Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1457
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 02, 2024 8:56 pm

karamelitsa έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 8:51 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 8:47 pm
όπως είναι δομημένο αυτή τη στιγμή το ρόστερ αν πάρουμε Φουρνιέ θα είμαστε καλύτερα από το αν πάρουμε Βέζενκοφ. Ο Γάλλος είναι καλύτερος παίχτης αν το έχει ακόμα και δεν το έκοψε! Λογικά τον παίρνεις και πιο φθηνά! Θέλει προσοχή! Μπορεί να περιμένει να παίξει καλά με τη Γαλλία για να βρει μεγάλο συμβόλαιο στο NBA. Με προσθήκη του καλού Φουρνιέ η περιφέρεια θα δυνάμωνε πάρα πολύ θέσεις 1-2-3 θα είμασταν πολύ δυνατοί!
Συμφωνώ απόλυτα, αυτή την στιγμή ένας Φουρνιε μας λείπει, τον παίρνεις και έκλεισες το ρόστερ. Ήδη με Φουρνιε, αν τον πάρεις και με το κάθετο και ατομικό παιχνίδι που θα σου δώσουν Βιλντοζα και Ντορσευ είμαστε σίγουρα 1-2 επίπεδα πάνω από πέρυσι, ίσως αυτο αρκεί για να πάρουμε την Ευρωκουπα….για να δούμε
Γενικά ο Φουρνιέ είναι σκόρερ κοπής NBA σουτ μετά από τρίπλα τρίποντο και δίποντο, στατικό σουτ, σουτ μέσης απόστασης, και τίμια διείσδυση. Αυτή τη στιγμή απλά δεν ξέρουμε σε τι επίπεδο παίζει μπάσκετ! Με τη Γαλλία θα φανεί..

1
1 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 02, 2024 8:59 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 8:47 pm
όπως είναι δομημένο αυτή τη στιγμή το ρόστερ αν πάρουμε Φουρνιέ θα είμαστε καλύτερα από το αν πάρουμε Βέζενκοφ. Ο Γάλλος είναι καλύτερος παίχτης αν το έχει ακόμα και δεν το έκοψε! Λογικά τον παίρνεις και πιο φθηνά! Θέλει προσοχή! Μπορεί να περιμένει να παίξει καλά με τη Γαλλία για να βρει μεγάλο συμβόλαιο στο NBA. Με προσθήκη του καλού Φουρνιέ η περιφέρεια θα δυνάμωνε πάρα πολύ θέσεις 1-2-3 θα είμασταν πολύ δυνατοί!
o Φουρνιε παιζει 12 χρονια ΝΒΑ τον ξερουνε ολοι.εχουν δειγμα απο κει. δεν περιμενουν τους ολυμπιακους να τον δουνε. δεν ειναι λαβρακι. και ματια να βγαλει ξερουν την αξια του.
δεν θα θαμπωθουν απο την αποδοση του με την Γαλλια.

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1181

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:17 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 8:28 pm
Christofis έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 8:04 pm
Βλεπω παντου να φυγει ο πιτερς. Ο πιτερς που παρολιγον να γυρισει μονο του τον ημιτελικο με τη ρεαλ και που εκανε εξαιρετικους τελικους. Που οποτε επαιρνε την μπαλα ελευθερος ησουν σιγουρος οτι θα παει μεσα. Θεε και κυριε. Δηλαδη για να καταλαβω σου δινετε η δυνατοτητα να παρεις τον προηγουμενο ΜVP και επειδη τον παιρνεις πρεπει να διωξεις τον καλυτερο σου παικτη περυσι; Ενω μπορεις να εχεις και τους δυο; Γιατι ; Επειδη εγβ και ο κολλητος μου λεμε δεν χωραει; Δηλαδη αυτοι που τον ανανεωσανε δεν ξερανε οτι ο βεζενκοφ μετα την περσινη χρονια θα ηθελε να φυγει; Δηλαδη πιστευουμε αληθεια οτι ολυμπιακος δεν ηταν σε επαφη με τον Σασα ολη τη χρονια;
Δηλαδη θα λεγανε του Μπαρτζωκα μπορουμε να παρουμε Βεζενκοφ να περιμενουμε με τον πιτερς ή να τον παρουμε και εκεινος θα τους ελεγε ανανεωστε τον και μετα πληρωνετε το 1/3 του συμβολαιου αν γυρισει ο Σασα.

