Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1093
- Δημοσιεύσεις: 910
- Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 13, 2023 12:42 pm
- Τοποθεσία: Αθήνα
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- kite26
- Reactions: 1031
- Δημοσιεύσεις: 2182
- Εγγραφή: Κυρ Ιουν 05, 2022 8:28 pm
- Τοποθεσία: Volos
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Νομίζω ότι πολλοί μένουν στο ότι πέρσυ είχαμε έναν ρόστερ κατάτι ελλιπές. Ίσως αυτό να μην δείχνει πολύ φανερά πόσο καλός παίκτης είναι ο Πετρούσεφ, είναι σύνηθες να σε παίρνει η μπάλα αν στραβώσει το σύνολο. Ή τέλος πάντων τα θέματα που υπήρχαν στο ρόστερ, καθώς και οι τραυματισμοί να επισκίασαν το ταλέντο του Πετρούσεφ. Παρόλα αυτά, περίμενα πώς και πώς να τον δω να παίζει. Έδινε αθλητικότητα, η οποία δε μας περισσεύει, έδινε άμυνα, αυτοπεποίθηση, ωραίος παίκτης. Νομίζω ότι με ένα αναβαθμισμένο ρόλο πίσω από το Σάσα να δείξει μεγαλύτερο μέρος του ταλέντου του.
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kite26
- Reactions: 1031
- Δημοσιεύσεις: 2182
- Εγγραφή: Κυρ Ιουν 05, 2022 8:28 pm
- Τοποθεσία: Volos
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
15% πιθανότητα εννοείς;Heisenberg έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 5:48 pmυπαρχει ενα ενδιαφερον 15% για τον Σασα απο τους κλιπερς. Αλλα ειναι μικρο για να αλλαξει τα δεδομενα. εκ του γραφειου.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 162
- Δημοσιεύσεις: 441
- Εγγραφή: Τετ Μάιος 24, 2023 7:50 pm
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
κανα νεο απτον δικο σου?Heisenberg έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 5:44 pmΤο παιδευουμε. αν ερθει φουρνιε δεν θες και Πητερς. απλα τα πραγματα. θα εχεις για μακρινο σουτ ντορσευ, βιλντοζα,φουρνιε Σασα.μιλαμε για 4αδα που τα σταζει.αμα προστεθει και ο Εβανς που κενταει στο τριποντο μιλαμε υπερπληρες shooting ablity η ομαδα. ισως το καλυτερο της ευρωπης. Δεν χρειαζεσαι πητερς.
ο Πετρουσεφ θα σου δωσει στο 4 αυτα που δεν μπορουν να δωσουν Σασα και πητερς.
θεωρω οτι αν δεν ερθει Φουρνιε θα παμε σε 3αρι απο ΝΒΑ. αθλητικο.να εχουμε την μπουκα,τον αιφνιδιασμο και το midrange.και καλως θα πραξουμε για μενα. θα βαλουμε και αυτο το στοιχειο στην ομαδα.

0
-
- Reactions: 1093
- Δημοσιεύσεις: 910
- Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 13, 2023 12:42 pm
- Τοποθεσία: Αθήνα
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι. αλλα δεν φτουραει.kite26 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 5:58 pm15% πιθανότητα εννοείς;Heisenberg έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 5:48 pmυπαρχει ενα ενδιαφερον 15% για τον Σασα απο τους κλιπερς. Αλλα ειναι μικρο για να αλλαξει τα δεδομενα. εκ του γραφειου.
0
-
- Reactions: 1093
- Δημοσιεύσεις: 910
- Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 13, 2023 12:42 pm
- Τοποθεσία: Αθήνα
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
αυτο μονο για τους κλιπερς. του τα χω κανει king kong για να μου λεει κατι.Arkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 6:00 pmκανα νεο απτον δικο σου?Heisenberg έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 5:44 pmΤο παιδευουμε. αν ερθει φουρνιε δεν θες και Πητερς. απλα τα πραγματα. θα εχεις για μακρινο σουτ ντορσευ, βιλντοζα,φουρνιε Σασα.μιλαμε για 4αδα που τα σταζει.αμα προστεθει και ο Εβανς που κενταει στο τριποντο μιλαμε υπερπληρες shooting ablity η ομαδα. ισως το καλυτερο της ευρωπης. Δεν χρειαζεσαι πητερς.
ο Πετρουσεφ θα σου δωσει στο 4 αυτα που δεν μπορουν να δωσουν Σασα και πητερς.
θεωρω οτι αν δεν ερθει Φουρνιε θα παμε σε 3αρι απο ΝΒΑ. αθλητικο.να εχουμε την μπουκα,τον αιφνιδιασμο και το midrange.και καλως θα πραξουμε για μενα. θα βαλουμε και αυτο το στοιχειο στην ομαδα.![]()
3
3

-
- Reactions: 162
- Δημοσιεύσεις: 441
- Εγγραφή: Τετ Μάιος 24, 2023 7:50 pm
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν πειραζει πιστευω συμμεριζεται το αγχος σου/μαςHeisenberg έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 6:05 pmαυτο μονο για τους κλιπερς. του τα χω κανει king kong για να μου λεει κατι.

