Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 1472
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 05, 2024 12:49 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 12:33 am
Μπορεί να μας πάρουν τον Πετρουσέφ οι απέναντι αν τον αφήσουμε να ξέρετε! Πιστεύω πρέπει να μείνει και καλύτερα να παιχτεί αποδέσμευση ή τραμπα του Αλέκου!
Το οτι ο Πετρουσεφ θα παει σε ομαδα του Αταμαν ξανα που εχει πει τα χειροτερα φευγοντας απο την Εφες που δεν του εδωσε την ευκαιρια και που ο ιδιος ο Αταμαν ειχε πει οτι εκανε λαθος επιλογη που πηρε τον Πετρουσεφ στην Θεση του Σανλι.

Και οτι ο Πετρουσεφ θα συνυπαρξει κε τον Λεσορ που παιξαμε ξυλο προπερσι. Χμμμ δυσκολο. Φυσικα για τα χρηματα μπορει να γινουνε και κολληταρια. Τι να πω μπυ φαινεται απιθανο παντως.

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιούλ 05, 2024 12:51 am

TuTiS έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 12:40 am
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Μπορεί να μας πάρουν τον Πετρουσέφ οι απέναντι αν τον αφήσουμε να ξέρετε! Πιστεύω πρέπει να μείνει και καλύτερα να παιχτεί αποδέσμευση ή τραμπα του Αλέκου!
Ο «ταραντούλας» το περιμένει αυτό είτε για τον Πετρούσεφ είτε για τον Αλέκο και να βάζει τον Μήτογλου στο 5. Ειδικά για τον Αλέκο το έχει ψάξει εδώ και 2-3 ημέρες και γι’αυτό κοίταζαν για τράμπα μόνο.
Δε νομίζω να πάρουν 4αρι ναι να παίζουν με Μήτογλου στο 5. Έβγαλε ο Λεσορτ σεζόν με 34 λεπτά σε κάθε ματς και δεν τραυματίστηκε καθόλου. Δε νίκη να μην πάρουν καθαρό 5αρι πίσω από τον Λεσορτ και να ανεβάσουν τον Μήτρογλου εκεί.

Αυτό θα το έκαναν μόνο για παίχτη της αξίας Σάσα και το διαβατήριο του.

Επίσης ο πετρούσεφ δεν θέλει να βλέπει τον αταμαν και ο Αταμάν επίσης δεν τον πάει σαν παίχτη

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Παρ Ιούλ 05, 2024 12:54 am

Να θυμισω οτι ο Πιτερς επαιξε υπο τις οδηγιες του Αταμαν το 2020-2021 που σεν ολοκληρωθηκε και ο Αταμαν τον εδιωξε για να παρει τον Μοερμαν. Απλα λεω. Και με τον Πιτερς το βλεπω χλωμο κι δεν πολυ πιστευω οτι γουσταρει και ο Αταμαν.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 05, 2024 12:57 am

Tsilarxos έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 12:16 am
Ο φούρνιε με μπερδεύει. Γιατί δεν έχουμε αρκετή αθλητικοτητα στο ρόστερ.

Η που θα βγεί τουρίστας η που δεν θα σταματιεται και θα τρίβουμε τα μάτια μας.

Επίσης είναι παίχτης που παίρνει πολλά σουτ και αρκετά αψυχολογητα. Πώς θα λειτουργήσει στο σύστημα του Ολυμπιακού που πρέπει να κυκλοφορεί η μπάλα και να περνάει από όλα τα χέρια και πρέπει να προσπαθείς και στην άμυνα.

Πάντως στα χαρτιά μιλάμε για φουλ γεμάτο και τρομακτικό ρόστερ και με την επιστροφή Έβανς.

Θα είναι εκτός 12αδας Λονγκ και λαρετζακης και θα έχουμε 12 παίχτες υψηλού επιπέδου. Ευχή και κατάρα για τον Μπαρτζώκα πρέπει να βρεί τις ισορροπίες με τόσο καλούς παίχτες και 2 star όπως Φουρνιε και Σάσα
αν ισχυει για φουρνιε και τον φερει ο μπαρτζωκας τωρα που ηρθε ο σασα και δεν εχει αναγκη να φερει τον παικτη κραχτη ειμαι σιγουρος οτι εχει ονειρευτει ιδια 5δα με φουρνιε σασα με συνεχη κινηση και κοψιματα και 3ποντα...αν το τοσο ωραιο μπασκετ οπως το 23 ειχε χρονια να δει η ευρωπη με αυτο που θα γινει του χρονου δεν θα χουμε ματια να τους βλεπουμε..

ο φουρνιε δεν παιζει μονο με την μπαλα στα χερια..ειναι τρομερος και πολυ εξυπνος στο να κινειται χωρις την μπαλα και να βγαινει ελευθερος για σουτ. Με τον σασα μεσα ποιον θα πρωτομαρκαρουν?Στο 5επισης αν αφηνουν ενα με ενα θα χει πανηγυρι..Αμυντικα πιστευω με παπ φαλ γουοκαπ κατι θα γινεται..εδω ο παο φετος μονο με γκραντ και αργοτερα χουαντσο και επαιζε στα ιδια επιπεδα αμυνα με μας..

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

ειπατε για φουρνιε οτι εχει κλεισει και δεν βλεπω κατι. insiders στο X το λενε? αν ναι 5 μερες τωρα αυτο γραφουν. δεν λεω για τον Σακ. για τους υπολοιπους

0
TuTiS

junior
Reactions: 97
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Παρ Ιούλ 05, 2024 1:02 am

Heisenberg έγραψε:
ειπατε για φουρνιε οτι εχει κλεισει και δεν βλεπω κατι. insiders στο X το λενε? αν ναι 5 μερες τωρα αυτο γραφουν. δεν λεω για τον Σακ. για τους υπολοιπους
Από αυτά που έχω μάθει μέχρι Κυριακή θα ξέρουμε για Fournier. Βέβαια δεν παίζουμε μόνοι μας για τον συγκεκριμένο παίκτη καθώς και δεν ξέρω αν έχουμε διάθεση να τον κυνηγήσουμε. Αλήθεια, ξέρει κάνεις τι παίζει με τον Evans; Υποτίθεται θα τιμήσουμε το προσύμφωνο είχαν πει αλλά δεν βλέπω ανακοινώσεις.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1300
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Heisenberg έγραψε:
Μεταξύ μας, νομίζω ότι δε θα γίνει άλλη μεταγραφή.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
TuTiS

junior
Reactions: 97
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Παρ Ιούλ 05, 2024 1:06 am

kite26 έγραψε:
Heisenberg έγραψε:
Πρέπει να ανοίξει χώρος στο ρόστερ. Δεν το βλέπω πως θα γίνει να πάρουμε κι’ άλλους παίκτες χωρίς να διώξουμε πρώτα. Μόνο για τον Brazdeikis υπάρχει χειροπιαστό το ενδιαφέρον της Zalgiris, όμως πρέπει να φύγουν άλλοι 2.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Ιούλ 05, 2024 1:08 am

TuTiS έγραψε:
kite26 έγραψε:

Πρέπει να ανοίξει χώρος στο ρόστερ. Δεν το βλέπω πως θα γίνει να πάρουμε κι’ άλλους παίκτες χωρίς να διώξουμε πρώτα. Μόνο για τον Brazdeikis υπάρχει χειροπιαστό το ενδιαφέρον της Zalgiris, όμως πρέπει να φύγουν άλλοι 2.
Θα δούμε...Τουλάχιστον να μη φύγουν υποσχόμενα πρότζεκτ. Αν είναι να φύγει κάποιος, ας φύγει ο Μακισικ.

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 05, 2024 1:09 am

kite26 έγραψε:
Heisenberg έγραψε:
εσυ ελεγες οτι ο σασα κινδυνευει να παει στους απεναντι. οτι ο μπραζ αξιζει μια 2η ευκαιρια και οτι ο Παο ειναι υπερηχητικος. Μας βγαινει σε καλο. συνεχισε ετσι... :roofl:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Ιούλ 05, 2024 1:15 am

Heisenberg έγραψε:
kite26 έγραψε:

εσυ ελεγες οτι ο σασα κινδυνευει να παει στους απεναντι. οτι ο μπραζ αξιζει μια 2η ευκαιρια και οτι ο Παο ειναι υπερηχητικος. Μας βγαινει σε καλο. συνεχισε ετσι... :roofl:
1. Ο ΠΑΟ έκανε μεγαλύτερη προσφορά και αν δεν δείχναμε ότι τον θέλουμε, ενδεχομένως ναι, να πήγαινε.
2. Ο Μπραζ δεν ειναι ο παίκτης που είδαμε πέρσυ και ειναι σε καλή ηλικία. Πολύ πιθανόν να κάνει πολυ διαφορετική χρόνια.
3. Ο ΠΑΟ φέτος ήταν όντως υπερηχητικός με Ναν και Σλούκα. Και οι υπόλοιποι εξαιρετικοί, εξωπραγματικός Λεσορτ. Η αλήθεια να λέγεται.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Ιούλ 05, 2024 1:25 am

kite26 έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 1:15 am
Heisenberg έγραψε:

1. Ο ΠΑΟ έκανε μεγαλύτερη προσφορά και αν δεν δείχναμε ότι τον θέλουμε, ενδεχομένως ναι, να πήγαινε.
πιο πιθανο τον εβλεπα να κοβει το μπασκετ παρα να πηγαινει στον παναθηναικο. τον σασα.

ΤΟΝ ΣΑΣΑ.

9
7 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions: 583

Παρ Ιούλ 05, 2024 3:53 am

TuTiS έγραψε:
kite26 έγραψε:

Οχι απαραιτητα, υπαρχει και το θεμα ελλνηνοποιησης Φαλ.
Επισης, ο Εβανς δεν υπολογιζεται αμεσα...

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:24 am

Εγώ πάλι καθόλου. Ποιος είσαι ρε μάγκα που θα κάνεις υποδείξεις στον Οσφπ τι ρόστερ θα φτιάξει και πόσα θα ξοδέψει κτλ κτλ.
Ένας εργαζόμενος που επιλέγει το πού θα πάει να δουλέψει. Κι εγώ αν είμαι ηθοποιός και μο υπουν έλα σου δίνω τόσα, παίξε στην τάδε ταινία θα τους πω "Πείτε μου το σενάριο, το συμπρωταγωνιστή, αν θα έχουμε σοβαρά εφέ. Το ότι με πληρώνετε απλά δε με καλύπτει, αν είναι η ταινία να είναι μάπα, προτιμώ να πάω σε άλλο παραγωγό". Απολύτως θεμιτό είναι. Όπως θεμιτό είναι κι από την πλευρά του παραγωγού να κάνει συζητήσεις με άλλους που ενδεχομένως να έχουν λιγότερες απαιτήσεις. Εγώ μια φορά αν ήμουν ηθοποιάρα δε θα πήγαινα να παίξω σε ταινία με συμπρωταγωνιστές από τις Οικογενειακές Ιστορίες και σκηνοθέτη τον Όμηρο Ευστρατιάδη, όσα και να μου δίνανε, θα ήθελα εγγυήσεις για την ποιότητα του πρότζεκτ, ειδικά αν είμαι περιζήτητος.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5023
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:50 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
πετρουσεφ δεν υπαρχει περιπτωση εχουν πλακωθει με τον αταμαν χοντρα
με πητερς δεν εχει πλακωθει αλλα για να γινει αυτο πρεπει πρωτα να τον διωξει οσφπ δευτερον να μην του βαλει ρητρα οτι δεν θα παει στον παο και τριτο να μετατοπιστει ο μητογλου στο 5 που δεν ξερω αν για εναν παιχτη επιπεδου πητερς θα το εκανε ο αταμαν
κατα την γνωμη μου ο παο πρεπει να ψαξει για 4αρι και να παει ο μητογλου στο 5 αλλα να μην ειναι αυτος ο πητερς

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”