Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa
- Reactions: 970
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Ποια γκρίνια για την γκρίνια φιλε μου, ναι γκρινιάζουμε γιατί μοιραζουμε το budget σε ένα σκασμό παίκτες που τελικά κανείς δεν κάνει την διαφορά..έχουμε μαζέψει 8-9 μέτριους παίκτες στα Guards…καλύτερα θα ήταν να τα σκαγαμε να παίρναμε π.χ. Τον James….το εγραψα και πριν η ποιοτητα είναι πάντα καλύτερη από την ποσότητα…montechristo έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 10:26 pmΚάποιος φίλος παραπάνω γκρινιάζει και αναρωτιέται γιατί να έχουμε Λάρε και Μήτρου, να τους πληρώνουμε όσο τους πληρώνουμε, και να κάθονται στην εξέδρα ουσιαστικά.
Γκρίνια για την γκρίνια.
Οι εναλλακτικές είναι τρεις:
1. Να τους διώξουμε --δεν γίνεται, γιατί θα μας λείπουν οι Έλληνες για την Α1.
2. Να τους χρησιμοποιούμε ως δεύτερους --αλλά τότε να δεις μίρλα που θα έπεφτε και αφορισμοί.
3. Να τους έχουμε όπως τώρα --γιατί δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό; Τους παραγκωνίζουμε για να φέρουμε καλύτερους. Και για αυτό θα παραπονιόμαστε;
Και διαφωνώ ότι τους χρειάζεσαι για την Α1….και τώρα στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, που δεν είχαμε και τον Ντορσευ που έχει Ελληνικό διαβατήριο, ποσό μας χρειάστηκαν ο Λονγκ αλλά και ο Λαρε;;; Σχεδόν καθόλου….ε σκέψου του χρόνου που θα έχουμε Ντορσευ και ίσως και Βεζενκοφ…
Επίσης έχω μάθει στην ζωή μου ότι η φτήνια τρώει τον παρά….καλυτερα να πάρεις 1-2 κορυφαίους παίκτες και ας είναι ακριβοί, παρά να γεμίζεις το ρόστερ με μέτριο καλούς παίκτες…
Και κάτι σωστό που διάβασα σε άρθρο στο sporfmμετά και την προσθήκη του Βιλντοζα.
¨¨Ούτε η προσθήκη του Βιλντόσα, όπως κι αυτή του Ντόρσεϊ νωρίτερα, δεν μοιάζει να λύνει το βασικό πρόβλημα στη στελέχωση του Ολυμπιακού. Αυτό της παρουσίας ενός παίκτη που θα υποχρεώνει όλη την αντίπαλη άμυνα να προσαρμοστεί πάνω του, που θα είναι ξεκάθαρα το σημείο αναφοράς στην επίθεση και θα παίρνει επ’ ώμου όλες τις κρίσιμες αποφάσεις. Τον ρόλο αυτό μπορεί σε κάποιον βαθμό να επιτελέσει ο Βεζένκοφ, εφόσον αποκτηθεί, αν και ο Σάσα διακρίνεται περισσότερο στο παιχνίδι μακριά από την μπάλα και αποτελεί συνήθως την κατάληξη της επίθεσης και όχι την αφετηρία της¨¨¨
5
5

-
- Reactions: 245
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Βιλντοζα με το Ντορσει δεν ταιριάζουν καθόλου μαζί , γιατί είναι κακοί αμυντικοί και οι δυο όποτε αν δεν μπορείς να βάλεις καθόλου πίεση στους αντιπάλους χειριστές όσο καλοί αμυντικοί να είναι άλλοι 3 δυσκολεύει πολύ η κατασταση , με λίγα λόγια αν παίξουν αυτοί μαζί 2 θα βάζουμε μπροστά 3 θα τρώμε πίσω . Το πιο λειτουργικό θα είναι το Γουακαπ , Βιλντοζα και δευτερευόντως το Γκος Βικντοζα .JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 10:01 pmΑνέλυσα εκτενώς γιατί διαφωνώ με αυτή τη σκέψη, αλλά αν το θες τόσο πολύ μπορώ να σου πατήσω like, δεν έχω θέμα.montechristo έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 9:45 pm
Το ότι έγραψα το παραπάνω σχόλιο για τη θέση του Βιλντόσα, και μου έκανε dislike ο ΤζόνιΠάο, δεν μπορώ να το καταλάβω;
Προφανώς, με μπασκετικά κριτήρια!!!
