2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

titsokk

a1greece
Reactions: 177
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 16, 2020 7:40 pm

οσα παιδια εχουν προκρινει τη λυση Ουιτινγκτον έχουν πολύ δικιο. Πολυ ωραιος παικτης , χρησιμοποιει και drive αλλα και Post παιχνιδι, γρηγορος, παιζει και στο πεντε, απειλητικος. Πολλη ενεργεια αλλα βλεπει και γηπεδο, πασαρει εξυπνα και γρηγορα.

Κι ο Χαρισον. Ωραια εκτελεση. Πολυ καλος

0
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 16, 2020 8:11 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2020 6:19 pm
ο καλαθης μπροστα στον ροτεν παιζει να ειναι στεφ καρι!! Ωραιος παικτης κατα τα αλλα.. Παντως για μενα ο Παο πρεπει να παρει και παικτες σουτερ,μονο ο νεντοβιτς εχει σταθερα καλο σουτ που δεν ξερουμε αν θα βγαλει παλι τραυματισμους..
Ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση Όγκουστ χρειάζεται περισσότερο από σουτέρ, έναν αμυντικό "σκύλο". Έχει κάνει ξεκάθαρο λάθος με την απόκτηση και Λάπρο και Νέντοβιτς, ο οποίος δεν είναι καθόλου σταθερός σουτέρ. Ποσοστό καριέρας στην Ευρώπη κάπου στο 32%.
Το άλμα/εκρηκτικότητά του στην τελευταία επιστροφή του δεν θύμιζε σε τίποτε τον αίλουρο που έχουμε συνηθίσει και η όλη κατάστασή του μού φέρνει στον νου την περίπτωση Γιουλ όπως λέω εδώ και καιρό. Παρόλα αυτά κι έτσι θα τα κάνει τα μπασίματά του (είναι ακόμα γρήγορος) έχει τελειώματα, ξέρει μπασκετάρα κι έχει τσαγανό και παραστάσεις.
Απλώς ο τωρινός Νεμάνια θυμίζει Νικολάς. :oops:

Εκ των πραγμάτων θελει τύπου Ρότεν (δεν είναι και πολύ σύνηθες αμυντικός καλός να σουτάρει και καλά) εκτός κι αν πάρει τον καλό και μακρύ αμυντικό Γιόβιτς που τα τελευταία 2 χρόνια σουτάρει όλο και καλύτερα. Ή τον Γουέμπερ που στα 2 του περάσματα από Ευρώπη έχει ποσοστό κοντά στο 40%.

ΘΑ συμφωνήσω με Titsok για τον Πόιθρες. Ήρθε τέλη του 19΄ κι έπαιξε ούτε 3μηνο. Τα λέμε από τότε άλλωστε μιας και την είδαμε φέτος τη Γαλατά. Το βασικό 5ρι ήταν ο Όγκουστ με 4αρι τον Γουίτιγκτον.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Πέμ Ιούλ 16, 2020 8:56 pm

ακουσε κανεις τον Κοντο στον sport fm να λεει για Σαντ Ρος ,οτι ο Βοβορας ισως προτιμησει αυτον αντι του Χιλ ? :o

0
Lapro13

senior
Reactions: 248
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιούλ 16, 2020 9:13 pm

Καλως σας βρηκα μαγκες! Εξαιρετικο το φορουμ, το διαβαζω χρονια.

Νομιζετε οτι με την αποδεσμευση Βουγιουκα θα παρουμε και 3ο ψηλο, καποιον ΜΑΠ Αμερικανο φθηνο; Η’ ο Βοβορας υπολογιζει Μπεντιλ/Μητογλου καποια λεπτα εκει;

Μακαρι να ισχυει για Σαντ Ροος, χρειαζομαστε τετοια εργαλεια αλλα το βλεπω δυσκολο να φυγει απο ΤΣΣΚΑ. Ο Θανασης πρεπει να επιστρεψει παντως, την αμυνα του δεν την βρισκεις ευκολα και γεμισαμε σοφτ παιχτες απο Νεντο και Λαπροβιτολα. Περιεργο για Βοβορα, ειχε δειξει με Μπαγερν οταν ηταν προπονητης οτι ηθελε κορμια, ενεργεια, αθλητικοτητα. Παιζαμε με Παπ, Μπεντιλ και Μητογλου!

