Αυτό ειναι το τελευταίο μου ποστ στο φορουμ.
Γενικά.
Γιατί οταν μπαίνει στην ζυγαριά η ψυχική σου υγεία και η σωματική σου ακεραιότητα δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια ή δεύτερες σκέψεις.
Σημερα στο Ταφο του Ινδού -και ενώ είχα νόμιμα δικαίωμα να βρίσκομαι στο γήπεδο- δέχτηκα (δις) ΣΩΜΑΤΙΚΗ επίθεση από τους ανθρώπους του Παναθηναικού ,ως εχθρός του Παναθηναικού και επειδη βριζω τα παιδια της ομάδας στο φορουμ(!!!).
Ναι ,εγώ τα κάνω όλα αυτά, όπως ήδη ξέρετε.
Κρίμα τόσα χρόνια που έκανα τόσα παιδιά γνωστά ,κρίμα ο τοσος κόσμος οταν μαθαινε ότι ειμαι ο Gkos μου έλεγε τόσο ζεστά λόγια και πόσο λατρέυανε το γράψιμο μου και πόσο με ευχαριστούσανε για τα καλά μου λόγια για τα παιδιά κρίμα όλα.
Όπως το ακόυτε.
Επακριβώς.
Εχθρός του Παναθηναικού ο Gkos.
Όλα αυτά γίναμε παρουσία κοσμου με τον Κ***********α μάλιστα να με απειλεί πως αν με ξαναδεί στο γήπεδο θα στείλει την Θυρα 13 να με @@μήσει εμένα το @@@τανοπαιδο και άλλα πολλά που δεν γράφονται δημόσια αλλά ειναι άκρως σημαντικά νομικά.
Αυτό δεν το γράφω για να διακαιολογηθώ ,το γράφω ώστε αν μου συμβεί οτιδήποτε να ξέρετε ποιοι ειναι οι υπεύθυνοι.
Είναι και υπέυθυνοι αναπτυξιακού προγραμματος τρομάρα τους.
Οι τραμπούκοι.
Φυσικά καταγγελία στην ΕΣΚΑ έχει γινει ήδη και επιφυλάσσομαι για τις όποιες άλλες ενέργειες μου προκύψουν καθότι υπάρχουν αρκετοί μάρτυρες.
Μην ανησυχείτε παιδιά ,δεν θα ξαναέρθω στον Τάφο ,σιγά μην χάσω την σύγχρονη γηπεδάρα σας κιόλας που χρειαζεται να πλύνουμε τα ρούχα οταν φύγουμε.
Το πιο αστείο απόλα ειναι πως είμαι Παναθηναικός(κατι που δεν άφηνα να φανεί στα κείμενα μου γιατι πάντα πιστευα πρέπει να κρατάμε ίσες αποστάσεις) και μέλος του ερασιτέχνη.
Που σε κατάντησαν ιστορικέ σύλλογε κάτι τυπάκια που πουλάνε την μάνα τους για έναν τίτλο.
Αντίο.
Gkos out !

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο