Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 04, 2024 5:32 pm

TuTiS έγραψε:
Πέμ Ιούλ 04, 2024 5:23 pm
AlexD έγραψε:
Πέμ Ιούλ 04, 2024 4:59 pm
Πάντως και εμένα η πληροφόρηση που έχω λέει για Σάσα (αν βγει, εκεί δεν ξέρω κάτι) ΚΑΙ άλλον έναν ακριβό παίχτη (το 2μ που λέει ο φίλος πάνω ακούγεται λογικό δηλαδή). Τον Φουρνιέ τον πιέζουμε σε περίπτωση που δεν βγει του Σάσα.

Το έχω ξαναπεί ότι προτιμώ Σάσα να έρθει τώρα να δέσει στο λιμάνι του. Και ας είναι το κόστος ο Πετρούσεφ παρόλο που θα είναι τοπ ψηλός και αυτός αργά ή γρήγορα. Και εφόσον γίνει έτσι θέλω ένα αθλητικό 3αρι με άμυνα, μπούκα και κανονικό σουτ. Με 2μ το βρίσκεις αυτό.

Υγ: Για Βιλντόζα πάντως, παρόλο που είχα πληροφόρηση ή ακούσει φήμες για άλλα που ίσχυαν, δεν ήξερα τίποτα. Τελευταία στιγμή το έμαθα.
Υγ1: Ο ΠΑΟ κέρδισε δίκαια/καθαρά την Ευρωλίγκα φέτος αλλά δεν είναι χρονιά που λες ότι το πήρε η καλύτερη ομάδα (Ρεαλ), όπως χρονιές που το πήρε η Εφές πχ ή ΠΑΟ 09.
Υγ2: Του χρόνου όμως, όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟ και Ολυμπιακός θα είναι ακόμα καλύτεροι. Αρκετά καλύτεροι αν όλα πάνε καλά.
Για τον Vildoza το είχα ακούσει μια ημέρα πριν γίνει γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με το Lorenzo Brown αλλά περισσότερο μου έκανε ότι έκανε κρούση ο μάνατζερ του στον Ολυμπιακό. Εν τέλει αποδείχθηκε σωστός. Ας ελπίζω να αποδειχθεί και αυτός ο παίκτης που ακούγεται αληθής να αρχίζουμε να κάνουμε προγραμματισμό για το επόμενο Final 4, αφού είναι φονιάς από το τρίποντο, τρομερός σε mid-range, καλός αμυντικός, όχι καλός ρεμπάουντερ και μπορεί να παίξει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ Bartzokas Ball, αν και έχει τρομερή προσφορά από Ομπράντοβιτς.
Για ποιον λες?

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5660
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιούλ 04, 2024 5:36 pm

reignman έγραψε:
Πέμ Ιούλ 04, 2024 5:29 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 04, 2024 5:24 pm
εχουνε μαζευτει τα μεγαλα μυαλα ιωαννου βλαχο και σταυρου και κανουν εκπομπη για τον βεζενκοφ και απλα αναλυουν ολα τα δεδομενα χωρις να ξερουν τιποτα..Το παρακολουθει 6χιλ κοσμος :lol:
Βαγγελας : Ο Σασα ή θα μεινει στους Ραπτορς ή θα τον κανουν trade ή θα τον αφησουν ελευθερο και ή θα ερθει στον Ολυμπιακο ή θα παει στον Παναθηναικό ή θα σκασει ομαδα εκπληξη.

Σας τα λεει καλα? Τα εξηγει ομορφα?

Δεν εχω ξαναδει πιο φαφλατα ανθρωπο... μιλαει ασταματητα χωρις να λεει ΤΙΠΟΤΑ.
Πως τους εχει διπλαρωσει ολους και ειναι γατζωμενος παντου δεν μπορω να καταλαβω.
οποτε πηγαιναν να τον απολυσουν δεν τους αφηνε να μιλησουν :lol: Αυτο το πραγμα που θελει να πει κατι,κανει ερωτηση στον αλλο απλα για να απαντησει αυτος και να πει αυτο που ηθελε και μενει ο απεναντι μακακας να τον κοιτα :lol: κυριολεκτικα εχω δει 3λεπτη συνεντευξη στην οποια δεν προλαβε να αρθρωσει λεξη ο παικτης

6
1 Εικόνα 5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1740
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Ιούλ 04, 2024 5:43 pm

Sharp Shooter έγραψε:
Πέμ Ιούλ 04, 2024 5:32 pm
Και οι καημένοι οι 6.000 παρακολουθούν να μάθουν κανα νέο απ’τους μύστες.

Που σου λένε καλημέρα και τραβάς την κουρτίνα να δεις αν ξημέρωσε.
Εμείς να τα βλέπουμε αυτά για να εκτιμούμε το forum και την δουλειά που κάνουν τα παιδιά για να μας μαντρώνουν (μεγάλος γλέιφτης, ελπίζω να μου χαρίσετε κανά φάουλ όταν χάσουμε τον Σάσα και αρχίσω τις παναγίες πανταχώθεν).

Πέρα από την πλάκα άμα δεις τι παπάντζα κυκλοφορεί και από τους επίσημους γνωστούς μύστες αλλά και από όλους τους ανθυποπροπονητές/ανθυποινσάιντερς (έχει γιομίσει το ίντερνετ με ποντκαστ εν τω μεταξύ) το φόρουμάκι είναι ΟΑΣΗ!

