Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Reactions: 1210
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Αν δεν ανακοινωθεί ο βεζενκοφ πρώτα δεν βλέπω εξελίξεις με άλλον παίκτη.
Εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι ο φουρνιε έχει συμφωνήσει αλλά ζήτησε χρόνο μήπως βρει κάτι στο nba, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει φύγει απ το μυαλό του ακόμα.
Επίσης ξέρω ότι μόνο για τον συγκεκριμένο θα δωθουν αυτά τα χρήματα.
Αυτό βέβαια μου θυμίζει περσινές ιστορίες που δεν θέλω να θυμάμαι.
0
-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- reignman
- Reactions: 2945
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
βρηκα μονο αυτα σχετικα με το ζητημα Σπανουλη.balkanwarrior έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 10:05 pmΥπάρχουν έγκυρες πληροφορίες που το επιβεβαιώνουν αυτό ;; Όσο το έχω ψάξει δεν έχω βρει τίποτα, μόνο κάτι δημοσιεύματα σε οπαδικές εφημερίδες, που δεν αξίζουν ούτε το μελάνι που γράφτηκαν.
Spurs acquired guard Vassilis Spanoulis, a 2009 second-round pick and future considerations from the Rockets for center Jackie Butler and the draft rights to forward Luis Scola.
The 24-year-old Spanoulis didn’t want to return to the Rockets after averaging 2.7 points and 0.9 assists in 31 games for the club last year. Maybe he’ll find a more favorable situation in San Antonio. He has two years remaining on his contract, and he can’t return to Europe without gaining his release.
AP, quoting a report in Tuesday’s San Antonio Express-News, suggests the Spurs will grant Vassilis Spanoulis his release if he is willing to forfeit the $1.9 million he is due this season in the last guaranteed year of a contract that was due to run until 2009.
Spanoulis has been miserable since coming to North America, believing he was capable of contributing much more to the Rockets, but spending most of his time riding the pine. Houston dealt him to San Antonio last week, but the Spurs can save $4 million in salary and luxury tax by allowing Spanoulis to walk. Spanoulis is determined to play in Greece next season.
The Spurs released guard Vassilis Spanoulis on Thursday.
It was only a matter of time, as Spanoulis has made it clear he has no interest in playing in the NBA. He’s in Greece and was not planning on coming to the states to play even after he was traded to San Antonio from Houston in the deal that sent the rights to Luis Scola to the Rockets. Spanoulis isn’t likely to ever return to the NBA and we’re guessing he had to forfeit the $1.9 million he was due to receive this season.
0
Απλα μικραίνει το σαλαρυ καπ ποσο που μπορούν να ξοδέψουν δεν….χανουν λεφτά !για να καταλάβεις το…παραλογισμό και 300μυρια να τους δώσει παλι αν έχουν ξεπεράσει το κάπ δεν μπορούν να τα διαθέσουν !Ετσι κ αλλιώς στο ριμπιλντ είναι χώρο έχουν .Να μη φύγει ο παίκτης ΚΑΙ τον πληρώσουν δεν θέλουν …η να δώσουν λιγότερα που Γι αυτούς είναι ψίχουλα αλλά δεν είναι κ …μ$λακες !
1
1

- shaq7
- Reactions: 5648
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο βιλντοζα εχει περασει πολυ στα ψηλα και εχει υποτιμηθει επειδη δεν επιασε στον παο..ο τυπος ειναι μεγαλη αλητρα..τον εχω καψουρα απο την μπασκονια..εμενα πιο πολυ με φοβιζουν οι τραυματισμοι του και οτι ειναι ασοβαρος πολλες φορες(θα παει η παναγια γονα)..Δεν θα μου κανει εντυπωση δηλαδη να γινει ο εβανς που περιμεναμε.
4
1
3

Μεγάλο ταλεντο αλλά δεν υπάρχει μέση λύση η κατάθλιψη η έρωτας με κοουτς που θα του ρίχνει 7παναγιες/min κ αυτός θα του στέλνει φιλια και θα τον κοιτάει λάγνα!shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 11:12 pm
ο βιλντοζα εχει περασει πολυ στα ψηλα και εχει υποτιμηθει επειδη δεν επιασε στον παο..ο τυπος ειναι μεγαλη αλητρα..τον εχω καψουρα απο την μπασκονια..εμενα πιο πολυ με φοβιζουν οι τραυματισμοι του και οτι ειναι ασοβαρος πολλες φορες(θα παει η παναγια γονα)..Δεν θα μου κανει εντυπωση δηλαδη να γινει ο εβανς που περιμεναμε.
2
2

- shaq7
- Reactions: 5648
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ναι αν δεν μας βγει λαρε δεν ξερω πως θα παει η συνυπαρξη..γιατι οταν θυμωνουν οι αργεντινοι γινονται τουρκοι
τωρα και αυτον δεν τον παιρνει..υποτιθεται ερχεται εδω να αποδειξει πραγματα..και ο μπαρτζω θα ριξει νερο στο κρασι του πιστευω επειδη τον χρειαζεται..Στην ουσια ειναι το καλυτερο γκαρντ που εχουμε αν πιασει την αποδοση στον ερυθρο..

τωρα και αυτον δεν τον παιρνει..υποτιθεται ερχεται εδω να αποδειξει πραγματα..και ο μπαρτζω θα ριξει νερο στο κρασι του πιστευω επειδη τον χρειαζεται..Στην ουσια ειναι το καλυτερο γκαρντ που εχουμε αν πιασει την αποδοση στον ερυθρο..
0
- coach blue
- Reactions: 1045
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαρακτηριστικό Σασα η οφ μπολ κίνηση ειδικά Βιλντοζα κ πάσα έχει κ μπορεί να εκτελέσει ΚΑΙ με κάθετη δίκη του κίνηση .Βεβαια όλα θεωρητικα είναι .coach blue έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 11:41 pmΔυσκολευομαι να κανω εικονα πως οι γκος βιλντοζα μπορουν να υποστηριξουν το μπασκετ βεζενκοφ που θα κληθει να παιξει ο ολυμπιακος .
Περιμενω με ενδιαφερον την αγωνιστικη δραση .
0