0
-
- Reactions: 57
- Δημοσιεύσεις: 35
- Εγγραφή: Τρί Ιουν 25, 2024 4:16 pm
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το point ήταν να τους "διώξεις" για να πάρεις Φουρνιέ. Γιατί κακά τα ψέματα δε χωράει Φουρνιέ στο υπάρχον ροστερ. Όσο και να το παλέψεις δε βγαίνουν τα κουκιά. Δηλαδή ο Παπανικολάου θα παίζει 15 λεπτά, ο Πίτερς 12 και ο Πετρούσεφ 0; Δεν είναι ρεαλιστικό σενάριο. Κάνοντας λοιπόν την παραδοχή ότι χρειάζεται ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Φουρνιέ, λέω μήπως είναι καλύτερα να αδειάσεις στο τέσσερα για να πας εκεί τον Παπανικολάου. Έτσι ανοίγεις χώρο στο 3 για έναν παίκτη της βαρύτητας του Φουρνιέ. Η σκέψη είναι ότι όταν οι τίτλοι κρίνονται, θες 7-8 παικταραδες να τραβήξουν το κουπί. Πχ Walkup, Fournier, Papanikolaou, Vezenkov, Fall, Milutinov και 2 από τους Goss, Evans, Vildoza, Dorsey. Ανάλογα και ποίοι έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σου μέχρι τότε. Το να έχεις 13 παίκτες καλούς και να λες κάτσε να πάρω και τον Φουρνιέ ελπίζοντας ότι θα χωρέσουν όλοι, είναι απλά αφέλεια. Δε θα συμβεί. Και ξαναλέω πιστεύω χρειάζεται ένας τέτοιος παίκτης στην περιφέρεια. Θα είναι κρίμα να πας ελπίζοντας να βγει τέτοιος ο Vildoza ή ο Dorsey. Ή να επανέλθει φέτος στο 100% ο Evans.vulkanraven έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 3:25 pmΔηλαδή θα διώξεις Πητερς και Πετρουσεφ για να πάρεις τον Αγραβάνη;Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 1:53 pmHot take. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να αφήσει και τον Peters και τον Petrusev. Και εξηγούμαι.
1. Ο Παπανικολάου νιώθω ότι παίζει μια χαρά στο 4. Ειδικά όσο περνάνε τα χρόνια και βαραίνει σαν κορμί, ίσως και να του ταιριάζει. Αμυντικά ανταποκρίνεται καθώς έχει και ικανότητα και αντίληψη, επιθετικά έχει καλά κοψίματα και ανοίγει το γήπεδο με το σουτ του. Στο κάτω κάτω τα λεπτά που αφήνει ο Vezenkov στο 4 δε θα είναι πάνω από 12-13 στην Euroleague.
2. Ίσως ο Wright να μπορεί να πάρει κι αυτός λεπτά στο 4. Στο 5 ούτως ή άλλως αν δεν απουσιάζει ένας εκ των Fall, Milutinov δε θα βρίσκει πολλά λεπτά. Ίσως να μπορεί να κάνει κάποια μεροκάματα στο 4. Το έχει κάνει στην καριέρα του ως τώρα. Δίνει αθλητικότητα, που λείπει από τη front line της ομάδας, μπορεί ενίοτε να βάλει κι ένα ελεύθερο τρίποντο. Ξαναλέω ούτως ή άλλως τα λεπτά θα είναι λίγα στο 4.
3. Και τώρα βρίστε με ελεύθερα. Παίρνεις και έναν Αγραβάνη για να παίζει Ελλάδα στα σβηστά παιχνίδια και να έχεις κι ένα κορμί ακόμα για παν ενδεχόμενο.
Τι κερδίζεις έτσι; Ανοίγεις χώρο στο θέση 3 για να βάλεις έναν σκόρερ, με ικανότητα να πάρει μεγάλα σουτ. Έναν δεύτερο πόλο στην επίθεση, πέρα από τον Sasha δηλαδή. Π.χ. Fournier
Ενδεικτικό depth chart:
Walkup, Goss, Mitrou-Long
Vildoza, Dorsey, Larentzakis, (Evans)
Fournier, McKissic
Vezenkov, Papanikolaou, Agravanis
Fall, Milutinov, Wright
Υ.Γ. Αν δε βρεθεί λύση για Brazdeikis, χωράει ως συμπληρωματική λύση στο 3 νομίζω.
Μπορεί να λέω και βλακείες, αλλά ήταν μια σκέψη, δεν ξέρω...
Oh, the humanity...
0
- reignman
- Reactions: 2945
- Δημοσιεύσεις: 4584
- Εγγραφή: Παρ Σεπ 29, 2006 7:23 pm
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
o Javonte ειναι αμυντικα ενας SUPER STAR. ΑΛΛΑ καμια σχεση επιθετικα με τον Μακισικ. Δεν εχει καθολου κινηση με ντριμπλα. δεν μπουκαρει κουβαλωντας την μπαλα.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 4:49 pmΛιγο τραβηγμενο σεναριο αυτο που σκεφτηκα αλλα αν φυγει πιτερς σακ δεν θα ταν ωραιο να παιρναμε τζοβοντε γκριν και οτζελεγιε?ο πρωτος εχω την εντυπωση οτι παταει και στο 2 ,μιλαμε για αθλητη μακισικ στα καλα του επι 2..και οτζελεγιε που ειναι ενα τανκ με ποδια και 50% τριποντο..Δεν εχουν και το στατους να ζητανε 25λ θεωρω..17-18λ ο καθενας. Εγω ψηθηκα.
Η θα σκοραρει στατικος απο γωνιες/καθρεφτη ή θα σκοραρει ενω κοβει προς τα μεσα απο πασα που ειτε θα καρφωσει μονος του ή θα καρφωσει επειδη θα ειναι αλευ ουπ.
Αλλοι τροποι που σκοραρε ηταν με κανα Put back dunk εδω και εκει.
Αμυντικα ευρωπη μαρκαρει απο 2 μεχρι 5 (Minus tavares) ΑΝΕΤΑ (ΝΒΑ μαρκαρε 4αρια 2 χρονια με τους μπουλς) , επιθετικα δεν περιμενεις πολλα περαν απο ατελειωτο hustle κ αρκετη κινηση μακρια απο τη μπαλα.
O Λωτσος δεν ειναι μλκς, θα το τραβηξει οσο μπορει μπας και καταφερει να παρει κανα ψιλο απο τους Raptors, αν φτασει ο κομπος στο χτενι και δεν δινουν τιποτα, εξασφαλισμενος ειναι απο τον Ολυμπιακο οποτε θα αφησουν ολο το ποσο του συμβολαιου του (buy out) και θα φυγουν.
τραυματιζεται αρκετα συχνα, οπως και ο Caruso και αυτο ειναι επειδη δεν σταματανε να πηγαινουν τις μηχανες τους στο 100% ποτε.δύσκολα τραυματίζεται
Περσι ειχε και εναν μεγαλουτσικο τραυματισμο, αλλα στα λιγα παιχνιδια που τον εφερε πισω το σικαγο φετος ηταν δυναμιτης ακομα.
Αυτο ας πουμε ειναι προβλημα. Οι Clippers ειναι Playoff bound και potentially contenders, εκει πιθανοτατα να αλλαξει γνωμη ο Σασα.Heisenberg έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 5:48 pmυπαρχει ενα ενδιαφερον 15% για τον Σασα απο τους κλιπερς. Αλλα ειναι μικρο για να αλλαξει τα δεδομενα. εκ του γραφειου.
2
2

- tsoureki
- Reactions: 418
- Δημοσιεύσεις: 468
- Εγγραφή: Παρ Σεπ 22, 2023 12:03 pm
- Τοποθεσία: ΧΑΪΔΑΡΙ
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μήπως να μην πάρουμε βεζενκοφ για να μην στεναχωρηθουνε οι ραπτορς αλλά και να διώξουμε πιτερς και πετρούσεφ για μην στεναχωρηθουν οι παναθηναϊκόι του φόρουμ που θα στεναχωρηθουν οι πιτερς και πετρούσεφ επειδή θα παίζουν λιγότερο άμα έρθει ο βεζενκοφ. Α και γιατι οχι μην ξεχάσουμε να αφήσουμε μακσικ για να μην στεναχωρηθουμε όλοι αλλά να κρατήσουμε μπράζ γιατί μπορει ακόμη να υπάρχει ελπίδα?
2
1
1


- shaq7
- Reactions: 5648
- Δημοσιεύσεις: 8420
- Εγγραφή: Δευ Ιουν 18, 2018 7:07 pm
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
μια χαρα χωραει ο φουρνιε αν φυγει μονο ο πιτερς... Ο γκος χανει τα μισα παιχνιδια το ξεχασαμε?ο εβανς κατσε να παιξει φετος..ο γουοκαπ περσι επρεπε να παιζει μεχρι 20λ απο τα ιατρικα του..Φετος θα πρεπει λιγοτερο..ο βιλντοζα βγαζει και αυτος τραυματισμους και μενει ο μονος κομπλε κομπλε ο ντορσει..Ο παπ επισης πρεπει να κανει deload εχει ρεψει ο ανθρωπος και ειναι 34.Επισης ο παπ ειναι ο αρχηγος ,ειναι ο τελευταιος που θα δημιουργησει προβλημα.
Αν με το καλο φτασουμε ο εβανς να ειναι ταυρι τον φεβρουαριο/μαρτιο τοτε αναλογα την κατασταση των γκος/βιλντοζα ενας θα μεινει αρκετα πισω.
Αν με το καλο φτασουμε ο εβανς να ειναι ταυρι τον φεβρουαριο/μαρτιο τοτε αναλογα την κατασταση των γκος/βιλντοζα ενας θα μεινει αρκετα πισω.
0
-
- Reactions: 162
- Δημοσιεύσεις: 441
- Εγγραφή: Τετ Μάιος 24, 2023 7:50 pm
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 1210
- Δημοσιεύσεις: 1136
- Εγγραφή: Πέμ Μαρ 17, 2022 10:04 pm
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2