Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4480
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 06, 2024 1:05 pm

HackerBaby έγραψε:
Σάβ Ιούλ 06, 2024 11:57 am
Δευτέρα βράδυ save the date έγραψε ο βασιλιάς του καθεστωτικού στο Χ . Τι λέτε να γίνει Δευτέρα βράδυ ?
ανακοινωση για το μεγαλο κολπο του δγ
αντι για Glass floor deluxe θα παμε σε premium golden version :welcome:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 06, 2024 1:13 pm

Dakotas έγραψε:
Σάβ Ιούλ 06, 2024 12:55 pm
j-kidd13 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 06, 2024 12:48 pm

Καμια συνεντευξη με κανα ιντριγκαδορικο καλεσμενο βλεπω,πχ κανα Σλουκα,η Αταμαν
Κάνα φιλικό με Σέλτικς μήπως ;;;
Φιλικο με τους raptors του sasha

2
2 Εικόνα
vaslag

Reactions: 13

Σάβ Ιούλ 06, 2024 2:51 pm

Εγώ φοβάμαι την Φενέρ ότι θα μπει στο κόλπο για Σαριτς,φτιάχνει ομάδα για κούπα..της λείπουν δύο σέντερ και ο ένας ίσως είναι ο Μοντεγιουνας που είναι Λιθουανος και θα τον θέλει ο Σάρας.

0
nikkal

euroleague
Reactions: 482
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Σάβ Ιούλ 06, 2024 3:06 pm

Εμένα γιατί δεν μου βγάζει νόημα η τυχόν αποκτηση του Σάριτς;...
Δεν νομίζω πως είναι αυτό που μας χρειάζεται.
Είναι πεντάρι συγκεκριμένων δυνατοτήτων και δεν έχει παιχνίδι πάνω από την στεφάνη.
Και rim protector φυσικά δεν είναι.
Μπορεί να είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά πιστεύω πως δεν είναι αυτό που έχουμε ανάγκη.

1
1 Εικόνα
socrates13

junior
Reactions: 160
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 06, 2024 3:22 pm

nikkal έγραψε:
Είναι πεντάρι συγκεκριμένων δυνατοτήτων και δεν έχει παιχνίδι πάνω από την στεφάνη.
Μπορεί να είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά πιστεύω πως δεν είναι αυτό που έχουμε ανάγκη.
Ειπε ποτε κανας αταμαν οτι θελουμε ριμ προτεκτορ?Οχι η σουλα γκλαμουρους απο τα σοσιαλ,ο αταμαν ειναι τι ψαχνει..Ριμ προτεκτορ εχεις τον κωστα,εχεις λεσορτ και ψαχνεις ενα στρετς 5αρι που θελει ο κοουτς..Εγω ειμαι φουλ υπερ σαριτς,ο τυπος βοηθαει και την ομαδα ,εχει ακραιο passing skill ,σουταρει επισης και ειναι αρκετα σκληρος..Δεν ψαχνω 5αρι να σπρωξει τον ταβαρες,εχω λεσορτ,ειδαμε και τους αλλου με μιλου και φαλλ τι εκαναν στον ταβαρες
Ειναι δυνατον να μας λενε σαριτς και να λεμε εε δεν κανει?Ποιον να φερει ?

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Σάβ Ιούλ 06, 2024 4:34 pm

socrates13 έγραψε:
nikkal έγραψε:
Ειπε ποτε κανας αταμαν οτι θελουμε ριμ προτεκτορ?Οχι η σουλα γκλαμουρους απο τα σοσιαλ,ο αταμαν ειναι τι ψαχνει..Ριμ προτεκτορ εχεις τον κωστα,εχεις λεσορτ και ψαχνεις ενα στρετς 5αρι που θελει ο κοουτς..Εγω ειμαι φουλ υπερ σαριτς,ο τυπος βοηθαει και την ομαδα ,εχει ακραιο passing skill ,σουταρει επισης και ειναι αρκετα σκληρος..Δεν ψαχνω 5αρι να σπρωξει τον ταβαρες,εχω λεσορτ,ειδαμε και τους αλλου με μιλου και φαλλ τι εκαναν στον ταβαρες
Ζω για τη στιγμη που θα ανακοινωθει ο Σαριτς και θα ειμαστε οι μισοι απο εδω ξενερωμενοι :obey: :obey: :obey: :obey:

0
nikkal

euroleague

Σάβ Ιούλ 06, 2024 4:37 pm

socrates13 έγραψε:
nikkal έγραψε:
Καταρχήν rim protector είναι ο Κωστας, αλλά όχι ο Λεσορ. Αλλά ο Κωστας δεν είναι για ιδιαίτερο ρόλο.
Κατά δεύτερον, το τι ψάχνει ο Άταμαν το ξέρει μόνο αυτός. Αυτό, όμως, δεν μας στερεί το δικαίωμα να λέμε την γνώμη μας.
Τώρα αυτά τα υποτιμητικά περί Σούλας γκλαμορους τα ακούω βερεσε. Υπάρχουν αρκετοί γνωστες του αθλήματος που θεωρούν ένα καθαρο 5αρι, με παιχνίδι ψηλά και χαρακτηριστικά rim protector, ως το ιδανικό fit δίπλα στον Λεσόρ.
Αυτά.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 903
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Σάβ Ιούλ 06, 2024 5:12 pm

nikkal έγραψε:
socrates13 έγραψε:

Καταρχήν rim protector είναι ο Κωστας, αλλά όχι ο Λεσορ. Αλλά ο Κωστας δεν είναι για ιδιαίτερο ρόλο.
Κατά δεύτερον, το τι ψάχνει ο Άταμαν το ξέρει μόνο αυτός. Αυτό, όμως, δεν μας στερεί το δικαίωμα να λέμε την γνώμη μας.
Τώρα αυτά τα υποτιμητικά περί Σούλας γκλαμορους τα ακούω βερεσε. Υπάρχουν αρκετοί γνωστες του αθλήματος που θεωρούν ένα καθαρο 5αρι, με παιχνίδι ψηλά και χαρακτηριστικά rim protector, ως το ιδανικό fit δίπλα στον Λεσόρ.
Αυτά.

Φίλε μου, το rim protection είναι μία πολύ πολύ γενική έννοια κανονικά, μέρους του οποίου αν θες κατά τη γνώμη μου είναι και το hedge out, καθότι ο αμυντικός ψηλός (Λεσόρ) μπλοκάρει τη σωστή οπτική επαφή κυρίως του αντίπαλου guard με αποτέλεσμα είτε η τελική προσπάθεια για σουτ να είναι κακή, είτε η τελική πάσα να είναι δύσκολη. Ο Κώστας φέρει στοιχεία rim protector όμως υστερεί σε πολύ βασικά κομμάτια του παιχνιδιού (πχ απόφαση) με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κερδίσει χοντρά λεπτά στο παιχνίδι. Στο μυαλό μας λοιπόν μπορεί όντως να είχαμε ότι ένας Poirier ταιριάζει καλύτερα (ή ακόμα καλύτερα ένας Ibaka που έχει και σουτ), καθότι rim protector, γρήγορα πόδια, αμυνα στο post, όμως ο coach ανοίγει καλύτερα ένα άλλο πεδίο παίρνοντας τον Saric που είναι η συνεχόμενη απειλή από το 4-5. Ο Saric είναι ένας παίχτης που στην Ευρώπη θα κουμπώσει πλέον καλύτερα στο 5. Δεν είναι αθλητικός, όμως φέρνει καταπληκτικά passing skills από το 4-5 (που δεν το είχες καθόλου πέρυσι), απειλή με σουτ από κάθε πιθανή θέση και ευρισκόμενος στο γήπεδο με τον Ντίνο πχ δημιουργεί μία φοβερά δύσκολη συνθήκη στην αντίπαλη frontline, η οποία θα πρέπει να προσαρμοστεί σε μία κατάσταση όπου ο Χ ψηλός της θα πρέπει συνεχώς να ακολουθεί έξω, αφήνοντας τη ρακέτα κενή απέναντι σε 3 ικανότατα γκαρντ που θα έχεις στο παρκέ. Ο Κροάτης δεν είναι αδύναμος παίχτης και παρά την έλλειψη αθλητικότητας, σκέψου ότι έγραφε νουμεράκια μέχρι και πέρυσι στο ΝΒΑ, παίζοντας σε μεγαλύτερες διαστάσεις και κόντρα σε πολύ αθλητικούς παίχτες.
Συνεπώς, το τι ταιριάζει περισσότερο σε θεωρητικό level είναι πάντα ένας σχεδιασμός επί χάρτου, ο οποίος μπορεί και να μην είναι πανάκεια, να μην είναι δηλαδή εξ' ορισμού σωστό. Και φέτος αν μας έλεγαν στην αρχή της χρονιάς ότι θα παίζαμε με μία 3-guard lineup με τον Γκραντ σε ρόλο 3 πιθανότατα να μας ξένιζε, παρά ταύτα εκτιμώ ότι όταν προσθέτεις ποιοτικά στοιχεία στο ρόστερ (Brown, Saric) μειώνεις την πιθανότητα να μην πάει το όλο concept καλά. Ελπίζω να μην κούρασα :drunk:

2
2 Εικόνα
socrates13

junior
Reactions: 160
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 06, 2024 5:25 pm

Γενικα εγω παικτες απο nba δεν τους φοβαμαι οταν ειχαν ρολο στις ομαδες τους
Ναν πριν τον τραυματισμο[συμβαινουν και αυτα],οχι απλα ειχε ρολο αλλα σχεδον βασικος ηταν,εβαινε ο hero και εμπαινε ο ναν,elite παικτης euroleague,μιροτιτς 20 λεπτα στο nba elite παικτης ,μετα απο καποια χρονια τωρα επεσε..Ο james τον πηραν οι νετς να τους βοηθησει και ηταν σχεδον βασικος ,elite παικτης euroleague, σαριτς παγκιτης με χοντρα λεπτα [17 λεπτα] κατι μου λεει οτι θα ειναι elite για για euroleague,το ιδιο και ο ταις
Γενικα τετοιους παικτες nbaερς δεν του φοβαμαι,φοβαμαι παικτες nba με 2 λεπτα ,βλεπε χουαντσο και ο οποιος δεν ειναι elite
Ο γκαρουμπα πχ της ρεαλ ,2-3 λεπτα per game εχει,δυσκολο να ειναι first tier παικτης στην ευρωπη
O saric θα κανει πλακα στην euroleague,Θα ειναι εκει με ταβαρες και τα ιερα τερατα

0
nikkal

euroleague

Σάβ Ιούλ 06, 2024 5:33 pm

Airman έγραψε:
Σάβ Ιούλ 06, 2024 5:12 pm
nikkal έγραψε:

Αυτά.

Φίλε μου, το rim protection είναι μία πολύ πολύ γενική έννοια κανονικά, μέρους του οποίου αν θες κατά τη γνώμη μου είναι και το hedge out, καθότι ο αμυντικός ψηλός (Λεσόρ) μπλοκάρει τη σωστή οπτική επαφή κυρίως του αντίπαλου guard με αποτέλεσμα είτε η τελική προσπάθεια για σουτ να είναι κακή, είτε η τελική πάσα να είναι δύσκολη. Ο Κώστας φέρει στοιχεία rim protector όμως υστερεί σε πολύ βασικά κομμάτια του παιχνιδιού (πχ απόφαση) με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κερδίσει χοντρά λεπτά στο παιχνίδι. Στο μυαλό μας λοιπόν μπορεί όντως να είχαμε ότι ένας Poirier ταιριάζει καλύτερα (ή ακόμα καλύτερα ένας Ibaka που έχει και σουτ), καθότι rim protector, γρήγορα πόδια, αμυνα στο post, όμως ο coach ανοίγει καλύτερα ένα άλλο πεδίο παίρνοντας τον Saric που είναι η συνεχόμενη απειλή από το 4-5. Ο Saric είναι ένας παίχτης που στην Ευρώπη θα κουμπώσει πλέον καλύτερα στο 5. Δεν είναι αθλητικός, όμως φέρνει καταπληκτικά passing skills από το 4-5 (που δεν το είχες καθόλου πέρυσι), απειλή με σουτ από κάθε πιθανή θέση και ευρισκόμενος στο γήπεδο με τον Ντίνο πχ δημιουργεί μία φοβερά δύσκολη συνθήκη στην αντίπαλη frontline, η οποία θα πρέπει να προσαρμοστεί σε μία κατάσταση όπου ο Χ ψηλός της θα πρέπει συνεχώς να ακολουθεί έξω, αφήνοντας τη ρακέτα κενή απέναντι σε 3 ικανότατα γκαρντ που θα έχεις στο παρκέ. Ο Κροάτης δεν είναι αδύναμος παίχτης και παρά την έλλειψη αθλητικότητας, σκέψου ότι έγραφε νουμεράκια μέχρι και πέρυσι στο ΝΒΑ, παίζοντας σε μεγαλύτερες διαστάσεις και κόντρα σε πολύ αθλητικούς παίχτες.
Συνεπώς, το τι ταιριάζει περισσότερο σε θεωρητικό level είναι πάντα ένας σχεδιασμός επί χάρτου, ο οποίος μπορεί και να μην είναι πανάκεια, να μην είναι δηλαδή εξ' ορισμού σωστό. Και φέτος αν μας έλεγαν στην αρχή της χρονιάς ότι θα παίζαμε με μία 3-guard lineup με τον Γκραντ σε ρόλο 3 πιθανότατα να μας ξένιζε, παρά ταύτα εκτιμώ ότι όταν προσθέτεις ποιοτικά στοιχεία στο ρόστερ (Brown, Saric) μειώνεις την πιθανότητα να μην πάει το όλο concept καλά. Ελπίζω να μην κούρασα :drunk:
Για την έννοια του rim protection εχω ένσταση αλλά πάμε παρακάτω.
Προφανώς και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και αναλογως με το πλάνο του προπονητή.
Σε κάθε περίπτωση, ο καθε ένας έχει διαφορετική οπτική των πραγμάτων.
Γνώμες καταθέτουμε και δεν προσπαθουμε να πείσουμε κανέναν!

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796

Σάβ Ιούλ 06, 2024 7:13 pm

Παιδιά δείτε λίγο τον Σάριτς μετά τον τραυματισμό του, που μετατοπίστηκε σχεδόν μόνιμα στο 5, δείτε τι παιχνίδι έχει. Ιδανικό φιτ για τον Παναθηναϊκό, για αυτό που θέλει να παίξει ο Άταμαν. Πρακτικά έχει άπειρα σχήματα στο 4-5. έχει κάθε είδους παιχνίδι, βάζεις ένα από τα καλύτερα πικ εν ποπ στο παιχνίδι σου, ο Σάριτς έχει τρελή ποιότητα και θα ανοίξει χώρους για τους άλλους. Αθλητικούς ψηλούς έχουμε ήδη 2. Ειλικρινά νομίζω ότι ψήλος που θα δέσει την ομάδα, μακάρι, χίλια μακάρι.

2
2 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Σάβ Ιούλ 06, 2024 7:49 pm

Όλη η φασαρία γίνεται γιατι ειδικα μετά τον Ναν οι περισσότεροι στέκονται στο επικοινωνιακό του ονόματος….φαντασου κ είσαι πρωταθλητής Ευρώπης….η λες κ αν δεν πιάσει η χρειαστεί κατι άλλο δεν θα το ψάξεις ….ετοιμη ομάδα έχεις δεν ειναι οτι έφυγε κ κανένας….ελεος…

Βέβαια μετά τον Σασα ο ντιπιτζις τρώγεται με τα….ρουχα του αλλα γκετοβεριτ..

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4480
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 06, 2024 7:54 pm

1
1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Σάβ Ιούλ 06, 2024 7:57 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιούλ 06, 2024 7:54 pm
Με τον Γουεμπι μεσα τα θηρία της Γαλλίας κατι Λεζορτ ,Γιαμπου,Γκομπερ και λοιποί τρώνε…. παιδιά ….εγω κ στο γήπεδο θα κοίταγα να κάτσω λίγο….ψηλα ….επικινδυνα πράγματα…

0
Sa7Sa
Reactions:

Σάβ Ιούλ 06, 2024 10:06 pm

Ο saric έχει κλείσει θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, εδώ το μάθατε πρώτοι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”