Για να εχει γινει η ανανεωση σημαινει οτι ο κοουτς εχει πλανο και με τα 3 τεσσαρια μεσα. Ισως να μην περιμενε τον Ραιτ να βγει λιρα εκατο και να ειχε τον πετεουσεφ και για το 5. Αλλα μετα τα περσινα νομιζω οτι φυλαει τα ρουχα του πλεον
Δες λιγο για τι ροστερ μιλας να καταλαβεις και εσυ οτι δεν γινεται αυτο που λες...

Γουοκαπ Γκος Εβανς Μητρου
Βιλντοζα Ντορσει Λαρε Μακισικ
3ρι βασικο Παπ
Βεζε Πετρουσεφ Πιτερς
Φαλ Μιλου Ραιτ

16!!!! παικτες..θες να διωξουμε μητρου να μην υπολογιζουμε εβανς και μακισικ? 13 παικτες ενω κατεβαζεις δωδεκαδα και 6 ξενους να παιζουν α1.ο λαρε μενει εκτος 12δας..πες δεν πειραζει.. Στο 4 εχεις 40λεπτα να μπορουν να παιξουν 3 παικτες που θελουν να παιζουν ολοι βασικοι.Στο 5 δεν χωρανε,στο 3 επισης ..

Κοιταξε εγω θεωρω οτι οι χρονοι με βιλντοζα συν ενα ακομη δεν βγαινουν. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα το ηθελα συμφωνα με τα περσινα.

Τωρα ειπα οτ ο Πιτερς αποκλειεται να φυγει. Και οτι υπαρχει πλανο να αξιοποιηθει που σιγουρα εμεις δεν φανταζομαστε.

Τωρα γιαβτους ξενουσνκαι το ποιοι να φυγουν. Εγω θα ηθελα αντι να ειναι ο τανουλης ο 15ος αυτος ναν ειναι ο λαρεντζακης και ο
Μητρου λογκ. Ο εβανς δεν μπαινει στην συζητης γιατι οπως ειπα μπορει να γυρισει και απο Δεκεμβριο και το τεκμηριωσα επιστημονικα( λογω επαγγελματος σε προηγουμενο ποστ) αλλα και κατι να παει στραβ αρα θα ειναι μονο σαν μπονους.

Απο του Χρονου θα δικαιουσαι 8 ξενους απο τους οποιους θα παιζουν οι 6. Αυτο σημαινει οτι μεχρι τωρα εχεις 9 ξενους χωρις το τριαρι σου αρα 10. Αν αφησουμε εξω τον εβανς αυτοι γινονται 9 και αφηνεις εναν εξω. Αυτος μπορει να ειναι καποιο πενταρι, καποιος γκαρντ ή ο μακκισικ.

Ο μακκισικ θα ειναι ο 13ος στην ιεραρχια ατην ευρωλιγκα και ο λαρεντζακης 14οα με τον μητρου λογκ 15ος αλλα οι συο τελευταιοι θα παιζουν Α1.

Με την ευπαθεια των πενταριων μας και του γκος αλλα και του βιλντοζα σε τραυματισμους ο μακκισικ μια χαρα θα παιρνουν ολοι χρονο.

Δεν ειπα οτι ειναι το ιδανικο για αυτο και θεωρω οτι ειτε ο βεζενκοφ θα αποκτηθει τελικα ειτε ο Αντίστοιχος φουρνιε.

