBA
Δεεε φεύγει αυτός.kite26 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 8:13 pmΤότε μόνο κανένας Φοντέκιο μπορεί να κάνει τη δουλειά.Eddie Jonson 7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 8:00 pm[url][/url]
Δεν στέκει αυτό που λες.Christofis έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 8:04 pmΒλεπω παντου να φυγει ο πιτερς. Ο πιτερς που παρολιγον να γυρισει μονο του τον ημιτελικο με τη ρεαλ και που εκανε εξαιρετικους τελικους. Που οποτε επαιρνε την μπαλα ελευθερος ησουν σιγουρος οτι θα παει μεσα. Θεε και κυριε. Δηλαδη για να καταλαβω σου δινετε η δυνατοτητα να παρεις τον προηγουμενο ΜVP και επειδη τον παιρνεις πρεπει να διωξεις τον καλυτερο σου παικτη περυσι; Ενω μπορεις να εχεις και τους δυο; Γιατι ; Επειδη εγβ και ο κολλητος μου λεμε δεν χωραει; Δηλαδη αυτοι που τον ανανεωσανε δεν ξερανε οτι ο βεζενκοφ μετα την περσινη χρονια θα ηθελε να φυγει; Δηλαδη πιστευουμε αληθεια οτι ολυμπιακος δεν ηταν σε επαφη με τον Σασα ολη τη χρονια;
Δηλαδη θα λεγανε του Μπαρτζωκα μπορουμε να παρουμε Βεζενκοφ να περιμενουμε με τον πιτερς ή να τον παρουμε και εκεινος θα τους ελεγε ανανεωστε τον και μετα πληρωνετε το 1/3 του συμβολαιου αν γυρισει ο Σασα.
Για να εχει γινει η ανανεωση σημαινει οτι ο κοουτς εχει πλανο και με τα 3 τεσσαρια μεσα. Ισως να μην περιμενε τον Ραιτ να βγει λιρα εκατο και να ειχε τον πετεουσεφ και για το 5. Αλλα μετα τα περσινα νομιζω οτι φυλαει τα ρουχα του πλεον
Ενώ γενικά συμφωνώ με τη λογική ότι φέτος ένας σλασερ στον Ολυμπιακό θα έβρισκε πολύ περισσότερους χώρους εξαιτίας των καλύτερων και περισσότερων σουτέρ, διαφωνώ ότι αυτός ο παίκτης πρέπει να είναι ο 35χρονος Σακ. Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι προτιμάτε να μείνει σα 2ο 3αρι ο Σακ (πίσω απ' τον 35αρη επίσης Παπ) και όχι να έρθει στη θέση του ένας άλλος παίκτης πιο νέος, πιο εκρηκτικός (πλέον), με μεγαλύτερο potential και leading skills;; Εντάξει στρατιώτης ο Σακ, δεν γκρινιάζει, στα δύσκολα δηλώνει παρόν (το κατά δύναμιν φυσικά), φέρνει και τη Μπεριλ στις κερκίδες αλλά εγώ θα ήθελα κάτι καλύτερο του χρόνου. Ειδικά ξαναλέω αν σκεφτείτε ότι το άλλο 3αρι θα είναι ο επίσης 35αρης Παπ!!montechristo έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 8:07 pmΑπό όλο το αναλυτικό σου σχόλιο (στο οποίο συμφωνώ) θα ήθελε να σταθώ στο παραπάνω κομμάτι.AlexD έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 6:59 pmΣυμπέρασμα: Κάτω τα χέρια σας από τον Σάκ γιατί είναι ο παίχτης που θα μείνει εκτός από την Α1 σε περίπτωση που δεν γίνει του Βεζε και αυτός που είτε θα είναι εκεί σε φόρμα στο τέλος, είτε αν πάνε όλα τέλεια θα μείνει χωρίς πρόβλημα εκτός ροτεισιο όταν θα έχεις:...
Με την ενίσχυση που δείχνει να έχει ο Ολυμπιακός στο σουτ από την περιφέρεια, η παρουσία του Μακίσικ στην ομάδα (έστω και ως εφεδρεία) θα είναι καταλυτική. Οι σουτέρ θα τραβάνε την αντίπαλη άμυνα προς τα έξω (αλλιώς θα γράφουν ασύστολα), οπότε θα ανοίγουν διάδρομοι για να αξιοποιηθεί στο έπακρο το κάθετο παιχνίδι του Μακίσικ (είναι ακόμα απ' τους καλύτερους στην Ευρώπη σε αυτό). Φέτος νομίζω πως θα δούμε έναν πολύ πιο αποδοτικό και καθοριστικό Μακίσικ.
Οπότε: Κάτω τα χέρια από τον Σάκη!