Μα εννοείται αυτό! Αυτό ήταν και το point μου στον φίλο air. Ότι δε θα χαρακτήριζα υπερηχητικό τον περσινό ΠΑΟ. Μια πολύ καλή ομάδα που λόγω πολλών παραγόντων κατέκτησε την Ευρωλίγκα. Για παράδειγμα, η μια χρονιά της Εφές που κατέκτησε το τρόπαιο ήταν υπερηχητική για μένα. Όντως σε σειρά 5 αγώνων δε θεωρώ ότι πέρυσι θα κατακτούσε το τρόπαιο ο Παναθηναϊκός. Και σίγουρα στο πέρασμα των χρόνων κάποιες ομάδες (Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ, κτλ) θα είχαν αρκετές περισσότερες κατακτήσεις.Tsilarxos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 2:02 pmΚαι εμείς είμαστε τα τελευταία 3 χρόνια μια από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας.Mathematician92 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 1:45 pm
Ο Παναθηναϊκός ήταν πέρυσι και θα είναι φέτος μια από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague. Το υπερηχητικός κι εμένα μου ακούγεται λίγο υπερβολικό. Θα το χρησιμοποιούσα μόνο για πολύ dominant ομάδες στο πέρασμα των χρόνων. Και ναι δε θεωρώ τόσο dominant τον περσινό ΠΑΟ. Όπως έχεις πει επανειλημμένα, θα μπορούσε να είχε αποκλειστεί από το F4. Δεν ήταν η ομάδα που τα πήρε όλα σβαρνα στο πέρασμα της. Η λογική λέει ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερη ομάδα, αλλά αυτό μένει να το δούμε!![]()
Δεν υπάρχει καμία υπερηχητική ομάδα στη λίγκα. Παλιότερα υπήρχαν όπως η ΤΣΣΚΑ που έκανε πλάκα στη regular αλλά στο τέλος έχανε την κούπα.
Αν δεν υπήρχε φάιναλ φορ και ήταν σειρά 5 αγώνων για το ποιος θα πάρει τον τίτλο η ΤΣΣΚΑ θα είχε αρκετά περισσότερα ευρωπαϊκά όπως και η Ρεάλ. Εκεί θα μπορούσες να πεις ότι έχουν αρκετά μεγάλο πλεονέκτημα. Αλλά τώρα 4-5 ομάδες θα είναι πάλι που θα παλέψουν για το τρόπαιο.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

Μπορείς να πάρεις περισσότερα από Ντορσι από ότι Κάναν και να προσαρμοστεί ο Βιλντοζα κ να προσθέσει ενέργεια κ ινσταντ σκορινγκ κ ακόμα κ έτσι να πετύχεις .Μπορει κ όχι .Μπορει να μην έχεις Ναν αλλά αν οι δυο προσθήκες που έκανες φανούν συμβατές ,να το πω κομψά,στην ουσία για το μπάσκετ που παίζει η ομάδα δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο .Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχες καθαρό δυάρι κ όταν κολλούσε η μπάλα στον κάναν σναγκαζοσουν σε αλχημείες καταλήγοντας σε δίδυμο Ουοκαπ Γκος μέχρι να σβήσει ο ήλιος .ΑΝ Ντορσι και Βιλντοζα κάνουν τα…προβλεπόμενα δε θες κανένα πολυβόλο ηγετη σουπερμτουπερ κ σούπερ Τρουπερ .ΕΙΔΙΚΑ αν προσθέσεις Σασα..Και στο τρία οποία ανάγκη θα είναι κυρίως αθλητική αμυντική παρά επιθετική
1
1

- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Δεν περιμέναμε το φιλικό για να δούμε αν κάνει ο φούρνιε. Αλλά για μένα πρέπει να βάλουμε λίγη αθλητικοτητα στη θέση 3. Αν δείς το ρόστερ όλο λευκές γαμπες έχουμε μαζέψει.Sharp Shooter έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 2:24 pmΕιλικρινά τώρα και χωρίς να θέλω να το παίξω «υπεράνω» αλλά τι συζηταμε;
10+ σελίδες για ένα φιλικό που έληξε 96-46 με αναλύσεις για το αν κάνει ο Φουρνιε;
Ρε σεις….!
2
1
1

Που να κλείσουν κ οι μεταγραφές …Sharp Shooter έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 2:24 pmΕιλικρινά τώρα και χωρίς να θέλω να το παίξω «υπεράνω» αλλά τι συζηταμε;
10+ σελίδες για ένα φιλικό που έληξε 96-46 με αναλύσεις για το αν κάνει ο Φουρνιε;
Ρε σεις….!
0
- montechristo
- Reactions: 1665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Έλα μου ντε!!! Αλτσχάιμερ!!!coach blue έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 1:35 pmΟ γιαμπουσελε ειναι τεσσαρι και εχει παντοετες συμβολαιο με την ρεαλ .
Εκτος αν εννοεις τον κορντινιε . Αυτος ναι ειναι καλη περιπτωση για το τρια .
1
1

- shaq7
- Reactions: 5664
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
για να ακουγεται οτι θα κλεισουμε με σασα σιγουρα δεν υπαρχει μπατζετ και για φουρνιε..ολο το θεμα λογικα ειναι αν θα φυγει ο πιτερς..Γλιτωνεις 1.5εκ απο εκει οποτε μετα με 2 φερνεις μιχαλιουκ ,νοξ,νουορα αν δεν βρει συμβολαιο..Δεν ειναι και τοσο δυσκολο να βρεις αθλητικο 3ρι απο το ΝΒΑ
Βεβαια παλι θα μας λειπει ο κιλλερ στην περιφερεια για τα δυσκολα αλλα απο το να μην παρουμε 3ρι... Το μονο 3ρι διαθεσιμο κιλλερ ειναι ο κλαιμπερν αλλα ετσι που φτιαξανε το ροστερ δεν νομιζω οτι κολλαει. Νομιζω θα βασιστουμε ο κιλλερ μας να ειναι η ο εβανς η ο βιλντοζα,δεν ξερω πως θα παει αυτο 

0
- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Η θέση τρία είναι πάρα πολύ κομβική, ουσιαστικά είναι ο συνδετικός κρίκος των γκαρ με τους ψηλούς. Ο Παπανικολάου δεν είχε ούτε τρομερό σουτ ούτε τρομερή διείσδυση (αθλητικότητα είχε, αλλά παλιά στο Τέξας). Το μπασκετικό του IQ όμως είναι αυτό που τον έχει διατηρήσει σε αυτό το επίπεδο και είναι αυτό που, κατά τη γνώμη μου, τον διατηρούσε μέσα στα καλύτερα 3άρια στην Ευρώπη τόσα και τόσα χρόνια. Προτιμώ σε περίπτωση που θα έρθει ο Σάσα (οπότε και θα παίρνω σταθερό σκορ τόσο από backcourt όσο και από frontline) να χάσω ένα εκ των αθλητικότητα/διείσδυση/σουτ και να πάρω αυτό το στοιχείο «κόλλας» που έχει ο Παπανικολάου παρά το αντίθετο. Γι' αυτό έγραφα για τον Ντιάλλο προχθές.
2
2

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
μια ανταλλαγη γκουντουριτς πιτερς πως θα την βλεπατε? Πριν μερικα χρονια τον γουσταρα πολυ τον σερβο τωρα μου φαινεται πεσμενος..Δεν ειναι και τοσο 3ρι και νομιζω στο clutchness ειναι η του υψους η του βαθους..Ειναι σερβος βεβαια..η φενερ εχει μαζεψει πολυ πραμα εκει,νομιζω θα την ηθελε αυτη την ανταλλαγη.
0
-
- Reactions: 96
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως ακούγεται ότι τα βρήκαμε με Σάσα. Επίσης ακούγεται ότι ο Σακίλ έχει πολύ καλύτερη πρόταση για συμβόλαιο από Μονακό αλλά και από Μιλάνο. Αν φύγει και ο Braz με κάποιο τρόπο έχεις τον χώρο για τα καλά να σπρώξεις 2 εκ για να βρεις ένα τριάρι. Ξέρει ο Μίσκο να κάνει business, δικός μας άνθρωπος είναι.
0
- coach blue
- Reactions: 1056
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν με τον βεζενκοφ ( λογω αδυναμιας του κοουτς κυριως ) ο πιτερς θα παιζει δεκαλεπτα τοτε με ναιτζελ χεις ο πιτερς δεν θα βγαζει ουτε τη φορμα να κανει ζεσταμαshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:02 pmμια ανταλλαγη γκουντουριτς πιτερς πως θα την βλεπατε? Πριν μερικα χρονια τον γουσταρα πολυ τον σερβο τωρα μου φαινεται πεσμενος..Δεν ειναι και τοσο 3ρι και νομιζω στο clutchness ειναι η του υψους η του βαθους..Ειναι σερβος βεβαια..η φενερ εχει μαζεψει πολυ πραμα εκει,νομιζω θα την ηθελε αυτη την ανταλλαγη.

3
3

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πριν 3 χρόνια με τα 1000 μου άρεσε. Πλέον ένα σουτ έχει μείνει αφού τον χρόνο δεν τον νίκησε κανείς.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:02 pmμια ανταλλαγη γκουντουριτς πιτερς πως θα την βλεπατε? Πριν μερικα χρονια τον γουσταρα πολυ τον σερβο τωρα μου φαινεται πεσμενος..Δεν ειναι και τοσο 3ρι και νομιζω στο clutchness ειναι η του υψους η του βαθους..Ειναι σερβος βεβαια..η φενερ εχει μαζεψει πολυ πραμα εκει,νομιζω θα την ηθελε αυτη την ανταλλαγη.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλά φέτος έδειξε ωραία πράγματα με τον Σάρας. Ειδικά όταν τον κάτεβαζε στο 3, και έβαζε κάτι Sestina στο 4 που έτσι τον ξεκολλούσε σε κάθε παιχνίδι λόγω του σχετικά καλού του σουτ. Πάντως δύσκολα βλέπω για Τουρκία τον Piters.coach blue έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:05 pmΑν με τον βεζενκοφ ( λογω αδυναμιας του κοουτς κυριως ) ο πιτερς θα παιζει δεκαλεπτα τοτε με ναιτζελ χεις ο πιτερς δεν θα βγαζει ουτε τη φορμα να κανει ζεσταμαshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:02 pmμια ανταλλαγη γκουντουριτς πιτερς πως θα την βλεπατε? Πριν μερικα χρονια τον γουσταρα πολυ τον σερβο τωρα μου φαινεται πεσμενος..Δεν ειναι και τοσο 3ρι και νομιζω στο clutchness ειναι η του υψους η του βαθους..Ειναι σερβος βεβαια..η φενερ εχει μαζεψει πολυ πραμα εκει,νομιζω θα την ηθελε αυτη την ανταλλαγη.![]()
0
-
- Reactions: 153
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αδερφε...ειναι 29...TuTiS έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:06 pmΠριν 3 χρόνια με τα 1000 μου άρεσε. Πλέον ένα σουτ έχει μείνει αφού τον χρόνο δεν τον νίκησε κανείς.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:02 pmμια ανταλλαγη γκουντουριτς πιτερς πως θα την βλεπατε? Πριν μερικα χρονια τον γουσταρα πολυ τον σερβο τωρα μου φαινεται πεσμενος..Δεν ειναι και τοσο 3ρι και νομιζω στο clutchness ειναι η του υψους η του βαθους..Ειναι σερβος βεβαια..η φενερ εχει μαζεψει πολυ πραμα εκει,νομιζω θα την ηθελε αυτη την ανταλλαγη.
1
1

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
γιατι αν βαλει τον χειζ στο 3 τον πιτερς στο 4 και μπολντγουιν στο 2 θα ναι μπαρουτι..εχουνε και τον κολσον ομως το ξεχασα..ναι δεν νομιζω οτι χωραει και εκει.coach blue έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:05 pmΑν με τον βεζενκοφ ( λογω αδυναμιας του κοουτς κυριως ) ο πιτερς θα παιζει δεκαλεπτα τοτε με ναιτζελ χεις ο πιτερς δεν θα βγαζει ουτε τη φορμα να κανει ζεσταμαshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:02 pmμια ανταλλαγη γκουντουριτς πιτερς πως θα την βλεπατε? Πριν μερικα χρονια τον γουσταρα πολυ τον σερβο τωρα μου φαινεται πεσμενος..Δεν ειναι και τοσο 3ρι και νομιζω στο clutchness ειναι η του υψους η του βαθους..Ειναι σερβος βεβαια..η φενερ εχει μαζεψει πολυ πραμα εκει,νομιζω θα την ηθελε αυτη την ανταλλαγη.![]()
0