Ειπα οτι αν μπορεις να τους εχεις, μπορεις να τουα πληρωσεις , μπορεις να τους εχεις ευχαριστημενους τοτε γιατι να μην τους εχεις.

Απλα ο πιτερς δεν θα φυγει και αυτο ειναι σιγουρο

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:18 pm

Αν ερθει τελικά ο Βεζενκοφ, τότε είναι πολύ πιθανό τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν να πάτε με βασική 5αδα την ίδια που ειχατε τη σεζόν 2021-22, δηλαδή : Walkup - Dorsey - Papanikolaou - Vezenkov - Fall.

Αν γίνει αυτό, τότε από τον πάγκο θα έχετε διδυμο στη περιφέρεια Williams Goss & Vildoza (θεωρώ πως ταιριάζουν μεταξύ τους) και διδυμο ψηλών τους Σέρβους πύργους Petrusev & Milutinov. Αυτή η 4αδα δεν ειναι και οτι καλύτερο αμυντικά, συνεπώς πρέπει να ξεχάσουμε το ενδεχόμενο τοποθέτησης του Peters στο "3", δυστυχώς για τον παίχτη και τη σούπερ σεζον που έκανε φορώντας τη φανέλα της ομαδας φετος, θα πρέπει να αποχωρήσει για να έρθει ο Σάσα. Το 3αρι που θα πάρετε θα δείξει το ταβάνι σας σαν ομάδα νομίζω, ένα σενάριο λέει πως δεν θα ρθει παιχτης και θα πάτε με τον McKissic εκεί, εγώ βλέπω κάτι τέτοιο καταστροφικό. Μια εξαιρετική λύση είναι ο Kevin Knox, όπως έχω ξαναπεί, μιλάμε για σούπερ περίπτωση. Φυσικά, μπορείτε να ψάξετε και για πιο ποιοτικό παίχτη που θα πάει τον Παπανικολάου στη δεύτερη 5αδα (ως glue guy και για να βγάζει τις άμυνες), ένας τέτοιος τύπος εννοείται πως είναι ο Fournier, αλλά ο συγκεκριμένος είναι περισσότερο γκαρντ, παρά 2αρι, του λείπει το μέγεθος και είναι μετριότατος αμυντικός. Νομίζω πως ο Mykhailiuk, αν και χειρότερος παιχτης overall από τον Γάλλο, είναι καλύτερο fit για την ομάδα σας πλέον. Είναι πιο 3αρι, με μέγεθος, άμυνα και φυσικά έφεση στο σκοράρισμα, αλλά και χωρίς να απαιτεί συνέχεια τη μπάλα στα χέρια του.

Την 12αδα μου φαίνεται πως θα συμπληρώνουν οι Wright και Λαρεντζάκης, ενώ για την Α1 θα υπάρχει και ο Mitrou Long και ίσως ένας ακόμη 18χρονος στη θέση του Αμπόσι. Νομίζω πως Λούντζης και McKissic δεν έχουν λόγο να παραμείνουν... βέβαια υπάρχει και ο Keenan Evans, τον οποίο από ότι λέγεται πιστεύει πολύ ο Μπαρτζώκας, ενδέχεται να τον υπολογίζει ως αντικαταστάτη του Goss για την μεθεπόμενη σεζόν. Not bad.

Walkup - Goss
Dorsey - Vildoza - Larentzakis
Mykhailiuk - Papanikolaou
Vezenkov - Petrusev
Fall - Milutinov - Wright

Σίγουρα ένα από τα φαβορί για τη κούπα, τουλάχιστον στα χαρτιά. Ιδίως αν επανέλθει ο Evans στα επίπεδα προ τραυματισμού του, έστω και στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Το πιο σημαντικό είναι να φέρετε σοβαρό 3αρι, ο Σάσα δεν ειναι τόσο απαραίτητος, καθώς και να μην έρθει θα μπορείτε να έχετε τον Peters στη θέση του και να είστε και πάλι μια χαρά!