ΥΓ. Ο Έντι Τζόνσον έχει μια μπασκετική ανάλυση από καποιον επαγγελματία που να αναφέρει ότι ο Fournier έχει ικανό μέγεθος και αμυντικές ικανότητες για τη θέση "3" ? Εγώ προσωπικά διαφωνώ σε αυτο. Ο Fournier είναι καλύτερος παιχτης, ο Mykhailiuk είναι καλύτερο fit για αυτο που χρειάζεστε. Ανάλογα με το κριτήριο του ο καθένας διαλέγει τον παιχτη που του κάνει.
Για το ποιος από Φουρνιε και Σβι είναι καλύτερο φιτ για τον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρα ο Φουρνιε . Πρώτα από όλα έχει ηγετικά χαρακτηριστικά αποδεδειγμένα στο υψηλότερο επίπεδο ο Σβι όχι . Ο Φουρνιε είναι πλάγιος δηλαδή 2/3 έτσι εχει παίξει στο nba 12 χρόνια δε νομίζω να έχει πρόβλημα στην Ευρώπη , είναι 2 μέτρα ίσως και λίγο παραπάνω όποτε με ποσα τριάρια στην Ευρωλίγκα να έχει πρόβλημα στην άμυνα 2,3,4 θα είναι και ο Παπανικολάου στην ομάδα δε φεύγει .
Άρα ο Φουρνιε σου δίνει σκορ με όλους τους τρόπους , ηγέτη στο παρκέ και άμυνα απέναντι στο 90% των τριαριών στη λίγκα και εχεις τη δυνατότητα να παίξεις με αυτόν τον Παπ και τον Βεζενκοφ όταν θα θες πολλές προσωπικότητες στο παρκέ . Το μόνο πλεονέκτημα που έχει φαινομενικά ο Σβι είναι η άμυνα .
Αυτό που συμφωνούμε όλοι ότι λείπει όμως περισσότερο είναι ο ηγέτης ! Αν το βάλεις κάτω μαζί με το ότι είναι και καλύτερος παίχτης γενικότερα καταλαβαίνεις ποιο είναι κ το καλύτερο φιτ.
2
2

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το πρόβλημα της ομάδα εφέτος ήταν ότι δεν είχαμε έναν ηγέτη που θα βγει μπροστά, θα αναγκάσει την αντίπαλη άμυνα να προσαρμοστεί πάνω του, που θα κάνει την διαφορά στην τελική ανάλυση….οι κινήσεις που κάναμε μέχρι τώρα στα guards δείχνουν ότι το πρόβλημα δεν λύθηκε, αναβαθμιστήκαμε μεν αλλά το θέμα ηγέτη συνεχίζει να υπάρχει, ας ελπίσουμε να έρθει ο Φουρνιε αλλά και ο Βεζενκοφ, ναι εκεί θα βγάλω το καπέλο στους Αφους και θα πω ναι είμαστε έτοιμοι για μεγάλα πράγματα, αν δεν έρθει κάποιος ηγέτης, το λέω από τώρα του χρόνου πάλι θα ψάχνουμε να δούμε ποιος φταίει.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 10:42 pmΟ Βιλντοζα με το Ντορσει δεν ταιριάζουν καθόλου μαζί , γιατί είναι κακοί αμυντικοί και οι δυο όποτε αν δεν μπορείς να βάλεις καθόλου πίεση στους αντιπάλους χειριστές όσο καλοί αμυντικοί να είναι άλλοι 3 δυσκολεύει πολύ η κατασταση , με λίγα λόγια αν παίξουν αυτοί μαζί 2 θα βάζουμε μπροστά 3 θα τρώμε πίσω . Το πιο λειτουργικό θα είναι το Γουακαπ , Βιλντοζα και δευτερευόντως το Γκος Βικντοζα .JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 10:01 pm
Ανέλυσα εκτενώς γιατί διαφωνώ με αυτή τη σκέψη, αλλά αν το θες τόσο πολύ μπορώ να σου πατήσω like, δεν έχω θέμα.
