Δεν κουνιέται από 'κει ο Τριαντάφυλλος, ούτε με γερανόHeisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 1:34 amΧρηστο Σερελη για βοηθο μπαρτζωκα. που ειναι και βαμμενος γαυρος
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
1
1

-
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Ήταν για πολλά χρόνια πρώτος προπονητής, όχι σε αυτό το επίπεδο που βρίσκεται τώρα. Όσο θέλει και όσο τον θελουμε εύχομαι να καθίσει ως βοηθός προπονητής στον Παναθηναϊκό μας!Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 8:52 amναι προφανως δεν το κουναει. ειναι τα πρωτα καλα λεφτα που παιρνει.και ολα αυτα που εζησε.
ομως οι δυνατοτητες του ειναι για 1ος προπονητης καποια στιγμη καπου.
0
Πάντως για να καταλάβουμε και ποσό πολύ υποτιμάμε τους παίχτες μας πριν λίγο καιρό εδώ γραφότανε ότι ο Σακ έχει φάει τα ψωμιά του και η επόμενη ομάδα του θα ήταν καμία μικρή του Ισραήλ ή της Τουρκίας και από ότι φαίνεται τον θέλει η Μονακό με συμβόλαιο 1m.
Παρόλα αυτά και εγώ θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερο να έχουμε ένα άλλο στυλ παίχτη στο ρόστερ μας,νομίζω ότι Πίτερς,Σακ,Μπραζντεικις θα πρέπει να φύγουν και να πάρουμε ένα καλό τριαρι.
Παρόλα αυτά και εγώ θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερο να έχουμε ένα άλλο στυλ παίχτη στο ρόστερ μας,νομίζω ότι Πίτερς,Σακ,Μπραζντεικις θα πρέπει να φύγουν και να πάρουμε ένα καλό τριαρι.
1
1

- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά επειδή χαζεψε η Μονακό και δίνει 1Μ στον Σακ (αν ισχύει το ρεπορτάζ), δε σημαίνει ότι τα αξίζει κιόλας. Ο Σακ μπαίνει στα 35 και είναι ένας παίκτης που βασιζόταν και βασίζεται στην εκρηκτικότητα του, με μη αξιόπιστο σουτ. Θεωρώ ότι κάθε χρόνο η απόδοση του θα φθίνει εκθετικά καθώς κανένας δε νίκησε το χρόνο και είναι παίκτης που η απόδοση του βασίζεται 95% στην αθλητικοτητα του. Εξάλλου δε θεωρώ ότι ακόμα και στο prime του ο Σακ ήταν παίκτης του 1+Μ, αλλά αυτή είναι δικιά μου εκτίμηση. Πάντως σίγουρα δεν είναι αυτή η "χρηματιστηριακή" αξία του Σακ αυτή τη στιγμή!Rice έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 9:28 amΠάντως για να καταλάβουμε και ποσό πολύ υποτιμάμε τους παίχτες μας πριν λίγο καιρό εδώ γραφότανε ότι ο Σακ έχει φάει τα ψωμιά του και η επόμενη ομάδα του θα ήταν καμία μικρή του Ισραήλ ή της Τουρκίας και από ότι φαίνεται τον θέλει η Μονακό με συμβόλαιο 1m.
Τέλος, στον αντίποδα, δεν είναι παίκτης φυσικά για μεσαία ομάδα της Τουρκίας ή του Ισραήλ. Υπερβολικό από την ανάποδη μεριά. Θα ήταν ένα καλό asset σε μια ομάδα σα τον Ερυθρό ή κάποια Ιταλική που είναι playoff contender, ή ακόμα και στη Μονακό. Απλά το ποσό θεωρώ ότι είναι υπερβολικό για την ηλικία και την τωρινή αξία του Σακ. Αν ο Σακ πάρει 1+Μ τότε πόσα να αξιώνει ο Ντιαλό; 2+Μ;;
4
4

Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

Ευκαιρία για ανταλλαγή μου φαίνεται?Mathematician92 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 10:24 amΚαλά επειδή χαζεψε η Μονακό και δίνει 1Μ στον Σακ (αν ισχύει το ρεπορτάζ), δε σημαίνει ότι τα αξίζει κιόλας. Ο Σακ μπαίνει στα 35 και είναι ένας παίκτης που βασιζόταν και βασίζεται στην εκρηκτικότητα του, με μη αξιόπιστο σουτ. Θεωρώ ότι κάθε χρόνο η απόδοση του θα φθίνει εκθετικά καθώς κανένας δε νίκησε το χρόνο και είναι παίκτης που η απόδοση του βασίζεται 95% στην αθλητικοτητα του. Εξάλλου δε θεωρώ ότι ακόμα και στο prime του ο Σακ ήταν παίκτης του 1+Μ, αλλά αυτή είναι δικιά μου εκτίμηση. Πάντως σίγουρα δεν είναι αυτή η "χρηματιστηριακή" αξία του Σακ αυτή τη στιγμή!Rice έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 9:28 amΠάντως για να καταλάβουμε και ποσό πολύ υποτιμάμε τους παίχτες μας πριν λίγο καιρό εδώ γραφότανε ότι ο Σακ έχει φάει τα ψωμιά του και η επόμενη ομάδα του θα ήταν καμία μικρή του Ισραήλ ή της Τουρκίας και από ότι φαίνεται τον θέλει η Μονακό με συμβόλαιο 1m.
Τέλος, στον αντίποδα, δεν είναι παίκτης φυσικά για μεσαία ομάδα της Τουρκίας ή του Ισραήλ. Υπερβολικό από την ανάποδη μεριά. Θα ήταν ένα καλό asset σε μια ομάδα σα τον Ερυθρό ή κάποια Ιταλική που είναι playoff contender, ή ακόμα και στη Μονακό. Απλά το ποσό θεωρώ ότι είναι υπερβολικό για την ηλικία και την τωρινή αξία του Σακ. Αν ο Σακ πάρει 1+Μ τότε πόσα να αξιώνει ο Ντιαλό; 2+Μ;;

1
1

- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι αν το έχασε τελείως η ΜονακόΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 10:34 amΕυκαιρία για ανταλλαγή μου φαίνεται?Mathematician92 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 10:24 am
Καλά επειδή χαζεψε η Μονακό και δίνει 1Μ στον Σακ (αν ισχύει το ρεπορτάζ), δε σημαίνει ότι τα αξίζει κιόλας. Ο Σακ μπαίνει στα 35 και είναι ένας παίκτης που βασιζόταν και βασίζεται στην εκρηκτικότητα του, με μη αξιόπιστο σουτ. Θεωρώ ότι κάθε χρόνο η απόδοση του θα φθίνει εκθετικά καθώς κανένας δε νίκησε το χρόνο και είναι παίκτης που η απόδοση του βασίζεται 95% στην αθλητικοτητα του. Εξάλλου δε θεωρώ ότι ακόμα και στο prime του ο Σακ ήταν παίκτης του 1+Μ, αλλά αυτή είναι δικιά μου εκτίμηση. Πάντως σίγουρα δεν είναι αυτή η "χρηματιστηριακή" αξία του Σακ αυτή τη στιγμή!
Τέλος, στον αντίποδα, δεν είναι παίκτης φυσικά για μεσαία ομάδα της Τουρκίας ή του Ισραήλ. Υπερβολικό από την ανάποδη μεριά. Θα ήταν ένα καλό asset σε μια ομάδα σα τον Ερυθρό ή κάποια Ιταλική που είναι playoff contender, ή ακόμα και στη Μονακό. Απλά το ποσό θεωρώ ότι είναι υπερβολικό για την ηλικία και την τωρινή αξία του Σακ. Αν ο Σακ πάρει 1+Μ τότε πόσα να αξιώνει ο Ντιαλό; 2+Μ;;![]()
1
1

Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

-
- Reactions: 1172
- Προειδοποιήσεις:
1
Ωραιο παικτακι ο ντιαλο. Αλλα σε καμια περιπτωση καλυρερος απο το Σακ. Πυτε πιο εκρηκτικος ακομη και στα 35 του Σακ. Σουτερ ημερας οπως ο Σακ. Σιγουρα χειρορερη ντριπλα. Ισως καλυτερη αμυνα αλλα καλυτερη αμυνα στην μπαλα του Σακ. Γενικα δεν βλεπω που βλεπετε καλυτερο παικτη τον Ντιαλο απο το Σακ. Μονο ισως λογω ηλικιας. Απλα ο Σακ με προετοιμασια φετος θεωρω οτι θα ειναι παλι πυραυλοκινητος γιατι στο τελος της χρονιας δεν ειδα πουθενα να εχει χασει σε αθλητικοτητας. Ηταν ο σταθεροτερος μας παικτης το τελευταιο τριμηνο. Ασε που ξερει την ομαδα απεξω. Ποιος μου λεει οτι ο ντιαλο( δεν ειναι και πολυ εξυπνος παικτης σαν τον Σακ) θα προσαρμοστει;
Για τριαρι μονο φουρνιε, Μιχαλιουκ, Κλαιμπερν, Φοντεκιο, Νοξ, Μουσα αξιζει να ασχοληθουμε
Για τριαρι μονο φουρνιε, Μιχαλιουκ, Κλαιμπερν, Φοντεκιο, Νοξ, Μουσα αξιζει να ασχοληθουμε
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Σάβ Ιούλ 06, 2024 11:33 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Conan1982
- Reactions: 3330
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δίκαιη ανταλλαγή, μας δίνουν και....μισό Μ και κλείσαμε.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 10:34 amΕυκαιρία για ανταλλαγή μου φαίνεται?Mathematician92 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 10:24 am
Καλά επειδή χαζεψε η Μονακό και δίνει 1Μ στον Σακ (αν ισχύει το ρεπορτάζ), δε σημαίνει ότι τα αξίζει κιόλας. Ο Σακ μπαίνει στα 35 και είναι ένας παίκτης που βασιζόταν και βασίζεται στην εκρηκτικότητα του, με μη αξιόπιστο σουτ. Θεωρώ ότι κάθε χρόνο η απόδοση του θα φθίνει εκθετικά καθώς κανένας δε νίκησε το χρόνο και είναι παίκτης που η απόδοση του βασίζεται 95% στην αθλητικοτητα του. Εξάλλου δε θεωρώ ότι ακόμα και στο prime του ο Σακ ήταν παίκτης του 1+Μ, αλλά αυτή είναι δικιά μου εκτίμηση. Πάντως σίγουρα δεν είναι αυτή η "χρηματιστηριακή" αξία του Σακ αυτή τη στιγμή!
Τέλος, στον αντίποδα, δεν είναι παίκτης φυσικά για μεσαία ομάδα της Τουρκίας ή του Ισραήλ. Υπερβολικό από την ανάποδη μεριά. Θα ήταν ένα καλό asset σε μια ομάδα σα τον Ερυθρό ή κάποια Ιταλική που είναι playoff contender, ή ακόμα και στη Μονακό. Απλά το ποσό θεωρώ ότι είναι υπερβολικό για την ηλικία και την τωρινή αξία του Σακ. Αν ο Σακ πάρει 1+Μ τότε πόσα να αξιώνει ο Ντιαλό; 2+Μ;;![]()

3
3

-
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εχει χασει αρκετη απο την αθλητικοτητα του ο Σακ. και ειναι απολυτα φυσικο.μεγαλωσεChristofis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 11:14 amΩραιο παικτακι ο ντιαλο. Αλλα σε καμια περιπτωση καλυρερος απο το Σακ. Πυτε πιο εκρηκτικος ακομη και στα 45 του Σακ. Σουτερ ημερας οπως ο Σακ. Σιγουρα χειρορερη ντριπλα. Ισως καλυτερη αμυνα αλλα καλυτερη αμυνα στην μπαλα του Σακ. Γενικα δεν βλεπω που βλεπεται καλυτερο παικτη τοκ Ντιαλο απο το Σακ. Μονο ισως λογω ηλικιας. Απλα ο Σακ με προετοιμασια φετος θεωρω οτι θα ειναι παλι πυραυλοκινητος γιατι στο τελος της χρονιας δεν ειδα πουθενα να εχει χασει σε αθλητικοτητας. Ηταν ο σταθεροτερος μας παικτης το τελευταιο τριμηνο. Ασε που ξερει την ομαδα απεξω. Ποιος μου λεει οτι ο ντιαλο( δεν ειναι και πολυ εξυπνος παικτης σαν τον Σακ) θα προσαρμοστει;
ειναι πιο slasher σαφως απο τον ντιαλο και στα prime του ηταν καλυτερος οντως. τωρα ομως δεν νομιζω.
οπως κι να χει ο ντιαλο ειναι πιο πολυεργαλειο και πολυδιαστατος.και εχει μια σταθεροτητα.
τον κλαιμμπερν γιατι τον αναφερετε ακομα. δεν υπαρχει κανενα ζητημα.
2
2

-
- Reactions: 96
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Λογικά τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε τελειώσει με το ρόστερ. Ναι μεν κλείσαμε τον Σάσα αλλά θέλει χρόνο να ολοκληρωθεί και τυπικά σύμφωνα με https://www.spotrac.com/news/_/id/2381/ ... -situation. Τέλος πριν ανακοινωθεί το 3άρι θα πρέπει να υπάρξουν αποδεσμεύσεις με τις πιο λογικές του Αλέκου και του Σάκη (παίζει να υπάρχει ίσως και αύριο-μεθαύριο εξελίξεις).
1
1

- shaq7
- Reactions: 5648
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
στο πρωτοσελιδο της λαιβ λεει αγωνια για σασα και μνηστηρες για τους δυσαρεστημενους γκος σακ πετρουσεφ πιτερς..Τι και αν ο γκος βγηκε και διεψευσε τις φημες..ο σακ κυκλοφορει με φανελα μπαρτζωκα..σε λιγο στην ομαδα θα κανουν πορεια να μην ερθει ο σασα οπως τα λεει ο βετακης.
1
1