Jimmer έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2020 3:54 pm
shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2020 3:19 pm
Αμυνα πως θα παιζει του χρονου ο βοβορας??Μονο ο παπι ειναι καλος αμυντικος απολο το ροστερ και ο μητογλου με τον φοστερ που ειναι οκ..Στο 5 ειδικα και ο ογκαστ και
ο παπαγιαννης ειναι τροχονομοι..
Η μπερδευτηκε ο κοουτς οταν ελεγε οτι θελει να κανει αθλητικη ομαδα να παλευει καθε φαση
η τελικα του φερνουν αλλους παικτες απο αυτους που ζητησε.
Ο Παπαγιάννης έχει τα προσόντα να γίνει
τρομερός αμυντικός ,μην ξεχνάμε την ηλικία του και κυρίως τ
ο πόσα κιλά έχει χάσει .Περιμένουμε τεράστιο step up φέτος.
Ο Όγκαστ όντως αμυντικά έχει θέμα ,κυρίως επειδή έχει μικρά χέρια ,αλλά επιθετικά δίνει πράγματα που λίγοι σέντερ μπορούν να δώσουν ,όπως το drive .Θα βάλει περισσότερους από όσους θα φάει ; Χλωμό ,αλλά να 'χαμε να λέγαμε .
Ο Μήτογλου επίσης είναι αξιοπρεπής αμυντικός και ίσως ο καλύτερος ριμπάουντερ που έχουμε και αυτός πολύ μικρός ακόμα ,και εδώ περιμένουμε step up.
O Παπι είναι all rounder και στα γκαρντ ,για τον Φόστερ δεν μπορώ να έχω άποψη ,ο Νέντο ήταν αρκετά explosive παίχτης χωρίς να ξέρω τι απέγινε μετά τον τραυματισμό του.Ο Λαπρο πάντως θα είναι ταφόπλακα ,ειδικά αν μείνει ο Τζίμμερ .
Πατώντας στο τελευταίο σχόλιο ,θα ήθελα να αναλογιστούμε τι ..χαμός θα γινόταν εδώ ,αν ήμασταν ακόμα σε εποχή Δ.Γ. .Χωρίς να τον υπερασπίζομαι ,σε καμία περίπτωση ,αλλά τι θα ακούγαμε πάλι για μεταγραφές Δ.Γ. ,ότι δεν αφήνει τους προπονητές να πάρουν όποιον θέλουν κλπ κλπ.Ξέρω ,ίσως έγιναν κρούσεις σε καλούς παίχτες και δεν μπορούσαμε να τους πάρουμε ΑΛΛΑ δεν μπορώ να δεχτώ ότι δε μπορείς να βρεις έναν αθλητικό παίχτη στοίχημα και καταλήγεις σε Όγκαστ και σε Λαπροβίτολα .Ή ΕΣΤΩ έναν άσσο με τρίποντο ,για να μη χτιστεί και δεύτερο νοσοκομείο μετά απο αυτό που έχτισε ο Νικ 5 χρόνια .