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Ιούλ 16, 2020 9:14 pm

Lapro13 έγραψε:
Καλως ηλθες !ελπιζω να παει γουρι το ονομα.. :wink:
εγω δηλωνω Λαπροφαν ,αλλα δεν ξερω αν ειμαι πλειοψηφια στο φορουμ :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
Breathl3ss13

Reactions: 1

Πέμ Ιούλ 16, 2020 9:20 pm

Καλησπέρα παίδες κι εγώ νέος εδώ αν και διαβάζω καιρό το φόρουμ. Αποφάσισα λοιπόν να καταθέσω κι εγώ την άποψη μου για το ρόστερ μας. Γενικότερα, δεδομένων και των συνθηκών, είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τις επιλογές παρά τα όποια ρίσκα. Ο Όγκαστ με χάλασε λίγο σαν κίνηση, αλλά η βελτίωση του είναι αισθητή σε όλους τους τομείς, πλην ίσως του πνευματικού μέσα στο παιχνίδι, όπου δείχνει να χάνεται.

Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι βαδίζουμε σε σωστό μονοπάτι με Νέντοβιτς, Φόστερ στο 2, αλλά και Λάπρο στον άσο που είναι μεγάλη μου καψούρα από το Μουντομπάσκετ. Θαρρώ πως με μια μεταγραφή σαν του Σαντ Ρος, μαζί με Ουίτινγκτον στο 4 και έναν δυναμικό μπακ απ άσο 3&D λίγο περισσότερο θα είμαστε σε μια αρκετά καλή φάση με ένα ρόστερ που θα υστερεί πρακτικά στην άμυνα μόνο στο 5. Κι αυτό εφόσον δεν κάνει ένα καλό step up ο Παπαγιάννης, μήπως και καλύψει έστω και λίγο τα κενά μας από... αέρος.

Για μένα με τις τρεις προσθήκες που ανέφερα κι αν δοθεί πίστωση χρόνου και εμπιστοσύνη στον Βόβορα, τον οποίο και θεωρώ εξαιρετικό μπασκετάνθρωπο, η ομάδα μπορεί να δείξει ένα καλό πρόσωπο και γιατί όχι να μας εκπλήξει αρκετά θετικά φέτος.

1
1 Εικόνα
Lapro13

senior
Reactions: 248

Πέμ Ιούλ 16, 2020 9:22 pm

portokalopita13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2020 9:14 pm
Lapro13 έγραψε:
Καλως ηλθες !ελπιζω να παει γουρι το ονομα.. :wink:
εγω δηλωνω Λαπροφαν ,αλλα δεν ξερω αν ειμαι πλειοψηφια στο φορουμ :mrgreen:
Ευχαριστω, αδυναμια μου ο Λαπροβιτολα! Βεβαια σαν κλασσικος Λατινος, η’ θα εγκλιματιστει και θα αποδωσει οπως μπορει η’ θα περασει απαρατηρητος! Ειναι δυσκολοι οι Αργεντινοι σαν χαρακτηρες, αλλα πιστευω να χει κινητρο μετα 1 χρονο παγκο στην Ρεαλ. Μακαρι να μας κανει να ξεχασουμε Ουγκο Σκονοκινι :obey:

Πως το βλεπεις για την θεση 5; Θα μεινουμε με Παπαγιαννη-Ογκαστ η’ θα παρουμε κατι φθηνο ΜΑΠ;

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Πέμ Ιούλ 16, 2020 9:30 pm

Η προσθήκη ΣαντΡος ως μπακαπ 3 νομιζω θα γίνει με σκοπό να καλυφθεί αμυντικα ενα πιθανό διδυμο στον ασο οπως το Λαπροβιτολα-Γουολτερς . Κακα μαντάτα...

Έναν Γιοβιτς θα θελα για ένα δυνατό σερβικο διδυμο αλλα το θεωρω απίθανο να τον αφησουν απτην χιμκι. Παντως αντι για Λαπρο θα προτιμουσα Εννις να πω την αληθεια μου!

