Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- montechristo
- Reactions: 1665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
1
1

- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα. Εγώ θα ήθελα να μείνει ο Πετρούσεφ αντί του Πίτερς. Και μια ένσταση ακόμα είναι ότι όταν με το καλό επιστρέψει υγιής (ελπίζουμε) ο Έβανς το ρόστερ θα μετράει αισίως 15 παίκτες. Που σημαίνει ότι θα πρέπει (αν είναι όλοι υγιείς) να μένουν μόνιμα 3 εκτός. Προσέξτε, εκτός αποστολής. Όχι να συμπληρώνουν 12αδα και να είναι DNP. Δεν ξέρω κατά πόσο και ποιοί θα το δεχτούν αδιαμαρτύρητα αυτό. Ένας ο Ναζ. Δεύτερος ο Σακ; Άντε να το δεχτώ, αν και δεν είμαι σίγουρος. Τρίτος; Ο Λάρυ;; Κάτι μου λέει ότι θα πέσει πολλή γκρίνια.AlexD έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 3:58 pmΚαλά ναι δεν ξέρουμε κιόλας αν έχουν στο μυαλό τους να φύγει κάποιος γιατί δεν θα το έλεγαν από τώρα. Έχει σημασία ότι πέρα από όλα τα άλλα έχει και διαβατήριο ο Σάσα. Αν τελικά έρθει και ως συνέπεια αυτού φύγει ένας εκ των Πετρούσεφ/Πίτερς πχ απλά έχεις έναν λιγότερο ξένο.
Γουόκαπ, Γκος, Ναζ.......... Έβανς
Ντόρσεϊ, Βιλντοζα, Μακκισικ, Λαρε
Τριάρι, Παπ
Βεζε, Πίτερς
Μιλου, Φαλ, Ράιτ
Αυτό ας πούμε έχει 8 ξένους (όσους θέλουμε) και αν γυρίσει ο Έβανς δυνατά λίγο πιο νωρίς, είτε θα μπει στην θέση όποιου είναι τραυματίας είτε θα έχεις να αποφασίσεις ποιον αφήνεις εκτός.
14 παίχτες που όταν είναι όλοι καλάθα έχεις να αφήσεις έξω 2. Προφανώς τον Ναζ και άλλον έναν. Στην Α1 όμως οι Ναζ/Λάρε θα είναι σίγουρα 11/12 στο ροτεισιο.
Αυτή είναι η συνθήκη του 6+2 σε τεράστιες μπακ του μπακ χρονιές. Έχεις 2 διαβατήρια που τα θέλεις ενεργά στο ροτεισιο αλλά στην Ευρωλίγκα όσο δεν υπάρχουν καθόλου τραυματισμοί θα είναι 12-14 παίχτες στο ροτεισιο.
Με ένα τέτοιο ροστερ κάνεις συντήρηση στους Γουόκαπ/Παπ/δίδυμους πύργους και έχεις πάντα επιλογές για να μην πιέσεις έναν εκ των Γκος/Βιλντοζα σε συνεχόμενα ματς.
Και φυσικά είμαι υπέρ να έρθει παικταρας στο 3. Το έχω πει ήδη σε πολλά ποστ. Για μένα μεγαλύτερη προτεραιότητα από τον Σάσα. Αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνουν και περαιτέρω αποδεσμεύσεις.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mathematician92 την Τετ Ιούλ 03, 2024 4:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Μόλις περιέγραψες όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας. 5 καλούς (ανάλογα το επίπεδό της) και 2-3 ρολίστες στην περιφέρεια. Το αν είναι ομάδα πρωταθλητισμού ή πλέι οφς παίζεται από το ποσο καλοί είναι αυτοί οι 5…Eddie Jonson 7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 3:28 pmΆρα στην κυριολεξία έχεις 5 ΚΑΛΟΥΣ παίκτες για 3 θέσεις (1-3)……..
