Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 05, 2024 1:57 pm

Heisenberg έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 1:52 pm
Phys87 έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 1:44 pm

Μακ και Πίτερς πρέπει να φύγουν γιατί έτσι σε βολεύει. Οι παίχτες όμως τους ρώτησες αν συμφωνούν; Ρώτησες τον Βεζενκοφ αν θέλει να παίζει λιγότερο απο 30 λεπτά; Ρώτησες τον Πετρουσεφ αν θέλει να παίζει 10 λεπτά; Ρώτησες τον Μακισικ αν θέλει να είναι μεταξύ πάγου και εξέδρας; Φυσικά και δεν τους ρώτησες! Εσυ απλά ήθελες τον Βεζενκοφ και οι υπόλοιποι να είναι διακοσμητικοί και να παίζουν τα ρεπα του.
ωχου. το οτι ολοι θα ειναι διακοσμητικοι για να παιζει ο Σασα ειναι μια φραση να μην πω που την εχω διαβασει.
ο μακισικ δεν εχει προβλημα οτι και να του πει ο μπαρτζωκας. αλλα το ζητημα δεν ειναι αυτο. ο πητερς εχει ζητησει να φυγει. τον μακισικ τον θελει η μονακο.2 αν φυγουν αρκει για να παρουμε 3αρι. οχι 3 οπως λες εσυ. 2 φτανουν και παραφτανουν.
Αν πάρεις 3-2 όπως λες, θα συμφωνεί να είναι η σκιά του Παπανικολάου; Και αν παίζει και στο 2 θα συμφωνεί ο Βιλντοζα και ο Ντορσει και ο Γκος και ο Έβανς;

0
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιούλ 05, 2024 2:00 pm

Phys87 έγραψε:
Heisenberg έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 1:52 pm

ωχου. το οτι ολοι θα ειναι διακοσμητικοι για να παιζει ο Σασα ειναι μια φραση να μην πω που την εχω διαβασει.
ο μακισικ δεν εχει προβλημα οτι και να του πει ο μπαρτζωκας. αλλα το ζητημα δεν ειναι αυτο. ο πητερς εχει ζητησει να φυγει. τον μακισικ τον θελει η μονακο.2 αν φυγουν αρκει για να παρουμε 3αρι. οχι 3 οπως λες εσυ. 2 φτανουν και παραφτανουν.
Αν πάρεις 3-2 όπως λες, θα συμφωνεί να είναι η σκιά του Παπανικολάου; Και αν παίζει και στο 2 θα συμφωνεί ο Βιλντοζα και ο Ντορσει και ο Γκος και ο Έβανς;
παμε για βασικο 3αρι. ποια σκια του Παπ?ο παπ ειναι 35. και δεν θα παιζει στο 2. ακομα και τον φουρνιε να παιρναμε που παιζει και στο 2 για το 3 θα τον παιρναμε.

0
Phys87

nba

Παρ Ιούλ 05, 2024 2:03 pm

Heisenberg έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 2:00 pm
Phys87 έγραψε:

παμε για βασικο 3αρι. ποια σκια του Παπ?ο παπ ειναι 35. και δεν θα παιζει στο 2. ακομα και τον φουρνιε να παιρναμε που παιζει και στο 2 για το 3 θα τον παιρναμε.
Ο παπ συμφωνεί με αυτό; Να παίζει 10 λεπτά; Είναι και ο αρχηγός σας αυτός !

1
1 Εικόνα
yawn.brigade

junior
Reactions: 328
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 05, 2024 2:04 pm

Εμένα πάντως αυτό το ρόστερ μου φαίνεται ονειρεμένο :

PG : Walkup, Goss, NML
SG : Dorsey, Vildoza, Evans
SF : Παπ, Ojeleye, Λάρυ
PF : Σάσα, Πετρούσεφ
C : Fall, Milutinov, Wright

0
Phys87

nba

Παρ Ιούλ 05, 2024 2:05 pm

yawn.brigade έγραψε:

Πρέπει να συμφωνούν οι παίχτες γιαυτο! Αυτό μπορεί να γίνει χωρίς Πετρουσεφ. Ήδη δηλαδή θέλει να φύγει!

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιούλ 05, 2024 2:09 pm

Phys87 έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 1:32 pm
montechristo έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 1:24 pm

Και για να συνεχίσουμε τον λίγο χαβαλέ... πες μου εσύ πώς νοιώθεις που για μια ακόμα φορά αντί για μπασκετικά σχόλια το γυρίζεις στα οπαδικά;
Μάλλον εσυ το βλέπεις οπαδικά, γιατί ο φίλος τζονι σου λέει την αλήθεια. Όλες οι φετινές αποκαλύψεις για τις μεταγραφές σας έγιναν απο το sdna που κράζετε. Και Ντορσει και Βεζενκοφ και Βιλντοζα. Οι δικοί σας δεν ήξεραν τίποτα! Ειδικά για τον Βιλντοζα.
Είναι ένα site του Ολυμπιακού που για Ντόρσεϊ και Σάσα το έγραψε από Απρίλη. Μάλιστα είχε γράψει Ντόρσεϊ, Σάσα και Τζέιμς είναι ο σχεδιασμός. Στον Τζέιμς έγιναν 2 προσφορές δεν τις δέχτηκε δεν ήρθε. Οι άλλοι 2 ήρθαν.

Και είχε και λεπτομέρειες ότι ο Σάσα αποφάσισε από το Φεβρουάριο να γυρίσει και ήταν σε συχνή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Πιο sdna. Το sdna ήξερε για τον Βιλντοζα γιατί ήταν παίχτης τους και για τον Σάσα έμαθε ότι πάει Ολυμπιακό όταν αρνήθηκε την πρόταση του παο. Την δεύτερη κατά σειρά πρόταση του παο. Γιατί του έκανε 2.

3
3 Εικόνα
yawn.brigade

junior

Παρ Ιούλ 05, 2024 2:10 pm

Phys87 έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

Πρέπει να συμφωνούν οι παίχτες γιαυτο! Αυτό μπορεί να γίνει χωρίς Πετρουσεφ. Ήδη δηλαδή θέλει να φύγει!
το έγραψα και πιο πάνω, δε παίζει να φύγουν και τα δυο τεσσάρια μας. οκ, ποτέ μη λες ποτέ αλλά θα μου κάνει τρομερή εντύπωση.

ο Πετρούσεφ μια χαρά χώρο και χρόνο θα βρει σε αυτό το ρόστερ, 10-13 λεπτά στάνταρ στο 4 + ό,τι προκύψει στο 5 από τραυματισμούς.

0
Phys87

nba

Tsilarxos έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 2:09 pm
Phys87 έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 1:32 pm

Μάλλον εσυ το βλέπεις οπαδικά, γιατί ο φίλος τζονι σου λέει την αλήθεια. Όλες οι φετινές αποκαλύψεις για τις μεταγραφές σας έγιναν απο το sdna που κράζετε. Και Ντορσει και Βεζενκοφ και Βιλντοζα. Οι δικοί σας δεν ήξεραν τίποτα! Ειδικά για τον Βιλντοζα.
Είναι ένα site του Ολυμπιακού που για Ντόρσεϊ και Σάσα το έγραψε από Απρίλη. Μάλιστα είχε γράψει Ντόρσεϊ, Σάσα και Τζέιμς είναι ο σχεδιασμός. Στον Τζέιμς έγιναν 2 προσφορές δεν τις δέχτηκε δεν ήρθε. Οι άλλοι 2 ήρθαν.

Και είχε και λεπτομέρειες ότι ο Σάσα αποφάσισε από το Φεβρουάριο να γυρίσει και ήταν σε συχνή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Πιο sdna. Το sdna ήξερε για τον Βιλντοζα γιατί ήταν παίχτης τους και για τον Σάσα έμαθε ότι πάει Ολυμπιακό όταν αρνήθηκε την πρόταση του παο. Την δεύτερη κατά σειρά πρόταση του παο. Γιατί του έκανε 2.
Έχεις δίκιο Τσιλαρχε!