ΥΓ. Ποσο χειρότερος αμυντικος πιστεύετε ότι είναι όντως ο Ογκαστ απο τον Μόργκαν πχ που ακούστηκε ως ο μελλοντικός μας σεντερ? Τότε με αυτόν νομίζω όλοι θετικοί ήσασταν..

ΥΓ1. Σύμφωνα με το γκαζετα ο Αιζαια Χικς υπέγραψε σε μια κορεάτικη ομαδα. Ποσο κριμα

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Πέμ Ιούλ 16, 2020 9:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιούλ 16, 2020 9:34 pm

avtokrator13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2020 7:35 pm
ο ποιθρες με τον ογκαστ επαιξαν παιχνιδια μαζι

ο ποιθρες ως 4αρι και ο ογκαστ ως πενταρι
Τα χουμε βάλει τα στατιστικα τωμ πενταδων της Γαλατά και είναι ξεκάθαρο: Ο Όγκαστ ήταν το χωνί της ομάδας, απίστευτη μεταμόρφωση της άμυνας οταν ήταν μέσα, εννοείται προς το χειρότερο. Αμυντικά απλά δε βλέπεται, οριακά χειρότερος του Παπαγιάννη.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Ιούλ 16, 2020 9:40 pm

Κρατάω μικρο καλαθι για Λαπρο.,
Δεν νομιζω οτι οι Ισπανοι θα τον αφησουν ετσι ευκολα,θυμιζω περσι εδωσαν 200Κ buy out,..
Αν στραβωσει κ αυτουνου η υποθεση , τότε τα πραγματα δυσκολευουν πολυ..
Για Saant Ross που γραφτηκε το θεωρω απιθανο , δεν εχει κανεναν λογο ο Ητουδης να τον αφησει ,επισης κ.εκει εδωσαν 500Κ περσι..Ακομα ομως κ να τον αφησει ,δεν ξερω τι λεφτα θα ζητησει ο Κουβανος....νομιζω κακως ασχολουμαστε...

Υ.γ
Με μεγαλη μου χαρα ,σιγοψυθιριζεται παλι το ονομα του Whitigton...Πολυ καψουρα ο εν λογω.,,.

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Πέμ Ιούλ 16, 2020 9:49 pm

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Ιούλ 16, 2020 9:52 pm

αν και δημοσιογραφους..που κανουν ριτουιτ τον Γρηγορη Ψαριανο αδυνατω να τους παρω στα σοβαρα.. :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Ιούλ 16, 2020 9:55 pm

Lapro13 έγραψε:

Πως το βλεπεις για την θεση 5; Θα μεινουμε με Παπαγιαννη-Ογκαστ η’ θα παρουμε κατι φθηνο ΜΑΠ;
με αυτους θα μεινουμε !
προτεινα τον Χικς για να τους συμπληρωνει,αλλα οπως θα ειδες παει να παιξει στην Κορεα :banghead:

0
Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions: 210
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC

Πέμ Ιούλ 16, 2020 10:01 pm

portokalopita13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2020 9:55 pm
Lapro13 έγραψε:

με αυτους θα μεινουμε !
προτεινα τον Χικς για να τους συμπληρωνει,αλλα οπως θα ειδες παει να παιξει στην Κορεα :banghead:
Το κακό είναι ότι δεν τους προτείνεις εκεί που πρέπει :D.

Τώρα που είπες Κορέα, με Ντεσόν Τόμας που κοιτάει προς Φαρ Ηστ έχουμε κανένα νέο? Γιατί καλά τα λέμε εμείς για προσθήκες αλλά αν μας μείνουν Τζιμερ και Ντεσόν, πιάνουν το μισό μπάτζετ φέτος.

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Ιούλ 16, 2020 10:05 pm

Παντως το να φευγεις απο Ευρωπη κ να πηγαινεις Κορεα κατι δειχνει σχετικά με τις προσδοκιες που εχεις κλπ,..

Εγω προκειμενου να χωρεσω κ Malcom Hill k Saant Ross θα πηγαινα σε κατι τετοιο :

1. Lapro Μαντζαρης ,
2.Foster Nedovic , Saant Ross
3. Παπαπετρου ,Hill
4. Bendil ,Μητρογλου Whitigton
5.Παπαγιαννης ,Ογκαστ

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”