ΥΓ. Ο Έντι Τζόνσον έχει μια μπασκετική ανάλυση από καποιον επαγγελματία που να αναφέρει ότι ο Fournier έχει ικανό μέγεθος και αμυντικές ικανότητες για τη θέση "3" ? Εγώ προσωπικά διαφωνώ σε αυτο. Ο Fournier είναι καλύτερος παιχτης, ο Mykhailiuk είναι καλύτερο fit για αυτο που χρειάζεστε. Ανάλογα με το κριτήριο του ο καθένας διαλέγει τον παιχτη που του κάνει.
Για το ποιος από Φουρνιε και Σβι είναι καλύτερο φιτ για τον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρα ο Φουρνιε . Πρώτα από όλα έχει ηγετικά χαρακτηριστικά αποδεδειγμένα στο υψηλότερο επίπεδο ο Σβι όχι . Ο Φουρνιε είναι πλάγιος δηλαδή 2/3 έτσι εχει παίξει στο nba 12 χρόνια δε νομίζω να έχει πρόβλημα στην Ευρώπη , είναι 2 μέτρα ίσως και λίγο παραπάνω όποτε με ποσα τριάρια στην Ευρωλίγκα να έχει πρόβλημα στην άμυνα 2,3,4 θα είναι και ο Παπανικολάου στην ομάδα δε φεύγει .
Άρα ο Φουρνιε σου δίνει σκορ με όλους τους τρόπους , ηγέτη στο παρκέ και άμυνα απέναντι στο 90% των τριαριών στη λίγκα και εχεις τη δυνατότητα να παίξεις με αυτόν τον Παπ και τον Βεζενκοφ όταν θα θες πολλές προσωπικότητες στο παρκέ . Το μόνο πλεονέκτημα που έχει φαινομενικά ο Σβι είναι η άμυνα .
Αυτό που συμφωνούμε όλοι ότι λείπει όμως περισσότερο είναι ο ηγέτης ! Αν το βάλεις κάτω μαζί με το ότι είναι και καλύτερος παίχτης γενικότερα καταλαβαίνεις ποιο είναι κ το καλύτερο φιτ.
2
2

-
- Reactions: 245
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άρα συμφωνούμε ότι χρειαζόμαστε το Φουρνιε ή κάποιον με αυτά τα χαρακτηριστικά και όχι τον Σβι.karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 10:53 pmΤο πρόβλημα της ομάδα εφέτος ήταν ότι δεν είχαμε έναν ηγέτη που θα βγει μπροστά, θα αναγκάσει την αντίπαλη άμυνα να προσαρμοστεί πάνω του, που θα κάνει την διαφορά στην τελική ανάλυση….οι κινήσεις που κάναμε μέχρι τώρα στα guards δείχνουν ότι το πρόβλημα δεν λύθηκε, αναβαθμιστήκαμε μεν αλλά το θέμα ηγέτη συνεχίζει να υπάρχει, ας ελπίσουμε να έρθει ο Φουρνιε αλλά και ο Βεζενκοφ, ναι εκεί θα βγάλω το καπέλο στους Αφους και θα πω ναι είμαστε έτοιμοι για μεγάλα πράγματα, αν δεν έρθει κάποιος ηγέτης, το λέω από τώρα του χρόνου πάλι θα ψάχνουμε να δούμε ποιος φταίει.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 10:42 pm
Ο Βιλντοζα με το Ντορσει δεν ταιριάζουν καθόλου μαζί , γιατί είναι κακοί αμυντικοί και οι δυο όποτε αν δεν μπορείς να βάλεις καθόλου πίεση στους αντιπάλους χειριστές όσο καλοί αμυντικοί να είναι άλλοι 3 δυσκολεύει πολύ η κατασταση , με λίγα λόγια αν παίξουν αυτοί μαζί 2 θα βάζουμε μπροστά 3 θα τρώμε πίσω . Το πιο λειτουργικό θα είναι το Γουακαπ , Βιλντοζα και δευτερευόντως το Γκος Βικντοζα .
0
- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μόλις διάβασα κι εγώ το εν λόγω άρθρο και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είτε θα έρθει ο Σάσα (λογικά θα ξέρουμε αύριο - μεθαύριο) είτε αν δεν έρθει ο Σάσα θα έρθει σίγουρα μεγάλος παίκτης στο 2/3. Δεν ξέρω τι θα γίνει με αποδεσμεύσεις σε οποιαδήποτε περίπτωση αλλά δεν μπορεί να το λένε ΟΛΟΙ οι ρεπόρτερς σε ΟΛΑ τα άρθρα και τελικά να κάνει πάλι τα δικά της η διοίκηση και να μείνει στον Βιλντόζα. Θα πέσει η γιουχα σύννεφο. Επίσης τόσο η λογική, όσο και η διαίσθηση μου από τα γραφόμενα, λέει ότι δε θα έρθουν και ο Σάσα και το 2/3αρι. Ένα από τα δύο θα συμβεί. Μακάρι να μας εκπλήξουν όλους, να τιναξουν την μπάνκα στον αέρα και να έρθουν και οι δύο αλλά το θεωρώ απίθανο.karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 10:34 pm
Και κάτι σωστό που διάβασα σε άρθρο στο sporfmμετά και την προσθήκη του Βιλντοζα.
¨¨Ούτε η προσθήκη του Βιλντόσα, όπως κι αυτή του Ντόρσεϊ νωρίτερα, δεν μοιάζει να λύνει το βασικό πρόβλημα στη στελέχωση του Ολυμπιακού. Αυτό της παρουσίας ενός παίκτη που θα υποχρεώνει όλη την αντίπαλη άμυνα να προσαρμοστεί πάνω του, που θα είναι ξεκάθαρα το σημείο αναφοράς στην επίθεση και θα παίρνει επ’ ώμου όλες τις κρίσιμες αποφάσεις. Τον ρόλο αυτό μπορεί σε κάποιον βαθμό να επιτελέσει ο Βεζένκοφ, εφόσον αποκτηθεί, αν και ο Σάσα διακρίνεται περισσότερο στο παιχνίδι μακριά από την μπάλα και αποτελεί συνήθως την κατάληξη της επίθεσης και όχι την αφετηρία της¨¨¨
1
1

Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εννοείται ότι συμφωνώ, αυτή την στιγμή δεν έχουμε ανάγκη απο άλλους παίκτες ρολιστες ή να κλείσουμε τρύπες, μας λείπουν 1-2 ηγέτες, Φουρνιε και Βεζενκοφ είναι οι λύσεις ξεκάθαρα…στην χειρότερη ας πάρουμε τον Φουρνιε, ποιος Σβι τώρα ούτε καν, ούτε πέρυσι δεν τον θέλαμε ουσιαστικά…Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 10:55 pmΆρα συμφωνούμε ότι χρειαζόμαστε το Φουρνιε ή κάποιον με αυτά τα χαρακτηριστικά και όχι τον Σβι.karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 10:53 pm
Το πρόβλημα της ομάδα εφέτος ήταν ότι δεν είχαμε έναν ηγέτη που θα βγει μπροστά, θα αναγκάσει την αντίπαλη άμυνα να προσαρμοστεί πάνω του, που θα κάνει την διαφορά στην τελική ανάλυση….οι κινήσεις που κάναμε μέχρι τώρα στα guards δείχνουν ότι το πρόβλημα δεν λύθηκε, αναβαθμιστήκαμε μεν αλλά το θέμα ηγέτη συνεχίζει να υπάρχει, ας ελπίσουμε να έρθει ο Φουρνιε αλλά και ο Βεζενκοφ, ναι εκεί θα βγάλω το καπέλο στους Αφους και θα πω ναι είμαστε έτοιμοι για μεγάλα πράγματα, αν δεν έρθει κάποιος ηγέτης, το λέω από τώρα του χρόνου πάλι θα ψάχνουμε να δούμε ποιος φταίει.
1
1

-
- Reactions: 1211
- Προειδοποιήσεις:
2
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 950
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Τον Μητρου Λονγκ πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί τον κρατάτε. Ο λαρεντζακης έχει δώσει πράγματα. Έχει πάρει παιχνίδια. Ο Λονγκ δεν είναι επιπέδου Ευρωλίγκας.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 11:15 pmη προσθήκη βιλντόζα σημαίνει οτι για την ευρωπη κυριως παραγκωνίζεται ένας εκ των λαρεντζακη ή μήτρουλονγκ
1
1

- montechristo
- Reactions: 1665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όλα όσα γράφεις επιβεβαιώνουν αυτό που είπα: η γκρίνια για την γκρίνια.karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 10:34 pmΠοια γκρίνια για την γκρίνια φιλε μου, ναι γκρινιάζουμε γιατί μοιραζουμε το budget σε ένα σκασμό παίκτες που τελικά κανείς δεν κάνει την διαφορά..έχουμε μαζέψει 8-9 μέτριους παίκτες στα Guards…καλύτερα θα ήταν να τα σκαγαμε να παίρναμε π.χ. Τον James….το εγραψα και πριν η ποιοτητα είναι πάντα καλύτερη από την ποσότητα…
Και διαφωνώ ότι τους χρειάζεσαι για την Α1….και τώρα στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, που δεν είχαμε και τον Ντορσευ που έχει Ελληνικό διαβατήριο, ποσό μας χρειάστηκαν ο Λονγκ αλλά και ο Λαρε;;; Σχεδόν καθόλου….ε σκέψου του χρόνου που θα έχουμε Ντορσευ και ίσως και Βεζενκοφ…
Επίσης έχω μάθει στην ζωή μου ότι η φτήνια τρώει τον παρά….καλυτερα να πάρεις 1-2 κορυφαίους παίκτες και ας είναι ακριβοί, παρά να γεμίζεις το ρόστερ με μέτριο καλούς παίκτες…
1. Όσα έγραψα απαντούσαν στην άποψή σου ότι δεν χρειάζεται να πληρώνουμε Λάρε και Μήτρου. Σε αυτό σου απάντησα. Αλλά τώρα μου το γυρνάς αλλού...
2. Σχετικά με τους 8-9 μέτριους παίκτες στα γκαρντ, που κανένας δεν κάνει τη διαφορά. Σοβαρά τώρα; Πρώτα-πρώτα ακόμα δεν έχει κλείσει το ρόστερ. Έπειτα, έχουμε Γουόκαπ (ψηφισμένο καλύτερο αμυντικό της ευρωλίγκας πέρυσι), Γκος (δεν τον λες μέτριο), Βιλντόσα (πρόπερσι μαλώναμε εδώ μέσα αν είναι καλύτερος αυτός ή ο Καμπάτσο), Έβανς (που στα καλά του μπορεί να βγει mvp στην ευρωλίγκα), και ακόμα Μήτρου, Λάρε, Μακίσικ (που σου προσφέρουν λύσεις και δεν θα σε προδώσουν ποτέ). Γράφεις να παίρναμε π.χ. τον Τζέιμς. Ε, πήραμε τον Έβανς που είναι καλύτερη περίπτωση και θα τον έχουμε από Γενάρη.