Αν τώρα εμείς πιστεύουμε ότι θα αποκτηθεί ακόμα ένας παικταράς με αμύθητα ποσά, ποιος είμαι εγώ να το χαλάσω..; Άλλωστε κι εγώ γουστάρω μια μεγάλη κίνηση μετά από τόσα χρόνια.
0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- montechristo
- Reactions: 1665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Κάτω τα χέρια απ' τον Παπ.
Κανένας χρόνος δεν μίλησε πέρυσι. Ίσα-ίσα που πέρυσι ο Παπ ήταν σούπερ κι έκανε μιά από τις καλύτερές του χρονιές (αν όχι την καλύτερη).
Βέβαια, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι χρειαζόμαστε επειγόντως πρώτο καλό 3αρι και ο Παπ να περάσει σιγά-σιγά σε δεύτερη μοίρα για να παίξει τα τελευταία χρόνια του δίχως άγχος, προσφέροντας όσα μπορεί (που είναι πολλά ακόμα).
3
3

- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γι'αυτό νομίζω μαγκωσαμε όλοι προχθές με τον Βιλντόζα. Γιατί είχαμε στο μυαλό μας άλλη μια προσθήκη στην περιφέρεια, τον Φουρνιέ ή έναν τέτοιου επιπέδου παίκτη. Συμφωνώ ότι ήδη αριθμητικά είναι οκ η ομάδα. Απλά πάλι λείπει η προσωπικότητα στα γκαρντ (1/2/3) και πάλι είναι γυμνή η θέση 3!! Δε μπορώ να φανταστώ να πάμε του χρόνου πάλι με Παπ/MacKissik και ολίγον από κόμπραSharp Shooter έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 4:09 pmΜόλις περιέγραψες όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας. 5 καλούς (ανάλογα το επίπεδό της) και 2-3 ρολίστες στην περιφέρεια. Το αν είναι ομάδα πρωταθλητισμού ή πλέι οφς παίζεται από το ποσο καλοί είναι αυτοί οι 5…Eddie Jonson 7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 3:28 pmΆρα στην κυριολεξία έχεις 5 ΚΑΛΟΥΣ παίκτες για 3 θέσεις (1-3)……..
Αν τώρα εμείς πιστεύουμε ότι θα αποκτηθεί ακόμα ένας παικταράς με αμύθητα ποσά, ποιος είμαι εγώ να το χαλάσω..; Άλλωστε κι εγώ γουστάρω μια μεγάλη κίνηση μετά από τόσα χρόνια.
2
2

Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

Sharp Shooter έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 4:09 pmΜόλις περιέγραψες όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας. 5 καλούς (ανάλογα το επίπεδό της) και 2-3 ρολίστες στην περιφέρεια. Το αν είναι ομάδα πρωταθλητισμού ή πλέι οφς παίζεται από το ποσο καλοί είναι αυτοί οι 5…Eddie Jonson 7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 3:28 pmΆρα στην κυριολεξία έχεις 5 ΚΑΛΟΥΣ παίκτες για 3 θέσεις (1-3)……..
Διαφωνώ…….η ομάδα πρωταθλητισμού από ομάδα πλέι οφ, ξεχωρίζει από την ύπαρξη ηγέτη αλλά και την ποιότητα του 7ου, 8ου, 9ου παίκτη !!! Κανόνας στο σύγχρονο μπάσκετ!! Όταν είχες ηγέτη και καλούς «δεύτερους» το σήκωσες……….βλέπε Σπαν- αλλά και Άντιτς - Περπέρογλου-Σλούκα ως δεύτερους.Sharp Shooter έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 4:09 pmΜόλις περιέγραψες όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας. 5 καλούς (ανάλογα το επίπεδό της) και 2-3 ρολίστες στην περιφέρεια. Το αν είναι ομάδα πρωταθλητισμού ή πλέι οφς παίζεται από το ποσο καλοί είναι αυτοί οι 5…Eddie Jonson 7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 3:28 pmΆρα στην κυριολεξία έχεις 5 ΚΑΛΟΥΣ παίκτες για 3 θέσεις (1-3)……..
