Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Dakotas

senior
Reactions: 208
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 05, 2024 1:28 am

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιούλ 04, 2024 8:08 pm
DEJAN21 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 04, 2024 8:04 pm

Ο ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ μας δουλεύει μου φαίνεται… Ο ένας δεν ενδιαφέρει ο Τάδε δεν κάνει τον άλλον δεν τον κυνηγάνε…. Με τον Πολωνό θα μείνουμε και θα μας πει ότι την δεύτερη χρόνια θα δείξει γιατί τον πήρε ο Παναθηναϊκός
καλα οτι μας δουλευουν για τον σεντερ το εχουμε καταλαβει απο περυσι τον χειμωνα

δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα του αταμαν να μην θελει να παρει παιχτη σε αυτην την θεση
Κατσειτε λίγο να δούμε τι θα γίνει με ναν και θα δουμε

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 570

Παρ Ιούλ 05, 2024 3:49 am

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιούλ 04, 2024 8:08 pm
DEJAN21 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 04, 2024 8:04 pm

Ο ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ μας δουλεύει μου φαίνεται… Ο ένας δεν ενδιαφέρει ο Τάδε δεν κάνει τον άλλον δεν τον κυνηγάνε…. Με τον Πολωνό θα μείνουμε και θα μας πει ότι την δεύτερη χρόνια θα δείξει γιατί τον πήρε ο Παναθηναϊκός
καλα οτι μας δουλευουν για τον σεντερ το εχουμε καταλαβει απο περυσι τον χειμωνα

δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα του αταμαν να μην θελει να παρει παιχτη σε αυτην την θεση
Γεγονος, και περσυ ειχε αστοχη επιλογη με τον Πολωνο και φετος ετσι πως παει και με δεδομενο αυτα που ακουμε απο καθεστωτικο, θα ξεμεινει απο παιχτες...

ΥΓ: Τουλουμπα ξεμεθυσες απο το παρτυ? Τι σας ελεγα? Δεν υπαρχει Παπαγιαννης για ΠΑΟ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4494
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:18 am

Υπέγραψε στην Μονακό ο Παπαγιάννης!

Εικόνα

το μονο αρνητικο οτι ειναι μονοετες δηλαδη απτο καλοκαιρι παλι με αυτον θα ασχολουμαστε

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:26 am

Dakotas έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 1:28 am

Κατσειτε λίγο να δούμε τι θα γίνει με ναν και θα δουμε
τι σχεση εχει ο ναν με το αν παρουμε σεντερ?

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:27 am

τελικα κατεληξα οτι θελω να παει ο μητογλου στο 5 και να ερθει στο 4 ο μονεκε

επισης αποδευσμευση κωστα που πρεπει να ειναι απτους λιγους παιχτες που τραυματιζονται τοσο συχνα στα 5λεπτα που παιζει

δρομο και παιρνουμε αυτον τον βουκσεβιτς για τριτο σεντερ,αν δεν θελει παμε σε κανενα αναλωσιμο απτην α1 η επιπεδου τσαλμπουρη μπιτζιμπιτζιδη και ολους αυτους του απιθανους που εχουν γραφτει κατα καιρους

0
vaslag

Reactions: 13

Παρ Ιούλ 05, 2024 8:12 am

Φέτος θα γίνει μάχη για τα center γιατί βλέπω οι περισσότερες ομάδες στην Ευρωλίγκα ψάχνουν για ψηλούς. Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 15/7 και να κινηθούμε ανεξάρτητα από το αν θα μείνει ο Ναν στην ομάδα.
Ένας ωραίος ψηλός που θα μου άρεσε θα ήταν ο Καμίνσκι που και πέρσι στην Παρτιζάν είχε τους χρόνους που τον θέλουμε στην ομάδα,17 λεπτά. Έχει πάρει μια πρώτη εμπειρία από την Ευρώπη και θα δώσει διαφορετικα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι από τον Λεσσορτ και τον Κώστα.

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Παρ Ιούλ 05, 2024 8:13 am

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 4:27 am
τελικα κατεληξα οτι θελω να παει ο μητογλου στο 5 και να ερθει στο 4 ο μονεκε

επισης αποδευσμευση κωστα που πρεπει να ειναι απτους λιγους παιχτες που τραυματιζονται τοσο συχνα στα 5λεπτα που παιζει

δρομο και παιρνουμε αυτον τον βουκσεβιτς για τριτο σεντερ,αν δεν θελει παμε σε κανενα αναλωσιμο απτην α1 η επιπεδου τσαλμπουρη μπιτζιμπιτζιδη και ολους αυτους του απιθανους που εχουν γραφτει κατα καιρους
Tραυματιζεται γιατι ειναι κατσικι , απο τους πιο ατσουμπαλους παιχτες που εχω δει πραγματικα...

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 05, 2024 8:17 am

Ο Παπαθεοδωρου πάντως μίλησε για tweeter. Παίχτη που πρώτα πατάει στο 5, και μετά στο 4.Ειπανε τα παιδιά ότι θα είναι πολύ καλος παίχτης. Σκέφτηκα τον Καμποκλο, αλλά εχω την αίσθηση ότι θα πάμε για κάτι πιο εκλεκτό.Έπισης είπανε ότι θα είναι παιχτης που έχει παίξει Ευρώπη, ή θα είναι ευρωπαιος. Μιλήσανε και για Ταις , αλλά έχει τρεις προτάσεις στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή. Είμαι περίεργος να δούμε ποιον παίχτη θα υπογράψουμε

0
pk13

euroleague
Reactions: 136

Παρ Ιούλ 05, 2024 8:19 am

Πάντως γενικά είτε θέλουμε καθαρό 5αρι είτε θέλουμε 4αρι για να πάει ο Μήτογλου στο 5 λύσεις υπάρχουν λίγες ακόμα και στο nba.

Από nba για σέντερ 3-4 περιπτώσεις υπάρχουν που δυνητικά θα κολλούσαν αλλά πολυ πιθανόνα βρουν συμβόλαιο. Ο Theis που στάνταρ ομως θα βρει minimum συμβόλαιο και θα πρεπει να του δώσεις παραπάνω για να τον πείσεις, ο Yurtseven που παίζει και να μην βρει συμβόλαιο αλλά γενικά δεν έχω ιδέα για το επίπεδο του αφού τον έχω δει ελάχιστα και κυρίως σε garbage time, ο Metu ο Νιγηριανός που μπορεί να παίξει και 4 και 5 αν και αυτός πιστεύω θα βρει συμβόλαιο και ο Mamukelashvili ο Γεωργιανός που νομίζω όμως είναι ακόμα αγουρος για εμάς.

Σε 4αρια υπάρχουν και εκεί 2-3 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Ο Saric που και αυτός θα βρει σίγουρα προτάσεις για το minimum και δεν ξέρω αν ψήνεται να γυρίσει αλλά αν γυρνούσε θα έκανε πλάκα, ο Cancar που έχασε τη σεζόν πέρσι με τραυματισμό και το βλέπω χλωμό να μενει nba και ο Gill που συνέχεια ακούγεται για Ευρώπη αλλά πάντα ξεμένει στο nba.

Από Ευρώπη σε 5αρι δεν υπάρχει τίποτα ίσως μόνο ο Caboclo που όμως μοιάζει να είναι ωρολογιακή βόμβα στα αποδυτήρια. Απο 4αρια ο Μονεκε θα μπορούσε να είναι λύση με κάποιο χοντρό buy out αλλά ακούγεται πως θα πάει Παρτιζαν ή Ερυθρό.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1300

Παρ Ιούλ 05, 2024 8:22 am

Dakotas έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 1:20 am
Christofis έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 12:59 am
Προπονητης της Μονακο ειναι ο Σασα ή Ζελικο Ομπραντοβιτς; Γιατι σαν οπαδός του Παο συμπεριφερεται αυτο το καλοκαιρι.
Ποιος;;;
Ο προπονητης της Μονακο.

Κρατησε Τζειμς για να μην παει ολυμπιακο καινπηρε καλαθη Παπαγιαννη για να μην πανε Παναθηναικο. Οπως αντιλαμβανεσαι κανω πλακα.

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague

Παρ Ιούλ 05, 2024 8:25 am

Phys87 έγραψε:
Ο Παπαθεοδωρου πάντως μίλησε για tweeter. Παίχτη που πρώτα πατάει στο 5, και μετά στο 4.Ειπανε τα παιδιά ότι θα είναι πολύ καλος παίχτης. Σκέφτηκα τον Καμποκλο, αλλά εχω την αίσθηση ότι θα πάμε για κάτι πιο εκλεκτό.Έπισης είπανε ότι θα είναι παιχτης που έχει παίξει Ευρώπη, ή θα είναι ευρωπαιος. Μιλήσανε και για Ταις , αλλά έχει τρεις προτάσεις στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή. Είμαι περίεργος να δούμε ποιον παίχτη θα υπογράψουμε

Κανενας saric μυριζει αυτο

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1300

Παρ Ιούλ 05, 2024 8:27 am

Phys87 έγραψε:
Για αυτο ειχα πει πριν καποιες μερες οτι ητανε κριμα που χασατε τον Μοτλει απο την Χαποελ( Χριστος και Παναγια). Το πιο καλο φιτ για εσας απο την αλλη μερια ειναι ο Γεωργιανος ο Σαντρο ο Μαμουκελασβιλι. Μικρος ειναι, 4-5αρι ειναι, εχει παιξει με θαναση Κουμπ οποτε μπορει να του πει δυο καλα λογακια, Σουτ απεξω εχει, δυναμικος ειναι, Ευρωπαιος ειναι και νομιζω δεν θα παραπονεθει σαν τον Ταις για τον χρονο του και δεν θα ειναι κα τοσο ακριβως οσο ο Ταις.

Σαριτς ειναι οντως πολυ καλο φιτ αλλα αντεχει το σκαρι του για πρωτος σεντερ και σιγουρα θα τον χρυσοπληρωσει και καμια Φενερ ή Εφες που αναζηταμε και εκεινες ψηλους.

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague

Παρ Ιούλ 05, 2024 8:34 am

Aπο τα λεγομενα παντως μεχρι στιγμης της εικαζω πως θα ειναι ονομα , δηλαδη θα τον ξερει ο κοσμος . Ο Σαριτς τελευταια ετη με το μινιμουμ συμβολαιο παιζει nba , ειναι ισως καιρος να αποχωρησει , καθως θα βρει διπλασιο συμβολαιο στην ευρωπη

Δε νομιζω να παμε σε καποιο προσπεκτ

0
socrates13

junior
Reactions: 160
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 05, 2024 8:39 am

slok έγραψε:
Aπο τα λεγομενα παντως μεχρι στιγμης της εικαζω πως θα ειναι ονομα , δηλαδη θα τον ξερει ο κοσμος . Ο Σαριτς τελευταια ετη με το μινιμουμ συμβολαιο παιζει nba , ειναι ισως καιρος να αποχωρησει , καθως θα βρει διπλασιο συμβολαιο στην ευρωπη

Ο σαριτς ειναι υπερ μεταγραφαρα και για εμενα καλυτερος απο ταις,αλλα δυσκολο το κοβω

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague

Παρ Ιούλ 05, 2024 8:50 am

socrates13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 8:39 am
slok έγραψε:

Ο σαριτς ειναι υπερ μεταγραφαρα και για εμενα καλυτερος απο ταις,αλλα δυσκολο το κοβω
ε για παιχταραδες μας ειπε ο dpg ποιον θα φερει τον kaminski??????

Για μενα ο σαριτς ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει η ομαδα (απο τους εφικτους στοχους παντα). Μην ακουω κατι βαλανσιουνας κλπ....

Kαι δε τον βλεπω να βρισκει ανανεωση με τους warriors του χρονου

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slok την Παρ Ιούλ 05, 2024 9:06 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”