Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

a1greece
Reactions: 587
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:48 pm

Μου κάνει εντύπωση που λέτε να φύγει ο Πίτερς..και εξηγούμαι. Έχουμε διαγνώσει από πέρυσι ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στο σουτ και ότι δεν έχει τον παίχτη ηγέτη που θα βγει μπροστά στα δύσκολα και θα κάνει καλές εμφανίσεις στα κρίσιμα μάτς. Πέρυσι είχαμε μόνο δύο αξιόπιστους σουτέρ τριών πόντων, ο ένας έφυγε (Κάνααν) και ο άλλος σούταρε με 50% ενώ είχανε τις άμυνες προσαρμοσμένες πάνω τους, ενώ παίζανε όλους τους υπόλοιπους under. Ο Πίτερς δεν έκανε απλό step up πέρυσι. Ήταν ο καλύτερος μας παίχτης και έκανε εμφανίσεις καριέρας σε φίναλ φούρ και τελικούς με ΠΑΟ. Έδειξε ότι και κοχώνες έχει και ότι μπορεί να βγει μπορστά στα κρίσιμα. Αντίθετα ο Πετρούσεφ ενώ είχε και τον χώρο και τον χρόνο να βγει μπροστά ήταν καλός μόνο σε κάποια παιχνίδια με την Μπαρστελόνα. Στο φίναλ φούρ τίποτα και στους τελικούς τον έκανε γιο γιο ο Λεσόρ. Έχει σίγουρα μεγάλο potential, αλλά προς το παρών έχει δείξει ότι είναι σοφτ. Φοβάται να βάλει το κορμί του στην άμυνα γιατί δεν εμπιστεύεται το σώμα του, φοβάται μην τραυματιστεί. Αυτό μου έδειξε. Έχει μέτριο τρίποντο, δεν είναι αθλητικός στην άμυνα (δεν μπορεί να μαρκάρει 5άρια και έχει πρόβλημα με αμυντικά 4άρια τύπου Γιαμπουσέλε). Είναι πολύ καλός στο transition και στο post up παιχνίδι που όμως έχουμε παίκτες (Μιλουτίνοφ, Ραίτ) και έχει υψηλό μπασκετικό IQ. Το potential του θα είχε νόημα αν ο Πίτερς ήταν 33 και αν δεν καιγόμασταν να πάρουμε τίτλους εδώ και τώρα. Πάμε τώρα στην συνύπαρξη Βέζε - Πίτερς και στο θέμα της άμυνας. Θα ξεκινήσω ανάποδα. Έχετε σκεφτεί τι θα γίνει όταν αυτοί οι δύο βρίσκονται στο παρκέ αγκυροβόλισμένοι στο τρίποντο; Οι κοντοί μας θα βρίσκουν τεράστιους χώρους για μπούκες και όταν πέφτουν σε αμυντικό τοίχος θα βρίσκουν Πίτερς Βέζε με close out πάσες. Δεύτερον, και οι δύο έχουν φοβερά off ball κοψίματα στην ρακέτα και συνεργάζονται με κλειστά μάτια με Φαλ, ο οποίος θα κάνει ρεκόρ στις ασίστ φέτος. Στην Άμυνα, λοιπόν, έχετε ξεχάσει ότι όταν είναι ο Φαλ μέσα, πολλές φορές παίζουμε άμυνα με αλλαγές, το οποίο σημαίνει ότι ο Πίτερς δεν θα μαρκάρει απαραίτητα τα αντίπαλα τριάρια. Δεν λέω ότι θα παίζουν συνέχεια αυτοί οι δύο μαζί, αλλά πιστεύω ότι θα συνυπάρξουν στο παραπάνω σχήμα με Φαλ για κάποια ώρα και αναλόγως τα μαρσαρίσματα με την αντίπαλη ομάδα. Επίσης, ξεχνάτε ότι ο Βέζε έρχεται από τραυματισμό και ότι ακόμα κάνει θεραπείες, συν ότι θα του πάρει λίγο χρόνο να βρει τον παλιό του καλό εαυτό μετά από ένα χρόνο σχεδόν απραξίας. Επίσης, σε νοιάζει αν η ομάδα είναι μέτρια αμυντικά αν μπροστά βάζουμε σε κάθε παιχνίδι 100 πόντους; Γιατί αυτό βλέπω να γίνεται. Με Βιλτόζα και Γκος θα πάμε σε γρήγορο τέμπο και παιχνίδι πολλών κατοχών. Από εκεί που είχαμε πρόβλημα στο τρίποντο με άθλια ομαδικά ποσοστά σε πολλά παιχνίδια, θα έχουμε 4 παίχτες που τα στάζουν από παντού. Ακόμα και ο Γουόκαπ με την εθνική που σουτάρουν όλοι είναι πολύ καλός από το τρίποντο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:49 pm

Λιγο τραβηγμενο σεναριο αυτο που σκεφτηκα αλλα αν φυγει πιτερς σακ δεν θα ταν ωραιο να παιρναμε τζοβοντε γκριν και οτζελεγιε?ο πρωτος εχω την εντυπωση οτι παταει και στο 2 ,μιλαμε για αθλητη μακισικ στα καλα του επι 2..και οτζελεγιε που ειναι ενα τανκ με ποδια και 50% τριποντο..Δεν εχουν και το στατους να ζητανε 25λ θεωρω..17-18λ ο καθενας. Εγω ψηθηκα.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:51 pm

karamelitsa έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 4:46 pm
Tsilarxos έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 4:33 pm

Εξαρτάται τι θές. Να είσαι με 25 λεπτά σε μία ομάδα σαν τον αστέρα που μάλλον δεν θα μπει play offs. Η να είσαι με 15-20 λεπτά στον Ολυμπιακό και να έχεις την ευκαιρία να πας φάιναλ φορ και να διεκδικήσεις το τρόπαιο.Τωρα που είναι και ο Πίτερς λογικό να θέλει να φύγει.Αλλα αν φύγει ο Πίτερς και μείνουν αυτός και ο Σάσα στο 4 νομίζω θα αλλάξει γνώμη
Φέτος στην Ευρωλίγκα ο Πετρούσεφ είχε 15 λεπτα ΜΟ, που είχε μπροτά του τον Πίτερς και όχι τον Σάσα, και σκάσανε και ένα σκασμό τραυματισμοί στο 5...του χρόνου λογικά δύσκολα θα ξεπερνάει τα 10-12 λεπτά...ειδικά 20 λεπτά ούτε για αστείο....στον Αστέρα θα παίζει χαλάρα τα διπλά λεπτά!! Εμας δεν μας χαλάει φυσικά να μείνει, το θέμα είναι αυτός αν θέλει να είναι η σκιά του Σάσα και να παίζει δεκάλεπτα, γιατί τόσο θα παίζει...
Λάθος προσέγγιση. Φέτος ο πετρούσεφ ήρθε στα μέσα της σεζόν. Και αυτός τραυματίστηκε και έχασε κάποια μάτς. Ο Μπαρτζώκας όλοι ξέρουμε ότι αργεί να εντάξει νέους παίχτες στην ομάδα. Φέτος θα έχει 15 λεπτά σίγουρα. Με τόσα πολλά μάτς δεν θα έχεις τον Σάσα να βαράει 30αρια

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 965
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:53 pm

shaq7 έγραψε:
Λιγο τραβηγμενο σεναριο αυτο που σκεφτηκα αλλα αν φυγει πιτερς σακ δεν θα ταν ωραιο να παιρναμε τζοβοντε γκριν και οτζελεγιε?ο πρωτος εχω την εντυπωση οτι παταει και στο 2 ,μιλαμε για αθλητη μακισικ στα καλα του επι 2..και οτζελεγιε που ειναι ενα τανκ με ποδια και 50% τριποντο..Δεν εχουν και το στατους να ζητανε 25λ θεωρω..17-18λ ο καθενας. Εγω ψηθηκα.
Για μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο μυαλό μου, οταν ανακοινωθεί ο Σάσα, διώχνεις Μακίσικ και κάθεσαι να συζητήσεις με Πίτερς και Πετρούσεφ, ανάλογα αποφασίζεις ποιος από τους 2 θα κάτσει στην ομάδα σαν Back up του Σάσα και τον άλλο τον δίνεις...μετά κοιτάς να πάρεις ένα τούμπανο βασικό 3αρι Φουρνιέ, Μούσα κλπ. και έκλεισες, είσαι έτοιμος για Ευρωκούπα!!

Υ.Γ. Θες και άλλο back up 3αρι; Κράτα τον Μπραζντέικις, είναι νεαρός και με περισσότερες προοπτικές από τον 35αρι Μακίσικ. Δυσκολα θα ξανακάνει τόσο κακή χρονιά

6
5 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιούλ 05, 2024 4:56 pm

karamelitsa έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Για μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο μυαλό μου, οταν ανακοινωθεί ο Σάσα, διώχνεις Μακίσικ και κάθεσαι να συζητήσεις με Πίτερς και Πετρούσεφ, ανάλογα αποφασίζεις ποιος από τους 2 θα κάτσει στην ομάδα σαν Back up του Σάσα και τον άλλο τον δίνεις...μετά κοιτάς να πάρεις ένα τούμπανο βασικό 3αρι Φουρνιέ, Μούσα κλπ. και έκλεισες, είσαι έτοιμος για Ευρωκούπα!!

Υ.Γ. Θες και άλλο back up 3αρι; Κράτα τον Μπραζντέικις, είναι νεαρός και με περισσότερες προοπτικές από τον 35αρι Μακίσικ. Δυσκολα θα ξανακάνει τόσο κακή χρονιά
τον μουσα πιο πολυ για τρολ τον λεμε..δεν νομιζω να γινεται..φουρνιε γενικα δυσκολη περιπτωση..μιχαλιουκ θα θελει νβα..γενικα δεν ειναι απιθανο να μην βρισκουμε το τοπ ονομα και να παμε σε λυση οπως αυτην που ειπα.

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

karamelitsa έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Δεν θέλουμε άλλο. Ο Παπανικολάου θα είναι το μπακαπ 3αρι. Αρκεί.

Μόλις υπογράψει ο Σάσα επίσημα μακάρι να πούμε στους μάνατζερ τώρα φέρτε τις προσφορές σας για Μακισικ και Πίτερς και να τελειώνουμε με αυτό. Μετά έχουμε πολύ χρόνο μπροστά να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση στο 3.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Παρ Ιούλ 05, 2024 5:02 pm

shaq7 έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

τον μουσα πιο πολυ για τρολ τον λεμε..δεν νομιζω να γινεται..φουρνιε γενικα δυσκολη περιπτωση..μιχαλιουκ θα θελει νβα..γενικα δεν ειναι απιθανο να μην βρισκουμε το τοπ ονομα και να παμε σε λυση οπως αυτην που ειπα.
Πιθανο, απλά βλέπω δύσκολο να πάρουμε 2 παίκτες..θεωρώ max να πάρουμε έναν ακόμα, ένα καθαρό 3αρι...με τον Παπ στα 35, τον Μακίσικ το ίδιο, τον Μπραζντέικις με το ένα πόδι στην έξοδο, θέλουμε κάτι καλό στο 3, έναν βασικό παίκτη...κάτι που θα κάνει την διαφορά και θα μας εκτοξεύσει...ίσως να περιμένουμε και το NBA, δεν βιαζόμαστε τώρα, ένας πάικτης μας λειπει θα τον βρούμε!!

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1031
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Ιούλ 05, 2024 5:03 pm

Θα τη βρούμε την άκρη στο 3, στο 4 φοβάμαι πιο πολύ να σας πω την αλήθεια. Δεν θέλω να φύγει ο Πετρούσεφ, τελεία. Ας φύγει ο Πίτερς, αφού εκτός από το σουτ υστερεί σε πολλά, χώρια, που μπορείς να το αντισταθμίσεις με χερά στο 3.
Δεν είναι καλό να έχεις δύο παίκτες με παρόμοια χαρακτηριστικά στην ίδια θέση.
Την κατάσταση μπορούν να περιπλέξουν οι ατζέντηδες. Αν βρουν ευκαιρία αυτοί...λύνουν και δένουν. Δεν είναι τυχαία τα δημοσιεύματα την αμέσως επόμενη μέρα μετά τη συμφωνία του Σάσα.

Όλα αυτά βέβαια ΕΦΟΣΟΝ γυρίσει ο Σάσα.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Παρ Ιούλ 05, 2024 5:16 pm

kite26 έγραψε:
Θα τη βρούμε την άκρη στο 3, στο 4 φοβάμαι πιο πολύ να σας πω την αλήθεια. Δεν θέλω να φύγει ο Πετρούσεφ, τελεία. Ας φύγει ο Πίτερς, αφού εκτός από το σουτ υστερεί σε πολλά, χώρια, που μπορείς να το αντισταθμίσεις με χερά στο 3.
Την κατάσταση μπορούν να περιπλέξουν οι ατζέντηδες. Αν βρουν ευκαιρία αυτοί...λύνουν και δένουν. Δεν είναι τυχαία τα δημοσιεύματα την αμέσως επόμενη μέρα μετά τη συμφωνία του Σάσα.

Εγώ να το ξαναπώ πάντως, δεν θα έδιωχνα τόσο εύκολα τον Πίτερς, μην ξεχνάμε ότι περυσι ήταν σαν απόδοση ο καλύτερός μας πάικτης μέσα στην χρονιά, με 13 πόντους μέσο όρο, 5 ριμπάουντ και 15Pir στην Ευρωλίγκα, ενώ και στο F4 ίσως ήταν ο μόνος παίκτης που μας κράταγε και στα 2 ματς. Επίσης ίσως είναι το καλύτερο 4αρι στην Ευρώπη στα σουτ 3 πόντων...

2
2 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 05, 2024 5:23 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 4:45 pm
AlexD έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 4:31 pm

Να μην κοιτάμε πως κλείνει ένας παίχτης την χρονιά στα κρίσιμα;
Με αυτήν την λογική να πούμε ότι δεν κοιτάμε που έκανε όργια ο Σλούκας στο τέλος, ήταν απλά καλούτσικος όλη την χρονιά.
ο σλουκας ηταν ο Mvp και των τελικων στην α1 και του φ4
το μακισικ δεν τον θυμαμαι σαν κατι ιδιαιτερο στους τελικους
ενταξει με την ρεαλ σε ενα παιχνιδι που χασατε ευκολα εβαλε ποντους αλλα καποιος θα εβαζε

σκεψου το αντιστροφα στον ημιτελικοι ο μιλουτινοφ με τον φαλ και τον ραιτ εβαλαν 2 ποντους ολοι μαζι αρα να τους διωξετε?

ο κυκλος του μακισικ εχει κλεισει,αν θελετε να τον κρατησετε ο μονος ρολος που πρεπει να εχει θα ειναι ως εξτρα ξενος στην α1
Το νόημα αυτού που λέω είναι ότι κάποιοι παίχτες στα κρίσιμα είναι κατά κανόνα εκεί. Ο Σάκ όλα τα χρόνια στην ομάδα έχει κάνει καλά ματς στα πλέι οφφ και στα Φ4, για ντέρμπι με ΠΑΟ δε μιλάμε καν.

Εγώ προσωπικά δεν θα τον έδινα αν μπορώ να τον κρατήσω σαν έξτρα λύση.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1031
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Ιούλ 05, 2024 5:30 pm

karamelitsa έγραψε:
kite26 έγραψε:

Εγώ να το ξαναπώ πάντως, δεν θα έδιωχνα τόσο εύκολα τον Πίτερς, μην ξεχνάμε ότι περυσι ήταν σαν απόδοση ο καλύτερός μας πάικτης μέσα στην χρονιά, με 13 πόντους μέσο όρο, 5 ριμπάουντ και 15Pir στην Ευρωλίγκα, ενώ και στο F4 ίσως ήταν ο μόνος παίκτης που μας κράταγε και στα 2 ματς. Επίσης ίσως είναι το καλύτερο 4αρι στην Ευρώπη στα σουτ 3 πόντων...
Το σέβομαι αυτό που λες. Είναι πολύ δύσκολη απόφαση, όπως και να 'χει. Όποια επιλογή και να παρθεί θα είναι και σωστή και λάθος. Το θέμα είναι κατά πόσον. Τα χαρακτηριστικά του Πετρούσεφ, το πακέτο του είναι εξαιρετικό. Μιλάμε για το τέλειο ταίριασμα με τον Σάσα. Στην τελική δεν είμαι προπονητής, αλλά με το μάτι του απλού φιλάθλου θα ταιριάξει καλύτερα το δίδυμο αυτό.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Παρ Ιούλ 05, 2024 5:37 pm

kite26 έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Το σέβομαι αυτό που λες. Είναι πολύ δύσκολη απόφαση, όπως και να 'χει. Όποια επιλογή και να παρθεί θα είναι και σωστή και λάθος. Το θέμα είναι κατά πόσον. Τα χαρακτηριστικά του Πετρούσεφ, το πακέτο του είναι εξαιρετικό. Μιλάμε για το τέλειο ταίριασμα με τον Σάσα. Στην τελική δεν είμαι προπονητής, αλλά με το μάτι του απλού φιλάθλου θα ταιριάξει καλύτερα το δίδυμο αυτό.
Δεν ξέρω τι να σου πω, είμαι από τους λίγους που δεν με τρελένει και τόσο ο Πετρούσεφ, 5αρι δεν μπορεί να παίξει σοβαρά, 4αρι δεν έχει καλό σουτ, είναι κάτι ενδιάμεσο, τα κάνει λίγο από όλα άλλα τίποτα πολύ καλά (κάτι σαν τον Γκος στα Guards μας) ...ούτε σε άμυνα μου λέει κάτι, ούτε ριμπάουντερ είναι....δεν ξέρω, οκ έχει πλαστικές κινήσεις, είναι μικρός με προοπτικές άλλα μέχρι εκει...μπορεί να έχεις και δίκιο και να ταιριάξει καλύτερα με τον Σάσα, άλλα σαν πάικτη συνολικά αυτό που είδα εγώ πέρυσι δεν έχει καμία σχέση σαν πακέτο με τον Πίτερς, που είναι εντελώς άλλο επίπεδο...βασικός δηλαδή σε οποιαδήποτε ομάδα Ευρωλίγκας. Βέβαι περι ορέξεως, και άλλος αποφασίζει!!

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 05, 2024 5:41 pm

shaq7 έγραψε:
Με Τζαβοντε Γκριν και Οτζελεγε είναι σαν να έχεις στο ίδιο ρόστερ Βεζενκοφ και Πητερς. Oh, wait... :lol: :lol: :lol:
Πέρα από την πλάκα, ο Τζαβοντε Γκριν είναι
Π-Α-Ι-Χ-Τ-Α-Ρ-Α!!! Αθλητικοτατος, δύσκολα τραυματίζεται, συνομήλικος του Φουρνιε, αν δεν κάνω λαθος(31), παίζει το ίδιο καλά στο 3 όσο και στο 2! Βασικά, είναι Οτζελεγε + Μακισικ × 2! Αν τον πάρεις, αφήνεις στην άκρη Φουρνιε, Μιχαλιουκ, Οτζελεγε και λοιπούς και είσαι υπερπλήρης.
Τον είχε στην λίστα του ο Μπαρτζώκας πριν 3 χρόνια αλλά δεν είχε προχωρήσει τότε. Μακάρι, τώρα που άνοιξαν την κανουλα οι Αγγελόπουλοι, να ξαναδούν την περίπτωση του. Ίσως είναι πιο καλή κι από την περίπτωση του Φουρνιε.

0
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 05, 2024 5:44 pm

karamelitsa έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 5:37 pm
kite26 έγραψε:

Δεν ξέρω τι να σου πω, είμαι από τους λίγους που δεν με τρελένει και τόσο ο Πετρούσεφ, 5αρι δεν μπορεί να παίξει σοβαρά, 4αρι δεν έχει καλό σουτ, είναι κάτι ενδιάμεσο, τα κάνει λίγο από όλα άλλα τίποτα πολύ καλά (κάτι σαν τον Γκος στα Guards μας) ...ούτε σε άμυνα μου λέει κάτι, ούτε ριμπάουντερ είναι....δεν ξέρω, οκ έχει πλαστικές κινήσεις, είναι μικρός με προοπτικές άλλα μέχρι εκει...μπορεί να έχεις και δίκιο και να ταιριάξει καλύτερα με τον Σάσα, άλλα σαν πάικτη συνολικά αυτό που είδα εγώ πέρυσι δεν έχει καμία σχέση σαν πακέτο με τον Πίτερς, που είναι εντελώς άλλο επίπεδο...βασικός δηλαδή σε οποιαδήποτε ομάδα Ευρωλίγκας. Βέβαι περι ορέξεως, και άλλος αποφασίζει!!
Το γεγονός ότι είναι αρκετά μικρότερος του Πητερς σου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψεις μαζί του και να τον εξελίξεις. Κι ο Σάσα όταν πρωτοήρθε ήταν μπασκετικά άγουρος και κοίτα πως τον έφτιαξε ο Μπαρτζώκας.

0
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Παρ Ιούλ 05, 2024 5:44 pm

Το παιδευουμε. αν ερθει φουρνιε δεν θες και Πητερς. απλα τα πραγματα. θα εχεις για μακρινο σουτ ντορσευ, βιλντοζα,φουρνιε Σασα.μιλαμε για 4αδα που τα σταζει.αμα προστεθει και ο Εβανς που κενταει στο τριποντο μιλαμε υπερπληρες shooting ablity η ομαδα. ισως το καλυτερο της ευρωπης. Δεν χρειαζεσαι πητερς.

ο Πετρουσεφ θα σου δωσει στο 4 αυτα που δεν μπορουν να δωσουν Σασα και πητερς.
θεωρω οτι αν δεν ερθει Φουρνιε θα παμε σε 3αρι απο ΝΒΑ. αθλητικο.να εχουμε την μπουκα,τον αιφνιδιασμο και το midrange.και καλως θα πραξουμε για μενα. θα βαλουμε και αυτο το στοιχειο στην ομαδα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”