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Ιούλ 04, 2024 5:45 pm

Κάτι πρέπει να ψήνεται με μιχαλιουκ. Γιατί οι στοιχημάτικες μας δίνουν πλέον πρώτο φαβορί για την επόμενη ομάδα του

0
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 04, 2024 5:47 pm

Tsilarxos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 04, 2024 5:45 pm
Κάτι πρέπει να ψήνεται με μιχαλιουκ. Γιατί οι στοιχημάτικες μας δίνουν πλέον πρώτο φαβορί για την επόμενη ομάδα του
Φταίω εγώ που πόνταρα 5000 οτι θα έρθει κ έπεσε η απόδοση….

1
1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Πέμ Ιούλ 04, 2024 5:47 pm

shaq7 έγραψε:
reignman έγραψε:

Βαγγελας : Ο Σασα ή θα μεινει στους Ραπτορς ή θα τον κανουν trade ή θα τον αφησουν ελευθερο και ή θα ερθει στον Ολυμπιακο ή θα παει στον Παναθηναικό ή θα σκασει ομαδα εκπληξη.

Πως τους εχει διπλαρωσει ολους και ειναι γατζωμενος παντου δεν μπορω να καταλαβω.
οποτε πηγαιναν να τον απολυσουν δεν τους αφηνε να μιλησουν :lol: Αυτο το πραγμα που θελει να πει κατι,κανει ερωτηση στον αλλο απλα για να απαντησει αυτος και να πει αυτο που ηθελε και μενει ο απεναντι μακακας να τον κοιτα :lol: κυριολεκτικα εχω δει 3λεπτη συνεντευξη στην οποια δεν προλαβε να αρθρωσει λεξη ο παικτης
Μ@λακα κλαίω ….

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1181

Πέμ Ιούλ 04, 2024 5:48 pm

Ο Σταυρου ειναι απο τους λιγους αξιολογους που εχουν μεινει στονχωρο απλα δυστυχως η ασχολια του ειναι κυριως το ΝΒΑ.

O Ιωαννου μου ειναι συμπαθης μονο και μονο για τις μαγικες ατακες και επιθετα που εχει δωσει κατα καιρους. Ο σλουκι λουκ που σουταρει πιο γρηγορα απο τη σκια του. Ο πιστολιοπουλος και το βελουδινο σφυρι του ολυμπιακου λιγα απο τα πολλα που μου ερχονται στο μυαλο. Απο αξιοπιστια αστα να πανε

Το χτυπημα της κομπρας🤪

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5660
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιούλ 04, 2024 5:50 pm

καλα αυτο το πραγμα που βλεπουμε στο σπορτ 24 τωρα ειναι χειροτερο και απο space στο τουιτερ που μιλαει ο μπαμπης ο σουγιας με τον μητσο τον πεταλουδα.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 523
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Ιούλ 04, 2024 5:59 pm

shaq7 έγραψε:
reignman έγραψε:

Επική αλλά και απόλυτα εύστοχη περιγραφή του Ιωάννου. Ο τύπος πρέπει να ηδονίζεται ακούγοντας την φωνή του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1478
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Πέμ Ιούλ 04, 2024 6:01 pm

Ποιον λέει ο Tutis ?

TJ Warren ?

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2952
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Ιούλ 04, 2024 6:01 pm

O βασιλιας φελλος Bαγγελας , ο υπερτατος κλοουν.
Παιδια σοβαρα... πληρωνεται για αυτο.
Πληρωνεται για να ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ΑΣΧΕΤΟΣ σε οτι εχει να κανει με την δουλεια του, τοσο με το αθλημα οσο και με την "δημοσιογραφια".
live your myth in Greece μλκ μου.

0
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162

Πέμ Ιούλ 04, 2024 6:06 pm

Νταξει ενημερωθηκαμε και σημερα για τον Σασα θα ξερουμε αυριο ή μεθαυριο ή σε 1 μηνα

0
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Πέμ Ιούλ 04, 2024 6:07 pm

Aυτοι στο σπορτς 24 επιμενουν οτι αν παρουμε Σασα κλεινουν οι μεταγραφες.και οτι αν δεν παρουμε Σασα θα παμε για 3αρι. Αρα αν παρουμε Σασα το κενο στο 3 παραμενει δεδομενου οτι αν δεν ερχοταν ο σασα στο 3 θα παιρναμε παικτη οχι στο 4.
Στην ουσια λενε οτι τον Σασα τον παιρνουμε επειδη ειναι ο Σασα και οχι γιατι τον εχουμε αναγκη. Στο 3 ποναμε.
αυτο απο που το ξερουν οτι θα κανουμε μονο μια μεταγραφη και με τοση σιγουρια και το λενε οταν δεν εχουν πετυχει τιποτα μεχρι τωρα?

1
1 Εικόνα
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162

Πέμ Ιούλ 04, 2024 6:10 pm

Heisenberg έγραψε:
Πέμ Ιούλ 04, 2024 6:07 pm
Aυτοι στο σπορτς 24 επιμενουν οτι αν παρουμε Σασα κλεινουν οι μεταγραφες.και οτι αν δεν παρουμε Σασα θα παμε για 3αρι. Αρα αν παρουμε Σασα το κενο στο 3 παραμενει δεδομενου οτι αν δεν ερχοταν ο σασα στο 3 θα παιρναμε παικτη οχι στο 4.
Στην ουσια λενε οτι τον Σασα τον παιρνουμε επειδη ειναι ο Σασα και οχι γιατι τον εχουμε αναγκη. Στο 3 ποναμε.
αυτο απο που το ξερουν οτι θα κανουμε μονο μια μεταγραφη και με τοση σιγουρια και το λενε οταν δεν εχουν πετυχει τιποτα μεχρι τωρα?
Παντως εσυ λες Σασα + ενα 2-3αρι?

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1478
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Πέμ Ιούλ 04, 2024 6:12 pm

berry έγραψε: