Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4481
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 05, 2024 2:57 pm

ας ερθει και ο σαριτς και ο ταις :mrgreen:

βασικα δεν με πολυενδιαφερει κιολας αρκει να ειναι καποιος φτασμενος παιχτης και οχι κανας απιθανιδης αγνωστιδης στυλ μαμουβλιλι και τετοιους

Εικόνα

1
1 Εικόνα
Sa7Sa
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 05, 2024 3:28 pm

Έχει ακουστεί πως θα κρατήσετε τον Μπαλτσεροφσκι και θα πάτε σε επιλογή στο 4 με αυτή την λογική ο Σαριτς ίσως χωράει, πάντως σαν όνομα είναι μεγαλύτερο του βεζενκο, να τα λέμε όλα, αλλά δε πιστεύω να πάρει πάνω από 2,5 ..ενώ βεζε θα πάρει 3,5 + Bonus

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 652
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Ιούλ 05, 2024 3:35 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 2:56 pm
Ε καλοκαιράκι είναι, υπάρχει μια τάση υπερβολής και από τις δυο μεριές. Δεν αρκεί ποτέ να έχεις καλή ομάδα. Πρέπει να είναι *ομαδάρα* ΚΑΙ να το παραδέχονται και οι αντίπαλοι. Τίποτα λιγότερο.

Οι φίλοι Ολυμπιακοί δικαίως είναι χαρούμενοι, ουσιαστικά έχουν την ομαδάρα του 2023 με κάποια upgrades κιόλας.

Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι στα γνωστά πλαίσια που προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλον γιατί η ομαδάρα μας είναι καλύτερη και για ποιον λόγο. Λες και δεν θα δούμε μέσα στη χρονιά. Πρέπει να παραδεχτείς ότι η ομάδα τους (τους = Ολυ και Παο) είναι καλύτερη. Μετά όμως αν τους πεις ότι απέτυχαν θα αρχίσουν να βγάζουν λαγούς από τα καπέλα για το πως δεν είναι εντελώς αποτυχημένη η χρονιά. Καλείσαι να δώσεις ένα προγνωστικό αλλά αν τυχόν δεν βάλεις τη σωστή ομάδα αρκετά ψηλά (ακόμα και με μπασκετικά κριτήρια) τότε έχει μίρλα. Το έχουμε δει το έργο. Προσωπικά θεωρώ best case να σε υποτιμά ο αντίπαλος αλλά οι πιο θερμόαιμοι εδώ δεν νομίζω πως συμφωνούν.

Βέβαια και εκ των υστέρων ακόμα θα υπάρχουν αυτοί που θα λένε «ναι κέρδισες αλλά παίξαμε καλύτερα όλη τη χρόνια» ή «πόσο είμαστε στα μεταξύ μας;» ή «καλά για ένα σουτ χάσαμε, τι χαίρεσαι» ή «σιγά με τόσα λεφτά παίρνω κι εγώ κούπες» κλπ. Αν δεν ψήνεστε για ατέρμονες συζητήσεις τότε μην κάνετε καν engage γιατί δεν υπάρχει κάποιο τέλος. Τα παραπάνω σχόλια είναι κυρίως ατάκες που ακούστηκαν από φίλους Ολυμπιακούς γιατί απλά κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Πάω στοίχημα ότι αν ήταν αλλιώς τα πράγματα, κάτι θα σκαρφίζονταν και οι φίλοι του ΠΑΟ.

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα του καημένου του Airman να μιλάει για τα matchups και πως δεν είναι απλά πολλαπλά 1v1 το μπάσκετ, αναλύει τους διαφορετικούς τρόπους που χρησιμοποιούνται οι παίκτες από τον εκάστοτε προπονητή, αλλά κάθεται ο ένας κι ο άλλος να προσπαθούν να τον πείσουν ότι το σύνολο Χ παικτών είναι ατομικά (pointwise) καλύτερο του Υ συνόλου => η ομάδα είναι καλύτερη.
Εμένα όλα αυτά που περιγράφεις μου έκαναν τρομερή εντύπωση.
Μετά από πολλά χρόνια στο εξωτερικό γύρισα στην Ελλάδα και παρακολούθησα όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοια αντίδραση απο τους περισσότερους οπαδούς του ΟΣΦΠ που μου έμοιαζε σαν να έκλειναν αυτιά και μάτια και να επαναλάμβαναν την μάντρα "είμαστε καλύτεροι".
Μετά το Φ4 νόμιζα ότι θα σκάσει η φούσκα της παραίσθησης και θα το παραδεχοντουσαν ότι φέτος ειμασταν καλύτεροι. Κάποιοι το έκαναν. Άλλοι περίμεναν το πρωτάθλημα για να αποδείξουν ότι το Φ4 ήταν τυχαίο.

Ε, ήρθε και το πρωτάθλημα και η αντίδραση ήταν "για ένα σουτ χάσαμε" η "με τον Φαλ θα χαμε σκούπα".
Οπότε έφτασα στο συμπέρασμα που ανέφερες. Το να παραδεχτείς την ανωτερότητα του αντιπάλου έστω και για μια σεζόν απαγορεύεται.

Ελπίζω να μην δω φίλους του ΠΑΟ να το κάνουν και αυτοί, η ακόμα χειρότερα εμένα. Ίσως να είναι κάτι που το κόλλας αν μείνεις Ελλαδαρα πολύ καιρό.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3024
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιούλ 05, 2024 3:43 pm

xomitsious έγραψε:
Από την άλλη, εμένα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση καθώς αποτελεί υποσύνολο της ευρύτερης κοινωνίας. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Γι'αυτό το μπασκετφόρουμ με τα όσα τα κακά του είναι όαση διότι μπορούμε και ξεφεύγουμε έστω και λιγάκι και να διαβάζουμε κάτι μπασκετικά σοβαρό, κάποιο αστείο ποστ (εννοώ με ωραίο χιούμορ, όχι κάτι σκουπίδια σεφερλιδικα), ιδέες που ίσως να μην είχαμε πριν κλπ. Φυσικά υπάρχουν και εδώ σκουπίδια αλλά είναι πολύ πολύ λιγότερα.
xomitsious έγραψε:
Ελπίζω να μην δω φίλους του ΠΑΟ να το κάνουν και αυτοί
Το παραμύθι των "διαφορετικών" οπαδών είναι...παραμύθι. Δεν έχουμε άλλα γονίδια, ούτε μεγαλώσαμε με διαφορετικό τρόπο. Υπο τις ίδιες συνθήκες, τα ίδια θα έκαναν. Φυσικά μιλάω για πληθυσμούς εδώ ε; Όχι για τον καθένα ξεχωριστά.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague

Παρ Ιούλ 05, 2024 3:55 pm

nikolas_asteri έγραψε:
xomitsious έγραψε:
Από την άλλη, εμένα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση καθώς αποτελεί υποσύνολο της ευρύτερης κοινωνίας. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Γι'αυτό το μπασκετφόρουμ με τα όσα τα κακά του είναι όαση διότι μπορούμε και ξεφεύγουμε έστω και λιγάκι και να διαβάζουμε κάτι μπασκετικά σοβαρό, κάποιο αστείο ποστ (εννοώ με ωραίο χιούμορ, όχι κάτι σκουπίδια σεφερλιδικα), ιδέες που ίσως να μην είχαμε πριν κλπ. Φυσικά υπάρχουν και εδώ σκουπίδια αλλά είναι πολύ πολύ λιγότερα.
xomitsious έγραψε:
Ελπίζω να μην δω φίλους του ΠΑΟ να το κάνουν και αυτοί
Το παραμύθι των "διαφορετικών" οπαδών είναι...παραμύθι. Δεν έχουμε άλλα γονίδια, ούτε μεγαλώσαμε με διαφορετικό τρόπο. Υπο τις ίδιες συνθήκες, τα ίδια θα έκαναν. Φυσικά μιλάω για πληθυσμούς εδώ ε; Όχι για τον καθένα ξεχωριστά.
Για το πρώτο παραδέχομαι ότι έχω μια παιδική αφέλεια, οπότε ναι, μου έκανε εντύπωση. Και ισχύει ότι οι λίγοι που είδαν τα προβλήματα της ομάδας τους ήταν σε αυτό το φόρουμ.

Για το δεύτερο, έχεις δίκιο, προφανώς. Απλά η αποστασιοποίηση από τα οπαδικα για κάποιον που δε ζει στην Ελλάδα παίζει το ρόλο της.
Δεν έχεις τόσο πρόβλημα να παραδεχτείς την ανωτερότητα του αντιπάλου όταν ο συνάδελφος στη δουλειά σου πει "μπάσκετ? Αυτό που παίζουν μόνο οι ψηλοί freaks of nature? Άστα αυτά και πάμε να δούμε το ράγκμπι την Κυριακή"
(ααχ Εδιμβουργακι :roll: )

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:01 pm

Ο Σάριτς 4άρι δεν είναι; Παιχτάρα btw.

Επειδή το έχω χάσει λίγο έχει παιχτεί κάτι με Χουάντσο ή Μήτο; Γιατί ψάχνει 4άρι ο Αταμάν;

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 903
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:02 pm

xomitsious έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Για το πρώτο παραδέχομαι ότι έχω μια παιδική αφέλεια, οπότε ναι, μου έκανε εντύπωση. Και ισχύει ότι οι λίγοι που είδαν τα προβλήματα της ομάδας τους ήταν σε αυτό το φόρουμ.

Για το δεύτερο, έχεις δίκιο, προφανώς. Απλά η αποστασιοποίηση από τα οπαδικα για κάποιον που δε ζει στην Ελλάδα παίζει το ρόλο της.
Δεν έχεις τόσο πρόβλημα να παραδεχτείς την ανωτερότητα του αντιπάλου όταν ο συνάδελφος στη δουλειά σου πει "μπάσκετ? Αυτό που παίζουν μόνο οι ψηλοί freaks of nature? Άστα αυτά και πάμε να δούμε το ράγκμπι την Κυριακή"

Εδιμβούργο φίλε ζούσες ;
Υπέροχη Σκωτία! Εχω βρεθεί κυρίώς στο Dundee για εργασία 2-3 φορές από 1 μήνα μονάχα αλλά γυρισα και αλλες πόλεις, μεταξύ των οποίων και το "Εντιμπρα" όπως το λένε πάνω... :hammer:

Sorry για το offtopic :hammer: :hammer:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:04 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 4:01 pm
Ο Σάριτς 4άρι δεν είναι; Παιχτάρα btw.

Επειδή το έχω χάσει λίγο έχει παιχτεί κάτι με Χουάντσο ή Μήτο; Γιατί ψάχνει 4άρι ο Αταμάν;
Στην εθνική Κροατίας παίζει 4. Στο ΝΒΑ πλέον παίζει και στο 5.
Για αντι-Μπαλτσεροφσκι θα έρθει (αν έρθει. Και ναι είναι πολύ καλός παίκτης). Οι άλλοι μένουν

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:07 pm

Airman έγραψε:
xomitsious έγραψε:

Εδιμβούργο φίλε ζούσες ;
Υπέροχη Σκωτία! Εχω βρεθεί κυρίώς στο Dundee για εργασία 2-3 φορές από 1 μήνα μονάχα αλλά γυρισα και αλλες πόλεις, μεταξύ των οποίων και το "Εντιμπρα" όπως το λένε πάνω... :hammer:

Ναι φίλε μου! Γκουντ Ολντ Εντινμπρα. 17 χρόνια ζούσα εκεί. Στο Νταντί ζει ο ξάδερφος μου. Μαμά Σκωτία!

1
1 Εικόνα
Dakotas

senior
Reactions: 208
Αγαπημένη θέση: C

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:11 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 2:02 pm
Ακούγεται έντονα για Σάριτς αλλά δεν την λες και τεράστια μεταγραφή που λέει ο ΔΓ. Τον έχω χειρότερο παίχτη από Βέζενκοφ. Επίσης είναι καθαρό 4άρι όχι 5. Εκτός αν πάει πίσω ο Μήτογλου και φύγει ο Χουάντσο, αλλά είναι καλύτερος παίχτης από το Μήτογλου? Γιατί ο Ντίνος στα κρίσιμα βρίσκει διχτάκι! Επίσης και οι 2 έχουν αργά πόδια. Αν δεν πάρετε καλό ψηλό θέλετε πάλι mvp σεζόν από Λεσόρτ! Αν δε φύγει ο Ναν αποκλείεται να έρθει πάλι τέτοιος παίχτης! Είναι περιπτωσάρα και πρέπει να τον κρατήσετε.
Καθήστε λίγο ρε παιδια,είναι ο βεζενκοφ βόμβα(που είναι )και δεν είναι ο σαριτς ;;;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 903
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:14 pm

xomitsious έγραψε:
Airman έγραψε:

Εδιμβούργο φίλε ζούσες ;

Ναι φίλε μου! Γκουντ Ολντ Εντινμπρα. 17 χρόνια ζούσα εκεί. Στο Νταντί ζει ο ξάδερφος μου. Μαμά Σκωτία!
Υπέροχη Σκωτία φίλε μου..

Εσύ την έζησες για τα καλά. Φοβερή παιδεία οι άνθρωποι, πολύ πρόσχαροι αν και Βόρειοι, απίθανη φύση και δομές για τον πολίτη, τα πάντα υπέροχα με αυτήν την χώρα.

Τέλος πάντων, ξεφύγαμε από το θέμα... :hammer: . .να σαι καλά πάντα !!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:16 pm

Παικτάρα είναι ο Σαριτς, βαρυ 4αρι που ακουμπάει και 5 με πολύ καλές κινήσεις στο ποστ και βλέπει καλά το γήπεδο, επίσης έχει πολύ καλό τρίποντο.

1
1 Εικόνα
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:20 pm

https://www.sdna.gr/mpasket/1213803_bil ... isoyme-ola

αυτες τις δηλωσεις τις εχουν ολοι copy paste? :hammer:

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:20 pm

nikosvip έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 4:16 pm
Παικτάρα είναι ο Σαριτς, βαρυ 4αρι που ακουμπάει και 5 με πολύ καλές κινήσεις στο ποστ και βλέπει καλά το γήπεδο, επίσης έχει πολύ καλό τρίποντο.
Πρώην παίκτης ετών 30 είναι ο Σαριτς και με αρκετούς τραυματισμούς.
Μακριά

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:21 pm

Airman έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 4:14 pm
xomitsious έγραψε:

Υπέροχη Σκωτία φίλε μου..

Εσύ την έζησες για τα καλά. Φοβερή παιδεία οι άνθρωποι, πολύ πρόσχαροι αν και Βόρειοι, απίθανη φύση και δομές για τον πολίτη, τα πάντα υπέροχα με αυτήν την χώρα.

Τέλος πάντων, ξεφύγαμε από το θέμα... :hammer: . .να σαι καλά πάντα !!!
Κι εσύ να σάι καλά.

Έχει και το Εδιμβούργο τα "φρούτα" του αλλά πρέπει να πας εκτός κέντρου για να τα δεις. Όσο για τα άλλα ισχύει.

Μπορώ να μιλάω για ώρες για αυτό το θέμα αλλά θα βγούμε κι άλλο οφφ τοπικ.

Οπότε, γκουχ γκουχ, παιχταρας ο Σαριτς, μακάρι να έρθει!

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”