Όταν πήγαινες χωρίς ηγέτη αλλά με καλούς παίκτες , αλλά με δεύτερους τον τίμιο Λάρυ και τους λοιπούς φιλότιμους, ξέρεις τι γίνεται……..
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Αντικειμενικά και ενώ καταλαβαίνω τους συναισθηματικούς σας δεσμούς με τον Βεζενκοφ, δεν πιστεύω ότι πρέπει να τον αποκτήσετε. Θα χαλάσατε το ρόστερ σας! Ο παίχτης που σας χρειάζεται και δένει όλη την περιφέρεια είναι ο Φουρνιε!
Τα ίδια γράφω και στους συνοπαδους μας που έχουν συναισθηματικούς δεσμούς με τον Παπαγιαννη! Δεν πιστεύω ότι ταιριάζει με την ομάδα, όσο και αν τον θέλουν κάποιοι! Ο παίχτης που μας ταιριάζει είναι ο Βεζενκοφ!
Τα ίδια γράφω και στους συνοπαδους μας που έχουν συναισθηματικούς δεσμούς με τον Παπαγιαννη! Δεν πιστεύω ότι ταιριάζει με την ομάδα, όσο και αν τον θέλουν κάποιοι! Ο παίχτης που μας ταιριάζει είναι ο Βεζενκοφ!
1
1

Δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρουμε βιλντοζα καλός παίκτης αλλά επιρρεπείς σε τραυματισμούς και Έβανς που δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσει και σε τι κατάσταση.. Δεν μου πολύ αρέσει ο φετινός σχεδιασμός μέχρι τώρα
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... oy-ntorsei
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού πέρυσι ήταν πως του έλειψε ο παίκτης που θα αποφάσιζε στο τέλος. Αλλοτε σωστά και άλλοτε λάθος, αλλά θα αποφάσιζε. Του έλειψε ο παίκτης που θα έπαιρνε την μπάλα στο τελευταίο δίλεπτο και θα εκτελούσε επίθεση ενώ όλοι θα του έδιναν περισσότερες πιθανότητες να σκοράρει από το να αστοχήσει.
Για μένα και μακάρι να βγω ψεύτης, ούτε ο Βιλντόζα ούτε ο Ντόρσεϊ είναι τέτοιοι παίκτες. Έρχονται να προστεθούν δίπλα σε περιφερειακούς που κάνουν πολλά «λίγο από όλα» όπως ο Γουόκαπ και ο Γκος και ελάχιστα άριστα (εξαίρεση η άμυνα του Γουόκαπ που είναι μόνιμα στο ανώτατο επίπεδο).
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού πέρυσι ήταν πως του έλειψε ο παίκτης που θα αποφάσιζε στο τέλος. Αλλοτε σωστά και άλλοτε λάθος, αλλά θα αποφάσιζε. Του έλειψε ο παίκτης που θα έπαιρνε την μπάλα στο τελευταίο δίλεπτο και θα εκτελούσε επίθεση ενώ όλοι θα του έδιναν περισσότερες πιθανότητες να σκοράρει από το να αστοχήσει.
Για μένα και μακάρι να βγω ψεύτης, ούτε ο Βιλντόζα ούτε ο Ντόρσεϊ είναι τέτοιοι παίκτες. Έρχονται να προστεθούν δίπλα σε περιφερειακούς που κάνουν πολλά «λίγο από όλα» όπως ο Γουόκαπ και ο Γκος και ελάχιστα άριστα (εξαίρεση η άμυνα του Γουόκαπ που είναι μόνιμα στο ανώτατο επίπεδο).
0
- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ δεν θα τολμούσα να σταθώ μπροστά στον Μπι και να του βγάλω 12αδα χωρίς τον Λάρι the Legend του Αιγάλεω City και χωρίς τον Μακίσικ που γύρισε από το καλοκαίρι σαν τον Ραμπεσαντρατανά και παρόλα αυτά τον κράτησε στο ρόστερ.
Και μάλλον δεν θα τον πείσει και κανένας να κάνει στην άκρη εντελώς αυτούς τους δυο. Αν τώρα έχει αποφασίσει αυτός και οι αφοί να έχουμε για 14ο παίκτη τον Λάρι των 500Κ ή και παραπάνω και τον Μακίσικ για 15ο για να κάνουν τα ρεπά των άλλων στην Α1, μάλλον θα είναι κάτι πρωτόγνωρο.
2
1
1

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι αν πάνε όλα καλά και φτάσουμε στην τελική ευθεία να είναι καλά και οι 3+2 5 (Γκος/Έβανς/Βιλντόζα και Γουόκαπ/Ντόρσεϊ) και γενικά όλοι, μοιραία στην Ευρωλίγκα θα είναι εκτός οι Ναζ/Μακκισικ και ένας εκ των Λαρε/Ράιτ, ανάλογα σε τι κατάσταση είναι οι υπόλοιποι και αν έχει μείνει ο Πετρούσεφ ή ο Πίτερς. Για το οποίο προσωπικά προτιμώ να μείνουν όλοι και να πάει ο Πίτερς στο 3 αλλά είναι όντως λάθος και κυρίως δεν είναι στο χέρι μας.Mathematician92 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 4:09 pmΣυμφωνώ σχεδόν σε όλα. Εγώ θα ήθελα να μείνει ο Πετρούσεφ αντί του Πίτερς. Και μια ένσταση ακόμα είναι ότι όταν με το καλό επιστρέψει υγιής (ελπίζουμε) ο Έβανς το ρόστερ θα μετράει αισίως 15 παίκτες. Που σημαίνει ότι θα πρέπει (αν είναι όλοι υγιείς) να μένουν μόνιμα 3 εκτός. Προσέξτε, εκτός αποστολής. Όχι να συμπληρώνουν 12αδα και να είναι DNP. Δεν ξέρω κατά πόσο και ποιοί θα το δεχτούν αδιαμαρτύρητα αυτό. Ένας ο Ναζ. Δεύτερος ο Σακ; Άντε να το δεχτώ, αν και δεν είμαι σίγουρος. Τρίτος; Ο Λάρυ;; Κάτι μου λέει ότι θα πέσει πολλή γκρίνια.AlexD έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 3:58 pmΚαλά ναι δεν ξέρουμε κιόλας αν έχουν στο μυαλό τους να φύγει κάποιος γιατί δεν θα το έλεγαν από τώρα. Έχει σημασία ότι πέρα από όλα τα άλλα έχει και διαβατήριο ο Σάσα. Αν τελικά έρθει και ως συνέπεια αυτού φύγει ένας εκ των Πετρούσεφ/Πίτερς πχ απλά έχεις έναν λιγότερο ξένο.
Γουόκαπ, Γκος, Ναζ.......... Έβανς
Ντόρσεϊ, Βιλντοζα, Μακκισικ, Λαρε
Τριάρι, Παπ
Βεζε, Πίτερς
Μιλου, Φαλ, Ράιτ
Αυτό ας πούμε έχει 8 ξένους (όσους θέλουμε) και αν γυρίσει ο Έβανς δυνατά λίγο πιο νωρίς, είτε θα μπει στην θέση όποιου είναι τραυματίας είτε θα έχεις να αποφασίσεις ποιον αφήνεις εκτός.
14 παίχτες που όταν είναι όλοι καλάθα έχεις να αφήσεις έξω 2. Προφανώς τον Ναζ και άλλον έναν. Στην Α1 όμως οι Ναζ/Λάρε θα είναι σίγουρα 11/12 στο ροτεισιο.
