Το αργά ε'ιναι και του χρόνου.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1031
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- coach blue
- Reactions: 1044
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είμαστε σίγουροι ότι έχει διαβατήριο το παιδί αυτό ;
Αφού ο Βουκσεβιτς θα μείνει ΝΒΑ μήπως να τον κοιτούσαμε
Βέβαια δεν υπάρχει χώρος ούτε για ζήτω. Εκτός κι αν επειδή Ολυμπιακός είμαστε και μόνο σε εμάς παραπονιούνται όλοι , χάσουμε και Φίλιππα και Αλέκο. Τότε why not
Θα περιμένω να δω κάνα άρθρο Σκουντή να με διαφωτίσει, με αυτούς τους ευφάνταστους τίτλους " Από το Σάρλοτ στο Τορόντο μέσω ....Πειραιά και ο μοναχικός καουμπόης από το Τέξας"
¯\_(ツ)_/¯
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι δεν έχει διαβατήριο. Το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό νομίζω στο φόρουμ.Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 10:59 pmΕίμαστε σίγουροι ότι έχει διαβατήριο το παιδί αυτό ;
Βέβαια δεν υπάρχει χώρος ούτε για ζήτω. Εκτός κι αν επειδή Ολυμπιακός είμαστε και μόνο σε εμάς παραπονιούνται όλοι , χάσουμε και Φίλιππα και Αλέκο. Τότε why not
Θα περιμένω να δω κάνα άρθρο Σκουντή να με διαφωτίσει, με αυτούς τους ευφάνταστους τίτλους " Από το Σάρλοτ στο Τορόντο μέσω ....Πειραιά και ο μοναχικός καουμπόης από το Τέξας"
¯\_(ツ)_/¯
1
1

- Coach Periklis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Που να θυμάμαι πριν 150 σελίδες τι λέγαμεnikolakias έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 11:07 pmΕίμαι κατά 99% σίγουρος ότι δεν έχει διαβατήριο. Το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό νομίζω στο φόρουμ.Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 10:59 pm
Είμαστε σίγουροι ότι έχει διαβατήριο το παιδί αυτό ;
¯\_(ツ)_/¯

1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- shaq7
- Reactions: 5648
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ενα εχω να πω..ποσο μπροστα ειμαστε σε αυτο το φορουμ..μεχρι και καθηγητρια απο το ισραηλ μας εξηγησε τον τραυματισμο του εβανς..Ενας ρημαδορεπορτερ δεν βρεθηκε να κανει μια ερευνα κατι..
εχουμε ινσαιντερς που λεγαν για μουσα μια βδομαδα πριν..καποιοι μας διαβασαν απο το τουιτερ και τον λενε βασικο στοχο..
εχθες ο νασιδης ειχε κατσει ειχε ψαξει ολες τις περιπτωσεις σπασμενων συμβολαιων στον νβα..
Ευγε παιδια μου!
εχουμε ινσαιντερς που λεγαν για μουσα μια βδομαδα πριν..καποιοι μας διαβασαν απο το τουιτερ και τον λενε βασικο στοχο..
εχθες ο νασιδης ειχε κατσει ειχε ψαξει ολες τις περιπτωσεις σπασμενων συμβολαιων στον νβα..
Ευγε παιδια μου!
7
4
3

- Coach Periklis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 5648
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
πριν μερικα χρονια επειδη ειχα παρει πρεφα οτι εμπαινε ο μελαγιες και αυτοι εδω μεσα και βρισκαν ονοματα..ειχα ξεκινησει μια φημη για καποιον ακυρο που μου ρθε εκεινη την ωρα..και μετα τον ειχαν γραψει μεχρι και στο γκαζετα..αλλα δεν θυμαμαι ποιονCoach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 11:16 pmΑυτό να ξέρετε ΑΝΕΤΑ συμβαίνει στην πραγματικότητα

5
3
1
1

- reignman
- Reactions: 2944
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ωχ ωχ ωχ....
Καντους 5 και ακομα εχουμε δρομο!!! ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΣΑ!!!!!!!!!!!!111«Είμαστε στην Εθνική ομάδα, πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και εσείς μου λέτε για τον Βεζένκοβ;»
To #5 έγινε έξαλλο μετά από ερώτηση που δέχθηκε στη μεικτή ζώνη μετά το τέλος του ημιτελικού!
2
2

-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- SteveNashidis
- Reactions: 3662
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εχουμε και άλλο content. Στο ένα έφαγα κράξιμο (ήταν να γίνει με απόδοση 1.01 / οκ το δέχομαιshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 11:14 pmενα εχω να πω..ποσο μπροστα ειμαστε σε αυτο το φορουμ..μεχρι και καθηγητρια απο το ισραηλ μας εξηγησε τον τραυματισμο του εβανς..Ενας ρημαδορεπορτερ δεν βρεθηκε να κανει μια ερευνα κατι..
Ευγε παιδια μου!

2
2

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1