Σάβ Ιούλ 06, 2024 12:05 am
shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 12:01 am
coach blue έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 11:41 pm
Δυσκολευομαι να κανω εικονα πως οι γκος βιλντοζα μπορουν να υποστηριξουν το μπασκετ βεζενκοφ που θα κληθει να παιξει ο ολυμπιακος .
Περιμενω με ενδιαφερον την αγωνιστικη δραση .
καλα ο γκος ειναι ευκολο,οπως ο σλουκας..χωρις το νταπα ντουπα

δεν ξερω αν θα μπορει να του βγαλει εκεινες τις σεντρες που του εβγαζε ο σλουκας αλλα ο βιλντοζα μπορει να το κανει χαλαρα αυτο..ο βιλντοζα απο την αλλη πρεπει να μπει στο μοσιον..αν και εχω την εντυπωση οτι θα τον βαζει μαζι με μιλου και πικ εν ρολ..ολα δειχνουν οτι φετος θα χουμε πολυ περισσοτερο πικ εν ρολ.
παντως ο μπαρτζωκας εχει μαζεψει πολλους διψασμενους για revenge season.. Σασα ο πρωτος..αλλα και ντορσει βιλντοζα αν δεν αποδωσουν πανε να γινουν γυρολογοι..Για εβανς δεν χρειαζεται να πω κατι..αυτος και αν εχει κινητρο ..ασε που αυτος θα θελει να ανταποδωσει και στην ομαδα που τον στηριξε..Απλα ο εβανς οσο και να θελει αν δεν αποδιδει το κορμι παπαλα..
Θα παίξει φίλε μου ο Κίναν μπασκετάρα. Εδώ θα είμαστε και θα τα δούμε. Θυμήσου το σχόλιό μου. Θα παίξει και θα πατήσει το τούρμπο στην ομάδα μας.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!