σήμερα συνέβησαν μερικά πράγματα πολύ σημαντικά :
1. το τέλος του My Way
2. το τέλος του αφηγήματος ότι ο ΔΠΓ παίρνει όποιον θέλει και ότι οι Αφοί είναι οι φτωχοί συγγενείς (λολ ρε)
3. ελληνικός κορμός που απλά δε θα μπορούσε να είναι καλύτερος με τα τωρινά δεδομένα
4. αυτό που έλεγα και σε προηγούμενο ποστ, δήλωση αντίδρασης που επιθυμούσε όλος ο κόσμος πιο πολύ και από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι
5. το τέλος του "πάμε για την υπέρβαση", πλέον έχουμε ρόστερ "πάμε για τον τίτλο" ξεκάθαρα (το αν θα συμβεί είναι άλλο)
6. το τέλος των δικαιολογιών (σωστών κάποιες φορές, άλλες όχι) του Σκακιστή για μπάτζετ, τύχη, τραυματισμούς κτλ. νομίζω ότι πλέον περνάει σε αυτόν η πίεση αφού είναι σαν να του είπαν "πάρε όποιον θες και φέρε μας την Ευρωλίγκα".
δε ξέρω πόσοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι πριν από 3 χρόνια ο πιο ακριβός μας ξένος ήταν ο Άαρον Χάρισον των 700 χιλιάδων και φέτος κάναμε ανανεώσεις με τρελά λεφτά σε Φαλ, Πίτερς, πήραμε Ντόρσεϊ που πριν 2 χρόνια τον παρακαλούσαμε να μείνει στον Ολυμπιακό, Βιλντόζα, Κίναν Έβανς (ο αγαπημένος μου απ' όλους) και Βεζένκοφ με συμβόλαιο μεγαλύτερο από του Σπανούλη.
από αύριο τα αγωνιστικά από εμένα.