Airman έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 9:39 am
taurus13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 9:31 am
Δεν ξέρω πως θα παντρέψουμε την αναγκαστική επικοινωνιακή απάντηση που θα θέλει να δώσει ο dpg με τις πραγματικές ανάγκες της ομάδας. Απ'τη μία έχεις τον Λεσόρ που θα είναι το βασικό σου σέντερ του χρόνου, οπότε δεν μπορείς να πάρεις 5άρι που να είναι πρώτος. Απ' την άλλη έχεις δύο 4άρια και άν πάρεις εκεί πρώτο όνομα, πας πίσω τον Χουάντσο, άντε πες οκ, αλλά πας και τον Μήτογλου στο 5 που όπως και να το κάνεις είναι ανορθογραφία. Στο 3 δεν φαίνεται να πολυκαίγεται ο κόουτς αλλιώς θα είχε γίνει και η κίνηση για Χεζόνια. Στα guard δεν το συζητάω καν είμαστε πλήρεις. Στην ουσία ένα αναπληρωματικό 5άρι ψάχνουμε αλλά αυτό σημαίνει επικοινωνιακή ήττα...
Παιδιά, πάντα πρέπει να παίρνουμε παίχτες ανάλογα με τις ανάγκες μας. Δεν έχουμε να ματσάρουμε μόνο τον ΟΣΦΠ, έχουμε να ματσάρουμε άλλους 17...
Η ομάδα κανονικά το μόνο που θέλει είναι ένα σέντερ. Για εμένα θέλει σέντερ κλάσης, να μπορεί να σε κουβαλήσει ακόμα και σε απουσία πχ του Λεσόρ.
Τα επικοινωνιακά είναι για τους επικοινωνιολόγους... Δηλαδή αν ο ΟΣΦΠ πάρει άλλους 2 παίχτες, θα πρέπει να απαντάμε σε ό,τι κάνει ;
3άρι δεν παίρνουμε λογικά και καλώς δεν παιρνουμε. Θέλει ένα 5 η ομάδα και παραμονή Ναν και κλείσαμε.
Προφανώς και έχεις να ματσάρεις και όλες τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά πέρα από το ότι πρέπει να στοχεύεις σε ένα ομοιογενές σύνολο, πρέπει συγκεκριμένα να μπορείς να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό, γιατί απέναντι σε αυτή την ομάδα θέλεις δε θέλεις θα αναγκαστείς να παίξεις για τους δύο από τους τρεις τίτλους της χρονιάς. Δεν είναι οπαδικό το θέμα, είναι πρακτικό.
Δεν γνωρίζω αν έχει πρόβλημα ο Λεσόρ να φέρουν ένα ισάξιό του που θα του κόψει αρκετά λεπτά. Εγώ συμφωνώ μαζί σου και θα ήθελα τον καλύτερο δυνατό που θα μπορούσαμε να φέρουμε και ας γινόταν ο Λεσόρ αναπληρωματικός. Δεν είναι τα πράγματα πάντως έτσι απλά πάντα. Υπάρχουν ιδιαίτερες συμφωνίες που οφείλουν να τηρούνται, αλλιώς μπορεί να υπάρχουν προβλήματα που τώρα δεν έχεις και δεν τα θέλεις. Η λογική λέει πληρώνεσαι δεν πληρώνεσαι? Θα παίξεις όσο και όταν αποφασίσει ο προπονητής. Ε δεν πάει έτσι το βλέπουμε συνέχεια. Άσε που μπορεί να είναι κακό και για την μέλλουσα καριέρα ενός παίχτη και το σκέφτονται πολύ αυτό.
Τώρα με το τα επικοινωνιακά είναι για τους επικοινωνιολόγους νομίζω ότι λαικίζουμε, προφανώς και είναι σημαντικό για τους οπαδούς μιας ομάδας να αρχίζει η χρονιά με χαρά και προσμονή. Όταν είσαι τόσο κοντά σε δυναμική με τον μεγάλο σου αντίπαλο και παίρνει δύο τρία ηχηρά ονόματα, η ψυχολογία του κόσμου πέφτει και είναι λογικό. Το χειρότερο είναι ότι στην πρώτη στραβή, θα αρχίσει η μουρμούρα και η γκρίνια ότι για μια μεταγραφή μας βάλανε πάλι από κάτω και να φύγει ο ένας και να φύγει ο άλλος τι συζητάμε τώρα?