Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 96
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εκτός από αυτό ο Τολιόπουλος είναι persona non grata πρακτικά για τον Ολυμπιακό μετά τις διαρροές των ηχητικών. Αλήθεια ακόμα προτιμάμε Fournier;shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 07, 2024 1:49 amτολιοπουλος ειναι 1.5 μετρο και δεν εχει καν την αθλητικοτητα του μπλατ..στην ευρωλιγκα θα τον φανε τα λιονταρια το πιθανοτερο..μισματς με ποδια ενω δεν ειναι και θεος μπροστα ωστε να πεις χαλαλι.. Το λεει η ψυχη του και εχει γενικα ενα ταλεντο αλλα δεν νομιζω να επιανε στην ευρωλιγκα.
0
- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Υποτίθεται ψάχνει συμβόλαιο στο NBA και αντί να πιάσει από τα μαλλιά την ευκαιρία με την εθνική κάθεται και πιάνεται στα χέρια με τον Σρούντερ; Αν έχει διάθεση να παίξει μπάσκετ τώρα είναι που πρέπει να το κάνει. Επομένως δύο είναι τα τινα: ή έχει συμφωνήσει με ομάδα της Ευρωλίγκας και έχει δέσει τον γάιδαρό του ή απλά είναι παλαίμαχος από απόφαση.
0
- shaq7
- Reactions: 5648
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
καλα δεν περιμενουν απο το νβα τωρα για να τον μαθουν..εγω το θεωρω απιθανο να μην βρει βετεραν μινιμουμ ο φουρνιε..Ειναι λιγο ξεφτιλα ομως για φουρνιε απο κει που επαιρνε 20 να παρει 2 τωρα,εγω θα φευγα στην θεση του.nikolakias έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 07, 2024 2:15 amΥποτίθεται ψάχνει συμβόλαιο στο NBA και αντί να πιάσει από τα μαλλιά την ευκαιρία με την εθνική κάθεται και πιάνεται στα χέρια με τον Σρούντερ; Αν έχει διάθεση να παίξει μπάσκετ τώρα είναι που πρέπει να το κάνει. Επομένως δύο είναι τα τινα: ή έχει συμφωνήσει με ομάδα της Ευρωλίγκας και έχει δέσει τον γάιδαρό του ή απλά είναι παλαίμαχος από απόφαση.
2
2

-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Α μπράβο. Όταν εγώ έλεγα για Τολιοπουλο, πριν λίγο καιρό εδώ μεσα με περνούσαν πριονοκορδελα. Τώρα...άφαντοι!nikolakias έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 10:06 pmΞέρω ότι έχει ανανεώσει με Άρη αλλά αντάλλασσα anytime Τολιόπουλο με έναν εκ των κόμπρα/λονγκ. Άνιωθος παίκτης ρε παιδί μου, πολύ μέταλλο.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Eπιτελους καποιος το ειπεshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 07, 2024 1:49 amτολιοπουλος ειναι 1.5 μετρο και δεν εχει καν την αθλητικοτητα του μπλατ..στην ευρωλιγκα θα τον φανε τα λιονταρια το πιθανοτερο..μισματς με ποδια ενω δεν ειναι και θεος μπροστα ωστε να πεις χαλαλι.. Το λεει η ψυχη του και εχει γενικα ενα ταλεντο αλλα δεν νομιζω να επιανε στην ευρωλιγκα.

συζηταω με κατι φιλους ολυμπιακους , που μου λενε πηγαμε και πηραμε vildoza ενω μπορουσαμε ανετα να υπογραψουμε τολιοπουλο που ειναι καλυτερος και δε πιανει θεση ξενου. Και απλα νιωθω οτι ζω σε αλλον συμπαν
4
3
1

- Conan1982
- Reactions: 3330
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι, αυτό ρωτάω, πως το ξέρεις, καλά καλά δεν ξέραμε τι ακριβώς έπαθε; Έχουν δώσει τέτοιες πληροφορίες στα Λιθουανικά μέσα;Christofis έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 07, 2024 12:43 amΟπως ειπα δεν ειναι ο ιδιος τραυματισμος αλλα στο κεντρικο μακρυ τμημα του. Αυτο σημαινει οτι χρειαζεται απλη αυρραφη και τεχνικες ενισχυσης. Δεν ειναι ευκολο αλλα οχι κατι τραγικο. Μιλαω για τις τεχνικες συρραφης τενοντων και συνδεσμων καθως τις χρησιμοποιουμαι κατα κόρον στην πλαστικη χειρουργικη στην αποκατασταση της ακρας χειρος αλλα και την αποκατασταση δυακολων τενοντων οπως ο αχιλλειος
0
Αυτοί που λένε Τόλιοπουλο καλύτερος του βιλντοζα να βράσουν μια μπάλα μήπως πάρουν μυρωδιά από μπάσκετ .slok έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 07, 2024 9:28 amEπιτελους καποιος το ειπεshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 07, 2024 1:49 amτολιοπουλος ειναι 1.5 μετρο και δεν εχει καν την αθλητικοτητα του μπλατ..στην ευρωλιγκα θα τον φανε τα λιονταρια το πιθανοτερο..μισματς με ποδια ενω δεν ειναι και θεος μπροστα ωστε να πεις χαλαλι.. Το λεει η ψυχη του και εχει γενικα ενα ταλεντο αλλα δεν νομιζω να επιανε στην ευρωλιγκα.
συζηταω με κατι φιλους ολυμπιακους , που μου λενε πηγαμε και πηραμε vildoza ενω μπορουσαμε ανετα να υπογραψουμε τολιοπουλο που ειναι καλυτερος και δε πιανει θεση ξενου. Και απλα νιωθω οτι ζω σε αλλον συμπαν
Δεν υποτιμώ το Τόλιοπουλο αλλά να έχουμε και μια αίσθηση της πραγματικότητας
2
2

-
- Reactions: 1172
- Προειδοποιήσεις:
1
Οπως ειπα εγω μπορει να μην εχω ακρες με insiders και γραφεια μανατζερ αλλα εχω με γιατρους και ειδικα ορθοπεδικους και πλαστικους χειρουργους ειδικα στην Βορειοδυτικη Ευρωπη και τις ΗΠΑ.Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 07, 2024 9:52 amΝαι, αυτό ρωτάω, πως το ξέρεις, καλά καλά δεν ξέραμε τι ακριβώς έπαθε; Έχουν δώσει τέτοιες πληροφορίες στα Λιθουανικά μέσα;Christofis έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 07, 2024 12:43 am
Οπως ειπα δεν ειναι ο ιδιος τραυματισμος αλλα στο κεντρικο μακρυ τμημα του. Αυτο σημαινει οτι χρειαζεται απλη αυρραφη και τεχνικες ενισχυσης. Δεν ειναι ευκολο αλλα οχι κατι τραγικο. Μιλαω για τις τεχνικες συρραφης τενοντων και συνδεσμων καθως τις χρησιμοποιουμαι κατα κόρον στην πλαστικη χειρουργικη στην αποκατασταση της ακρας χειρος αλλα και την αποκατασταση δυακολων τενοντων οπως ο αχιλλειος
Εντωμεταξυ σε ολο τον κοσμο η ακρα χειρα ανοικει στους Πλαστικους χειρουργους οσο αφορα τενοντες και συνδεσμους ενω παρα πολλοι ασχολουνται και με τα καταγματα απο τον καρπο και περα. Οποτε σε τετοιους τραυματισμους οι ακρες μου αυξανονται ακομη περισσοτερο.
3
2
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εντάξει, όχι και καλύτερος του Βιλντοζα. Αλλά την θέση του Μήτρου Λονγκ την έχει άνεταslok έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 07, 2024 9:28 amEπιτελους καποιος το ειπεshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 07, 2024 1:49 amτολιοπουλος ειναι 1.5 μετρο και δεν εχει καν την αθλητικοτητα του μπλατ..στην ευρωλιγκα θα τον φανε τα λιονταρια το πιθανοτερο..μισματς με ποδια ενω δεν ειναι και θεος μπροστα ωστε να πεις χαλαλι.. Το λεει η ψυχη του και εχει γενικα ενα ταλεντο αλλα δεν νομιζω να επιανε στην ευρωλιγκα.
1
1