Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 529
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:38 pm

O hoop αναφέρει Davies ή Caboclo σαν δίλημμα...

Δεν ξέρω αν στέκει, αλλά να θυμίσω ότι πριν 10-15 μέρες είχε θέσει δίλημμα στον κόσμο του ΟΣΦΠ "Laprovitola ή Vildoza"....... :ugeek:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3945
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:46 pm

Airman έγραψε:

Δεν ξέρω αν στέκει, αλλά να θυμίσω ότι πριν 10-15 μέρες είχε θέσει δίλημμα στον κόσμο του ΟΣΦΠ "Laprovitola ή Vildoza"....... :ugeek:
ο καμπλοκο ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα ειναι τρελος,μπορει ξαφνικα να φυγει απτην ομαδα και να τον ψαχνεις

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 529
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:50 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:46 pm
Airman έγραψε:

ο καμπλοκο ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα ειναι τρελος,μπορει ξαφνικα να φυγει απτην ομαδα και να τον ψαχνεις

Ισχύει. Αγωνιστικά θα ήθελα από τους 2 και εγώ αυτόν. μακρύς, δυνατός, δυναμικός στις φάσεις, καλό σουτ... τα πάντα....
Αλλά τρελός ναι....

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:58 pm

Airman έγραψε:

Όταν πρωτοδιαβασα το σχόλιο σου σκέφτηκα ότι ο hoopfellas θα το έλεγε για την Παρτιζάν (κάπου διάβασα ότι ήθελε Ντέιβις), μετά πήγα στο site του και είδα ότι εννοεί για ΠΑΟ και κάνει κι ένα wink 😉

Ενδιαφέρον, και συμφωνώ. Ο Ντέιβις είναι πιο safe, ο Καμποκλο πιο ελπιδοφόρος αν δεν κάνει τρέλες

2
2 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 04, 2024 4:00 pm

Καμποκλο κε αλυσίδα στο πόδι , είναι μια πολύ καλή περίπτωση

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Πέμ Ιούλ 04, 2024 4:13 pm

Ειναι προφανές οτι περιμένουν να εκπνεύσει το ΝΒΑ out του Ναν και να τελεσιδικήσει η υπόθεση Βεζενκοφ.Πιστευουν οτι έναν παικτη θα βρουν αν μείνουν οπως ειναι ενώ αν αλλάξει κατι στο στάτους των δυο πρώτων θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα της ομάδας.

0
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Πέμ Ιούλ 04, 2024 4:19 pm

Airman έγραψε:

Γιατι οταν ο κόσμος ψάχνει αυτούς που θέλει αυτός αναρωτιέται τι θέλει ο κοουτς με βάση και τι έχει πει και ποιες ειναι οι ανάγκες Γι αυτο που παίζει η ομάδα.Ο Μπαρτζω πάντα έλεγε οτι ο Γκος ήταν για να ειναι μαζί με Σλουκα και μετά έψαχνε χειριστή δεν βρήκε και του κόστισε.Απο αυτούς που ήταν στην αγορά αν σκεφτεί οτι θέλει κάποιον με εμπειρία ευρώλιγκας Βιλντοζα κ Λαπρο υπήρχαν για να μην έχεις δυο χειριστές ΜΟΝΟ.Στον ΠΑΟ αυτοί οι δυο στην ουσία μένουν επιπέδου .Ντειβις σορυ κιόλας ΠΟΛΥΥΥΥΥ Μπαςκετ και ποιότητα με σουτακια κινήσεις κλπ νομίζω πιο παίκτης Αταμαν .Θα ειναι έκπληξη για μένα αν προτιμήσει Καμποκλο.

0
DEJAN21

junior
Reactions: 89
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένος παίκτης: BODIROGA

Πέμ Ιούλ 04, 2024 5:50 pm

Λογικά και εγώ πιστεύω ότι αρχικά περιμένουν να τελειώσει το θέμα Ναν και επίσης τι θα γίνει με Βεζενκοφ. Ίσως και για αυτό ο Μπαλτσεροφσκι είναι ακόμη στο ρόστερ σαν μια τελευταία δικλείδα ασφαλείας. Ωστόσο όσο περνάει ο καιρός οι παίκτες θα κλείνουν σε ομάδες. Πάντως στο θέμα του δεύτερου ψηλού και φέτος όταν τον σκεφτόταν ο Αταμαν στο τέλος της πρώτης φάσης δεν κατέληγε κάπου και στο τέλος μείναμε με τον Πολωνό. Ξαναλέω ότι δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιάννη και δεν θα βγάζει νόημα να συνεχίσουμε στους ψηλούς όπως πέρσι.