Αυτή είναι η συνθήκη του 6+2 σε τεράστιες μπακ του μπακ χρονιές. Έχεις 2 διαβατήρια που τα θέλεις ενεργά στο ροτεισιο αλλά στην Ευρωλίγκα όσο δεν υπάρχουν καθόλου τραυματισμοί θα είναι 12-14 παίχτες στο ροτεισιο.
Με ένα τέτοιο ροστερ κάνεις συντήρηση στους Γουόκαπ/Παπ/δίδυμους πύργους και έχεις πάντα επιλογές για να μην πιέσεις έναν εκ των Γκος/Βιλντοζα σε συνεχόμενα ματς.
Και φυσικά είμαι υπέρ να έρθει παικταρας στο 3. Το έχω πει ήδη σε πολλά ποστ. Για μένα μεγαλύτερη προτεραιότητα από τον Σάσα. Αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνουν και περαιτέρω αποδεσμεύσεις.
Κατά πάσα πιθανότητα και ενώ έχει ενδιαφέρον από ερυθρό σίγουρα, ίσως και αλλού, θα πιέσει ο Μισκο να τον αφήσουμε και με τον Μισκο δεν ξέρω αν αξίζει να πατήσεις πόδι ενώ όντως σου χαλάει τον σχεδιασμό να μην πάρεις 3αρι για να πας εκεί τον Αλέκο. Ίσως συμφέρει ένα καλό ντιλ με ερυθρό, καλές σχέσεις με παίχτη και Μισκο, μήπως τους φέρουμε και για το φιλικό με Πρι αντί για Μακάμπι.

Τέλος για τους κοντούς... το πιο πιθανό είναι ένας από την 3αδα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να είναι εκτός ομάδας. Τραυματίες ή με συμβόλαιο να λήγει έτσι και αλλιώς και απόφαση προπονητή εκτός. Να πρέπει να διαλέξει δηλαδή ακόμα και αν δεν διαλέξει η μοίρα για εκείνον.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3980
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
γιαυτο θα γινει ακομα μια τουλαχιστον μεταγραφηtarp7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 4:40 pmΔεν καταλαβαίνω γιατί να πάρουμε βιλντοζα καλός παίκτης αλλά επιρρεπείς σε τραυματισμούς και Έβανς που δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσει και σε τι κατάσταση.. Δεν μου πολύ αρέσει ο φετινός σχεδιασμός μέχρι τώρα
η βεζενκοφ που θα ειναι ο κλατς παιχτης
η φουρνιε η παρομοιο ονομα που θα ειναι εκεινο
0
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
Σε ό,τι αφορά τον Sasha, σήμερις ΚΕΝΤΑΣ.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 3:40 pmo βεζε για τους βουλγαρους ειναι σαν τον γκαλη η τον αντετοκουμπο για να πω πιο συγχρονο παραδειγμα..Τον θελουν στο ΝΒΑ για την προωθηση του αθληματος..
παιρνει κρατικες επιχορηγησεις,βαζουν συνδρομητικες για να δειχνουν τους αγωνες του και τετοια..Ο πατερας του επισης εχει μεγαλη επιροη πανω του..Μην ξεχναμε οτι οι αθλητες ειναι σαν μεγαλα παιδια και επειδη οι γονεις τους εχουν κανει θυσιες για να κανουν καριερα παντα τους ακουνε.
ο σασα εχει αποφασισει να γυρισει αλλα τον πιεζουν ολοι να μην το κανει..οι δικοι μας πηγαν να τους πουν οτι το καλο του σασα ειναι να γυρισει και οτι εδω θα κανει μεγαλα πραγματα,συν να δειξουν οτι ειναι οικογενεια για μας και δεν τον βλεπουν απλα σαν παικτη.
Υ.Γ.
Άιντε κι ένας Ojeleye για να μην γκρινιάζεις!
3
2
1