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:27 pm

JohnnyPao έγραψε:
Αν ερθει τελικά ο Βεζενκοφ, τότε είναι πολύ πιθανό τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν να πάτε με βασική 5αδα την ίδια που ειχατε τη σεζόν 2021-22, δηλαδή : Walkup - Dorsey - Papanikolaou - Vezenkov - Fall.

Αν γίνει αυτό, τότε από τον πάγκο θα έχετε διδυμο στη περιφέρεια Williams Goss & Vildoza (θεωρώ πως ταιριάζουν μεταξύ τους) και διδυμο ψηλών τους Σέρβους πύργους Petrusev & Milutinov. Αυτή η 4αδα δεν ειναι και οτι καλύτερο αμυντικά, συνεπώς πρέπει να ξεχάσουμε το ενδεχόμενο τοποθέτησης του Peters στο "3", δυστυχώς για τον παίχτη και τη σούπερ σεζον που έκανε φορώντας τη φανέλα της ομαδας φετος, θα πρέπει να αποχωρήσει για να έρθει ο Σάσα. Το 3αρι που θα πάρετε θα δείξει το ταβάνι σας σαν ομάδα νομίζω, ένα σενάριο λέει πως δεν θα ρθει παιχτης και θα πάτε με τον McKissic εκεί, εγώ βλέπω κάτι τέτοιο καταστροφικό. Μια εξαιρετική λύση είναι ο Kevin Knox, όπως έχω ξαναπεί, μιλάμε για σούπερ περίπτωση. Φυσικά, μπορείτε να ψάξετε και για πιο ποιοτικό παίχτη που θα πάει τον Παπανικολάου στη δεύτερη 5αδα (ως glue guy και για να βγάζει τις άμυνες), ένας τέτοιος τύπος εννοείται πως είναι ο Fournier, αλλά ο συγκεκριμένος είναι περισσότερο γκαρντ, παρά 2αρι, του λείπει το μέγεθος και είναι μετριότατος αμυντικός. Νομίζω πως ο Mykhailiuk, αν και χειρότερος παιχτης overall από τον Γάλλο, είναι καλύτερο fit για την ομάδα σας πλέον. Είναι πιο 3αρι, με μέγεθος, άμυνα και φυσικά έφεση στο σκοράρισμα, αλλά και χωρίς να απαιτεί συνέχεια τη μπάλα στα χέρια του.

Την 12αδα μου φαίνεται πως θα συμπληρώνουν οι Wright και Λαρεντζάκης, ενώ για την Α1 θα υπάρχει και ο Mitrou Long και ίσως ένας ακόμη 18χρονος στη θέση του Αμπόσι. Νομίζω πως Λούντζης και McKissic δεν έχουν λόγο να παραμείνουν... βέβαια υπάρχει και ο Keenan Evans, τον οποίο από ότι λέγεται πιστεύει πολύ ο Μπαρτζώκας, ενδέχεται να τον υπολογίζει ως αντικαταστάτη του Goss για την μεθεπόμενη σεζόν. Not bad.

Walkup - Goss
Vezenkov - Petrusev

Σίγουρα ένα από τα φαβορί για τη κούπα, τουλάχιστον στα χαρτιά. Ιδίως αν επανέλθει ο Evans στα επίπεδα προ τραυματισμού του, έστω και στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Το πιο σημαντικό είναι να φέρετε σοβαρό 3αρι, ο Σάσα δεν ειναι τόσο απαραίτητος, καθώς και να μην έρθει θα μπορείτε να έχετε τον Peters στη θέση του και να είστε και πάλι μια χαρά!
Λογικότατη ανάλυση.Βεβαια ιστορικά όλα όσα(ΟΛΟΙ ΜΑΣ) λέμε τα …διαβάζουν οι προπονητές και η….πραγματικοτητα μετά και γελάνε αλλα οκ στο δίνω!

