Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1443
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
6
4
2

-
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ΖΕΡΒΑΣ πριν απο 10 λεπτα. το αφηνει ανοικτο για ενισχυση στο 3. δεν ξερει για φουρνιε αν εχει λεφτα να τον παρει ο ολυμπιακος εφοσον υπογραψει ο Σασα, ειπε οτι δεν βιαζεται για ενισχυση στο 3 μπορει να κοιταξει και τον σεπτεμβριο απο ΝΒΑ. ο ιδιος πιστευει οτι ο ολυμπιακος θελει ενισχυση στο 3 και οτι εντελει θα παρει καποιον.
ειπε οτι θα γινουν και αποχωρησεις.
Στο σπορταλ λενε οτι ο πετρουσεφ παει Ερυθρο.
ειπε οτι θα γινουν και αποχωρησεις.
Στο σπορταλ λενε οτι ο πετρουσεφ παει Ερυθρο.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Πέμ Ιούλ 04, 2024 8:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kite26
- Reactions: 1031
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
5
2
3

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 328
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 642
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Πετρούσεφ είναι λατρεία κρίμα να θυσιαστεί αυτός. Από τους πιο μπασκετικούς παίχτες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και με πολύ μεγάλο ταβάνι.
Κρίμα βέβαια θα είναι και για Πίτερς αλλά μου μοιάζει πιο λογική η αποχώρηση του. Ο Πετρούσεφ έχει στοιχεία που δεν έχει ο Σάσα κ νομίζω τον συμπληρώνει ιδανικά.
4
4

-
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μπραζ ήταν ο παίκτης που ξεχώριζα πρόπερσι από τη Ζαλγκίρις, τον Σικμα τον ξεχώριζα χρόνια στην Άλμπα. Δεν πήγε και πολύ καλά αυτόyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 8:44 pmo Μπραζντέικις είναι το guilty pleasure μου προσωπικά <3

6
6

- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Έδειξε κάποια στοιχεία. Αλλά θέλει δουλειά στην αυτοπεποίθηση και στο σουτ (που δίνει και αυτοπεποίθηση). Νομίζω θα βγει πολύ ωφελημένος από την προετοιμασία που θα γίνει κανονικά.yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 8:44 pmo Μπραζντέικις είναι το guilty pleasure μου προσωπικά <3
Δεν ξέρω τι ακριβώς πλάνο έχουν στο λιμάνι, αλλά δεν νομίζω να το παρατήσουν εύκολα το πρότζεκτ Μπραζ. Και ελπίζω ούτε του Πετρούσεφ (πολύ περισσότερο).
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Μπραζ της Ζαλγκίρις θα είναι τεράστια αναβάθμιση για εμάς. Πώς όμως; Είναι ένα στοίχημα που αξίζει να παρθεί.nikolakias έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 8:49 pmΟ Μπραζ ήταν ο παίκτης που ξεχώριζα πρόπερσι από τη Ζαλγκίρις, τον Σικμα τον ξεχώριζα χρόνια στην Άλμπα. Δεν πήγε και πολύ καλά αυτόyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 8:44 pm
o Μπραζντέικις είναι το guilty pleasure μου προσωπικά <3![]()
0
-
- Reactions: 57
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καταρχάς ας περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση σε 2-3 μέρες, γιατί ακόμα πρέπει και να αποδεσμευτεί και να μην τον αρπάξει άλλη ομάδα τις επόμενες 48 ώρες. Θεωρώ σχεδόν απίθανο κάτι να από τα δύο να χαλάσει το deal, αλλά τυπικά πρέπει ακόμα να περιμένουμε. Τώρα, να πω την αλήθεια μου, έχω ένα παράπονο. Γυρνάει στον Ολυμπιακό, ο Vezenkov. Ξαναλέω, γυρνάει στον Ολυμπιακό ο Sasha Vezenkov. Και τα περισσότερα σχόλια αφορούν το αν θα πάρουμε παίκτη στο 3 και ποιος θα είναι αυτός κτλ. Μάγκες, χαρείτε λίγο αυτές τις μέρες. Γυρνάει ένας παίκτης ορόσημο για τον Ολυμπιακό. Παιδί της ομάδας, MVP της Euroleague, ένας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Με ελληνικό διαβατήριο. Μιλάμε για την μεγαλύτερη κίνηση που θα μπορούσε ρεαλιστικά να γίνει. Δεν μπορεί να γίνει καλύτερη μεταγραφή από αυτή. Τόσο απλά. Ηρεμία λοιπόν, απολαύστε τη στιγμή και θα χουμε καιρό να δούμε, αν και ποιος θα έρθει.
2
1
1

- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι έξω από τα νερά του ο άνθρωπος σε μας. Homesick εντελώς. Αν είχε δείξει μια αναλαμπή έστω θα σου έλεγα ναι. Αλλά νταξει δε γίνεται να αναστηθεί κι ο Λάζαρος στο τομάρι μας. Ας κάνει τον Ιησού κανας άλλος που έχει την πολυτέλεια. Εμείς πάμε για τίτλο.kite26 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 8:53 pmΟ Μπραζ της Ζαλγκίρις θα είναι τεράστια αναβάθμιση για εμάς. Πώς όμως; Είναι ένα στοίχημα που αξίζει να παρθεί.nikolakias έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 8:49 pm
Ο Μπραζ ήταν ο παίκτης που ξεχώριζα πρόπερσι από τη Ζαλγκίρις, τον Σικμα τον ξεχώριζα χρόνια στην Άλμπα. Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό![]()
1
1

- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εδώ φίλε πάντα κάποιος κρατάει σκοπιά, ποτέ δεν κοιμούνται όλοι. Όλοι πανηγυρίζουμε και ζητάμε Μούσα. Έλα παιχταρά μου να πέσουν τα τσιμέντα του Πειραιά!!Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 8:57 pmΚαταρχάς ας περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση σε 2-3 μέρες, γιατί ακόμα πρέπει και να αποδεσμευτεί και να μην τον αρπάξει άλλη ομάδα τις επόμενες 48 ώρες. Θεωρώ σχεδόν απίθανο κάτι να από τα δύο να χαλάσει το deal, αλλά τυπικά πρέπει ακόμα να περιμένουμε. Τώρα, να πω την αλήθεια μου, έχω ένα παράπονο. Γυρνάει στον Ολυμπιακό, ο Vezenkov. Ξαναλέω, γυρνάει στον Ολυμπιακό ο Sasha Vezenkov. Και τα περισσότερα σχόλια αφορούν το αν θα πάρουμε παίκτη στο 3 και ποιος θα είναι αυτός κτλ. Μάγκες, χαρείτε λίγο αυτές τις μέρες. Γυρνάει ένας παίκτης ορόσημο για τον Ολυμπιακό. Παιδί της ομάδας, MVP της Euroleague, ένας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Με ελληνικό διαβατήριο. Μιλάμε για την μεγαλύτερη κίνηση που θα μπορούσε ρεαλιστικά να γίνει. Δεν μπορεί να γίνει καλύτερη μεταγραφή από αυτή. Τόσο απλά. Ηρεμία λοιπόν, απολαύστε τη στιγμή και θα χουμε καιρό να δούμε, αν και ποιος θα έρθει.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το συγκεκριμένο σάιτ γράφει επίσης στον Παναθηναϊκό τον Γκραντ ως αποχωρησανταkite26 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 7:04 pmΑποδεσμεύεις Μακισικ, του λες ευχαριστώ για την προσφορά του και κλείνεις τον παιχταρά. Τέτοιους πρώτα τους κλείνεις και μετά το σκέφτεσαι.berry έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 7:02 pmΕδώ λέει είναι ελεύθερος ο Μούσα
https://www.eurohoops.net/en/trademarks ... ex-2024/5/
Αναξιόπιστο
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"