0
DEJAN21

junior

Πέμ Ιούλ 04, 2024 6:42 pm

Βεζενκοφ στον Ολυμπιακό…. Άντε να τελειώνει και αυτό το σίριαλ…

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1081
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Πέμ Ιούλ 04, 2024 6:46 pm

DEJAN21 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 04, 2024 6:42 pm
Βεζενκοφ στον Ολυμπιακό…. Άντε να τελειώνει και αυτό το σίριαλ…
Η αλήθεια είναι πως τουλάχιστον με αυτόν τον παίκτη, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό, δεν υπήρξε ποτέ και κανένα σίριαλ.

2
2 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2545
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Ιούλ 04, 2024 6:46 pm

DEJAN21 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 04, 2024 5:50 pm
Λογικά και εγώ πιστεύω ότι αρχικά περιμένουν να τελειώσει το θέμα Ναν και επίσης τι θα γίνει με Βεζενκοφ. Ίσως και για αυτό ο Μπαλτσεροφσκι είναι ακόμη στο ρόστερ σαν μια τελευταία δικλείδα ασφαλείας. Ωστόσο όσο περνάει ο καιρός οι παίκτες θα κλείνουν σε ομάδες. Πάντως στο θέμα του δεύτερου ψηλού και φέτος όταν τον σκεφτόταν ο Αταμαν στο τέλος της πρώτης φάσης δεν κατέληγε κάπου και στο τέλος μείναμε με τον Πολωνό. Ξαναλέω ότι δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιάννη και δεν θα βγάζει νόημα να συνεχίσουμε στους ψηλούς όπως πέρσι.
Πιθανότατα περιμένει να τελειώσει το θέμα Nunn κατά κύριο λόγο, και σε δεύτερο να δει ποιοι θα περισσέψουν από ΝΒΑ αλλά και Ευρώπη ίσως, λόγω του ντόμινο που θα προκύψει με τις προσθαφαιρέσεις. Από την στιγμή που δεν ψάχνει για βασικό παίκτη αλλά για δευτεροτρίτο πεντάρι, λογικό είναι να περιμένει λίγο ακόμα.

Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν έχει γραφτεί καθόλου το όνομα του Motiejunas, τον οποίο και πέρσι ήθελε ο Ataman. Αν δεν κάνω λάθος είναι ήδη σε συζητήσεις με την Armani, αλλά αν έμπαινε σφήνα ο ΠΑΟ θα υπέγραφε την επόμενη μέρα κιόλας πιστεύω. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε, ειδικά αν έπαιζε μαζί με Μήτογλου μαζί θα είχατε μεγάλο θέμα στην άμυνα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece

Πέμ Ιούλ 04, 2024 6:50 pm

Δεν θα εκπλαγώ πάντως αν ο Πίτερς ακολουθήσει το δρόμο του Βιλντόσα. Από την ανάποδη…

1
1 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
DEJAN21

junior

Πέμ Ιούλ 04, 2024 6:52 pm

Sharp Shooter έγραψε:
Δεν θα εκπλαγώ πάντως αν ο Πίτερς ακολουθήσει το δρόμο του Βιλντόσα. Από την ανάποδη…
Εγώ αυτόν που βλέπω να περισσεύει στον Ολυμπιακό είναι ο Πετρουσεφ.
Τον Μιλουτινοφ θελουμε τους υπόλοιπους μπορείτε να τους κρατήσετε 😁😁😁

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

τι σχεση εχει αν φυγει ο ναν με το 5ρι? 99% περιμεναν τον σασα..τωρα λογικα θα βρουν παικτη τις επομενες βδομαδες.Παντως απο βαλανσιουνας μπιτατζε ταις σε ντειβις και καμποκλο ειναι σαν το μιροτιτς σικμα..Δεν νομιζω να πανε σε τετοια λυση..Επισης αν ειναι να παρουν μοντεγιουνας 1000 φορες παπαγιαννης.

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece

Πέμ Ιούλ 04, 2024 6:53 pm

DEJAN21 έγραψε:
Sharp Shooter έγραψε:
Εγώ αυτόν που βλέπω να περισσεύει στον Ολυμπιακό είναι ο Πετρουσεφ.
Τον Μιλουτινοφ θελουμε τους υπόλοιπους μπορείτε να τους κρατήσετε 😁😁😁
Σλούκας εύκολα 6 ασίστ μόνο με πικ ν ρολ actions με Μιλου…

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”