0
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:31 pm

ο Σασα σημερα μπηκε και επισημα στο ροστερ των Ραπτορς με το νουμερο 7 στη φανελα.
Για να δουμε αν αυριο θα βγει απο αυτο. το Βλεπω δυσκολο.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:32 pm

Νομίζω πως ο Βιλντόσα δεν κάνει να έχει δίπλα του τον Γκος. Πιό πολύ ταιριάζει με Γουόκαπ (αν παίζει 2αρι) ή με τον Ντόρσεϊ (αν παίζει άσσος).

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:33 pm

Αν δεν ζητήσει ο ίδιος ο Πίτερς να φύγει έχοντας ομάδες που θέλουν να πληρώσουν, δεν φεύγει. Ο μόνος που ίσως την πληρώσει είναι ο Πετρούσεφ και αυτό επειδή Μισκο κυρίως. Αλλιώς, υπογράφει ο Σάσα και πάει ο Πίτερς στο 3 με φόρα. Με Μιλου/Πετρούσεφ και Βιλντοζα/Γκος επιθετικά είσαι φωτιά και αμυντικά θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να σταθεί. Πάντα μπορείς βέβαια να φέρεις έναν εκ των Γουόκαπ/Παπ στην 2η 5αδα.

Να ξεκινάς με Γκος/Ντόρσεϊ/Παπ/Βεζε/Φαλ και να συνεχίζεις με Γουόκαπ/Βιλντοζα/Πίτερς/Πετρούσεφ/Μιλου.

Το βασικό πρόβλημα/πλεονέκτημα είναι ότι έτσι δεν μπορείς να παίξεις ώρα με 3 κοντούς. Όμως όταν θα έχει μπει ο Έβανς και μετά που θα έχεις Γουόκαπ/Γκος/Βιλντοζα/Έβανς/Ντόρσεϊ θα θες να το παίξεις και τότε που θα είσαι στην τελική ευθεία θα έχεις όλα τα χαρτιά στα χέρια σου με πιθανά σχήματα από υπέρ σμολ μέχρι υπέρ μπιγκ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5660
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:34 pm

δεν καταλαβαινω παντως γιατι συζηταμε το να μεινει στο τοροντο ..ο σασα απο περσι ελεγε συνεχεια οτι δεν παει στο νβα απλα για να παει..οτι θελει ομαδα ανταγωνιστικη και με ρολο..Το χει πει απειρες φορες οτι ειναι 29 και δεν θα παιξει σε ομαδα τανκινγκ.. οι ραπτορς ειναι ο ορισμος του παιζω για να χανω φετος.Αν βαλεις και την εφορια οτι θα παρει μονο 2.8 εκει..θα τον φανε τα κρυα μακρια απο το νικολακι.. Δεν θελει και πολυ για να καταλαβεις που θα παιζει του χρονου.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3961
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:35 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 9:17 pm

Με την ευπαθεια των πενταριων μας και του γκος αλλα και του βιλντοζα σε τραυματισμους ο μακκισικ μια χαρα θα παιρνουν ολοι χρονο.

η λογικη εχω εναν ευπαθη σε τραυματισμους παιχτη και βαζω διπλα του αλλον εναν η δυο ευπαθεις για να σκατζαρει ο ενας τον αλλον απλα δεν υφισταται σε καμια επαγγελματικη ομαδα

ακομα και να υποθεσουμε οτι εχεις ενα φοβερο παιχτη που εχει θεματα τραυματισμων του βαζεις διπλα του καποιον ατσαλινο για να τον βοηθαει

0
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:38 pm

JohnnyPao έγραψε:

Walkup - Goss
Vezenkov - Petrusev

Φανταστική ανάλυση! Αν και είμαι καινούργιος στο forum, επειδή το ακολουθώ χρόνια, είχα πολύ καλή εντύπωση για σένα Τζόνι. Νομίζω ότι με κάποια προηγούμενα ποσταρισματα αδικούσες τον εαυτό σου μπαίνοντας σε μια λογική "κόντρας" που δεν κάνει καλό σε κανέναν! Απλά ήθελα να το πω γιατί ήμουν από αυτούς που σου απάντησε στον προηγούμενο χαμό. :peace:

1
1 Εικόνα
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3961
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:39 pm

shaq7 έγραψε:
δεν καταλαβαινω παντως γιατι συζηταμε το να μεινει στο τοροντο ..ο σασα απο περσι ελεγε συνεχεια οτι δεν παει στο νβα απλα για να παει..οτι θελει ομαδα ανταγωνιστικη και με ρολο..Το χει πει απειρες φορες οτι ειναι 29 και δεν θα παιξει σε ομαδα τανκινγκ.. οι ραπτορς ειναι ο ορισμος του παιζω για να χανω φετος.Αν βαλεις και την εφορια οτι θα παρει μονο 2.8 εκει..θα τον φανε τα κρυα μακρια απο το νικολακι.. Δεν θελει και πολυ για να καταλαβεις που θα παιζει του χρονου.
με τις εμφανισεις που εκανε περυσι δεν ειναι για ανταγωνιστικη ομαδα,ποια θα τον επαιρνε?
αν μεινει στο τοροντο και τον πιστεψουν του δωσουν χρονο και αυτος ανταποκριθει θα υπαρξουν ανταγωνιστικες ομαδες που θα ενδιαφερθουν
ασχετα του τι θα κανει το τοροντο ακομα και τελευταιο να βγει αν αυτος εχει καλη προσωπικη αποδοση θα τραβηξει τα βλεμματα ομαδων

0
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:41 pm

shaq7 έγραψε:
Αυτό ακριβώς!
(Κοίτα που φτάσαμε στο σημείο να συμφέρει περισσότερο το να παιζεις στον Ολυμπιακό απ' ότι στο ΝΒΑ 😆😆)

1
1 Εικόνα
Eddie Jonson 7
Reactions:

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:42 pm

Mathematician92 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 9:38 pm
JohnnyPao έγραψε:

Walkup - Goss
Vezenkov - Petrusev

Φανταστική ανάλυση! Αν και είμαι καινούργιος στο forum, επειδή το ακολουθώ χρόνια, είχα πολύ καλή εντύπωση για σένα Τζόνι. Νομίζω ότι με κάποια προηγούμενα ποσταρισματα αδικούσες τον εαυτό σου μπαίνοντας σε μια λογική "κόντρας" που δεν κάνει καλό σε κανέναν! Απλά ήθελα να το πω γιατί ήμουν από αυτούς που σου απάντησε στον προηγούμενο χαμό. :peace:
Βέβαια έγραψε κάτι μυθικό……. « ένας τέτοιος τύπος εννοείται πως είναι ο Fournier, αλλά ο συγκεκριμένος είναι περισσότερο γκαρντ, παρά 2αρι, του λείπει το μέγεθος και είναι μετριότατος αμυντικός.»…….προφανώς κάτι άλλο ήθελε να γράψει αλλά οκ!👍👍👍👍👍✌️✌️✌️✌️✌️✌️και Γκάρντ λογίζεται και μέγεθος έχει……2-3 άρι είναι!!!……μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε 40 χρόνια.

Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:45 pm

montechristo έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 9:32 pm
Νομίζω πως ο Βιλντόσα δεν κάνει να έχει δίπλα του τον Γκος. Πιό πολύ ταιριάζει με Γουόκαπ (αν παίζει 2αρι) ή με τον Ντόρσεϊ (αν παίζει άσσος).
Το ότι έγραψα το παραπάνω σχόλιο για τη θέση του Βιλντόσα, και μου έκανε dislike ο ΤζόνιΠάο, δεν μπορώ να το καταλάβω;
Προφανώς, με μπασκετικά κριτήρια!!!

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”