0
Phys87

nba

Παρ Ιούλ 05, 2024 2:11 pm

yawn.brigade έγραψε:
Phys87 έγραψε:

το έγραψα και πιο πάνω, δε παίζει να φύγουν και τα δυο τεσσάρια μας. οκ, ποτέ μη λες ποτέ αλλά θα μου κάνει τρομερή εντύπωση.

ο Πετρούσεφ μια χαρά χώρο και χρόνο θα βρει σε αυτό το ρόστερ, 10-13 λεπτά στάνταρ στο 4 + ό,τι προκύψει στο 5 από τραυματισμούς.
Στο 5 έχετε τρεις παίχτες και όλοι θέλουν να παίζουν πολύ. Αν είχατε 2 θα έλεγα οκ. 10-13 λεπτά πιστεύεις φτάνουν στον Πετρουσεφ;

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1210
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 05, 2024 2:15 pm

Επειδη βλεπω παλι πολυ αγχος απο καποιους..

Μαλλον θα φυγει ενα 4αρι η ο πιτερς η ο πετρουσεφ.
Ο μπραζντεικις και μπορει ο μακισικ.

Μπορουμε τωρα να κανουμε μεταγραφη στο 2-3 η θα βρεθει νεο αφηγημα?

3
3 Εικόνα
Panathas_13

junior
Reactions: 138

Παρ Ιούλ 05, 2024 2:17 pm

yawn.brigade έγραψε:

8 ξένοι.

Για βάλε την εξάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος τώρα

0
yawn.brigade

junior

Παρ Ιούλ 05, 2024 2:18 pm

Phys87 έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 2:11 pm
yawn.brigade έγραψε:

Στο 5 έχετε τρεις παίχτες και όλοι θέλουν να παίζουν πολύ. Αν είχατε 2 θα έλεγα οκ. 10-13 λεπτά πιστεύεις φτάνουν στον Πετρουσεφ;
δε πιστεύω ότι θα είναι 10-13 λεπτά αυτά που θα αντιστοιχούν στον Πετρούσεφ στην πραγματικότητα γιατί έχουμε πολλούς παίκτες ευπαθείς σε τραυματισμούς (και ο ίδιος είναι ένας από αυτούς) + ότι πάλι θα πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση πολλών λόγω των Ολυμπιακών.

θα μου κάνει εντύπωση να έχουμε ανεβάσει τόσο το μπάτζετ και να πάμε σε "μικρό, ορθολογικό" ρόστερ, στην πράξη δε βγαίνει και το πληρώσαμε πέρυσι.

ναι, σε περίπτωση που βγάλουν όλη τη χρονιά υγιείς οι Γκος, Βιλντόζα, Έβανς (ήδη τραυματίας), Πετρούσεφ, Μιλουτίνοφ, Φαλ μπορεί και να έχουμε γκρίνιες και κάποιοι να μη παίζουν αλλά μου φαίνεται απίθανο σενάριο.

0
yawn.brigade

junior

Παρ Ιούλ 05, 2024 2:20 pm

Panathas_13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 2:17 pm
yawn.brigade έγραψε:

8 ξένοι.

Για βάλε την εξάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος τώρα
δεν έχει κανένα νόημα αυτό, δε θα χρειαστεί να επιλέξουμε 6 που θα παίζουν σε όλους τους αγώνες.

0
Eddie Jonson 7
Reactions:

Παρ Ιούλ 05, 2024 2:22 pm

socrates13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 8:37 am
Ο ολυμπιακος δυναμωσε και αλλο στους ψηλους,για εμενα εχει την καλυτερη frontline στην ευρωπη πλεον..Αφου αυτο θελει ο μπαρτζοκας και απλα υπεριπλια στα guards σε θεμα ποσοτητας ,κατι θα ξερει..Ο παναθηναικος θελει center να μπορεσει να παιξει ξυλο στους τελικους με τον ολυμπιακο,στα guards εχει τα καλυτερα guards της ευρωπης..Γενικα ενδιαφερον ,ο μπαρτζο elite frontline με ποσοτητα παικτων στα guards ,Ο αταμαν elite guards [3 elite guards] και μειονεκτημα και χωρις καν ποσοτητα στην frontline μεχρι στιγμης τουλαχιστον..Γενικα δεν βλεπω τον αταμαν να τον ενδιαφερουν και πολυ οι ψηλοι,ειναι coach κοντων ..Ο ολουμπιακος δεν θελει φουρνιε,επρεπε να παρει εναν baldwin τοτε να τελειωνε,αυτο του λειπει ακομα
Αμα εχει τα λεφτα για φουρνιε γιατι δεν ειχε κανει κρουση για παντερ η badwin οταν ηταν νωρις?
Φιλαράκι, αν εξαιρέσεις τον Νάν που δεν μπορείς να ξέρεις 100%τί μέλλει γενέσθαι………ηλικιακά τα υπόλοιπα όντως τοπ γκαρντ που διαθέτεις, θεωρείς ότι θα αντέξουνε και εφέτος με + 10-15 παιχνίδια σε αντίστοιχη με πέρυσι κατάσταση?? Ούτε για πλάκα σου λέω εγώ . Ήδη βλέπεις τον Ευαίσθητο Σλούκα εδώ και δύο χρόνια να το παίζει ιστοριούλα με τους τραυματισμούς και καλά για να γλυτώσει αναίμακτα την Εθνική ( όταν κοτζάμ Γιάννης έρχεται και ρισκάρει για πλάκα). Ο Πάο καλώς η όχι, έφτιαξε ομάδα μίας χρήσης (φέτος δεν θα έρθουν όλα δεξιά όπως πέρυσι)……..εδώ θα είμαστε να το συζητάμε!!!

Panathas_13

junior
Reactions: 138

Παρ Ιούλ 05, 2024 2:26 pm

Eddie Jonson 7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 2:22 pm
socrates13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 8:37 am
Ο ολυμπιακος δυναμωσε και αλλο στους ψηλους,για εμενα εχει την καλυτερη frontline στην ευρωπη πλεον..Αφου αυτο θελει ο μπαρτζοκας και απλα υπεριπλια στα guards σε θεμα ποσοτητας ,κατι θα ξερει..Ο παναθηναικος θελει center να μπορεσει να παιξει ξυλο στους τελικους με τον ολυμπιακο,στα guards εχει τα καλυτερα guards της ευρωπης..Γενικα ενδιαφερον ,ο μπαρτζο elite frontline με ποσοτητα παικτων στα guards ,Ο αταμαν elite guards [3 elite guards] και μειονεκτημα και χωρις καν ποσοτητα στην frontline μεχρι στιγμης τουλαχιστον..Γενικα δεν βλεπω τον αταμαν να τον ενδιαφερουν και πολυ οι ψηλοι,ειναι coach κοντων ..Ο ολουμπιακος δεν θελει φουρνιε,επρεπε να παρει εναν baldwin τοτε να τελειωνε,αυτο του λειπει ακομα
Αμα εχει τα λεφτα για φουρνιε γιατι δεν ειχε κανει κρουση για παντερ η badwin οταν ηταν νωρις?
Φιλαράκι, αν εξαιρέσεις τον Νάν που δεν μπορείς να ξέρεις 100%τί μέλλει γενέσθαι………ηλικιακά τα υπόλοιπα όντως τοπ γκαρντ που διαθέτεις, θεωρείς ότι θα αντέξουνε και εφέτος με + 10-15 παιχνίδια σε αντίστοιχη με πέρυσι κατάσταση?? Ούτε για πλάκα σου λέω εγώ . Ήδη βλέπεις τον Ευαίσθητο Σλούκα εδώ και δύο χρόνια να το παίζει ιστοριούλα με τους τραυματισμούς και καλά για να γλυτώσει αναίμακτα την Εθνική ( όταν κοτζάμ Γιάννης έρχεται και ρισκάρει για πλάκα). Ο Πάο καλώς η όχι, έφτιαξε ομάδα μίας χρήσης (φέτος δεν θα έρθουν όλα δεξιά όπως πέρυσι)……..εδώ θα είμαστε να το συζητάμε!!!
Ο Γιιουλ ήταν 38 ετών όταν σήκωσε το κατσαρολι άρα Σλούκας και λοιποί ηλικιακά είναι νεοτατοι

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”