3. Στην Α1 και στα ντέρμπι με ΠΑΟ μπορείς να κατεβάζεις μόνο 6 ξένους. Οι άλλοι 6 θα είναι Έλληνες. Αν θεωρείς καλύτερο να μην είχαμε Λάρε, Μήτρου, Λούντζη και να είχαμε άλλους φτηνότερους Έλληνες, πάω πάσο. Αυτό το λίγο που χρειάστηκε να παίξουν στα παιχνίδια με τον ΠΑΟ ο Λάρε και ο Μήτρου, θα ήταν καλύτερο να έπαιζαν ο Χ και ο Ψ;
4. Κάτσε πρώτα να κλείσει το ρόστερ και μετά συζητάμε για το αν έχουμε 1-2 κορυφαίους. Ο Έβανς ήδη ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Ο Σάσα το ίδιο. Ο Φουρνιέ μάλλον το ίδιο. Περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.
5. Αυτό με τον παίκτη που θα υποχρεώνει όλη την αντίπαλη άμυνα να προσαρμόζεται επάνω του κλπ. κλπ., τα θεωρώ μπαρμπούτσαλα. Πόσες φορές δεν έχουμε αντιμετωπίσει υπερπαίκτες και λέμε ότι από έναν παίκτη δεν χάνουμε; Πρόπερσι είχαμε τον Σλούκα, που τώρα όλοι τον θεωρείτε σούπερ ηγέτη που οδήγησε τον ΠΑΟ κλπ. Θυμάσαι, μήπως, τι πατάτες έκανε στο τέλος του κρίσιμου αγώνα; Η παρουσία ενός τέτοιου παίκτη δεν σημαίνει τόσα πολλά, όσα φανταζόμαστε. Αν πάρουμε Σάσα, οι αντίπαλες άμυνες θα προσαρμόζονται πάνω του (όπως έκαναν φέτος με τον Πήτερς και Κάνααν) και θα ανοίγουν δρόμοι. Ο Βιλντόσα έχει πλούσιο ρεπερτόριο που μπορεί να χαλάσει οποιαδήποτε άμυνα. Το ίδιο και ο Φουρνιέ (αν έχει όρεξη για μπάσκετ).
5
5

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Τρί Ιούλ 02, 2024 11:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1457
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1. Αυτό που μας έλειψε πέρυσι και είχαμε προπερσι ήταν το ότι στα κλειστά ματς που κρίνονταν στο σουτ / πόντο , πέρυσι κερδίσαμε ελάχιστα
Αυτό πρέπει να αλλάξει και όχι , δεν ήταν τα άστρα ο λόγος
Αν αλλάξει με Ντόρσεϊ Βιλντοζα , οκ θα ξενερώσω που δεν θα δω τους παίκτες που μου "ντοπαραν" την ψυχολογία ( έλλειψη άλλης λέξης από σεβασμό στον χώρο ) , αλλά we'll be fine
2. Αυτό που μας έλειψε στα 3 σερί Φ4 ήταν η αυτοπεποίθηση ότι εμείς είμαστε οι καλύτεροι και εμείς θα το πάρουμε . Αυτό που έχω χαρακτηρίσει πολλάκις ως ηττοπάθεια. Αυτό που στέρησε την κούπα στο Κάουνας και που τους έκανε να τα παρατήσουν στο 5λεπτο στο Βερολίνο
Πρέπει να αλλάξει. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει με Ντόρσεϊ Βιλντοζα , ακόμα και με Σάσα προπερσι συνέβη
Αλλά αυτό είναι εκτίμηση, στηρίζεται στο τι έχω δει στο παρελθόν. Σε αυτό καθρέπτης θα είναι το γήπεδο
Για το συγκεκριμένο πάντως , εγώ ψηφίζω Φουρνιε. Πάντα στα κρίσιμα έψαχναν τον Σλουκα. Με Φουρνιε θα έχουμε αυτόν που "ψάχνουν" αυτοί που " δεν μπορούν" . Και έχουμε τέτοιους
Θέλουμε 37-38 λεπτά μπάσκετ Μπαρτζώκα και ένα διλεπτο μπάσκετ προσωπικότητας, όταν και αν χρειαστεί. Πιστεύω ο Φουρνιέ είναι τέτοιος παίκτης, καθώς δεν πιστεύω ότι θα είναι 40 λεπτά το "εγώ" του αλλά μπορεί να εξυπηρετήσει μπάσκετ Μπαρτζώκα και να βγει και στο ματς που θα κρίνεται στο σουτ
Άποψη μου
Αν αλλάξει με Ντόρσεϊ Βιλντοζα , οκ θα ξενερώσω που δεν θα δω τους παίκτες που μου "ντοπαραν" την ψυχολογία ( έλλειψη άλλης λέξης από σεβασμό στον χώρο ) , αλλά we'll be fine
2. Αυτό που μας έλειψε στα 3 σερί Φ4 ήταν η αυτοπεποίθηση ότι εμείς είμαστε οι καλύτεροι και εμείς θα το πάρουμε . Αυτό που έχω χαρακτηρίσει πολλάκις ως ηττοπάθεια. Αυτό που στέρησε την κούπα στο Κάουνας και που τους έκανε να τα παρατήσουν στο 5λεπτο στο Βερολίνο
Πρέπει να αλλάξει. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει με Ντόρσεϊ Βιλντοζα , ακόμα και με Σάσα προπερσι συνέβη
Αλλά αυτό είναι εκτίμηση, στηρίζεται στο τι έχω δει στο παρελθόν. Σε αυτό καθρέπτης θα είναι το γήπεδο
Για το συγκεκριμένο πάντως , εγώ ψηφίζω Φουρνιε. Πάντα στα κρίσιμα έψαχναν τον Σλουκα. Με Φουρνιε θα έχουμε αυτόν που "ψάχνουν" αυτοί που " δεν μπορούν" . Και έχουμε τέτοιους
Θέλουμε 37-38 λεπτά μπάσκετ Μπαρτζώκα και ένα διλεπτο μπάσκετ προσωπικότητας, όταν και αν χρειαστεί. Πιστεύω ο Φουρνιέ είναι τέτοιος παίκτης, καθώς δεν πιστεύω ότι θα είναι 40 λεπτά το "εγώ" του αλλά μπορεί να εξυπηρετήσει μπάσκετ Μπαρτζώκα και να βγει και στο ματς που θα κρίνεται στο σουτ
Άποψη μου
4
4

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- kite26
- Reactions: 1033
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- coach blue
- Reactions: 1050
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε αυτες τις στιγμες παιζει ρολο το περιβοητο μπατζετCoach Periklis έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 11:42 pm1. Αυτό που μας έλειψε πέρυσι και είχαμε προπερσι ήταν το ότι στα κλειστά ματς που κρίνονταν στο σουτ / πόντο , πέρυσι κερδίσαμε ελάχιστα
Θέλουμε 37-38 λεπτά μπάσκετ Μπαρτζώκα και ένα διλεπτο μπάσκετ προσωπικότητας
Άποψη μου

Σε αυτες τις στιγμες ο μεγαλος παικτης θα παρει ενα σουτ το οποιο εχει κανει χιλιαδες φορες στην προπονηση και καποιοι θα το θεωρησουν τυχερο .
Σε αυτες τις στιγμες γινεται αποσβεση των συμβολαιων ...η και οχι

1
1